Pectoral volumètrica. Supersets sobre els músculs pectorals

Pectoral volumètrica. Supersets sobre els músculs pectorals

Entreneu molt durant molt de temps, però el resultat no és impressionant? Voleu que els vostres pits siguin voluminosos i secs? Hi ha una manera, i és un superstit pels músculs pectorals! Gràcies a l’ús de supersets en el vostre programa d’entrenament, els músculs pectorals estaran en perfecte estat.

Solució per al progrés

Els professionals més famosos que han aconseguit grans resultats en la musculació recomanen utilitzar supersets en els seus programes d’entrenament. És aquest mètode d’entrenament que proporciona un creixement ràpid. massa muscular magra redueix el greix corporal entre els músculs i la pell. Gràcies a tot això, els músculs adquireixen un alleujament i bellesa sense precedents.

Què és un superset?

Superset és una combinació de dos exercicis que es realitzen sense pausa. Aquest tipus d’entrenament proporciona una intensitat elevada, a causa de la qual es consumeix un gran nombre de calories, es crema greix i els músculs adquireixen volum a un ritme tremenda. En aquest article considerarem els tipus de supersets per als músculs pectorals per a homes. Per regla general, un programa d’entrenament que utilitza aquest tipus d’entrenament està previst durant diversos mesos d’ús de 2-4 vegades a la setmana. Al final d’aquest cicle d’entrenament, l’atleta desenvolupa una massa muscular magra dels músculs pectorals amb un mínim de greix. El cofre adquirirà una forma bonica, es fa embossat i atractiu.

Els programes d’entrenament solen consistir en diversos supernets. Els exercicis es realitzen l’un darrere l’altre, sense respir. Una pausa entre supersets és de fins a 3 minuts.

Exemples de supersets pectorals

1) La premsa de banc + les peses de cria. 4 repeticions.

Premsa de banc – 8 representacions. El pes utilitzat és superior al de treball. Es manté el pes fins al final de l’entrenament.

Bench Press

Tècnica d’execució.

Per a un estudi màxim i ruptura de fibres musculars, cal centrar-se en la baixada de la barra al pit i no en augment. Gràcies a aquest mètode, podeu maximitzar l’ús dels músculs del pit, garantint així un màxim creixement.

Cablejat: 12 repeticions. S’aplica el pes de treball. A l’últim reemplaçament, el pes és el mateix que a la primera.

Repòs de braç de pes

Tècnica d’execució.

Quan es faci una cria de peses, cal sentir el procés en si mateix, determinar el punt d’estirament més adequat i realitzar l’exercici el més còmode possible per tu mateix. Quan connecteu manuelles al punt més alt, procureu estrènyer les articulacions del colze el més lluny possible.

Aquest Superset per als músculs pectorals té com a objectiu l’estudi de la potència i l’estirament del feix mitjà de músculs pectorals.

2) Premeu un banc sobre un banc inclinat + una premsa de banqueta de palanca des de mig punt. 3 repeticions.

Premsa de banc Barbell: 15 representants. Feu servir un pes que us resulti còmode. En les darreres repeticions, és necessari aconseguir una sensació de cremada als músculs pectorals.

Premsa del banc que es troba sobre un banc inclinat

Tècnica d’execució.

Les mans de la barra són una mica més amples que les espatlles. Baixeu suaument la barra fins al pit superior i aixequeu-la suaument, bloquejant-la al nivell dels ulls.

Dumbbell Bench Press: nombre màxim de repeticions. Realitzeu l’exercici fins a un error complet.

Dumbbell Bench Press

Tècnica de realització de superset als músculs pectorals.

El cos i el cap estan en ple contacte amb el banc, les manuelles estan al nivell dels ulls i l’adherència hauria de ser similar a l’adherència de la barra durant la premsa. Les mans cauen suaument perpendicularment al cos. Al punt més baix, amb el màxim estirament, fixem la posició de les mans durant 1 segon i comencem a pujar.

3) El simulador “Butterfly” + crossover. 3 repeticions.

Reducció de mans a la “Papallona” – 15 repeticions. Pes de treball usat

Reducció de mans al simulador Butterfly

Tècnica d’execució.

Totes les repeticions s’han de realitzar amb passos suaus.

Unir les mans en un cruixent de pendent: 15 representacions. S’utilitza el pes més còmode.

Crossover Mans

Tècnica d’execució.

Cal inclinar el cos paral·lelament al terra, les cames estan doblades. Estireu els braços al pas creuat per sentir la màxima extensió. A continuació, connectem les mans al punt inferior i fixem la posició durant 1 segon.

La tasca d’aquest superestrell és escalfar i excitar els músculs del pit amb sang el màxim possible. Normalment s’utilitza al començament d’un programa d’entrenament.

4) Push-ups a les barres + flexions des de terra. 4 repeticions.

Push-ups a les barres: el nombre de repeticions de treball. Intenteu no reduir el nombre de repeticions.

Premsa del pit

Tècnica d’execució.

És aconsellable utilitzar barres amples, els colzes no es pressionen cap al cos. En realitzar repeticions cal sentir l’elaboració dels músculs pectorals, i no tríceps.

Push-ups: el nombre de repeticions de treball. El nombre de repeticions és constant fins al final del reemplaçament.

Empentes

Tècnica d’execució.

Quan es pressiona cap al terra per treballar els músculs pectorals, cal situar les mans lleugerament més amples que l’amplada de les espatlles. Baixeu-vos suaument al terra, però no toqueu-lo, fixeu la posició durant mig segon. A continuació, feu pujar lentament, però no pugeu fins al final, les mans s’han de mantenir lleugerament doblegades, fixant aquesta posició durant 1 segon.

El fet de superar aquests exercicis permet estirar bé el grup muscular del pit, que servirà per trencar encara més les fibres musculars i, per tant, activa el seu creixement.

Addició de formació

Per a una crema encara més ràpida de greixos, no us oblideu de córrer. Feu una carrera almenys 2-3 vegades per setmana durant 20 minuts. Els científics han demostrat que després de 18 minuts de funcionament moderat, el cos humà comença a utilitzar activament el greix corporal per generar energia. No us oblideu de complements saludables i nutricionals.

Conclusió

A continuació es descriuen els exercicis bàsics per combinar-los a la part superior dels músculs pectorals. Hi ha moltes variacions de l’alineació. Aplicant aquesta informació a la pràctica, podeu determinar per si mateix els millors reemplaçaments dels músculs pectorals. Com ja sabeu, cada persona té una estructura corporal única, per la qual cosa cal sentir i analitzar cada tipus d’entrenament. Així obtindreu el vostre resultat amb una major eficàcia. Experimenta!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *