Com és la pesca submarina al Volga

Com és la pesca submarina al Volga

Què és la pesca submarina al Volga? Aquest riu és considerat un dels més grans del planeta. Sempre era famosa per molts peixos. La seva màxima diversitat és característica del delta, que ocupa un territori significatiu. Forma un analògic d’un triangle, el punt superior del qual es troba just a sobre d’Astrakhan. Les festes aquí són el principal canal i gran afluència de Buzan.

pesca submarina al Volga

Característiques del riu

Té especial interès la pesca submarina al delta del Volga. Les persones que l’apassionen estan convençudes que no hi ha cap lloc millor on posar a prova les seves habilitats. Durant 240 quilòmetres, el riu travessa la regió de Volgograd. La pesca submarina al Volga és una activitat extrema, ja que hi ha corrents perillosos al riu i grans traus i profunditats importants. La temperatura de l’aigua només és adequada per als veritables aficionats a condicions difícils

Competència

La pesca submarina al Volga atreu centenars de seguidors de diferents indrets del nostre país. Cada any es fan competicions a la Copa de la Federació Russa al pantà de Varvarov. Volgograd acull amb entusiasme els aficionats a un esport poc habitual.

On són els millors llocs per practicar pesca submarina al Volga? Els experts consideren que el pantà de Karpovskoye és prometedor per a la pesca. Al canal navegable Volga-Don, els caçadors busquen a les canyes els petits becs i les carpes crucianes.

El Don, que circula pel territori de la regió de Volgograd, no té visibilitat de treball per a la caça. Però hi ha el riu Karpovka, en el qual no hi ha floració d’aigua, i la visibilitat és de dos metres. En la seva majoria, podeu caçar peixos petits aquí.

especificitats de la pesca sota l’aigua

Consells útils

La pesca submarina al Volga requereix un entrenament previ seriós. Primer cal aclarir si hi ha restriccions a la pesca. Heu de tenir present que al Volga hi ha un peix que figura al Llibre Vermell.

Les especificitats del Volga a prop de Volgograd

La regió de Volgograd és una regió única, ja que la caça és possible durant tot l’any. Només al febrer s’assigna el període quan l’aigua es congela a la presa, a conseqüència de la qual la caça cessa durant 1-2 setmanes.

En direcció a la regió d’Astrakhan (a sota Volgograd): un canal profund i sinuós, de manera que la caça submarina esdevé un autèntic plaer. El Volga Inferior es caracteritza per l’aigua neta, la escassetat, que afegeix un ventall extrem d’aquest mètode de passar el temps lliure. A l’estiu, la transparència de l’aigua arriba als 4-5 metres. També hi ha llocs on la profunditat arriba als 40 metres.

La visibilitat màxima al Volga s’observa a l’hivern: la transparència arriba als 10 metres, no hi ha badies especials. A fora de la ciutat hi ha encaixos que atrauen els peixos.

on els millors llocs per practicar pesca submarina al Volga

Delta del Volga

Les condicions naturals úniques permeten satisfer fins i tot els aficionats a la pesca submarina més exigents. S’esforcen cap a aquests llocs per buscar peixos de moro, carpes, carpes crucianes.

Quina diferència hi ha entre la pesca submarina al Volga? Samara es caracteritza pels llacs poc profunds d’Ilmen amb aigua clara. Hi ha especialment molts pescadors de caça a la primavera.

com caçar a les aigües del Volga

Quan puc caçar?

De novembre a març, el peix està inactiu, va a l’hivernar a les fosses, a les fosses d’hivernament. Està prohibit portar-la en aquest moment. Podeu anar a pescar a l’hivern només amb mormyski i canyes de pesca. Però d’abril a octubre és molt possible preparar-se per a la pesca submarina, aconseguint el plaer d’aquest passatemps. Al Volga, podeu trobar llocs dissenyats específicament per a principiants. No obstant això, els professionals recomanen prendre un instructor amb experiència per a la primera pesca submarina.

caçar sota el Volga

Característiques dels equips

Ens quedem amb els equips, sense els quals sigui impossible anar a caçar peixos. Un vestit de neoprè és el primer element indispensable de l’equip. Els professionals aconsellen prendre’n dos alhora: un per a l’estiu (més prim), el segon per a la caça de primavera i tardor (més dens). El vestit de roba compleix tres funcions alhora: protecció, camuflatge, aïllament tèrmic. També per a la pesca submarina, calen aletes, guants i mitjons. Les aletes llargues són incòmodes. Es poden enredar en plantes submarines, de les quals n’hi ha força al Volga.

A l’hora d’escollir una màscara submarina, és important parar atenció a la seva estanquitat, al seu angle de visió i al seu confort. Abans d’utilitzar el vidre, els professionals recomanen tractar la màscara amb un polvoritzador o gel antifog (una altra substància no tòxica) per tal d’evitar que no s’enfosqui la màscara.

Es fixa un tub a la màscara per evitar un bloqueig al tocar la vegetació, així com la seva pèrdua completa. Els professionals recomanen comprar dissenys equipats amb vàlvules superiors i inferiors. Aquest sistema no produirà sorolls addicionals durant l’exhalació, ni alentirà la respiració durant l’exposició prolongada a l’aigua sota l’aigua.

El cinturó és necessari per fixar el ganivet, així com per fixar els enfonsadors. Un element obligatori dels equips és una pistola pneumàtica submarina. És recomanable que hi hagi dues fletxes al kit, ja que es poden perdre les puntes. La pistola es selecciona tenint en compte les característiques del dipòsit on es realitzarà la caça. Els professionals recomanen agafar una pistola amb un fusible d’alta qualitat, una adherència còmoda per a la mà (65-70 cm de longitud). En aquest cas, el caçador no tindrà problemes quan les canyes, el xacan i el lotus es posin als matolls. El poder de l’arma és suficient fins i tot per a l’extracció de peixos grans.

Després d’haver reunit els equips necessaris, haver recollit un equip de persones amb idees similars, assegurant-se que la caça està permesa, podeu anar amb seguretat al riu Volga a la recerca d’impressions inoblidables i grans trofeus.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *