Com fer una bicicleta d’exercici en bicicleta amb les teves pròpies mans?

Com fer una bicicleta d’exercici en bicicleta amb les teves pròpies mans?

Molts de nosaltres tenim una bicicleta que no necessitem. Si no en necessiteu, aquest no és un motiu per desfer-vos-en, ja que podeu fer una bicicleta d’exercici amb bicicleta amb les vostres mans. Més a l’article, abordarem aquest problema amb precisió i tractarem de cobrir-lo el màxim de detall possible. De fet, tot sembla més complicat del que en realitat resulta. Fer una bicicleta d’exercici barata des d’una bicicleta amb les vostres mans és bastant senzill, només necessiteu un desig, temps lliure i l’eina necessària.

Rellevància

El més bicicleta d’exercici barata en una botiga d’equipaments esportius costarà més de cinc mil rubles. És probable que el cost de realitzar la bicicleta amb exercici més senzilla per a casa des de la vostra bicicleta sigui superior a mil rubles. L’estalvi de diners és colossal i evident.

Inconvenients

Primer, diguem que en alguns moments la bicicleta amb bicicleta amb exercici basada en les bicicletes serà inferior a la dels anàlegs de fàbrica. Per a algunes persones, aquestes mancances no són crítiques, però en qualsevol cas cal conèixer-les:

 1. Una bicicleta d’exercici prefabricada és més fiable, fins i tot si considerem els models més pressupostaris.
 2. La comoditat d’una cadira en un simulador de fàbrica supera significativament el mateix paràmetre d’una cadira de bicicletes clàssica. Però aquest punt no és crític, ja que sempre es pot canviar la sella per una que més s’adapti a tu.
 3. Una bicicleta d’exercici que faci d’una bicicleta perd la contrapartida de la fàbrica en estabilitat.
 4. La bicicleta d’exercici més senzilla que feu vosaltres mateixos no tindrà opcions de càrrega. Però hi ha l’opció de fer una bicicleta d’exercici fora d’una bicicleta amb les teves pròpies mans amb càrrega. Això, tot i que més complicat, però real, ho aprendràs més endavant.

Ara és el moment de parlar de fer una bicicleta d’exercici a casa. Considerem dos tipus de dispositiu.

La primera vista és en un estand

Aquesta és l’opció més elemental, que no requereix de cap cost ni diners importants. Per implementar aquest tipus de disseny, només cal que destaquem de fusta. Però si teniu accés a equips de soldadura, podeu fer un destacat en metall. Penseu en una opció d’arbre.

Agafeu taules gruixudes (el gruix del tauler és com a mínim de 25 mil·límetres), a partir d’elles heu de fer alguna cosa com un rectangle o quadrat, que es recolza al terra amb les seves vores. La mida de la base de la peça és lleugerament més gran que la roda posterior de la vostra bicicleta innecessària, que convertim en bicicleta d’exercici. Al final, obté un disseny bastant estable.

com fer una bicicleta d’exercici en bicicleta

Ara aneu a les parts laterals de l’estand. Agafeu dues juntes, es muntaran verticalment a dues parts laterals oposades de la base, que ja hem fet. Després de fixar els bastidors i la base, a la part superior dels bastidors haureu de fer un tall petit: un escot. Ell necessita per instal·lar claus.

Ara farem les clavilles, que són matràs d’acer. Es poden veure amb bicicletes de classe BMX. Amb bicicletes, estan pensades perquè una persona posi els peus sobre ell quan faci algun tipus de truc. En el nostre cas, no hi haurà trucs, i calen claus per recolzar la bicicleta al nostre estand.

Podeu comprar a la venda a una botiga especialitzada de bicicletes a un preu relativament baix. Però podeu fer-les vosaltres mateixos a partir d’una canonada. La pràctica demostra que la compra és molt més senzilla i fiable que la seva casa.

Cal muntar canelles a l’eix posterior d’una bicicleta antiga. A continuació, podeu posar la roda a dins d’un solc, rebaixat especialment fet i quedarà penjat a terra. Podem dir que la bici d’exercici de la moto amb les vostres mans està gairebé a punt. Només queda arreglar tota l’estructura per evitar cap inclinació. Tot i que la vostra bicicleta amb un suport per a la roda posterior pot estar bé en posició vertical, recolzada en la seva roda davantera.

Bicicleta de bici de bici de bici

Avantatges i desavantatges d’un disseny d’aquest tipus

Dels avantatges, podeu destacar la senzillesa de crear una bicicleta d’exercici amb una bicicleta amb les vostres pròpies mans segons aquest esquema. Entre els menys, destaquem el fet que, en aquest cas, és impossible donar compte d’alguna manera del sistema de càrrega.

Amb aquest tipus de fabricació del simulador, absolutament qualsevol pot manejar-lo. Un dispositiu així es pot col·locar, per exemple, en un balcó o loggia. És convenient i pràctic.

El segon tipus és la pista de corró

Aquesta opció és més difícil d’implementar, però és més avançada.Aquesta bicicleta d’exercici d’una bicicleta antiga també s’anomena a vegades màquina de bicicletes. Per implementar la idea es necessita més temps i materials.

Haureu de comprar:

 • Taulers gruixuts per a la base (no més prim que els 25 mm).
 • Cargols adequats per al muntatge.
 • Els coixinets necessaris.
 • Diversos pins i altres elements per a molls.
 • Tubs de PVC de parets gruixudes (per a corrons). Es poden substituir per anàlegs metàl·lics.

La base és un marc rectangular, que en la seva mida serà lleugerament menor que la longitud de la bicicleta. A continuació, cal fer els rodets, això s’ha de fer perquè tinguin casquets laterals. Per fer-ho, podeu utilitzar, per exemple, pins. Es poden instal·lar en solcs realitzats als costats del bastidor.

A continuació, cal instal·lar correctament els clips. Les rodes posteriors s’han de configurar de manera que la distància entre elles correspongui a la rotació i estabilitat normals de la roda posterior.

El corró frontal de l’estructura es troba gairebé a la vora del davant del bastidor de fusta; això és necessari per aturar la roda del davant. Un dels avantatges d’aquest tipus de simuladors rau en el fet que és possible establir immediatament un mecanisme de control de càrrega.

Aquest disseny també té un inconvenient: heu de resoldre el problema de l’estabilitat de la bicicleta-exercici. Quan comenceu a entrenar-vos en un simulador, haureu d’equilibrar-lo i ajustar-lo amb el volant. Si pedaleu activament, l’equilibri serà més difícil de mantenir.

És més fàcil i correcte fer suports laterals addicionals per a la màquina de cicle resultant.

Estació de bicicletes

Com crear una càrrega?

Vam considerar com es pot fer una bicicleta d’exercici casolana amb bicicleta amb les nostres pròpies mans, ara és hora de parlar del sistema de càrrega per a aquest simulador. Si necessiteu resultats d’aquest entrenament, heu de fer alguna versió per augmentar la càrrega:

 1. Això es pot aconseguir pesant la roda posterior. Per això, els pesos es fixen de forma uniforme.
 2. Podeu fer rodets especials. Podeu fer-vos vosaltres mateixos o comprar una versió preparada (no són econòmiques). Aquests corrons estan units a la part inferior de la roda posterior i proporcionen fregament mecànic. És la càrrega.
 3. Un generador elèctric és l’opció més difícil, però també la més interessant. Necessiteu un generador de cotxes i els mateixos rodets de pessic, que hem esmentat anteriorment. Recollint els rodets amb el generador en un sol mecanisme, podeu entrenar amb la càrrega i generar electricitat a través dels vostres entrenaments. Així es pot combinar fàcilment un estil de vida saludable amb l’obtenció d’electricitat gratuïta.
Bicicleta amb exercici amb generador

Si aneu encara més lluny, podeu connectar el generador a la bateria i emmagatzemar l’electricitat generada. Aquesta és una opció encara més còmoda, ja que per a la implementació d’aquest esquema només cal comprar un tipus adequat de bateries i cables per connectar la bateria i el generador.

Bici d’exercici en bicicleta amb generador

Bicicleta de bici d’exercici DIY: dibuixos

Donem un exemple de dibuix que us ajudarà a fer la bici d’exercici correctament. No és necessari adherir-se completament a aquest esquema. No és ideal, és possible que en treguis alguna cosa per tu mateix i pensaràs en tu mateix, fent més perfecte el resultat final.

Esquema de la màquina del cicle

Bici de bici d’exercici DIY: foto

Les imatges del resultat final us poden ajudar en el procés. Però no és necessari esforçar-se per assolir plenament el que hi ha descrit, perquè només és el resultat final dels esforços d’algú. És possible que la vostra bicicleta d’exercici no sembli la que veieu a la imatge, però serà millor i més perfecta. Només cal fer una foto per representar aproximadament el que esteu fent.

Bici d’exercici a casa

Resum

No és tan difícil fer la vostra bici d’exercici d’una bicicleta innecessària. Cal destacar que tot el procés és estalviar espai al vostre apartament. Al cap i a la fi, mantenir una bicicleta i una bicicleta d’exercici és més aviat inconvenient. I si el teu amic de dues rodes és capaç de convertir-se en una bicicleta d’exercici i viceversa, això és ideal per a no els apartaments més amplis de la majoria de residents urbans de Rússia.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *