Ax “Fiskars”: ressenyes, visió general del model, fabricant

Ax “Fiskars”: ressenyes, visió general del model, fabricant

El fabricant d’eines Fiskars (Finlàndia) ja fa temps que subministra al mercat equips de divisió i eixos d’alta qualitat. Segons nombroses ressenyes, la destral de Fiskars té un disseny original. Està fabricat amb materials duradors, per tant és capaç de mantenir les seves característiques de rendiment durant molt de temps, mentre que no requereix manteniment. Els productes d’aquesta marca es presenten en un ampli assortiment. Hi ha eines destinades a ser utilitzades en la vida quotidiana, en empreses de tala i en serveis públics. Els dissenyadors han de calcular eixos amb les característiques de rendiment més adequades, tenint en compte els requisits ergonòmics.

fiscars de trencador

Característiques clau

Realitzant diversos treballs al jardí, és aconsellable utilitzar eines d’alta qualitat. Els eixos universals “Fiskars” tenen una funcionalitat increïble. Tenen un disseny modern i una forma ergonòmica.

Una de les últimes novetats és una nansa tridimensional feta de material SoftGrip. Disposa de punts de toc que proporcionen una adherència còmoda. Durant la producció, la superfície de treball es sotmet a un doble procés d’enduriment, de manera que la fulla es torna forta i fiable. El disseny de les fulles es fa mitjançant una tecnologia especial de mòlta, a causa de la qual la vora afilada està en millor contacte amb l’arbre. És força ampla, de manera que es pot dividir una fusta densa amb pocs cops.

La fulla es manté nítida durant molt de temps, perquè està coberta amb una capa protectora de tefló. Redueix la fricció en un 25% i protegeix la fulla dels efectes negatius de la humitat.

Amb la destral de Fiskars, de les quals només són bones, podeu dividir troncs potents fàcilment, trossejar arbres amb troncs gruixuts. Com que el pes i la potència es distribueixen correctament durant l’operació, l’impacte és molt fort. És gairebé impossible trencar els bolígrafs FiberComp. FiberComp és una fibra de vidre composta rara que:

  • pes lleuger;
  • més fort que l’acer;
  • interfereix amb el lliscament de superfícies;
  • immune al rovell;
  • Té la propietat que absorbeix els cops i una conductivitat baixa al fred.

Tanmateix, cal tenir en compte que cada tipus d’eix és eficaç només a la seva pròpia àrea, per exemple, és bastant difícil que la fusteria talli un tronc gran i el fust no està dissenyat per realitzar treballs de fusteria prima. La gamma d’eixos Fiskars destaca per la seva diversitat.

X 27 Super eix dividit (36 ″)

X 27 Super eix dividit (36 ″)

Per això destral bo es tallen grans arbres. Ja al primer cop, la seva efectivitat és visible. El cap de la destral és bastant gran, cosa que garanteix el poder de dividir l’arbre. No s’enganxa a la fusta, perquè la fulla està protegida per un recobriment amb un coeficient de fricció baix.

Eix de divisió X25 (28 ″)

Eix de divisió X25 (28 ″)

El Cleaver “Fiskars” està dissenyat per tallar troncs i arbres de mida mitjana. La velocitat de balanceig augmenta el balanç de pes impecable a la potència. A causa de la tecnologia única emprada per moldre la fulla, la fusta es pot tallar de forma ràpida i eficaç. Tot i que el mànec absorbent xocs de FiberComp és lleuger, és molt robust.

Feska X11 Fiskars X11 (17 ″)

Aquesta espècie està destinada a tallar petits troncs i arbres. Combina perfectament:

  • disseny rar;
  • fulla moderna amb una punta afilada;
  • distribució adequada del pes.

Gràcies a aquestes característiques, la fusta es divideix amb cada oscil·lació. El mànec de la destral no és relliscós, de manera que la tensió a la mà disminueix i augmenta el control de la cabina. Com que la fulla està endurida, a diferència dels eixos ordinaris, es manté més dura. La coberta existent protegirà el propietari dels talls i la fulla es protegirà dels efectes negatius dels factors externs.

Eixos universals

Hi ha tipus universals d’eixos Fiskars amb un disseny perfectament equilibrat, amb un extrem ultra afilat i un recobriment especial amb un coeficient de fricció baix. Un d’ells és el Hatchet X7 (14 “), que es pot utilitzar per tallar branques i arbres petits. La seva longitud només és de 35 cm, per la qual cosa és convenient utilitzar l’eina per a la natura, el senderisme o la pesca.

Una altra eina X15 Chopping Axe (23,5 ″) és per a fusters i fusteries. Pesa 1 kg 200 g, té una longitud de 44 cm. Gràcies al recobriment estructural, és molt convenient aguantar. Hi ha un cas especial per portar-lo. Segons les ressenyes, la destral de Fiskars és més còmoda de transportar.

Selecció de destrals

Els principals factors a l’hora de triar són considerats qualitat i seguretat. Escollint un destral, els experts aconsellen agafar-lo pel mànec i apuntar-lo cap a l’espatlla. Si l’extrem no funciona contra ella, l’eina es considera de gran longitud. Després cal baixar-lo, subjectant el colze amb l’altra mà i intentar pujar la destral verticalment. Si això no falla, haureu de triar un model de pes més lleuger per obtenir més comoditat.

Fiskars ofereix una garantia de per vida als seus productes. El mànec que absorbeix xocs destaca per la seva resistència i lleugeresa. Cal tenir en compte que, quan es treballa amb aquestes eines perilloses, cal seguir les normes de seguretat.

Tallar arbres i troncs només és possible amb eines ben esmolades. Si les utilitzeu constantment, la fulla acabarà tenyida. Per a això, Fiskars llança una eina portàtil especial que li proporciona una cura segura. Es tracta d’una pedra de mòlta ceràmica en la qual hi ha unes soltes marcades clarament per a la fulla. Per utilitzar-lo és senzill, heu de baixar el cap de l’eix a la ranura dreta i desplaçar-vos diverses vegades.

revisió de fiskars de destral

Revisions d’eines

Els usuaris deixen comentaris positius sobre la destral de Fiskars. Creuen que gràcies al disseny ergonòmic és agradable utilitzar l’eina. A la gent li agrada el fet que es punxi el cul al mànec, perquè l’eina no podrà caure. La presència d’un mànec lleuger i durador, fet amb poliamida reforçada amb fibra de vidre, fa que sigui convenient el transport. Com que els ulls estan fets per mètode forjat estampat, la destral durarà força temps. L’eina surt de producció totalment preparada, de manera que immediatament després de la compra poden funcionar. Així, una revisió dels eixos de Fiskars demostra que fan bé la seva feina: la seva fulla s’adapta perfectament a qualsevol fusta.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *