Palau d’esports aquàtics a Krasnoyarsk: descripció, requisits, comentaris

Palau d’esports aquàtics a Krasnoyarsk: descripció, requisits, comentaris

El Palau dels Esports Nàutics de Krasnoyarsk forma part del complex esportiu de la Universitat Estatal de Siberia, però accepta no només estudiants, sinó també tots els actius i atlètics. El palau es troba a: Tsentralny proezd, 7, i està situat a prop de la parada d’autobús “DK 1 de maig”.

Descripció

Al Palau d’Esports Nàutics hi ha 3 piscines, cadascuna de les quals està pensada per a un contingent específic. A més, hi ha bufet, sauna i servei de lloguer de material esportiu.

La principal característica del Palau d’Esports Nàutics de Krasnoyarsk és una piscina de 50 metres. La ciutat té només dues d’aquestes instal·lacions. Es tracta d’una piscina de 8 carrils equipada per a tots els estàndards de competició, la profunditat varia entre dos i sis metres. La temperatura de l’aigua és còmoda: no inferior a 26 graus centígrads. Aquí podeu obtenir una subscripció amb temps il·limitat. Els caps de setmana, l’ús de la sauna també està disponible.

La segona piscina del Palau d’Esports Nàutics de Krasnoyarsk és una petita banyera amb una superfície de només 40 m2 i fins a un metre de fondària. Com que la piscina està destinada a nens d’1 any a 5 anys (visitats amb adults), l’aigua que hi ha és més càlida i és de 33 graus. Aquí, els nens aprenen a nedar amb els pares.

Bany gran

La piscina d’entrenament serveix com una espècie de classe d’aigua per a l’entrenament. Hi ha classes de natació per a nens de 7 a 12 anys, així com cursos especials en aeròbic aquàtic per adults (un grup separat per a dones embarassades). La piscina en si és petita: sense camins, una superfície de 64 m2 i profunditats de 0,9 a 1,2 metres. La temperatura de l’aigua és d’aproximadament 30 graus centígrads. Les classes a la piscina es fan 40 minuts cada dia, excepte diumenge, quan la natació gratuïta té una durada d’1 hora.

A la piscina principal, també estan obertes classes de natació sincronitzada i coreografia, així com natació en aletes per a menors de 14 anys, encara estan oberts grups per a nens amb trastorns de postura i s’està organitzant un procediment de massatge terapèutic. El cost de visitar la piscina per a nens a partir de 14 anys és de 160 rubles (pagament mínim per a natació gratuïta) els dies laborables.

Requisits

Per descomptat, els procediments d’aigua, i sobretot la natació, són molt útils i tenen un bon efecte en la salut humana. Tot i això, no és infreqüent quan, degut a ells, l’estat de salut només empitjora. Per tant, una visita a la piscina sempre requereix certes opinions mèdiques. Això s’associa a un augment del risc de propagació d’infeccions en aigua tèbia amb un gran nombre de persones, així com a la presència de contraindicacions mèdiques per a alguns grups de persones.

Fotos de palau

Abans de visitar el Palau d’Esports Nàutics, el nen ha de sotmetre’s a un examen de pediatre per obtenir un certificat que confirmi que no hi ha cap contraindicació a la piscina i l’adult ha de rebre el mateix certificat del terapeuta. L’absència d’aquests certificats es pot compensar amb una visita gratuïta a l’oficina mèdica de l’edifici del complex. Si un nen menor de 10 anys (inclòs) la visita la piscina, haurà de realitzar estudis sobre enterobiosi i ous de cuc.

Ressenyes

La piscina té una reputació ambigua: les instal·lacions esportives estan ben equipades aquí, hi ha la base material necessària, però hi ha problemes amb el personal, el sanejament i l’estat de l’edifici (els bols de la piscina necessiten reparació i substitució de la rajola i l’aigua i el fons gairebé no es netegen). També es creu que el cost de la visita és massa elevat i no coincideix amb la qualitat dels serveis.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *