Rifle de caça IZH-27: comentaris, descripció, especificacions

Rifle de caça IZH-27: comentaris, descripció, especificacions

L’IL-27, que té una crítica positiva, és un rifle de caça de doble fil. Les peces de canó estan disposades verticalment, la finalitat és la caça comercial i d’aficionats. El producte ha estat produït en massa a la combinació Izhevsk des de mitjan anys 70, i és un dels dissenys més populars entre els coneixedors de caça domèstica. Durant el llançament, juntament amb diverses modificacions, s’han venut més d’1,6 milions d’unitats.

Rifle de caça IZH-27

Informació general

El canó IZH-27, de les quals s’indica al final de la revisió, va ser creat a partir del seu predecessor, el tipus IZH-12. A l’estructura vertical s’han introduït diverses implementacions i innovacions amb un disseny actualitzat.

Entre les principals alteracions:

 • una configuració diferent del forend i l’estructura de la caixa;
 • va introduir una barra ventilada a l’estructura;
 • la forma del receptor es transforma;
 • equipant el model amb un fusible automàtic.

Ara, aquesta arma es fa en diverses modificacions i en l’execució del calibre. Qualsevol usuari pot triar una varietat segons les seves preferències i capacitats.

Característiques

Els paràmetres del rifle de caça IZH-27:

 • calibres – 12, 16, 20, 28, 32, 410;
 • configuració de la cambra: 70 o 76,2 mm;
 • longitud de la tija – 675, 725, 750 mm;
 • tipus de restricció extraïble o fixada;
 • pes de la pistola – 3100-3600 g.

La massa dels canons depèn del calibre de l’arma i de la longitud del canó. L’estrenyiment estable del canó és un ofegament i un sou (a la part superior i inferior). Es prefereixen amb més freqüència els anàlegs substituïbles, ja que donen versatilitat als models.

Els barrils d’alta qualitat IZH-27 estan equipats amb una barra de visió ventilada, les peces del canal i la cambra estan cromades. Les parts exteriors de la pistola estan oxidades o anoditzades. Els troncs de l’eix es fixen en els elements de la frontissa axial i els ganxos sota la bóta.

La cambra del canó IZH-27

Matisos de disseny

A les revisions d’IL-27, els usuaris assenyalen que el bloqueig es realitza mitjançant una corretja especial, que s’inclou a la presa del ganxo posterior. En desbloquejar els troncs, la polla enfonsada. El dispositiu activador us permet activar-lo sense problemes. Això es pot fer des d’una posició de lluita durant el tancament dels troncs. Les fundes de la cambra s’eliminen mitjançant un extractor. La modificació “E” té un expulsor de cartutx desconnectable.

Part desencadenant

El calibre 12 USZ IZH-27 vertical està equipat amb elements interceptors. Asseguren el disparador en cas de caiguda accidental d’una arma. Això fa que la pistola considerada sigui més segura d’utilitzar, en comparació amb molts competidors. Els elements de molla de combat es fabriquen en forma de cilindres torçats. El desconnectador inercial impedeix la possibilitat de disparar dos cops, cosa que augmenta encara més el paràmetre de seguretat.

Fins a 1977, IL-27 es va produir amb un parell de disparadors. Els fabricants després van desenvolupar un disseny d’un sol ganxo amb la capacitat de canviar la seqüència de salvo. Inicialment, un sol disparador estava destinat a la versió esportiva de IL-25 i IL-39. Després de col·locar càrregues a la cambra, la seqüència de cocció és normal: primer funciona la part inferior, després la bóta superior. Per canviar l’ordre, tireu el ganxo de baixada cap endavant. Després de la següent recàrrega, es restableix la seqüència inicial. Els canons estan fets d’una manera separada, tenen una sortida decent (2,2 mm), equipada amb molles.

Vertical IZH-27

Botó IZH-27

La part indicada als canons en qüestió és de fusta de faig o de noguera. En variacions de sèrie, el cul es realitza en una configuració de pistola. Quant a modificacions de peces, aquest element es realitza mitjançant comandes personals i pot adoptar qualsevol forma. En muntar / desmuntar l’eina, heu d’anar amb compte amb l’avantbraç desmuntable, ja que està sotmès a esquerdes i deformacions.

L’avantatge principal de les còpies de peces és la possibilitat d’ajustar la caixa, tenint en compte els paràmetres del client. El model és perfecte per al tirador, que garanteix un tret més precís.

Modificacions

Entre les versions populars de l’arma en qüestió, destaquen els models següents:

 1. Opció MR-27M – caracteritzada per l’absència d’un ejector, equipat amb un parell de pendents.
 2. “Junior”: un canó compacte i lleuger, creat de forma regular. Aquesta opció és ideal per entrenar a les dones i adolescents. Les dimensions de l’estoc es redueixen a la mida de les armes d’aquesta categoria de tiradors. La modificació compta amb una caixa de cargols lleugera, s’escurcen els troncs i es realitza l’adaptació per a calibres reduïts.
 3. Versió IZH-27EM: equipada amb un mecanisme selectiu d’expulsors que elimina els cartutxos gastats, es pot desactivar. Aquest dispositiu és especialment convenient si es busca, si és necessari, una recàrrega ràpida.
 4. IZH-27M-1S: una opció amb un únic ganxo de descens, la seqüència de trets es proporciona prement el disparador.
 5. MR-27EM-1C: pistola amb dispositiu d’ejector i disparador.
  Tiro des de la IL-27

Exemples de peces

Les escopetes personalitzades IZH-27 de les contrapartides en sèrie es distingeixen per una rica decoració, gravat a mà, equipament d’elements d’arma amb metalls preciosos i pintura artística. Els desavantatges d’aquests models inclouen un cost elevat que supera el preu dels productes en sèrie per 2-3 vegades. Però no estan destinats a un ús quotidià, exclusius i no es repeteixen.

Opinions sobre IL-27

Com es mostra la retroalimentació dels usuaris, quan es compara aquesta arma amb el seu competidor més proper TOZ-34, es poden distingir els següents desavantatges i avantatges dels dos models:

 • Els ressorts en espiral IZH-27 són més fiables que els anàlegs de combat arrissat TOZ-34;
 • un inconvenient important del model de producció de Tula és la mala qualitat de les palanques dels tambors, que sovint es deformen;
 • la previsió extraïble de la pistola dels fusters d’Izevsk va resultar ser pitjor en la pràctica que la versió fixa del TOZ-34;
 • La IL-27 és més pesada que la competidora, cosa que pot suposar un avantatge i un menys, segons el tipus de caça.
  Escopetes TOZ-34 i IZH-27

Com s’observa a les ressenyes, la turbina lleugera TOZ és més adequada per a la pesca marítima. L’IL serà preferible a la caça, que no requereix moviments freqüents i canvis de posició. A més, una gran massa d’armes permet fer ús de càrregues poderoses sense experimentar rendiments bruscos.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *