Tancament de la pesca amb mosca com a element essencial per a la pesca amb mosca

Tancament de la pesca amb mosca com a element essencial per a la pesca amb mosca

Molts pescadors prefereixen la pesca amb mosca a tots els tipus tradicionals de pesca: un tipus especial sense l’ús de flotador i piulador. Es llança un ganxo amb esquer per tal que es quedi a la superfície de l’aigua o s’enfonsi a poca profunditat. En aquest cas, s’utilitzen insectes artificials o vius com a esquer.

Amb aquest mètode de pesca, es presta una atenció especial a la qualitat de les articulacions nodals, que no sempre són fiables. Els elements de fixació de la mosca estan garantits per a la fixació dels elements d’eina en la pesca amb mosca, així com en la pesca de filatura ultrallera.

Què és això

Quan es practica la pesca amb mosca, els pesats estàndard, els ganxos i els giratoris no s’utilitzen a causa de la seva massa massiva. En lloc d’això, utilitzen fixadors especials en miniatura per fixar i canviar la vista frontal, que s’anomenen “pesca amb mosca”. Aquest tipus de connexió sense nus és imprescindible en el cas que es necessiti canviar ràpidament la mosca quan es pesca amb mosca o un mini-esquer de filar quan es pesca amb equip d’ultralleuger i microjig.

fermall de mosca

Com es pot veure a la foto, els fermalls de mosca tenen forma rodona i en forma de gota.

fermall de gota

Avantatges i desavantatges

Els principals avantatges dels fixadors de mosca inclouen:

  • La capacitat de canviar ràpidament l’esquer.
  • Pes lleuger i mida petita.
  • Quan s’utilitza subjecció de pesca amb mosca, la línia de pesca gairebé no està deformada, ja que els nusos de pesca no s’utilitzen per a fixació.

Els desavantatges d’aquests dispositius són:

  • les mides petites els fan incòmodes de subjectar-se als dits;
  • quan s’utilitzen, augmenta la longitud i el pes de l’esquer, cosa que pot espantar peixos massa curosos;
  • si es fa servir un fixador de baixa qualitat, es pot trencar la producció en el moment de la supervivència.

Per evitar que això passi, haureu d’utilitzar per a la pesca només elements de fixació tipus mosca d’alta qualitat d’empreses de confiança. Un d’aquests és l’empresa noruega Mustad (“Mustad”).

Mustadet i els seus productes

L’empresa es considera un dels principals fabricants mundials de ganxos de pesca i altres tipus d’equips per a la pesca comercial, esportiva i recreativa. Els productes d’aquesta empresa es venen amb èxit a més de cent seixanta països del món.

Els fermalls de mosca de mostassa són fiables i tenen un marge de seguretat elevat gràcies a la tecnologia de producció i als materials utilitzats per fabricar-los. El procés de tres nivells de tractament tèrmic, controlat per un ordinador, permet crear una muntura amb una microestructura resistent que elimina la possibilitat de que es trenqui quan s’utilitza aquesta muntura.

de fixació de most

El control de qualitat dels productes es realitza a totes les fases de la producció, des de la comprovació de les propietats físiques i químiques del fil fins al control de productes abans i després de totes les etapes del tractament de la calor i la superfície.

Hi ha diversos models d’aquestes fixacions, cadascun dels quals té tres mides: el primer és gran, el número dos és mitjà i el número tres són fixadors petits.

Com fer una cremallera fes-ho tu mateix

La dita “vols fer-ho bé, fes-ho tu mateix” es justifica en el cas de la fabricació d’aquests compostos. Si no voleu gastar diners en la seva compra, podeu fer-ne fixacions de mosca fàcilment i ràpidament.

Com a material per a la seva fabricació, podeu utilitzar ganxos de pesca antics numerats del tercer al sisè. Primer de tot, treuen la picada de les alicates i, després, amb l’ajuda de petites alicates rodones, doblen la part anterior del ganxo, donant lloc a la fixació de la forma requerida. Alguns ganxos es poden sobreescalfar i trencar com a resultat de plegar. Podeu intentar deixar-los anar al foc per augmentar l’elasticitat. Els ganxos no posats són més mal·leables.

Els tancaments d’aquesta manera són fiables i no requereixen despeses econòmiques. I, per cert, els jugadors que fan voltes que utilitzen fermalls de pesca amb mosca quan pesquen amb esquers petits per a ultralleuger i micromecenatge, la majoria prefereixen manualitats.

Consells útils

L’ús d’aquests fixadors està més justificat en els casos en què el pescador explora un nou lloc de pesca, seleccionant de forma experimental les puntes necessàries, sovint canviant un o un altre tipus d’esquer. Per no molestar-se durant molt de temps, deslligar-se i tornar a lligar les articulacions nodals, serà més eficient utilitzar precisament els fixadors. Aquests compostos també funcionen bé quan es pesca a llocs on hi ha molts encaixos.

A causa de la seva mida en miniatura, els fermalls fly-on causen inconvenients durant la instal·lació. Per tant, el procés de muntatge d’aquest fixador es fa millor amb pinces, cosa que facilita molt aquest procediment.

fermalls rodons

Aquests compostos es combinen bé amb filadors, petites sortides de fil pesant i equilibradors. Enfilant una línia de pesca sobre un fermall de qualsevol forma, es recomana mullar-la prèviament per augmentar la resistència d’adherència d’aquests elements.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *