Simulador de cardiostepper: instruccions d’ús i ressenyes dels clients

Simulador de cardiostepper: instruccions d’ús i ressenyes dels clients

El simulador de cardiostepper és un producte popular al mercat de productes esportius. No ocupa gaire espai a la casa i té molts avantatges. Utilitzar el simulador és similar a pujar escales: una persona també passa alternativament amb els peus. Aquesta activitat amb un ús regular pot aportar molts beneficis per a la salut. A més, no cal anar al gimnàs, ja que es pot instal·lar la mini versió directament a casa.

Els avantatges

 1. Compacitat. Els models petits no ocupen molt espai a l’apartament, de manera que es poden utilitzar fins i tot en habitacions petites.
 2. Desenvolupament muscular. Com ja sabeu, en una persona hi participa una gran quantitat de fibres musculars. Pel que fa a pujar escales, aquesta activitat augmenta molt la càrrega, de manera que es pot bombejar perfectament la part inferior del cos.
 3. Càrrega Cardio. Això significa que quan s’utilitza el simulador, el cor també s’entrena. Així doncs, fer exercici regular millorarà el sistema cardiovascular.
 4. Gran varietat. Els fabricants ofereixen molts tipus de simuladors diferents, que es diferencien tant en el mecanisme de treball com en la càrrega dels músculs. El comprador pot triar el simulador exacte que s’adapti al seu físic o preferències.

Mecànica de moviments

La instrucció per al simulador de cardiostepper és la següent: una persona es troba en plataformes especials amb els peus, després dels quals, mitjançant els seus propis esforços, transfereix alternativament el pes corporal d’un peu a un altre, simulant pujar per les escales. Alguns models també tenen un estand al qual s’hi pot aferrar.

La complexitat dels moviments també es regula en alguns tipus de simuladors. Per tant, el pas a pas és adequat per a qualsevol edat: des d’adolescents joves fins a gent gran.

exercici de màquina pas a pas

Varietats de cardiosteppers

Les màquines d’exercici es divideixen en diferents grups. Primer, considereu les varietats per tipus de treball:

 • Stepper mecànic. Aquest simulador no disposa de peces i dispositius electrònics, per la qual cosa no necessita electricitat. El moviment de les plataformes es realitza mecànicament, d’aquí el nom. És de mida petita, per la qual cosa és molt convenient utilitzar-lo. El pas a pas també es pot fer a la carretera.
 • Electrònica. Aquesta vista té un dispositiu especial que notifica a l’usuari la tasca realitzada, les calories cremades i la distància recorreguda.
  pantalla de pas

  També és possible canviar la càrrega. Aquest model té una mida bastant gran, per la qual cosa només és adequat per a ús domèstic.

Els cardiosteppers formadors també poden ser diferents en tipus d’equips:

 • L’aparell clàssic, a més de les plataformes per a les cames, té nanses que permeten mantenir l’equilibri, i també proporcionen una càrrega a les mans perquè el cos es desenvolupi de manera uniforme.
  stepper cardio
 • El mini-stepper no està equipat amb bolígrafs i dispositius electrònics, de manera que el conjunt de les seves capacitats és lleugerament inferior a l’anterior. Tanmateix, si tenim en compte l’eficàcia, aquest tipus treballa millor els músculs de les cames, ja que hi intervenen músculs petits. A causa del fet que no té nanses, una persona fa esforços addicionals per mantenir l’equilibri, que proporciona músculs estabilitzadors addicionals.
  mini formador

També hi ha un entrenador el·líptic que és similar al clàssic. Consisteix en plataformes per a potes i nanses interconnectades amb elles, el moviment de les quals es produeix simultàniament amb el treball del cos inferior. Resulta que, com passa amb els simuladors clàssics, la càrrega en aquest cas va als braços i als músculs de l’esquena. L’inconvenient és les grans dimensions d’aquest dispositiu.

pas el·líptic

Un altre criteri per a la diferència és l’estructura interna dels simuladors:

 • Amb pedals sincronitzats. Aquest tipus de plataformes estan interconnectades i el moviment d’una cap avall fa augmentar l’altra cap amunt i viceversa. Aquests marcapassos són mecànics, ja que no necessiten electricitat. La càrrega muscular aquí no és especialment gran.
 • Amb pedals independents. En aquest cas, les plataformes es mouen independentment les unes de les altres, de manera que l’eficàcia de l’entrenament augmenta i la càrrega a les juntes, al contrari, es fa més baixa. També és possible ajustar la dificultat de fer els exercicis.

Grups musculars importants

Quines parts del cos intervenen durant les classes del marcapasos? En primer lloc, aquest és el brinqui. També es treballa considerablement els quàdriceps (músculs de la cuixa) i les natges. Tot i que el simulador es diu “cardio”, les classes sobre ell es poden considerar un entrenament de força.

Com ja s’ha comentat, la presència de nanses permet proporcionar una càrrega al bíceps. Tanmateix, si un element no hi és absent, llavors només podeu realitzar diversos moviments amb les mans mentre camineu sobre el pas a pas, per tal de fer funcionar la part superior del cos.

També els músculs abdominals intervenen en el simulador: oblic i recte. La premsa exerceix el paper d’un estabilitzador, de manera que el saldo es manté precisament a costa d’aquest.

Popular fabricant

Només podem distingir un fabricant popular d’aquests simuladors: Bradex. El fabricant promet als clients l’alta eficiència dels steppers, la seva fiabilitat, així com la disponibilitat d’un dispositiu electrònic que supervisa el procés d’entrenament.

El simulador de cardiostepper Bradex és de metall, de manera que la seva vida útil és bastant alta quan s’utilitza correctament.

Quan s’entrena en aquest simulador, una persona podrà perdre pes, ja que es gasta molta energia als exercicis. Durant mig mes, podeu tornar a la normalitat i les cames obtindran un aspecte esportiu. El model més popular d’aquest fabricant és el simulador de cardiostapper Bradex sf 0033. Aquest model té diversos nivells de càrrega, de manera que podeu triar la complexitat per vosaltres mateixos.

Ressenyes sobre formadors de Cardiostepper

La gent que utilitza aquest dispositiu troba una cosa molt útil. Molts aconsegueixen baixar del terreny en perdre pes quan el pes no ha canviat durant molt de temps. Així mateix, els usuaris afirmen que no cal anar al gimnàs, ja que és l’astre pas qui ajudarà a posar-se en forma. Durant les classes, podeu veure la televisió o escoltar música, cosa que fa que la formació sigui molt emocionant i avorrida. Així, podeu combinar negocis amb plaer.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *