Quina tècnica de servir de voleibol s’utilitza?

Quina tècnica de servir de voleibol s’utilitza?

Bàsicament, practicar esports comencen amb un terreny de joc. El voleibol no és una excepció. El servei és un dels mitjans d’atac. Quan un equip el perd, perd un punt. Els jugadors més forts tenen la pilota perfecta. Quin significat té aquesta tècnica esportiva i quina tècnica se suposa per realitzar-la el més correctament possible?

Un element del joc que pot ser decisiu

Tot el que fa un atleta al pati és afiliat a l’entrenament. Cada moviment està dirigit. Tot té sentit i propòsit. La tècnica de servei del voleibol sembla així: l’atleta està situat darrere de la línia de la pista i llança la pilota cap amunt. Una mà l’envia a la zona del rival amb un cop precís. Tots els feeds es completen en només 5 segons.

servei superior en voleibol

Abans d’executar aquest important element del joc, l’atleta s’ha de concentrar plenament, sense presses, anar al lloc adequat i decidir on i com posar la pilota. La posició del cos del jugador determina la direcció del vol. La seva postura és alta i sense tensió. La cama davantera junt amb el cos juga un paper decisiu.

Per fer un cop de mà, el servidor colpeja dues o tres vegades la pilota al terra, respira profundament i pren la decisió final en la direcció. Si la publicació s’executa correctament, pot decidir el resultat de la coincidència.

A quines etapes serveix el voleibol per al jugador?

  • La posició anomenada font.
  • Llançar la pilota amb un gir simultani.
  • Va colpejar directament.
  • Moviment després de l’impacte.

Perquè tot vagi bé, és important la coordinació dels moviments de l’atleta amb la pilota voladora. El cop ha de produir-se al punt correcte per ser el més eficaç possible. Es produeix amb el palmell o la mà. Els dits estan doblegats. El tossing es realitza amb una sola mà.

passos d’alimentació

Algunes funcions

Cada tipus d’atac té la seva pròpia tècnica de servei. En voleibol hi ha un atac objectiu, de planificació i de poder. El menor moviment de la mà i de la pilota serà amb un servei orientat i planificat. Amb poder: el més gran. El seu objectiu és obstaculitzar la pilota, equivocar el rival.

Una característica de l’entrega objectiu és dirigir la pilota als punts febles de la zona del rival, marcar l’enllaç dèbil i desestabilitzar les accions del rival.

La tècnica de planificació en voleibol és perillosa perquè la pilota és capaç de canviar el recorregut del vol en una direcció molt inesperada.

Des de la posició en què es dóna el cop, l’alimentació pot estar de costat, inferior, recta, lateral.

Si el cop es realitza a sobre del cap, aquest és el flux principal. Part inferior – inferior. Si el jugador està mirant a la xarxa i serveix la pilota, es troba dret i lateral.

servei superior en voleibol

Com es realitza la tècnica d’alimentació superior?

En voleibol, aquest tipus es considera el més difícil i requereix el màxim esforç físic del jugador. La pilota està en aquest tipus de cops per sobre del nivell del cap. Un avantatge clar d’aquesta tècnica és el component de potència i el camí de pilota més curt a la zona del rival. El millor feed proporciona una excel·lent oportunitat per a la combinació amb altres classificadors. Aquesta pot ser la transmissió dels següents tipus:

  • màxima / recta / potència;
  • superior / recte / planificació;
  • superior / recte / dirigit;
  • màxima / lateral / potència.

En el darrer pas, la pilota es precipita amb gran velocitat cap a la zona davantera, a prop de la línia d’atac.

Per a un esportista novell, l’alimentació directa principal en voleibol sol dominar-se sense cap dificultat. La tècnica d’aquest element permet combinar amb èxit precisió i força. El jugador té l’oportunitat de passar la pilota al punt previst a la pista amb molta precisió i alhora amb força.

entrenament de camp de voleibol

Quan es llança la bola, el pes del cos es transfereix a la cama extrema, s’agulla lleugerament al damunt, el cos s’inclina cap enrere i es gira lleugerament cap al costat del braç en vaga. Simultàniament amb el moviment del cos, la mà que colpeja la bola es doblega al colze i es retreu darrere del cap.

Al final de tot moviment, la pilota amb la mà va al punt desitjat. El jugador el llança per sobre seu, una mica per davant.

Es produirà un error si la pilota cau molt per davant de l’atleta o es llança darrere del cap. El més probable és que el servei no es produeixi i la pilota caurà a la xarxa.

La tècnica d’alimentació directa dirigida en voleibol, sens dubte, es pot recomanar als principiants, però la pilota es colpeja amb el palmell de la mà amb els dits doblats. El gronxador és curt. En impactar, l’avantbraç i la mà haurien de ser un sol tot i la mà mateixa hauria de ser tensa.

Part superior superior

Aquesta presentació és una de les més difícils. Es relaciona amb elements d’energia i dóna un alt rendiment. Però, malgrat això, es produeixen la majoria d’errors. En relació amb les noves regles, quan un error de feed s’equipara a un punt perdut, aquest element pràcticament no s’utilitza. Anteriorment, la part superior era força popular i s’utilitzava sovint en el joc.

Es creu que només els jugadors més entrenats i molt capaços poden estudiar-ho. I això només és després del desenvolupament de les entrades directes inferiors i superiors.

Dominar l’element principal

Com serveix el voleibol inferior? La tècnica d’aquest element del joc implica una forma d’execució directa. Aquest mètode és bàsic per a principiants. És senzill i ràpid d’aprendre. Quan realitzeu el flux directe inferior, el jugador veu completament el lloc. La pilota s’envia per la xarxa amb més precisió que amb l’alimentació del costat inferior.

Xutar la pilota palma. Mà recta i està al nivell del cinturó. En aquest cas, el pes corporal es transfereix a la cama davantera i, després de la vaga, es fa el pas per la cama extrema cap a la plataforma.

alimentació inferior

L’engranatge lateral inferior té avantatges respecte a l’engranatge lateral superior. Es tracta de la seva estructura. Però pot afectar negativament el procés d’aprenentatge posterior de l’alimentació lateral superior. Això s’expressa en el fet que la pilota serà colpejada incorrectament, en el punt equivocat.

Els jugadors més forts utilitzen principalment els menors directes inferiors, tot i que els fluxos inferiors es relacionen amb una de les etapes del domini de les habilitats de voleibol. En el propi joc, s’utilitzen sovint els feeds més importants. Per això, no val la pena estudiar al principi l’alimentació lateral inferior.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *