Els avantatges de caminar per a les dones: norma, efecte sobre el cos, revisions

Els avantatges de caminar per a les dones: norma, efecte sobre el cos, revisions

Aquells que vulguin posar el seu cos sempre trobaran una manera de fer-ho. Alguns busquen excuses: el gimnàs està tancat, avui és el dia lliure, em vaig emmalaltir, etc. No obstant això, la forma més assequible de posar ordre a la salut i al cos és començar caminades intensives. Què utilitza el caminar per a les dones, què cal saber sobre aquest esport i com no perjudicar la salut?

benefici de caminar per a les revisions sobre dones

Córrer o caminar?

Els experts coincideixen que aquestes dues disciplines sobre el principi d’acció són gairebé les mateixes. Els mateixos músculs i articulacions funcionen. Només les persones amb més resistència i preparació poden començar a córrer.

Si s’aconsegueixen els avantatges de caminar per a les dones (es revisaran més endavant), potser caldrà passar a una disciplina més ràpida. Per molt intens que sigui la caminada, el cos pot desenvolupar un hàbit i no rebre la càrrega que es requereix. Continuar a córrer hauria d’estar a falta d’excés de pes. En cas contrari, el sistema cardiovascular i les articulacions es veuen perjudicats.

Segons els metges, una caminada intensiva d’una hora de durada comportarà més avantatges que córrer durant 30 minuts.

Els avantatges de caminar

Segons el Departament de Salut britànic, cal fer deu mil mesures al dia. Els japonesos no esperen aquestes declaracions i es mouen tot el temps a peu. Per això viuen fins a 82 anys (de mitjana). Els russos estan millor en un cotxe i els equipaments esportius s’amagaran a la cantonada. Per tant, viuen fins als 67 anys.

L’avantatge de caminar és mantenir el funcionament normal del cos. Demostrat els avantatges de caminar per al cor: el risc de posar-se malalt es redueix en els que passen almenys 3 km al dia. El nivell de colesterol dolent disminueix i, per a les dones, les caminades envellides es converteixen en la salvació i la prevenció de l’osteoporosi.

Gràcies a l’entrenament intensiu a peu, no només podeu mantenir la massa muscular, sinó també augmentar-la amb algunes variacions.

S’ha demostrat l’ús de caminar per la columna vertebral. El fet és que gràcies a aquest entrenament, les articulacions es fan més fortes. Caminar evita els dipòsits de sal i l’artrosi.

Caminar per la pèrdua de pes

Hi ha moltes raons per començar a fer excursions. Cadascú té la seva. És important que algú mantingui la seva salut mitjançant un recorregut de 10 mil passos. Algú vol perdre pes.

El benefici de caminar per a dones per perdre pes és que no cal anar al gimnàs i fer exercici fins a l’esgotament, sota l’estricta orientació de l’entrenador. També desapareixen les dietes dures, tot i que cal equilibrar la nutrició.

els avantatges de caminar per perdre pes de les dones

Els metges recomanen començar amb una velocitat còmoda per al cos. Tot i això, les caminades amb “tortuga” no ajudaran a aconseguir una xifra fina per als que són obesos. Sí, l’ànima serà còmoda, el benestar general millorarà, però no més. Els instructors de fitness opinen que el ritme de moviment hauria d’estar al límit de les possibilitats. Només en aquest cas podem obtenir resultats. Els arguments de la versió més recent són els següents:

 • La caminada lenta comportarà fatiga, una persona no veurà els resultats i deixarà la tasca d’agraïment.
 • Els caminants professionals perden uns 5 kg per cada 50 km (a gran velocitat).

Per alliberar-se dels quilos de més, heu d’adherir-vos a una velocitat de 6 km / h. La durada de l’entrenament és a aquest ritme de 45 a 60 minuts. Si no canvieu el menjar i passeu en aquesta modalitat durant un mes, 3-4 kg sortiran sense un toc de consciència. Si es combina un entrenament similar amb una dieta adequada i equilibrada, l’efecte serà més acusat.

Consells per perdre pes

Els avantatges de caminar per les dones per perdre pes era evident, cal complir algunes normes:

 • Camineu almenys 10 mil graons o 6 km per dia.
 • Caminar s’ha de fer amb sabates còmodes, durant molt de temps i sovint.
 • El ritme de caminar ha de ser intens. Els entrenadors aconsellen superar el primer quilòmetre en 10 minuts. Després de construir el ritme.
 • Es fa un pas des del peu fins al taló.
 • Les mans i els peus estan sincronitzats. Què vol dir això? La cama dreta avança, la mà esquerra – en la mateixa direcció.
 • El temps mínim per caminar per baixar de pes és de 45 minuts.
 • Els entrenadors de fitness es recomana fer passejades al matí. En aquesta època del dia es crema més intensament el greix. Tot i això, no hi ha res de què preocupar-se si la caminada es fa al vespre.
 • No utilitzeu l’ascensor i pugeu per les escales. Si és possible, supera els trams del camí.
 • Desenvolupar un hàbit caminar. Durant dues setmanes, això és força factible.
 • Per maximitzar els avantatges de caminar per baixar de pes, cal fer gimnàstica lleugera i estirar les articulacions abans de l’entrenament.
 • Durant la caminada, és recomanable no parar.

Caminant pels que estan per ….

Les persones grans també han de vigilar la seva salut. Els avantatges de caminar per a dones grans s’acompanyen d’un benestar general millorat. Durant la caminada, heu de vigilar el ritme del cor i la respiració. Si apareix respiració, cal que alenteu. La velocitat augmenta gradualment a mesura que es repren la respiració.

Les persones grans han de caminar durant una hora amb una bona salut. La velocitat inicial no hauria de superar els 70 passos per minut. Després de 2 setmanes, el ritme augmenta. El seu indicador arriba a 110 esglaons. Els avantatges d’aquests passejos per a persones en edat avançada són alleujar la fatiga i eliminar l’estrès.

els avantatges de caminar pel cor

Alguns poden agradar la marxa nòrdica. Aquest esport no és només cobrar. Els metges l’anomenen teràpia física de ple dret. Fins i tot s’utilitza en centres de rehabilitació.

Normes de marxa saludables

Aquests consells no només són per a aquells que es consideren un principiant, sinó també per a aquells que tenen experiència en aquest tipus d’esport:

 • Comprèn a caminar (com qualsevol tipus de forma física) amb un augment gradual de la càrrega. Els entrenadors amb experiència recomanen controlar la tècnica d’implementació en l’etapa inicial, i no a alta velocitat. En cas contrari, apareix un efecte de brotació. Primer cal esforçar-se per caminades més llargues. En aquest mode, apareix la resistència.
 • En el futur, caldrà augmentar el ritme reduint el temps dedicat a l’entrenament.
 • Després de 2-3 mesos, el vostre ritme es pot fer entre 110-120 esglaons per minut. Els entrenadors de velocitat ideals criden el progrés a 130-140 unitats.
 • Els avantatges de caminar per a les dones es manifesten quan es dedica a l’esport una hora diària. El mínim per sota del qual no podeu caure és tres vegades a la setmana durant 45 minuts. Si el descans és superior a 3 dies, cal reduir la velocitat i augmentar la durada de la caminada.
en què serveix caminar per a les dones
 • No és molt desanimat anar a passejar immediatament després d’un esmorzar o sopar abundant. Després de menjar, han de passar 1,5 hores (com en qualsevol esport).

Varietats de caminar

Si l’experiència personal es demostra en els avantatges de caminar per a les dones, val la pena diversificar els vostres entrenaments. Per donar forma als glutis i músculs de l’abdomen i cremar el màxim de calories, podeu fer una ullada més a fons a un nou tipus de forma física. És una carrera.

La tècnica d’aquest estil consisteix en passos freqüents i curts, la velocitat i la rapidesa. Els entrenadors assenyalen que el principi d’aquest tipus d’aptitud és trepitjar una línia imaginària, i les mans haurien de moure’s i anar endavant com un pèndol.

Una opció interessant per diversificar el vostre entrenament és pujar. No importa si pugem o pugem per les escales. Aquest entrenament enfortirà els músculs del turmell i la cuixa.

Una altra variació de caminar: anar i colar les natges en el moment en què el dit del peu es desprèn de terra. Cal recordar que en aquest moment s’ha de relaxar la part baixa de l’esquena.

I finalment, caminant cap enrere. Permet enfortir els músculs de l’esquena i les natges. La posició del cos és la següent: no podeu inclinar-vos cap endavant i inclinar-vos, les mans són al cinturó i l’estómac es va endinsar. Cal anar amb compte i estar atents, ja que pot haver-hi fosses o espits a la pista.

Uns quants matisos

Perquè el resultat no es mantingui a l’espera i no es causi danys greus a la salut, heu de complir diverses normes:

 • Postura correcta. Què vols dir? Una esquena recta, les espatlles recolzades, l’estómac invertit i la posició uniforme del cap.
 • Quan camina, el peu rodola de taló a peus. Per què cal seguir aquesta regla? En primer lloc, el nombre de calories cremades es duplica. En segon lloc, es redueix la càrrega a la columna vertebral.
 • Cal mirar directament. Fer un pas endavant i mirar sota els peus és erroni.
 • Si es preveu que caminar sigui intens, es pot prohibir parlar en el procés. La respiració ha de coincidir amb el ritme del pas. Nota: cal respirar pel nas. Especialment a l’hivern, quan les baixes temperatures i la contaminació de gasos als carrers de la ciutat contribueixen al desenvolupament de malalties.
 • Per a què serveix caminar si no controla la freqüència cardíaca (freqüència cardíaca). Especialment val la pena parar atenció a aquells que tenen problemes de salut. La intensitat de la càrrega disminueix si hi ha formigueig al costat o una persona s’ofega. En aquest cas, cal reduir el ritme, però no deixeu d’anar.
 • La dispnea lleugera és acceptable. Això suggereix que el cos rep la càrrega màxima.
els avantatges de caminar per a les dones

Respostes i resultats

Sovint es planteja la pregunta: hi ha algun benefici per caminar per a les dones? Les ressenyes diuen clarament que sí. Això és cert sobretot per a aquells que han perdut pes mitjançant aquest entrenament. No tothom està autoritzat a córrer, però qualsevol pot fer una caminada intensa (si no hi ha contraindicacions).

els avantatges de caminar per la columna vertebral

Resulta que el cos està tan integrat en aquest procés que després requereix activitat física. Per a la majoria, caminar s’ha convertit en un hàbit agradable, no en un exercici dolorós.

De què parlen els atletes que han viatjat així?

 • La marxa sistemàtica contribueix al fet que es manté l’harmonia de la figura.
 • La immunitat es fa forta i el cos és menys susceptible a atacs d’infeccions i virus.
 • El son s’omple i l’estrès desapareix.
 • L’esquelet continua fort.
 • El sistema cardiovascular funciona correctament.
 • La pressió arterial baixa. L’entrenament sistemàtic permet desfer-se de la malaltia.
 • L’humor sempre continua sent bo.
 • El treball dels pulmons i els músculs respiratoris millora.
 • El caminar sistemàtic evita una malaltia hereditària anomenada diabetis.

Danys de caminar

Si una persona vol practicar esports, caminar és una opció fantàstica. Cal relacionar els avantatges i els perjudicis. Per evitar lesions accidentals, heu de complir els següents principis:

 • La velocitat de moviment i d’activitat d’un atleta novell hauria de ser adequada segons la seva edat, el seu estat de salut i la presència de malalties.
 • La càrrega ha d’augmentar gradualment.
 • La caminada hauria de continuar fins als primers signes de fatiga.
 • El ritme, la durada i la intensitat de l’entrenament van augmentant gradualment.
 • Heu d’escollir sabates còmodes amb soles gruixudes.
 • La mirada es fixa a nivell d’horitzó.
quins són els avantatges de caminar

Està contraindicat implicar-se a caminar per aquells que:

 • Detectada patologia cardiovascular.
 • Hi ha diabetis i hipertensió arterial.
 • Ritme cardíac pertorbat.
 • Hi ha malalties cròniques del sistema excretor, glaucoma o despreniment de retina.
 • Es va produir un atac de cor o un ictus.
 • Hi ha símptomes de la SARS.

Fets interessants

 • Els atletes russos van ser els que van aconseguir medalles d’or a totes les distàncies olímpiques.
 • Quan els caminants es mouen els malucs, augmenten la seva velocitat. Tot i que des de fora sembla inusual.
 • Els atletes professionals poden recórrer 30 km al dia. En una setmana, han de superar almenys 200 km.
 • La velocitat estàndard d’un atleta de la màxima categoria és de 15 km / h. Supera la velocitat de caminar ordinari tres vegades. El velocista es mou 2 vegades més ràpid. Un brassista pot presumir d’una velocitat 2 vegades menor que la d’un caminant professional.

Caminar és un remei universal per mantenir el cos. Gràcies als passejos, una persona té una excel·lent oportunitat per mantenir el to i millorar la salut, reduir pes i augmentar l’autoestima, conèixer gent nova o animar-se.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *