Les piscines més grans de Moscou a les estacions de metro

Les piscines més grans de Moscou a les estacions de metro

Actualment, desenes de complexos esportius a l’aire lliure i interiors amb piscines funcionen a la capital. Tots ells difereixen en les seves característiques. En aquest article considerarem la natació més gran piscines a Moscou a les estacions de metro, perquè serà molt més convenient visitar-les.

“Aeroport”

Una de les piscines més famoses de la capital es troba al poliesportiu de CSKA. Es troba a l’avinguda Leningradsky, 39, i no gaire lluny del complex es troba l’estació de metro “Airport”. Hi ha una piscina de cinquanta metres, vuit carrils i es manté sempre la temperatura òptima de l’aigua, 26 graus, que es purifica per cloració.

“Prospectiva del món”

Una altra gran piscina a Moscou, a prop de l’estació de metro, es troba al poliesportiu d’Olimpiysky. Es pot trobar a l’avinguda Olimpiysky, 16, al costat de l’estació de Prospekt Mira. Hi ha tres piscines: una demostració, entrenament i salts. Els dos primers tenen una cinquantena de metres de longitud, i un salt de 25 * 33 metres i una profunditat de 6 metres. Utilitza un mètode modern de purificació d’aigua: cloració i ozonització. Podeu visitar la piscina amb entrades puntuals o amb subscripció.

“Arbat”

Una altra gran piscina de Moscou, a prop de l’estació de metro d’Arbatskaya, es troba al carrer Kompozitorskaya, 17, al centre esportiu Arbat. El complex té una piscina de vint-i-cinc metres de longitud i el punt més profund d’1,7 metres. Al bol, la temperatura es manté sempre a menys de 27 graus i es purifiquen l’aigua mitjançant radiació ultraviolada i ozonació.

Al centre esportiu podreu aprendre a nedar, treballar en grup o adquirir membres de la família i nedar amb un nen.

“Schelkovskaya”

Continuant mirant les piscines de Moscou a les estacions de metro, podeu prestar atenció al centre esportiu de les Reserves Laborals, situat al carrer Parkovskaya 49. L’estació de Shchelkovskaya està situada a prop del complex. Al complex d’aigua hi ha: una piscina de 25 metres de longitud i un bol per a nadons de fins a tres anys. Podeu assistir a sessions massives de natació només al matí o al vespre, la resta de temps que els atletes estudien aquí.

“Sparrow Hills”

Piscina esportiva de Luzhniki

Com a conclusió, podem esmentar la piscina més gran de Moscou a l’estació de metro de Vorobyovy Gory, que es troba al centre esportiu Luzhniki. El complex d’aigua es troba a prop de l’estació de metro. Es pot trobar al carrer Luzhniki, 24. Hi ha dues piscines: 50 metres per a natació esportiva i 25 metres per a vacances a la platja. El preu inclou l’ús de gandules i sauna.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *