Biografia del tenista alemany Alexander Zverev

Zverev Alexander Alexandrovich – un famós tennista alemany. És el guanyador de deu tornejos ATP, el triomf del juvenil Australia Open i membre permanent de la selecció alemanya. Penseu en la biografia del tenista alemany Alexander Zverev.

Infància

Un tennista alemany va néixer el 20 d’abril de 1997 a la famosa ciutat d’Hamburg. Alexander té un germà gran Michael, que també és un popular tenista, però ha aconseguit menys èxit que el seu germà petit. El meu pare és un ex tennista professional que va jugar a l’URSS. A principis dels anys 90, la família es va traslladar a Alemanya. El germà gran, com el més jove, juga a la selecció alemanya. Des de ben jove, el noi va començar a jugar a tennis.

Final de quarts

Carrera juvenil

El tipus va començar a fer els seus primers passos en tennis professional als 16 anys, arribant a la part final del torneig juvenil de Grand Slam, que, malauradament, va perdre. A principis de l’any vinent, el tennista alemany va tenir més èxit, ja que Alexander va aconseguir guanyar l’Open d’Austràlia junior, mostrant un partit destacat durant tot el torneig.

Carrera en tennis adult

El debut en el tennis per a adults va tenir lloc el 2013, quan un tennista alemany va jugar al seu torneig ATP natal a Hamburgo. L’estiu de l’any vinent, Alexander va obtenir el primer títol a nivell d’adults. Unes setmanes després, el noi va arribar a la fase de semifinal en un torneig de la seva ciutat natal.

L’estiu de l’any vinent, Alexander va poder arribar a la fase final del torneig a Munic per dobles amb el seu germà. Uns mesos després, Alexander va guanyar el títol al torneig de Heilbronn, cosa que va permetre al jove tennista debutar al primer centenar del rànquing mundial. En la mateixa temporada, Alexander va jugar per primera vegada a la seva carrera al torneig de Grand Slam per a adults, arribant a la segona volta.

Un mes després, el tennista alemany va arribar a les semifinals del torneig de Bostad. Al final de la temporada, al segon torneig de Grand Slam a Amèrica, Alexander va poder superar les eliminatòries del torneig, tot i així, va ser derrotat ja a la primera volta, perdent davant el seu compatriota. Com a resultat, Alexander va acabar aquesta temporada a la línia 83 de la qualificació.

Alexander Zverev

El 2016, l’alemany va mostrar resultats no menys destacats. Al primer torneig de Grand Slam a Austràlia, Alexander no va superar la primera ronda, ja que es trobaven els rivals Andy Murray, que en aquell moment ocupaven la segona línia de la qualificació. No obstant això, ja el mes que ve, junt amb el seu germà, Alexandre va arribar a la final del torneig de Montpeller. Al mateix torneig d’un sol nivell, Alexandre va arribar a les semifinals.

Fins al final de la temporada, el tennista alemany va poder mostrar un joc madur, aconseguint rondes importants en els tornejos, però no guanyant cap. Com a resultat, Alexander va acabar aquella temporada a la 24a línia del rànquing mundial.

A l’article es presenten fotografies d’Alexander Zverev.

Tenista alemanya

Els assoliments més significatius van ser el 2017 i el 2018. El 2017, l’alemany va aconseguir la tercera ronda a l’Open d’Austràlia i la quarta ronda a Wimbledon. Després d’haver guanyat diversos títols addicionals, Alexander es va convertir en un dels millors tennistes d’aquella temporada, havent seleccionat per al torneig final al final de la temporada i assolint la línia més alta de la classificació de la seva carrera: 4.

Ja en la temporada actual, el tennista alemany també va poder mostrar un partit decent guanyant el torneig de fang a Madrid. Als tornejos de Grand Slam, Alexander va poder per primera vegada en la seva carrera assolir els quarts de final de les competicions a França. En els partits restants del Grand Slam, Alexander ja va abandonar les primeres etapes: a l’Open d’Austràlia i a l’OPEN dels Estats Units, la sortida va ser a la tercera ronda.

Segons els resultats de la temporada actual, Alexander va poder entrar al torneig Final, ocupant el cinquè lloc.

Victòria del torneig

Fins ara, el tennista alemany ocupa el cinquè lloc del rànquing mundial i 160 en dobles.

Durant la seva llarga carrera, va guanyar deu vegades sobre els deu primers tenistes. Dues vegades l’alemany va batre la llegenda del tennis Roger Federer i Stan Wawrinka.

Premis i Assoliments

Al tennis, Alexander Zverev va obtenir resultats destacats, independentment de l’edat. El 2015, un tennista alemany va rebre el premi “Rookie of the Year”, demostrant un joc de qualitat. Alexander ha guanyat deu títols únics d’ATP fins ara. La majoria d’ells van entrar amb dificultat, que és la portada de perfil d’un tennista alemany.

En dobles, Alexander va obtenir menys resultats, guanyant només un títol. Alexandre sempre tenia un germà en parella. El 2017, el Zverev va guanyar el títol a Montpeller. Cinc vegades van acabar a la final, però quatre vegades van perdre el torneig a la fase final.

Vida personal

Alexander Zverev no té cap relació seriosa, quedant a la condició d’un batxiller envejable. Gratuït des del tennis, el noi passa el temps al cercle de gent propera i pares. En una entrevista, Alexander declara que és més alemany que rus. L’únic ídol infantil d’un jove tennista és el suís Roger Federer, que avui ocupa el tercer lloc del rànquing mundial, per davant del més jove Zverev en dues línies. L’afició preferida del noi és veure llargmetratges i jocs d’ordinador.