Ellipsoide per a la pèrdua de pes: característiques d’aplicació, eficàcia, revisions

Ellipsoide per a la pèrdua de pes: característiques d’aplicació, eficàcia, revisions

Tothom somia amb mantenir la seva salut, joventut i bellesa durant molts anys. Al mateix temps, molts desitgen tenir una bona figura al llarg de la seva vida. Tot i això, la vida quotidiana moderna està tan saturada que el seu ritme no permet a una persona destinar temps a visitar un gimnàs o una cursa matinal. És per això que molta gent té ganes de comprar material per fer exercici. Al cap i a la fi, la majoria d’ells són força adequats per a ús domèstic. Un d’aquests dispositius especials és un formador el·líptic. Està pensat per a l’entrenament cardio. Juntament amb la millora de la salut, l’elecció d’un equipament esportiu permetrà al seu propietari desfer-se de l’excés de pes. Un efecte similar es produeix a causa del fet que en el procés d’entrenament cardio en un simulador d’aquest tipus, hi participen els músculs tant de la part inferior com superior del cos. Això permet conduir classes de la forma més eficient possible.

home i dona al gimnàs

Com utilitzar un el·lipsoide per perdre pes? I quin tipus de programes es necessiten?

La compra d’un simulador

Qualsevol que no tingui l’oportunitat de visitar el gimnàs i hagi decidit fer classes a casa, haurà de comprar el material esportiu necessari. I aquí davant de cada persona sorgirà invariablement la qüestió de l’elecció. El fet és que hi ha moltes varietats de simuladors, i per a l’entrenament a casa només n’has de comprar un. Heu de prestar atenció als equipaments esportius més habituals. La seva llista inclou bicicletes per fer exercici, així com el·lipsoides (o orbitrek) i les cintes mecàniques. Tots ells estan creats per a l’entrenament cardio i, per tant, per a la formació d’una figura ideal.

exercicis de bicicleta de muntanya

Considereu el que és millor per baixar de pes: un el·lipsoide o una bicicleta d’exercici. Estant dedicada a cadascun d’aquests tipus d’equipament esportiu, una persona pot treballar perfectament els seus vedells, així com els músculs de la cuixa i les natges. Tanmateix, els el·lipsoides tenen alguns avantatges respecte a les bicicletes d’exercici. Què són?

 1. El treball en un el·lipsoide us permet utilitzar també els músculs de l’esquena, els braços i la cintura d’espatlles.
 2. Amb el mateix temps previst per a l’entrenament, la pista d’òrbita us permet cremar el doble de calories que una bicicleta d’exercici.
 3. Ellipsoid és més adequat per enfortir el sistema cardiovascular i per perdre pes. Això s’explica pel fet que proporciona un nivell de càrrega aeròbica més elevat que una bicicleta d’exercici.
 4. Els moviments a l’òrbita són més còmodes. Es distingeixen per la seva suavitat i s’han de realitzar amb menys freqüència.

La bicicleta d’exercici també té els seus avantatges. Es tanquen en una major compactat i en un menor cost. Al mateix temps, els models horitzontals són els únics simuladors que es permeten a les persones durant el període de rehabilitació o a les persones que tenen prohibit exercir càrregues. Quan trieu un modern dispositiu vertical que simule una bicicleta esportiva, podeu fer servir els músculs dels braços i l’esquena. Tanmateix, en aquest cas s’ha d’afrontar de peu.

activitats de cinta rodant

Ara considereu el que és millor per perdre pes – el·lipsoide o cinta rodant. Durant les classes a l’òrbita, una persona no necessita esquinçar el peu dels pedals. Això reduirà la càrrega a les articulacions del genoll. A més, practicar en un el·lipsoide és bastant senzill. Al cap i a la fi, una persona que s’ha embarcat en aquest simulador no ha de pensar en la tècnica de caminar. Per això, ho van fer els fabricants d’el·lipsoides. Posar-se en un òbit no és segur o tècnicament incorrecte, sinó que no funcionarà. Un gran avantatge d’el·lipsoides és el fet que la majoria de models no necessiten estar connectats a l’electricitat. Això permet estalviar diners en les lliçons cada dia, donant diners només una vegada.

La cinta rodant, per la seva capacitat de donar un nivell de càrrega inferior, és la més adequada per a principiants. També es pot dur a terme un entrenament més intens que no pas sobre un el·lipsoide. Val la pena assenyalar que l’estat de córrer per a una persona és més natural que esquiar en òrbita. A més, el llenç d’una pista així es mou. Al cap i a la fi, el simulador està connectat a l’electricitat. En aquest cas, una persona només pot reorganitzar les cames. En un el·lipsoide això no funcionarà. Aquí, cada moviment requerirà d’un esforç.

Quin d’aquests simuladors triar? Depèn de les preferències de la persona que adquirirà el model adequat per a si mateixa. En aquest cas, el desig i l’actitud tenen un paper important. Aquells que trobin més còmodes entrenant-se en un ellipsoide haurien de triar-lo. En aquest cas, heu d’estudiar les característiques de l’ús d’aquest dispositiu esportiu.

Els avantatges d’una pista d’òrbita

Els exercicis sobre un el·lipsoide per perdre pes tenen molts avantatges. Gràcies a ells, és possible no només perdre pes, sinó també curar el cos en general. Quan s’entrena en un el·lipsoide, hi participen tots els grups musculars. És per això que, segons els comentaris, les classes sobre un el·lipsoide per a la pèrdua de pes són força efectives. Tenen un efecte positiu a causa dels següents:

 • el desenvolupament del corset muscular;
 • augmentar la resistència corporal;
 • enfortiment muscular i estrenyiment de la pell;
 • millora del sistema respiratori;
 • ajudar a eliminar els greixos, cosa que us permet desfer-vos dels quilos addicionals.

Tanmateix, els resultats de la pèrdua de pes en un el·lipsoide es poden obtenir només mantenint una alimentació adequada, un règim de beguda, així com en presència d’un son saludable. En cas contrari, no podran trobar formes d’entrenament harmonioses en aquest simulador. Les revisions de l’el·lipsoide per a la pèrdua de pes suggereixen que amb les classes ben organitzades, els primers resultats es fan notables al cap d’un parell de setmanes. Tanmateix, la persona no la sent solament. Els canvis en la seva figura són cada cop més evidents per a altres.

Pla de formació

Quina és la manera més eficaç d’utilitzar un el·lipsoide per perdre pes? En primer lloc, és necessari elaborar un pla de formació individual. En presència d’activitats físiques addicionals, que és possible en forma de natació, córrer, entrenament físic o en grup, es fan classes a l’òrbita no més de dues vegades durant la setmana. En els casos en què l’el·lipsoide és l’únic mitjà perquè una persona pugui cremar greixos, l’entrenament és oportú que es faci cada dos dies, perquè el cos necessitarà 24 hores per recuperar-se de la càrrega cardíaca.

Es recomana fer classes sobre un el·lipsoide per a la pèrdua de pes per a persones que presentin certs trastorns en el funcionament del sistema vascular i el cor al vespre. També s’ha de tenir en compte que l’entrenament matinal immediatament després de despertar no us permetrà obtenir el resultat desitjat. Al cap i a la fi, si una persona no esmorzava, és poc probable que el seu cos trobi una quantitat suficient d’energia per a moviments intensos.

les nenes es dediquen a un el·lipsoide

Els instructors el·líptics moderns estan equipats amb ajust de càrrega i permeten rastrejar els batecs del cor. Tot i això, per obtenir indicadors precisos, es recomana comprar un model manual d’un monitor de freqüència cardíaca, que es pugui muntar sobre un dit. Això li permetrà controlar constantment la freqüència cardíaca. A partir d’aquest indicador, es construeix la complexitat i la intensitat de la càrrega.

L’entrenament en un el·lipsoide per perdre pes hauria de durar una mitjana de 20-30 minuts. Durant el mateix, cal controlar el seu benestar, tot vigilant el pols, que no hauria de superar el 70% dels indicadors d’edat màxima. El ritme ideal és de 50 passos en un minut.

Quan es crea un programa per perdre pes en un el·lipsoide, cal calcular la freqüència cardíaca màxima. Per fer-ho, al número 220 haureu de restar la vostra edat en anys. La diferència resultant serà el valor desitjat.

Programa aproximat de classes durant una setmana

Com utilitzar un el·lipsoide per perdre pes? Per a aquells que decideixin perfeccionar la seva figura amb l’ajut d’un orbitrack, es recomana realitzar classes sobre ell cinc vegades a la setmana durant uns 30 minuts. Una de les opcions del règim d’entrenament per perdre pes en un el·lipsoide és la següent:

1. Dilluns. Moviments d’intensitat mitjana durant 30 minuts. El pols no ha de superar el 50% de la freqüència cardíaca màxima.

2. Dimarts. Les classes es mantenen amb una intensitat mitjana durant 5 minuts, després ràpidament 3 minuts, i després lentament 2 minuts. Els intervals descrits hauran de repetir-se 4 vegades i afegir 5 minuts a un enganxament.

3. Dimecres. Al tercer dia d’entrenament, es fan classes amb una intensitat mitjana durant 5 minuts. Després d’això, mantenint una velocitat mitjana, augmenta gradualment la resistència del simulador. L’opció ideal és pujar durant 15 minuts i, alhora, baixar a la mateixa velocitat.

4. Dijous. Entrenament durant 30 minuts amb resistència mínima i velocitat mitjana.

5. Divendres. Les classes comencen amb un escalfament. Es realitza durant 5 minuts. Després de 3 minuts d’acceleració gradual i, després, 2 minuts per passar al límit de les seves capacitats. Aquests intervals es repeteixen 4 vegades, donant 5 minuts per enganxar-se.

Programa a llarg termini

Una setmana és suficient perquè el cos s’adapti a l’estrès regular. Després d’això, començarà a percebre adequadament l’entrenament, que li resultarà força familiar.

El programa per a la pèrdua de pes, per regla general, es compon immediatament durant 8 setmanes. Això permet obtenir un efecte notori per l’ús d’un el·lipsoide per a la pèrdua de pes. Les ressenyes i resultats (fotografies després d’un llarg curs d’entrenament, vegeu més avall) indiquen que el simulador va permetre corregir la forma, perdre quilos de més i també reforçar el sistema cardiovascular.

dona abans i després de perdre pes

A la novena setmana de classes, perdent pes, per regla general, es fa evident que el seu cos es va poder adaptar completament a les càrregues. Això suggereix que es pot augmentar la intensitat de les classes. Al mateix temps, no només augmenta el temps d’entrenament, sinó també la velocitat de moviment. No està prohibit fer fins a 80 passos en un minut.

Cal tenir en compte que amb un llarg període de classes es produeix un alentiment gradual del procés de pèrdua de pes. És per això que qualsevol persona que vulgui continuar observant canvis notables en la qualitat i el pes corporals després de la novena setmana d’entrenament ha d’augmentar encara més la durada i la intensitat dels moviments realitzats.

Programa d’intervals

Per tal que l’entrenament per a la pèrdua de pes en un el·lipsoide aporti els resultats desitjats i, alhora, no hi ha risc de lesions, hauria de començar amb un escalfament. Implica l’ús d’una càrrega mínima a la pista de l’òrbita. Això prepara els músculs per a una ocupació completa.

Quan planifiqueu els entrenaments, heu de considerar dos dels seus tipus: l’interval i el clàssic. Amb un ús regular, tant les opcions com les altres per a la realització de classes us permetran obtenir el resultat desitjat.

nena va a l’entrenament

L’entrenament a intervals es realitza amb càrregues altes i mitjanes alternes. L’ús d’aquest programa és eficaç per resoldre el problema de la correcció de pes i no només l’enfortiment muscular. I això ho confirmen aquelles persones que van utilitzar l’el·lipsoide per baixar de pes. Les revisions i els resultats d’aquests entrenaments suggereixen que són bastant efectius per assolir l’objectiu.

La seqüència de classes d’interval és la següent:

 • escalfament: 5 minuts;
 • formació bàsica – 40-50 minuts;
 • enganxament – 5 minuts.

Durant l’entrenament principal, s’utilitzen accions d’interval. Són una alternança de 1-2 minuts de moviments a un ritme moderat, i després – 30-60 segons de moviments a velocitat màxima.

Programa clàssic

Aquest entrenament s’utilitza no només per cremar greixos, sinó també per reforçar el cos en general. Els clàssics han de durar entre 40 i 60 minuts a un ritme mitjà. Utilitzant un programa similar per perdre pes en un el·lipsoide (abans i després de les classes regulars, la diferència és enorme), una persona s’adona que el seu cos ha adquirit un alleujament visible. És important seleccionar inicialment el ritme més acceptable de l’entrenament, que serà possible per mantenir-se fins a la finalització.

Programa de principiants

Podeu combatre el sobrepès amb l’ajut d’un el·lipsoide a una persona amb qualsevol condició física. Així doncs, hi ha programes per a principiants. El seu ús es recomana a persones que l’activitat física estigui a un nivell mitjà.

L’ús d’aquests programes preveu classes 3-4 vegades per setmana. La durada de cadascun d’ells hauria de ser d’un màxim de 30 minuts. Es recomana un ritme mitjà en 50 minuts en un minut. En aquest cas, heu de vigilar la freqüència cardíaca. No hauria de superar la norma en més del 60%. En dur a terme aquestes classes, el curs de pèrdua de pes serà de 6-8 setmanes.

El programa per a l’aficionat

El procés de crema de greixos per a aquells que ja han superat la fase inicial, però encara no han arribat al nivell professional, es pot fer a un ritme accelerat. Quan s’utilitza el programa per als amants, es recomana realitzar de 3 a 5 entrenaments durant la setmana. La durada de cadascun d’ells hauria de ser de 25-40 minuts. El curs general de desfer-se dels quilograms innecessaris serà de 3-4 setmanes.

Programa per a professionals

Les persones capacitades poden formar-se per a la pèrdua de pes en el·lipsoides fins a 6 vegades per setmana. Un dia lliure per a ells serà suficient perquè el cos es recuperi del tot.

Durant l’entrenament, la durada del qual s’ha d’augmentar fins a una hora, haureu de passar per minut de 60 a 80 vegades. El programa de curs de correcció de pes en aquest cas està previst durant 2-3 setmanes.

l'home mesura el pols

L’entrenament, independentment del seu nivell de dificultat, certament et permetrà assolir l’objectiu previst. I això ho confirmen nombroses ressenyes de persones que van decidir desfer-se dels quilos addicionals amb l’ajut d’un el·lipsoide. El principal és no perdre les classes, mantenir el ritme adequat i controlar el pols.

Normes nutricionals

Què ajudarà a aprimar-se amb un entrenador el·líptic? A una persona que decideix realitzar un entrenament amb el seu ús se li recomana sobretot aclarir les característiques nutricionals durant la correcció de pes. I és fonamentalment diferent de menjar a la vida quotidiana.

Com hauria de menjar una persona que s’ha d’entrenar en un el·lipsoide? Cal menjar 2 hores abans de la classe. A més, els aliments han d’incloure principalment productes vegetals i proteics. Les begudes energètiques, inclòs el cafè, també s’han de prendre abans de fer exercici.

Els carbohidrats ràpids no seran útils abans de la classe. El fet és que exerceixen el seu efecte només durant el temps mínim. Abans de l’aproximació al simulador caldrà menjar.

Després de realitzar un entrenament que té com a objectiu cremar greixos, no es recomana menjar en dues hores. Però si voleu, podeu berenar amb amanida de fruites o verdures sense sucre.

S’ha de prestar una major atenció a la nutrició en aquells dies en què no hi hagi formació. El menú no ha de ser productes nocius que continguin greixos animals i colesterol. Aquests components es troben en grans quantitats en menjar ràpid, productes de farina, conserves i carn grassa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *