Un paracaigudes amb un motor: què es diu i com pujar-lo

Un paracaigudes amb un motor: què es diu i com pujar-lo

Volar sempre ha estat un somni de la humanitat. I ara tenim accés a moltes maneres de surar lliurement al cel. Tot i això, la majoria són inaccessibles o extremadament difícils, no tots podran convertir-se en pilot. Però tothom pot convertir-se en pilot del seu parapent personal. Paralet: aquest és el nom d’un paracaigudes amb motor, el mateix avió que molts de nosaltres hem vist sobrevolar ciutats i pobles. I què necessiteu per adquirir-lo? Com aprendre a gestionar-lo i quines inversions seran necessàries? Tot en aquest article.

Paral·lel a Egipte

Què és un parapent?

Un parapent és un disseny el més semblant possible a un paracaigudes, la majoria de la gent no distingirà entre ells. Tot i això, hi ha diferències greus entre elles. El més important, per descomptat, és que el paracaigudes està dissenyat per baixar, estalviant durant la caiguda d’un avió, mentre que el parapent estava originalment pensat específicament per a volar.

Segons el principi d’acció, un parapent és similar a un planador per penjar. L’acceleració d’un pilot de parapent augmenta a l’alça, gràcies als corrents d’aire que guanya gran alçada i, baixant lentament i tornant a augmentar en els corrents d’aire, supera llargues distàncies.

De moment, el rècord establert per l’home és de més de cinc-cents quilòmetres. Tot i això, aquest no és el punt. El més important en el disseny del parapent i la diferència clau respecte a la planadora és que quan instal·leu un motor o enganxeu un carro amb rodes amb un motor, és possible convertir-lo en una eina de vol completa. Una d’aquestes opcions és un paracaigudista amb un motor: un parapentista de moto.

Accidents de moto

Aquesta és la primera opció per millorar el parapent. Es veu des del costat com un paracaigudes amb una hèlix. Una instal·lació amb una hèlix gegant es posa literalment a l’esquena del pilot, permetent al parapent volar no només a causa dels fluxos d’aire, sinó també mitjançant l’hèlix. Així, es milloren les capacitats de vol, la durada i l’experiència global. Tot i això, també es plantegen problemes: els forts vents i l’activitat tèrmica es converteixen en un factor perillós. Si el parapent és majoritàriament segur i els rars són incidents, un parapent lliscant amb motor és una mica més perillós i requereix certes condicions meteorològiques, és a dir, calma o vent lleuger.

Dos genets

Paralet

És el que es diu un paracaigudes amb motor. De fet, un paralet o un aeroescut és la continuació lògica d’un parapent motoritzat. En aquest cas, el motor de l’hèlix no està muntat a l’esquena del pilot, sinó a un carro amb rodes fet amb materials aerodinàmics especials. Aquest plantejament ens permet assegurar la seguretat i la comoditat: tant l’arrencada com l’aterratge es realitzen sobre rodes, no sobre cames, eliminant la possibilitat de ferir el pilot. A més, dos passatgers poden seure en un carro i no un, cosa que fa que el paralet sigui ideal per a aventures amistoses o romàntiques. A més, el paralet és més segur durant els vols: una gran massa del carret i una envergadura més gran impedeixen les maniobres perilloses. I el seu control és molt més lleu que, per exemple, en una planadora. En pilotar-lo, no es requereix un entrenament especial, es fa el control dels peus deixant les mans lliures per, per exemple, fer fotografies. Les fotografies d’un paracaigudes amb motor atrauen, sens dubte, molta atenció.

Paral·lel amb 2 pilots

Comprant un espectacle aeri

Veient-lo al cel i descobrint el nom d’un paracaigudes amb un motor, molts volen comprar un dispositiu per si mateixos. I, en general, no es tracta d’un problema particular. Per la seva grandària i velocitat, no està registrat com a avió privat, no necessita drets. L’únic que és important és seguir les instruccions i les regulacions de la vostra regió, que segur que s’explicaran a la compra.

Tanmateix, sorgeix la qüestió del preu. Si els parapentistes bàsics costen de centenars de milers de rubles i paramotors muntats a la part posterior – a partir de dos-cents mil, haurà de pagar no menys de cinc-cents mil per la compra d’un espectacle aeri. Així, el preu d’aquest avió amb un motor i un paracaigudes esdevé comparable al cost d’un cotxe o moto. Això, però, està força justificat, al cap i a la fi, poc es compara en les impressions amb el vol lliure al cel.

Entrenament en vol

Dona a prop del paralet

Tot i que un aero-paracaigudes o un paracaigudes (l’anomenat paracaigudes amb un motor) són segurs i fàcils d’operar, heu de fer un curs d’entrenament abans de volar. Tot i això, hi ha algun perill durant l’aterratge i l’enlairament, tot i que, en el conjunt del paralític, és l’eina que vol perdonar, els accidents són molt escassos. Molt sovint, els paraletes venen diversos clubs aeris. Cada comprador és format per ells. A més, aquests clubs sovint ofereixen l’oportunitat de provar el saló a sol o en conjunt amb un instructor per decidir sobre la necessitat de comprar. La durada de l’entrenament també és molt petita, normalment, per enlairar-se pel vostre compte, necessitareu literalment un parell de dies d’estudi. Així, després d’haver decidit comprar un espectacle aeri, serà possible volar a l’aire en una sola setmana.

Emmagatzematge i manteniment de l’espai aeri

Paral·lel a terra

Aeroshute és un dispositiu molt compacte. No ocupa més espai que una moto de neu o un atv. L’ala paracaigudista en estat plegat també és molt compacta, la condició principal i indispensable és guardar-la en un lloc sec. Paralet també és poc prudent en la seva cura. Degut a la senzillesa del seu disseny, tot el que cal és abastir amb oli i oli, a més de substituir les espelmes. El fet que la majoria d’espectacles aeri s’enlairen des d’una distància de vint a quaranta metres fa que pugui volar a l’aire gairebé en qualsevol lloc de fora de la ciutat o als seus voltants. Així, no serà necessari transportar-lo per vols.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *