Càrrega per a un adolescent: un conjunt d’exercicis, una descripció de la tècnica d’execució

Càrrega per a un adolescent: un conjunt d’exercicis, una descripció de la tècnica d’execució

És important que els pares inculquin a un nen en l’adolescència un desig de practicar esports, d’enfortir el cos. En cas contrari, és difícil comptar amb el desenvolupament físic de ple dret del propi fill. El primer pas per assolir l’objectiu serà realitzar regularment exercicis especials per a l’adolescent. Hi ha tota una varietat d’exercicis fàcils de fer al matí i al vespre. Aquestes accions es reflecteixen de manera beneficiosa en el desenvolupament de plàstics i la coordinació de moviments, reforçant la immunitat. Carregar a un adolescent el fa disciplinar, inculca les ganes de practicar esports.

Quina importància té la formació d’un nen?

cobrament per adolescents

L’exercici per a un adolescent és crucial en el desenvolupament físic. En nens d’entre 12-14 anys, s’observa un creixement actiu del cos, canvis a nivell mental. La pubertat es produeix. Durant el període de transformacions hormonals, és important que els nens i nenes recorrin a accions que contribueixin a enfortir els músculs i l’aparell ossi, entrenant el sistema cardiovascular.

Els exercicis gimnàstics proporcionen l’adaptació més ràpida d’un cos del nen no totalment format als canvis. L’exercici regular d’un adolescent de 12 anys i més gran fa que es pugui sentir menys cansat al vespre. Els exercicis físics ajuden a evitar que es produeixin processos estancats en el cos d’escolars, que condueixen principalment un estil de vida sedentari.

Per on començar?

exercicis d’exercici per a adolescents

És raonable implicar un adolescent en una activitat física, anant a córrer al matí o al vespre a tota la família. Una bona opció és realitzar aeròbic, exercicis gimnàstics a casa. Els pares haurien d’exemple per al seu fill dedicant sistemàticament temps a la formació. No heu d’aturar l’educació física durant molt de temps. En cas contrari, les llargues pauses no permetran que el cos de l’adolescent s’enforteixi. Cal començar amb exercicis lleugers, augmentant gradualment la càrrega.

Escalfament al coll

exercici per a adolescents de 14 anys

Comença a fer exercici per a les adolescents i els nens han d’escalfar el coll. Els peus són amplats per les espatlles. L’esquena es manté segons corbes naturals. Les mans estan posades a la part inferior de l’esquena. Inclina lentament el cap a l’esquerra i a la dreta, endavant i endavant. Realitzeu rotacions segons el sentit de les agulles del rellotge, i després en el sentit contrari. Durant l’escalfament, intenten no tirar el cap enrere. En cas contrari, augmenta el risc de lesions de les vèrtebres cervicals.

Cintura d’espatlla

L’exercici per a l’adolescent es continua exercint càrregues a les espatlles. Pren una posició estable. Les mans s’estenen. Les extremitats estan doblades als colzes. Els palmells es prenen per les espatlles. Contorneu perfectament els cercles dels colzes a l’aire segons el moviment en sentit horari. Realitza la rotació en sentit contrari. Feu una sèrie d’una dotzena de repeticions de l’exercici.

Inclinació lateral

En posició inicial, els peus es situen a l’amplada de l’espatlla. Mantingueu l’esquena recta. Es col·loca un palmell a la zona pèlvica. La segona mà es porta a sobre. Després d’exhalar, s’inclinen al cos en la direcció cap a on es mira l’altura. Canvia de mans i repeteix el moviment en el sentit contrari. L’exercici es realitza 10 vegades per cada costat.

Exercici Molí

En un conjunt d’exercicis per carregar els adolescents s’ha d’incloure moviments coneguts com el “Molí”. Agafeu la posició vertical. Les potes són separades per l’amplada de l’espatlla Les mans es col·loquen als costats en posició horitzontal. Per inspiració, el cos s’inclina cap endavant, mantenint l’esquena recta. Les palmes intenten alternativament tocar els peus oposats dels peus. Exhalen i tornen a la seva posició original. Durant la càrrega, feu una sèrie d’aquests moviments de 6-8 repeticions.

Mans que toquen els dits dels peus

cobrament per adolescents

Les potes tenen una amplada entre les espatlles. Les extremitats superiors pengen soltes al llarg del tors. A l’exhalació, el cos del cos s’inclina cap endavant. Els dits dels palmells intenten arribar als peus dels peus. Prenent respiració, torna lentament a la seva posició original. Durant l’exercici, mantenen un ritme sense presses, intenten evitar els balanceigs innecessaris del cos i diversos tipus de sacsejades.

Exercici “bicicleta”

Apilat al darrere. Les extremitats superiors s’estenen al llarg del cos. Peus aixecats a un angle d’uns 45 °. Realitzeu rotacions en peus a l’espai com la torsió dels pedals de bicicleta. Després feu moviments similars en el sentit contrari. Cada enfocament es dóna prop de 15 a 20 segons. L’exercici desenvolupa perfectament els músculs gluteals, reforça els músculs de la premsa abdominal, activa la circulació sanguínia.

Squats

Un element obligatori de cobrament per a adolescents de 14 anys són els esquats clàssics. En la posició inicial, els peus es situen a l’amplada de l’espatlla. Els palmells descansen a la zona pèlvica. Després de respirar profundament, les natges es baixen en direcció al terra. La mirada es dirigeix ​​cap endavant. Mantingueu l’esquena recta. Quan els genolls s’estenen lleugerament més enllà de la línia dels mitjons, comencen a moure’s suaument en sentit contrari. Agafeu la posició vertical original i repetiu l’exercici. Durant la lliçó, feu 2-3 jocs de 10-15 okupes.

Comença cap endavant

cobrant per un adolescent

En una cremallera vertical creeu una lleugera flexió de la part inferior de l’esquena. Els palmells s’uneixen a nivell del pit, els braços doblegats als colzes. Després de respirar, porten un peu molt al davant, recolzant-se al terra. El genoll ha d’estar al nivell del dit del peu. La cama posterior té un paper de suport. Tornar a la posició inicial. Repetiu l’exercici amb un canvi d’extremitats inferiors. De forma semblant a les esquats, la lliçó ajuda a exercir càrregues factibles a les cames i als glutis.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *