Pesca a Magadan: descripció de llocs de pesca, ressenyes

Pesca a Magadan: descripció de llocs de pesca, ressenyes

Què és la pesca interessant i emocionant a Magadan i per què hi ha tants pescadors desitjosos de pescar rius i llacs a la regió de Magadan? La resposta és senzilla, perquè és un autèntic paradís de peixos i una infinitat de riques de salmó. La majoria es troben al mar d’Okhotsk, un dels mars més rics de l’oceà mundial. Alguns peixos entren als rius Magadan per generar-se. A l’article es parlarà de tots els tipus de pesca d’aquest món protegit de peixos.

Pesca marítima a Magadan

La pesca a la zona de Magadan és un lloc de pesca únic. Aquí s’aconsegueixen cops de salmó, coho salmó, semibut, bacallà, grayling, llobarro i malma (com els locals anomenen char). Es permet la pesca a les zones amb llicència, que es divideixen en filat i net. Es permet agafar-se amb una xarxa principalment a la vora del mar i amb un rodet girant des de la costa en espits de còdols baixos, on convé muntar un camp de pesca. Podeu demanar pesca a Magadan, havent emès un accés organitzat al mar durant diverses hores. Aquest és un esdeveniment emocionant per a pescadors i professionals. Però sobretot, als pescadors els agrada anar a pescar en petits grups en un viatge de diversos dies en petites embarcacions d’alta velocitat. Normalment, aquest viatge transcorre per les badies de Svetlaya i Tikhaya i pel cap de Chirikov.

Pesca de salmó rosa a la regió de Magadan

Pesca esportiva a la regió de Magadan

Segons els pescadors, la pesca esportiva és tant la relaxació com el joc amb els peixos. Creuen que la pesca neta no dóna excitació, per la qual cosa prefereixen agafar-se amb material esportiu. A l’estiu es pesca per filar. La pesca esportiva més comuna a la zona inferior i mitjana dels rius, on el peix busca desovar. Els objectes de pesca de spin a la conca de Kolyma són lenok, lluç i perxa. La pesca amb una mosca artificial dóna bons resultats per a salmons del Pacífic, grayling i coho. Els pescadors aficionats utilitzen la canya de pesca flotant habitual per capturar malma, grayling, dace. Es dóna un lloc especial a la pesca esportiva a la pesca amb gel. Aquest tipus d’esbarjo i diversió va guanyar un caràcter massiu a Magadan en pobles costaners fins al mar. Hi ha vegades que un dels residents té sort en un trofeu capturat, que es deixa sortir de casa després d’una sessió fotogràfica.

Instància del trofeu

Quin tipus de peix hi ha a la captura

La base de la pesca és el salmó. La pesca d’halibut, salmó migratori, peixos de riu i xarcutges als llacs de muntanya de la regió de Kolyma és fascinant i exclusiva. La pesca a Magadan en rius i llacs no és mai sense resultat. Hi ha peixos, n’hi ha molts, i la captura sempre està gairebé garantida. Ho demostren nombroses ressenyes de pesca en aquestes parts. A la primavera hi ha arengades, flaire i capelina. A l’estiu, la pesca de salmó de soca, salmó de chum i rosa salmó és oberta.

La pesca de bacallà al mar d’Okhotsk de Magadan està representada per un burbot, capturat durant tot l’any. A l’agost, hi ha halibut. Per cert, l’halibut és una “llengua marina” traduïda del llatí. Pertany a la família de peixos plans i és el seu representant més gran. En equipament esportiu es troben exemplars de peix de més de 25 quilograms.

Pesca d’halibut

Es nota que a la pesca d’arrossegaments marins hi ha exemplars de fins a 50 kg. Es tracta d’habitants de profunditats dignes. Durant tot l’any neden a les aigües de fins a 300 metres, menjant parents propers: flonja, a més de menjar crancs, petits polpos i tot el que pot encaixar a la boca. Durant l’escalfament, entre agost-setembre, els halibuts migren cap a la riba. En aquest moment, poden ser atrapats amb material esportiu.

Peix rei Magadan: salmó coho. Es pot atrapar als rius que desemboquen al mar d’Okhotsk. Bona pesca a l’agost-setembre. Típicament, l’esquer per a l’halibut és el cap o la cua de salmó rosat, un tros de peix o esquers artificials com a garbelles o trencaclosques. A la tardor, la pesca és famosa pel grayling, lenok, peix blanc.

Pesca a l’hivern

La pesca a l’hivern a Magadan comença amb carbó, bacallà de safrà i feia olor al primer gel. Aquest període comença des de mitjan novembre fins a nevades. Aquest és el moment en què es pot arribar en cotxe als punts de pesca organitzats en rius taiga. Al llarg de l’hivern, els que tenen motos de neu van a pescar. La pesca a l’hivern és per grayling, kunju i malm.

A la badia de Gertner hi ha un lloc de pesca preferit a Magadan. Els caps de setmana, la badia s’omple de cotxes. Els pescadors busquen establir-se el més a prop possible a la vora de gel. De fet, segons la llegenda, el peix es troba a les profunditats.

Grayling, pesca d’hivern

Els pescadors trien els punts de pesca en funció de les seves consideracions. Alguns van als llocs de pesca de l’any passat. D’altres, principalment pescadors de Magadan, coneixen els seus llocs, però altres, els agricultors individuals, treuen el gel de tothom. La pesca a Magadan és una afició a les apostes, per tant, quan veuen un bon pessig d’un altre pescador, tothom tracta de prendre llocs ràpidament al voltant de l’afortunat. I el so de ràfegues es trituren al voltant.

I els peixos tenen les seves pròpies regles. Es mou constantment, i els pescadors afortunats, si arriben a una bona escola d’olor. Els pescadors saben si una picada va començar de seguida, té sentit perdre’s en aquest lloc. Si agitaves una canya de pesca dues o tres vegades i no agafaves res, heu de buscar un lloc per pescar més.

Pesca a la badia de Nagaev

Aquí la pesca va sense entusiasme. Hi ha poca gent, ja que per arribar al lloc de la pesca cal caminar. Aquesta és al capdavant de la badia. Els pescadors creuen que en aquesta badia, els peixos no es dispersen a l’atzar, sinó que es mouen per la costa. A la badia, es poden capturar dues espècies d’olor: peix bagu i peix petit. Una jove olor de dos i quatre anys va a les badies per alimentar-se. La mida del peix depèn de la profunditat. A 20 metres de profunditat viuen peixos de 30 centímetres.

Feia olor al Kolyma

Les captures de les badies no són tan grans, però els habitants locals els encanten aquestes badies “domèstiques”, que consideren el lloc de formació dels pescadors

Rutes de pesca

Per als pescadors amateurs, els llocs de pesca són disponibles en els grans rius del mar d’Okhotsk. Els que ho desitgin poden complir el seu somni i anar a pescar als rius Yana i Taui fins a Magadan en una excursió organitzada per la companyia de viatges Kayur Travel. L’habitatge es proporciona a un campament establert a prop del lloc de pesca amb llicència “First Ciervos”. La companyia proporciona el lliurament a la zona de pesca des de Magadan mitjançant el transbordador al llarg del riu Yana. Al lloc podeu aprofitar els serveis prestats per organitzar la pesca amb un vaixell a motor i també podeu llogar els equips de pesca necessaris. Als rius, la pesca s’organitza per xum, coho, grayling. Els grans rius de Kamchatka viuen als rius Yana i Taui. Satisfet de la captura del riu Yana, podeu acostar-vos al camp Tui a la mateixa zona amb llicència.

Durant els mesos d’estiu i setembre, la vida activa dels peixos a Taui. Grans ramats de salmó de chum i coho van al riu. A l’octubre, els salmons es dirigeixen a la zona alta del riu Cava, i els rotllos passen per grains als seus afluents. El grayling tailandès difereix de la resta que es troben als rius de la regió de Magadan pel seu color. És vermell.

Grayling tailandès vermell

Les subtileses de grayling

Normalment el grayling es troba a les fosses. Però poques vegades passa que trobeu un bon forat i ho pogueu agafar tot el dia. Normalment, després de 2-3 repartiments amb èxit, la pesca s’atura. El peix es congela, té por i no prendrà esquer. Busqueu el següent forat. I així podeu caminar al llarg del riu durant tres quilòmetres. No hi haurà pesca en fosses anteriors aquest dia. El peix s’ha de calmar. L’endemà podeu fer una segona volta.

Si agafeu grayling en una filadora, ha de passar lentament per l’aigua, heu d’aturar el cablejat a intervals.

El grayling és un peix tendre, quan fa bon temps és difícil protegir-lo durant el dia. Durant la pesca a Magadan, al juliol, la captura capturada es pot sobreposar amb gel mitjançant el martell del gel al llarg de la pista. Bé, si hi ha un refrigerador al cotxe. Si no hi ha ni l’un ni l’altre, els pescadors sempre haurien de tenir sal al cotxe. Escorreu el peix i salpebreu. Així, podreu lliurar la captura a casa. Bé, si es sobrepassa una mica de grayling, s’ha de remullar en aigua dolça.

Riu tranquil de Lankova

La pesca tant a Magadan com a fora és un plaer no només pels pescadors de jocs, sinó també per a les seves famílies. No són adversos per dirigir-se, per exemple, a un dels bons llocs de pesca, que es troba a la tranquil·la tundra del riu Lankova. Podeu arribar al lloc de la pesca amb vaixell o contractant un vehicle tot terreny. A Lankova, la pesca amb carro és bona. Habitualment, els pescadors locals fan excursions per peixos a aquests llocs durant els primers mesos de tardor, quan el cargol s’alimentava de greix, a la primavera és sec i sense gust. Els locals intenten abastar lletges per a l’hivern en aquest període de l’any. Aquest peix està perfectament al forn, assecat, fumat.

Golets: pesca des del riu Lankova

Pesca als rius Arman i Ola

La pesca amb llicència també s’organitza als rius Arman i Ola. La llicència per a la captura de salmó rosat es publica amb antelació. Els caps de setmana, se solen recollir cues per a les llicències. Va a pescar carros al riu Ola. Sense llicència, podeu practicar la pesca esportiva, el principi de la qual es basa en el principi de captura. Els aficionats a la pesca esportiva en aquests llocs són suficients. Les ressenyes sobre l’organització de la pesca només són positives, perquè la pesca és comparable a la il·lusió, sobretot si la picada és bona. Els pescadors creuen que és més interessant agafar salmó de xum quan és fort, és a dir, quan s’entra al riu per generar despesa o a prop dels estuaris. I com més amunt puja aigües amunt, més feble es fa.

Llac Mac Mack

Bona pesca a la regió de Magadan, segons els pescadors, al llac Mac-Mac. Aquest llac peix es troba al cap del riu Cheka. La seva longitud és aproximadament de 3,5 km. L’amplada varia des dels 200 metres a la vall fins als 500 a la seva part superior. Podeu arribar fins al punt de pesca en helicòpter o en moto de neu a l’hivern. El llac té més carc. Aquest peix és propi dels llacs de muntanya. Les carpes dels llacs tenen un color peculiar: del rosat al brillant escarlata. El peix és molt fort, com diuen els pescadors, un “lluitador tossut”, perquè lluita amb les mandíbules fortes i les dents afilades. El salmó del Pacífic, el salmó de sockeye, entra al llac per generar-se. Els homes aquí maduren, esperant l’arribada de les dones del mar.

Recreació i pesca als voltants de Magadan

A la regió hi ha centres turístics de pesca que poden acollir petits grups de turistes que han vingut a pescar a Magadan. Les botigues on hi ha tot per a la caça i la pesca, hotels, punts d’alimentació i una petita llista de serveis són el que poden oferir a les bases.

Els magadans els encanten relaxar-se i pescar als llacs, que són suficients al districte de Magadan. Entre els seus llocs favorits inclouen el llac Solyonoye, situat a prop de la ciutat. No és profund, per tant, s’escalfa pels rajos del sol durant el dia. Al costat hi ha un mar profund amb peixos i crancs.

Les vacances en combinació amb la pesca es poden passar al llac Grand. Tot i que es troba a 183 km de la ciutat, es troba a les seves costes per a la recreació i la pesca des Magadan i pobles veïns. Les ribes del llac tenen una forma diferent: en algun lloc suau, convenient per aparcar i pescar, en algun lloc escarpat, en part pantanós. L’aigua neta, no freda, s’escalfa fins a +16 ºC. El grayling i el char són bons durant la temporada de pesca.

Probablement, les disputes no cessaran mai, quina és la qualitat més important d’un pescador. Algú crida intuïció, altres creuen que la sort, però en realitat és la capacitat d’esperar i no perdre el moment de picar.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *