Spinner “Admiral”: característiques, característiques d’ús

Spinner “Admiral”: característiques, característiques d’ús

Els esquers artificials desplacen gradualment la pesca d’esquer viu, mentre que el procés de pesca mostra resultats excel·lents i es fa una mica més fàcil. Les filadores “Admiral” s’inclouen en aquesta categoria, es realitzen en diferents configuracions i colors. Això permet combinar-los en funció de la temporada, el tipus de peix i les condicions de l’embassament.

Els avantatges

Els avantatges de l’esquerre en qüestió es manifesten especialment quan s’estrenen les ganyotes i les dures. A l’hivern, aquests wobblers funcionen bé en capturar “depredadors”. Els filadors “Almirall” pertanyen majoritàriament a la classe dels pilkers. Les peculiaritats d’aquest tipus d’esquer inclouen un pes digne i unes dimensions força grans. Aquestes característiques permeten dur a terme un joc estable fins i tot amb un cabal intens.

Altres avantatges:

  • una àmplia gamma, entre els quals hi ha models per a diferents temporades i per a qualsevol preferència dels propietaris;
  • cost assequible dels productes;
  • la posició de l’esquer es dirigeix ​​sempre aigües avall;
  • es proporcionen corbes especials en la configuració del filador.
Cirar pesca

Característiques

Un dels costats de la girola basculant “Admiral” està revestit de pintura de fòsfor, cosa que proporciona a l’esquer una brillantor i brillantor. La segona part està pintada sota la imitació de peixos vius. La línia proposada conté més de 30 colors, dels quals el pes oscil·la entre 6 i 20 grams; el nombre de models arriba a deu varietats.

Una varietat de modificacions de color permet triar un element basat en condicions específiques de pesca. Els pescadors experimentats sempre tenen en compte l’estacionalitat i les característiques de l’estany, així com les característiques específiques de la pesca de peixos depredadors, cosa que augmenta significativament la probabilitat que es produeixi una captura correcta de zander. La tasca principal és determinar un lloc prometedor per a una “caça silenciosa”, i que l’esquer realitzarà la seva tasca, atraient un potencial trofeu. Les modificacions considerades tenen un joc únic, molt important per a la captura de peixos.

Cirar pesca “Almirall”

Els pilers en qüestió solen funcionar perfectament. Durant el període de fosa mantenen una posició vertical al llarg de l’eix, mentre que el flux no viola la seva orientació a l’espai. L’esquer de cullera es troba ràpidament en el gruix del fons de l’aigua. La diferència principal respecte del mormyshka és l’ús de suspensions, tees. Un altre avantatge és un joc interessant que proporciona superioritat respecte als competidors.

Tot i així, crida l’atenció l’esquerre considerat per a la perxa, això fa temps que el peix aconsegueix trobar el batidor. Quan es produeixi una producció potencial, cal reduir els subpups i suportar les pauses. Pescadors experimentats intenten fer el bosc un pas més amunt, a la pausa recolzen o condueixen la seducia, atraient el “depredador”.

Recomanacions

Val la pena assenyalar que durant el dia la perxa de lluita reacciona dèbilment a un joc agressiu, per la qual cosa és recomanable utilitzar tàctiques tranquil·les. Un depredador ben alimentat no està desitjós de perseguir les preses, per la qual cosa només convé augmentar una mica la boquilla.

Spinner “Almirall”, la foto de la crítica, està centrat en el pitjor, també mostra un bon resultat. Els usuaris agraeixen l’activitat del procés i l’emoció creada. Per a la pesca de peixos especificats no cal utilitzar equips específics ni costosos, només cal arreglar l’esquer, assegurant l’èxit de la pesca d’hivern. Quan es publiquen, els experts aconsellen fer escotadures al llarg de les escombraries per sobre de les carenes. És important fer un seguiment del curs de les bambes, que hauria de ser paral·lel a la pendent. Per obtenir èxit, haureu d’esperar una pausa entre sacs, permetent al depredador atacar la boquilla. En aquest cas, es preferixen els ganxos simples.

Criteris de selecció

No és tan fàcil recollir l’ermirall d’Almirall per a un principiant a causa d’una àmplia gamma de señuelles. El broquet ha de funcionar per prova i error, ja que no hi ha cap element universal. L’eficàcia de la pesca està influenciada per les preferències del peix, les característiques de l’embassament, la temporada.

Per exemple, amb un vent molt fort a la pluja amb aigua fangosa, és millor utilitzar versions amb un color brillant i brillantor. Però aquí heu de conèixer la mesura, perquè una brillantor excessiva pot espantar el peix. En dies clars, en temps tranquil, és aconsellable utilitzar opcions mate que imiten la presència d’escales.

Tàctiques de pesca

Hi ha tres tipus de pesca característica de qualsevol tipus d’esquer considerat quan s’enganxa a l’esquer “Admiral” a la perxa:

  1. La boquilla baixa lleugerament fins a la part inferior del dipòsit, després d’això es puja lentament sobre la superfície entre 300-400 mm. La bobina es fixa en la posició seleccionada. La varilla es mou de tal manera que la filadora puja de 350 a 500 mm, suportant una pausa de 7 segons. Si la “caça silenciosa” no ha donat els seus fruits, la canya s’eleva de 50 a 70 centímetres, es torna a observar la pausa. Les accions es realitzen amb diferents intensitats (primer més ràpid, després més lent). Generalment s’observa una picada durant el període d’immobilització de la boquilla o després de baixar-la a curt termini a la part inferior.
  2. L’esquer es posa a la part inferior, es penja a 80-100 centímetres, es fixa la posició del rodet. Es fan sis cops, es deixa augmentar la sedimenta de 20 cm, després de la qual cosa es porta el broquet al fons del dipòsit. Després d’una pausa, es torna a mantenir la tova. Es recomana realitzar la darrera manipulació amb una lleugera interferència de la bastida amb la part superior de la varilla. Aquestes tàctiques han funcionat bé en els embassaments amb un fons de pedra o de sorra.
  3. Després de determinar la profunditat de l’estany, l’esquer s’aixeca i es tanca al mig de la columna d’aigua. Després d’això, comencen a mostrar-se enrojolades, permetent al peix atacar la boquilla durant les pauses i les caigudes de l’engranatge. Si no s’observa una picada dins dels 20-30 minuts, l’esquer baixa a 150 centímetres de profunditat, es repeteix la manipulació anterior. D’aquesta manera, es comprova tot el fons de l’estany i cal una profunditat força gran.
Cullera-esquer per almirall

Opinions d’usuaris

Els pescadors assenyalen que l’almirall per a la grespa a l’hivern és especialment eficaç. Els usuaris assenyalen una àmplia varietat de senyoretes que donen resultats elevats en qualsevol estany de la zona. A més de l’alta eficiència, els pescadors tenen en compte la disponibilitat de broquets a un preu que permet comprar diverses varietats, recollint-les, segons el temps i la temporada.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *