Mètodes de pesca inusuals

Mètodes de pesca inusuals

Principalment els pescadors utilitzen mètodes i aparells tradicionals: canyes de pesca flotants, canyes de filar, ases, alimentadors, pesca amb mosca i altres dispositius. Tot i així, hi ha aficionats que prefereixen maneres de pesca poc habituals que, a jutjar per les nombroses ressenyes, no són menys efectius. Segons els experts, abans de l’arribada dels moderns aparells de pesca, els mètodes antics eren molt populars, però aviat van ser oblidats. Trobareu informació sobre mètodes de pesca interessants en aquest article.

mètodes de pesca

Com pescar mitjançant galoshes i un pot de vidre?

Segons els experts, hi ha diverses maneres antigues captura de peix. Un d’ells és l’ús de galoshes i llaunes. Es va recórrer a aquest mètode en els casos en què no era possible obtenir carrosses i ganxos per a peixos petits. Aquesta situació es va observar principalment a les zones rurals. Feu el dispositiu de la manera següent. Primer, es va fer un forat de 3 centímetres a l’halo. Aleshores s’hauria d’introduir al coll de la llauna, al fons de la qual estava continguda l’esca. Equipar el producte amb pa i pastís d’oli. De manera que més tard seria convenient retirar el recipient de l’aigua, connecteu el gerro amb una corda fina o filferro a qualsevol objecte estàtic de la vora del pantà. Sovint es tractava de matolls, arbres o estaques desemboscades a terra. A jutjar per les ressenyes, aquest mètode no s’oblida. Avui en dia la utilitzen majoritàriament els escolars. Tanmateix, les seves galos es substitueixen per una ampolla de plàstic. Els pescadors van tallar la seva part superior i van posar el coll dins de la llauna. El principi de funcionament d’aquest producte és que el peix atret per l’esquer neda en un dipòsit i no pot tornar enrere.

formes interessants de pescar

Com pescar amb una bombeta i una llauna?

Els aficionats van inventar moltes formes de pescar. Es recorre a aquest mètode en els casos en què la pesca es realitza en un estany profund a la nit. El peix en aquesta hora del dia està mig adormit i es troba principalment a la capa superior d’aigua, que els creadors d’aquest mètode no van deixar d’aprofitar.

Consisteix en el següent. En una bassa o vaixell, primer cal instal·lar una bateria de 12 volts. A continuació, s’introdueix una bombeta de 12 volts a la llauna de cafè. Pot ser un far del tractor amb cables connectats a la bateria. Aleshores, l’estructura ha d’estar immersa en aigua no més de 300 mm. Per tant, hauria de resultar llanterna submarina en què la bombeta es convertirà en una font de llum i el reflector. La pesca directa del propi peix es realitza mitjançant una canya de metall llarga, en la qual un extrem està molt afilat i conté un ganxo de soldadura soldat. Exteriorment, el disseny és molt similar a un arpó. La tasca de l’home és apuntar el peix i cosir el cos amb un ganxo. Gràcies a l’ull soldat, la captura no rellisca i s’elimina amb èxit de l’aigua. Després de la primera trucada, heu de fer una breu pausa perquè el peix alarmat de l’estany es calmi de nou. Els experts aconsellen utilitzar una bateria recent carregada. No paga la pena tornar-lo a carregar de la bateria de l’ofici. En cas contrari, hi ha el risc de passar la resta de la nit a l’aigua.

Quant a elements instantànis

Segons els experts, el principal avantatge del peix és la seva ràpida reacció. En aquest sentit, els desenvolupadors van inventar un mètode de pesca que frenés el seu moviment. Una xarxa es considera un remei antic molt eficaç. Un cop dins, el peix no pot sortir. Podeu exercir aquest equip amb qualsevol espècimen. Tot depèn del diàmetre que tinguin les cèl·lules.

mètodes de pesca prohibits

N’hi ha prou de bloquejar la xarxa amb un riu i venir d’aquí a tres dies. L’inconvenient d’aquest mètode és que la xarxa és molt difícil de fabricar. Per tant, aviat es va inventar una versió lleugera, anomenada “zap”. El producte és una enorme xarxa de pesca. Està fabricat amb una peça de tela de 2 metres. Una corda està enfilada a les vores de la matèria, amb la qual en el futur es tirarà el segment i es lligarà a un pal llarg. La part inferior del panell està equipada amb algun tipus de pes. A dins posa l’esquer. A continuació, el zap cau a l’aigua. S’ha de retirar amb cura després que s’hagi reunit prou peix al seu interior. La particularitat d’aquest dispositiu és que durant la pujada les vores pugen abans que la part central amb l’esquer. Per tant, el peix no té temps per navegar a temps i resulta que és capturat. Per utilitzar aquest mètode, cal una bona forma física.

Sobre una trampa en un estany

En aquest cas, no importa a quina velocitat es mourà el peix. L’essència del mètode és tancar un territori determinat a l’embassament de manera que els peixos que hi neden no poguessin sortir. Segons els experts, aquest mètode es considera molt subtil, però requereix temps. Tenint en compte que cal protegir el lloc a la part inferior i el pescador haurà d’enfonsar-se a l’aigua, aquest mètode s’utilitza a la temporada càlida. És important que no hi hagi buits en l’estructura per la qual poguessin sortir els peixos.

Sobre Senyors

Avui s’han inventat molts mètodes de pesca amb canya de pesca. Segons els experts, l’ancestre primitiu de la canya clàssica és el samolov. A jutjar per les nombroses ressenyes, és fàcil fer abordatges. N’hi haurà prou d’adquirir un cordó llarg o una línia de pesca, una pedra, que s’utilitzarà com a càrrega. Molts artesans utilitzen filferro per fer un ganxo. També s’obtenen bons ganxos de pesca de les llaunes tallades. L’atractiu d’aquest mètode és que el pescador no s’ha d’asseure a prop de la canya. N’hi ha prou d’instal·lar-lo a la costa i comprovar-ho de tant en tant.

Tot i això, es considera passiva la pesca amb un equipament similar. Aquest, segons molts pescadors, és l’inconvenient d’aquest mètode. A més, no hi ha creença ferma que traient els ganxos de l’aigua, trobareu una captura. Per aquesta raó, els pescadors experimentats solen pescar no amb una canya de pesca, sinó amb diversos alhora. En aquest cas, la possibilitat d’atrapar alguna cosa augmenta notablement. Si la picada és dolenta, haureu de limitar-vos al mínim. Passa que ja va capturar un peix saquejat per depredadors. Sovint els boscos són tallats per grans peixos. Els avions, com la resta de mètodes de pesca, no generaran problemes si s’apliquen a les masses d’aigua que no estiguin massa sobreeixides d’algues.

A prop de la presó

Segons els experts, aquesta és una de les antigues maneres de pescar. L’engranatge és un pal dividit en diverses dents. Exteriorment, el dispositiu és molt similar a un trident clàssic.

formes de pescar al riu

Fabricat a partir d’un pal recte i gruixut de 30 mm. Només s’esmola un costat. La divisió hauria d’estar al centre. Per fer que les dents s’estenguin, s’ha d’ampliar el buit amb una falca de fusta. Per evitar el lliscament del peix, les dents estan equipades amb osques especials. Un cop feta l’atac, el pescador va començar a buscar un lloc adequat a l’estany per emboscar. Calia batre el peix amb cops ràpids, forts i precisos. En cas contrari, va aconseguir esquivar-se i nedar-se. A les aigües baixes, la dificultat es trobava en la refracció de la llum: el peix no estava al lloc on semblava el caçador. Per tant, alguns amos del seu ofici van anar a zones de fons. Tot i això, fer un gir ràpid sota l’aigua era encara més difícil. Segons els experts, la caça amb presó no sempre va comportar el resultat esperat. Sovint els pescadors tornaven amb les mans buides. Aquest mètode no el practicaven persones febles físicament. També amb la presó era impossible pescar a la temporada d’hivern i al riu fangós.

Com obtenir peixos amb fletxes?

És una forma molt antiga per la qual sovint s’obtenien individus grans. Un cop d’èxit va ser possible si el caçador tenia en compte correctament la refracció de la llum.

mètodes de pesca permesos

Atès que la capacitat de fletxa es mantenia a una profunditat de fins a un metre, aquest mètode s’utilitzava per pescar principalment en aigües poc profundes. Per a la fabricació de llaços i fletxes s’utilitzen branques gruixudes, flexibles i elàstiques. La corda d’arc era de fibres. Els que no vulgueu perdre el temps, els experts us poden aconsellar fer servir un encaix normal.

Quant als mètodes de pesca furtiva

Tothom sap que és il·legal furtar. Tot i això, hi ha una determinada categoria de persones que, a efectes de benefici, descuiden les normes establertes. Segons els experts, la caça furtiva és una violació de legislació dèbilment controlada, que per la seva simplicitat és especialment atractiva per als pescadors deshonestos. Atès que el risc de trobar-se amb un inspector de peixos és molt reduït en qualsevol aigua remota d’aigua, aquells que practiquen mètodes de pesca prohibits se senten impunes. Actualment, s’han inventat diversos mètodes de pesca il·legals. A continuació es descriuen diversos mètodes de pesca furtiva. Tanmateix, la informació rebuda no hauria de ser considerada com un manual de formació i una guia d’acció. Per contra, cal saber què fer a l’estany és impossible, per no ser castigat.

formes de caça furtiva per pescar

“Vàlvula”

Per a la fabricació de trampes s’utilitzen branques de salze, que s’estenen juntes amb un filferro. A més, els aparells es fan a partir d’una xarxa de niló. Els seus artesans encaixen el bastidor en forma de roda de bicicleta. El principi de funcionament d’aquest dispositiu és que els peixos, que cauen a la trampa, no són capaços de sortir-ne enrere. El “vent” produeix predominantment peixos petits.

Sobre la “xarxa fixa”

Es considera el dispositiu de caça furtiva més comú. El disseny té una secció llarga de la malla amb elements flotants per un costat. Gràcies a aquests elements, la caiguda a l’aigua ocupa una posició vertical. Principalment la xarxa està formada per una línia de pesca molt fina, que és difícil de notar per als peixos, sobretot en aigües amb problemes. Segons els experts, de tots els mètodes de pesca, es considera que és el més eficaç, ja que proporciona una captura massiva.

“Sena”

Segons els experts, aquest mètode es considera molt cruel. Per aquesta raó, es va prohibir a l’època de Pere I. El producte té la forma d’una corda de fons equipada amb corretges amb ganxos que enganxen el peix a les seves brànquies i costats. En aquest cas, l’esquer no s’utilitza. Si els representants de l’embassament aconseguiren alliberar-se i nedar, aviat es morran.

Què més practiquen els caçadors furtius?

A més dels mètodes anteriors, els pescadors sense escrúpols utilitzen encara el següent engranatge:

  • “Eleva aranya”. El disseny de la trampa és un marc metàl·lic cobert amb una xarxa. Per connectar el dispositiu, utilitzeu un suport per pilars. L’essència d’aquest atac és elevar-lo bruscament de l’aigua juntament amb els peixos.
  • “Vieira.” La trampa és una xarxa pesada, al mig de la qual hi ha un agent pesant especial. Per a la pesca necessiteu almenys dues persones. Principalment la “vieira” s’utilitza en un estany poc profund. La trampa és treta per un estany i es tira. Així va el peix.
  • “La pista.” Els caçadors furtius baixen aquest atac a l’aigua de la riba per bloquejar el camí dels peixos. D’aquí el nom del dispositiu. De tots els mètodes de pesca furtiva prohibits de la pesca al riu, es considera que és el més enganxós.
formes poc habituals de pesca

L’engranatge anterior es considera il·legal. Podeu evitar problemes si feu servir els mètodes de pesca permesos.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *