Tècnica de l’exercici “primavera de l’exèrcit”

Tècnica de l’exercici “primavera de l’exèrcit”

Exercici “Army Spring” – un tipus únic d’entrenament, que contribueix a la crema ràpida de quilos de més. Entrenadors moderns i ben desenvolupats, dietes estrictes, diversos programes d’entrenament, drogues màgiques i molt més, tot això requereix enormes inversions econòmiques i costos de temps, i l’efecte d’aquestes vegades és pitjor del que s’esperava. Els exercicis amb el seu propi pes corporal es poden realitzar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. La “primavera de l’exèrcit” també s’aplica a aquests exercicis. A partir d’aquest article coneixereu els principals avantatges d’aquest exercici, així com la tècnica correcta per a la seva implementació.

Història d’ocurrència

Fins a la data, un dels exercicis més famosos del món del crossfit és el burpee. A l’exèrcit soviètic se sabia molt abans de la popularització d’aquesta zona. Portava molts noms, però els més habituals són “flexions de l’exèrcit” i “primavera de l’exèrcit”. Fa molt de temps, l’exercici s’ha utilitzat per a l’entrenament físic de soldats, policies, bombers i altres. Està inclòs en gairebé tots els programes d’entrenament d’esportistes professionals.

Soldat de l'exèrcit de primavera

La peculiaritat d’aquest exercici rau en la seva versatilitat: gairebé tots els grups musculars participen en l’entrenament. Així, la càrrega contribueix a la crema de greix a totes les àrees problemàtiques. Què desenvolupa l’exercici “primavera de l’exèrcit”? Els músculs de la cintura de l’espatlla (deltes, trapezi, tríceps), abdominals, natges i cuixes tenen una càrrega especial.

Beneficis de l’exercici

Com que l’exercici és d’alta intensitat, és perfecte no només per construir massa muscular i cremar greixos, sinó també per desenvolupar qualitats com la perseverança, la força de força i la resistència.

A causa de l’acceleració dels processos metabòlics durant la implementació de la primavera de l’exèrcit, la crema de calories continua fins i tot un cop finalitzat l’entrenament. Realitzar l’exercici durant només 5 minuts és idèntic en el consum d’energia a un entrenament intensiu de 30 minuts a la cinta rodant. Així, podeu aconseguir una xifra de somni sense passar una gran quantitat de temps al gimnàs o en classes de grup.

Exercici de l’exèrcit primavera

Així doncs, la “molla de l’exèrcit” combina una excel·lent potència i càrrega cardio, i també desenvolupa i reforça el cor i els òrgans respiratoris. Un avantatge significatiu d’aquest exercici és que per realitzar-lo no cal disposar d’un gran espai ni comprar equipament especial. Tot el que necessites és el teu propi cos. Amb l’enfocament adequat al procés d’entrenament i a la dieta diària en el menor temps possible, podeu arribar a la forma perfecta.

Tècnica d’execució

Tècnica d’execució de molla de l’exèrcit

Els exercicis “primavera de l’exèrcit” no són complicats tècnicament:

  1. De peu, col·loqueu els peus a l’amplada de les espatlles, després asseieu-vos des de la posició inicial i poseu les palmes al terra. Des d’aquesta posició, salta les cames cap enrere. Mantingueu el cos a les palmes i els mitjons.

  2. Des d’una posició d’èmfasi fes un impuls des d’un pis.

  3. A continuació, sense parar, torna a la posició asseguda, pressionant les cames al pit – de nou amb un salt.

  4. Des d’una posició asseguda, salteu i alça simultàniament les mans (podeu fer cotó).

  5. Realitzeu el nombre de repeticions requerit.

Assegureu-vos de mantenir el coll i l’esquena recta durant l’exercici. S’han de tensar els músculs abdominals, l’abdomen estret, els braços s’han de redreçar fins al final quan es fan flexions des del sòl. Realitzeu un aterratge després d’un salt amb els genolls lleugerament doblegats, recolzant-se sobre tot el pla del peu.

Si no esteu especialment preparat en termes de desenvolupament físic o, per algun motiu, no podeu realitzar l’exercici amb dedicació completa, es recomana que trieu una opció més senzilla. Això pot ser el rebuig de salts o pulsacions, que reduiran la càrrega.

Selecció de càrrega

Per regla general, la primavera de l’exèrcit es realitza puntualment. Durant la preparació física inicial es recomana començar amb 4 enfocaments, cadascun dels quals el treball actiu i 1 minut de descans triguen 2 minuts.

Primavera de l'exèrcit

Ja que tard o d’hora el cos s’adapta, cal complicar l’exercici en el temps. Podeu augmentar gradualment el nombre d’enfocaments i el temps de treball. També podeu millorar la “molla de l’exèrcit” a causa de la complexitat de la implementació d’elements individuals. A continuació, es mostren algunes de les opcions:

  1. Durant un èmfasi es posa en marxa per executar pulsacions per una ona.

  2. Mentre saltes, agafa la barra horitzontal i tira cap amunt.

  3. Entre els exercicis, afegiu una tirada al seu lloc.

  4. Mentre saltes cap amunt, tira les cames al pit.

Conclusió

Per tant, ara coneixeu un exercici tan gran com és “Spring Army”. Si decidiu posar-lo en pràctica, assegureu-vos de consultar un metge, sobretot si teniu alguna malaltia. Una càrrega tan forta pot danyar un cos no preparat. En qualsevol cas, durant l’entrenament, cal controlar la càrrega i observar la tècnica de l’exercici “primavera de l’exèrcit”. En aquest cas, la lliçó només aportarà un resultat positiu.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *