Treadmill: valoració, revisió, especificacions, comentaris

Treadmill: valoració, revisió, especificacions, comentaris

La qualificació de les botes de correcció està determinada en gran mesura no només pel fabricant, sinó també per la finalitat del simulador. Aquests manipuladors de la llar es divideixen en variacions mecàniques i elèctriques.

Монитор беговой дорожки

Principi de treball

El pes permès de l’usuari és un dels principals factors que afecten l’elecció de la cinta rodant. La qualificació d’aquests dispositius us permetrà triar la millor opció en cada cas, tenint en compte els paràmetres de velocitat de la unitat. Com més gran sigui la potència, més gran serà la càrrega sobre l’atleta.

Referència ràpida:

 • les persones que pesen fins a 80 kg poden participar productivament en una cinta rodant (la qualificació no és molt important) amb una potència de fins a un cavall i mig de potència;
 • si l’atleta prefereix córrer en lloc de caminar, heu de parar atenció als models amb un paràmetre de velocitat acceptable de fins a 20 km / h;
 • la mida del drap corrent depèn de la comoditat del seu funcionament;
 • Com més gran sigui l’atleta en complexió, més grans són els terrenys de carrera.

Com més programes tingui la unitat, més alt és el paràmetre de les capacitats de les instal·lacions per treballar els músculs per a clients de diferents edats i grups atlètics. Per exemple, una funció amb la supervisió de la dependència del pols pot supervisar l’estat d’un client que requereix un control constant de la freqüència cardíaca. Les lectures opcionals es fan indicadors del consum de calories, pes, alçada i quantitat de greixos cremats.

Valoració dels millors fabricants de cintes rodadores

Pel que fa als fabricants de simuladors considerats en un pla integral, hi destaquen diverses empreses, a saber:

 1. Una de les corporacions més grans d’Europa és Torneo.
 2. Housefit és un conegut fabricant nord-americà d’equips de fitness per a la llar.
 3. Horizon Fitness és una empresa dels Estats Units, àmpliament coneguda al mercat mundial i europeu.
 4. Companyia d’Anglaterra Body Sculpture.
 5. Guanyador de la marca asiàtica Fitness.

Modificacions barates

La qualificació de pistes de rodatge econòmiques inclou tres marques que, segons els usuaris, combinen de manera òptima els paràmetres de preu / qualitat. Entre ells es troben:

 1. Carbon Fitness T404 (“Carbon Fitness”).
 2. “Carbon Yukon” (CF Yukon).
 3. DFC M100.

Començarem la descripció amb el primer model “Carbon Fitness T-404”. Aquest simulador té una velocitat d’uns 10 km / h. Tenint en compte la presència de vuit elastòmers plans, aquesta xifra és suficient per a la llar. El disseny de la unitat inclou un monitor lluminós i informatiu, 13 programes de treball, funcions per determinar les calories cremades, distància recorreguda. El model és òptim per a esportistes principiants, ocupa poc espai i està equipat amb corrons de plàstic, així com un mecanisme de plegament. El pes màxim de l’usuari és de 110 quilograms, la mida de la plataforma és d’1110/370 mm.

Беговая дорожка Carbon

A jutjar per les ressenyes, la qualificació de la marca de correcció d’aquesta marca és bastant alta. El consumidor nota la compacitat i la facilitat d’ús del simulador. Al mateix temps, impliquen la impossibilitat d’utilitzar el model amb finalitats professionals a causa de la càrrega de llum. Tanmateix, com a màquina d’exercicis a casa, aquesta és la millor opció.

Yukon de carboni

Aquest conjunt té una cinta rodant compacta per a ús domèstic. L’entrenador elèctric de mida petita no és dolent per als esportistes que no disposen de fons suficients per adquirir contraparts més cars. La unitat d’absorció de xocs inclou dos elements elastòmers cònics i sis plans.

El panell central té una pantalla en blanc i negre que mostra la velocitat, la distància recorreguda, el temps i la quantitat de calories que deixa. La unitat és fàcil de plegar per facilitar el seu emmagatzematge i transport. Segons les revisions dels consumidors, en el rànquing de la cinta rodant, aquest model no ocupa els primers llocs, ja que no és adequat per a estudis professionals, ja que no disposa de sensors per mesurar la freqüència cardíaca i la pressió. Al mateix temps, a casa: aquesta és una molt bona opció amb una potència d’1,5 CV. i dimensions web 1005/320 mm.

DFC M100

En el rànquing de les cintes mecàniques per a la llar, aquesta modificació pren el seu lloc adequat. Està equipat amb funcions mínimes però comprensibles, i una velocitat màxima d’inici és de 10 km / h. El llenç de treball és de mida mitjana, bastant còmode i segur fins i tot per a nens.

Avantatges del simulador:

 • la presència d’un mecanisme de plegament;
 • compacitat;
 • suportar pes fins a 110 quilograms;
 • nivell de soroll baix;
 • la presència de sensors de velocitat, el consum de calories i la distància recorreguda.

A les seves ressenyes, els consumidors inclouen la manca d’un indicador de freqüència cardíaca i la impossibilitat de canviar l’angle d’inclinació del pla de treball als menys d’aquesta unitat. Les dimensions de la fulla de treball (400/1007 mm) tampoc no tots els usuaris atribueixen als avantatges del dispositiu.

Valoració de les millors cintes mecàniques per a casa

En aquesta categoria hi ha:

 1. Cos Svensson (“Cos Svensson”).
 2. Clear Fit (“Ajustació clara”).
 3. Laguna d’oxigen (Oxygen Laguna).
 4. FAMILY TM (“Famós TN”).

Comencem una revisió d’aquests models amb el Svensson Body LP TBX. Aquest potent i funcional complex s’adreça a esportistes amateurs i principiants. El disseny inclou una pantalla de cristall líquid. Mostra paràmetres de velocitat, calories cremades, escala de crema de greixos. També hi ha un ajustament automàtic del rotlle del 15%, que proporciona una estructura plegable suau i suau.

Contres inclouen:

 • programes especials integrats per una quantitat de 12 peces, nou d’elles ofereixen modes d’elevació, resistència, estàtica, reducció de pes;
 • Hi ha tres modes d’usuari integrats, amb els quals podeu configurar un mode de funcionament individual;
 • la presència d’una clau d’accés ràpid als mànecs;
 • ajustament suau de l’angle d’inclinació;
 • velocitat màxima fins a 16 km / h;
 • equip antilliscant;
 • Motors japonesos Mitsubishi
 • altaveus integrats per a format MP3;
 • pes de l’usuari fins a 140 quilograms.

Aquesta modificació, segons no només la qualificació de les botes de correia, sinó també la retroalimentació dels usuaris, té una perspectiva molt positiva sobre el mercat nacional. Això es deu a la combinació òptima de paràmetres de preu i qualitat amb una bona configuració.

Беговая дорожка для дома Svensson

Clear Fit Eco ET 16 AI

La ruta costanera universal per a la llar s’inclou en la qualificació a causa del seu equipament especial. Està dissenyat per a nens, adolescents, adults i familiars grans. Això permet a l’usuari triar un mode de velocitat convenient des de 0,8 a 15 km / h. Si és necessari, la unitat es pot traslladar fàcilment a l’emmagatzematge o al transport.

Els consumidors consideren avantatges:

 • amplada de tela decent – 460 mm;
 • mode d’alta velocitat: fins a 15 km / h;
 • la presència de 18 programes, incloent-hi diversos modes d’ús especials i depenents de la freqüència cardíaca;
 • indicador cardiològic manual amb capacitat de connectar un analògic sense fils;
 • suavitat del treball;
 • nivell de soroll baix;
 • transformació de l’angle d’inclinació i velocitat durant el moviment;
 • la presència de la tecla “accés ràpid”;
 • versatilitat i pes fins a 130 kg.

Entre els inconvenients es troba la manca d’un sensor de pit en la configuració.

Laguna d’oxigen ii

Les millors qualificacions inclouen aquest simulador elegant i modern. Està equipat amb un potent motor fabricat en Japó, velocitats de fins a 12 km / h. El paquet inclou 19 programes diferents, indicadors tàctils per mesurar la freqüència del batec del cor, un monitor LCD que mostra els paràmetres de la distància recorreguda, les calories cremades, el temps, la velocitat.

Aquest model disposa d’un sistema únic d’especificació de modes, que permet ajustar el nivell de càrrega segons el tipus i la topografia. Els altaveus introduïts i les conclusions especials proporcionen al propietari un entrenament acompanyat de la seva música o programa de TV preferit. El pes resistent de l’atleta és de 130 kg, les dimensions de la cinta rodant són de 1200/400 mm. Els inconvenients inclouen dimensions força impressionants, que no són adequades per a habitacions de mida petita i requereixen un plegament freqüent del producte.

FAMÍLIA TM 300M

En el rànquing de les millors rodetes compactes per a la llar, aquest fabricant no va ser en va. El simulador especificat és perfecte per a entrenaments freqüents. A les nanses es proporcionen indicadors per a la mesura d’un pols. El monitor s’utilitza per mostrar dades sobre les calories cremades, el temps d’exercici, la velocitat, l’angle de la fulla, la distància recorreguda. El disseny compta amb connectors i altaveus multimèdia. El model es plega de forma fàcil i ràpida gràcies al sistema hidràulic, els rodets especials faciliten el transport.

Entre els avantatges, a criteri de les opinions dels usuaris:

 • 12 modes de funcionament, incloent una funció d’inici ràpid;
 • límit de velocitat: fins a 14 km / h;
 • ajust d’inclinació web;
 • altaveus, connector per a MP3, un prestatge addicional per a coses petites;
 • sensor cardiològic;
 • suporta la càrrega: fins a 120 kg.

Els desavantatges dels compradors consideren l’inconvenient d’utilitzar persones de gran estatura i la manca d’un programa personal.

Беговые дорожки Family

Models semi-professionals

Qualificació dels fustes de correia per a la llar en qualitat en un rendiment semi-professional:

 1. Bronze Gym T900Pro.
 2. Vision Fitness T60 (Vision Fitness).
 3. Bronze Gym T800.

Comencem amb la modificació del Gym Bronze T900 Pro, que és un simulador equipat amb un potent “motor” amb una potència de quatre “cavalls”. El correfoc professional va aparèixer en aquest rànquing per diverses raons. En primer lloc, arriba a velocitats de fins a 20 km / h. En segon lloc, el model està equipat amb un gran i còmode llenç (1530/560 mm). Les funcions de disseny permeten als esportistes practicar gairebé qualsevol pes (fins a 180 kg).

El producte massiu es centra en el funcionament de la casa en una habitació especialment equipada, així com en gimnasos i clubs de fitness. El confort i una varietat d’entrenaments permeten organitzar 26 modes de funcionament, hi ha indicadors de freqüència cardíaca sensibles al tacte, suport per a sistemes multimèdia. A més, el simulador està equipat amb un ventilador monofàsic potent, estalviant l’usuari de calor i fatiga. Els propietaris d’aquesta unitat, els propietaris no en van trobar, tret de l’elevat preu.

Fitness VisionT60

Un dels millors representants del rànquing de cintes elèctriques és aquesta versió. Aquest model semi-professional està equipat amb un motor de tres cavalls de velocitat, fins a 20 km / h. Aquest simulador es pot utilitzar en clubs especialitzats. Les dimensions del cinturó de carrera són 1600/510 mm, l’angle d’inclinació es pot canviar durant el moviment (fins a un 15%).

A les seves ressenyes, els consumidors noten un marc i un cos reforçats, cosa que permet suportar el pes d’un atleta de fins a 160 quilograms. A més, es controla el procés de formació mitjançant diversos programes de treball i diversos sensors per capturar diversos indicadors. Tota la informació en temps real es mostra a la pantalla LCD. Entre les mancances hi ha l’elevat preu i la mida massiva.

BG T800 LC

Un altre representant del rànquing de les millors cintes mòbils per a la llar i els gimnasos es refereix a simuladors semi-professionals. La fulla de treball té unes dimensions de 1520/450 mil·límetres, un motor de tres cavalls de potència aconsegueix velocitats de fins a 18 km / h. Deu modes integrats us permeten ajustar el procés d’entrenament, la massa màxima de l’usuari és de 160 kg.

Entre altres avantatges, els consumidors destaquen aquests moments:

 • la presència de sensors tàctils;
 • receptor “Polar”;
 • monitor LCD multifuncional;
 • Altaveus i connectors integrats per a dispositius multimèdia.

Una àmplia gamma d’opcions de simuladors permet convertir un entrenament en un veritable plaer. Per ajustar el microclima en el disseny es proporciona un ventilador força potent. La valoració i les revisions de les fustes de correia mostren que els avantatges d’aquest model es complementen amb la presència d’un còmode i senzill mecanisme de plegament amb rodets, que permet transformar-lo ràpidament i traslladar-lo al lloc adequat. Entre els menys – dimensions impressionants, que no són adequades per a qualsevol habitació.

Беговая дорожка Bronze

Breument sobre altres marques

En el rànquing de fabricants d’expedidors, s’hi destaquen diversos models més populars. Entre ells es troben:

 1. Caixer automàtic AMMITY Classic. Un entrenador plegable elèctric, pot suportar una massa de fins a 160 quilograms, hi ha sensors de freqüència cardíaca, un sistema de programació i absorció de xocs. El motor proporciona velocitats de fins a 18 km / h. Altres avantatges inclouen una gran qualitat de construcció, un monitor de colors russat i un motor potent.
 2. Hasttings Fusion II HRC es troba definitivament inclòs en la qualificació de la cinta rodant per la seva qualitat. El simulador està equipat amb un motor elèctric que velocitat fins a 15,9 km / h, i la unitat d’absorció de xocs i el sensor de freqüència cardíaca augmenten la comoditat de l’entrenament. Els avantatges inclouen als consumidors la possibilitat de programar, suportar pes – fins a 130 kg, baix soroll, pantalla informativa.
 3. Intensor T090. Es tracta d’un model elèctric amb un disseny plegable, que pot suportar el pes d’un atleta fins a 110 quilograms, equipat amb un sistema d’absorció de xocs i mesura de la freqüència cardíaca. Els avantatges inclouen la capacitat d’accelerar fins a 12 km / h, la facilitat d’ús i el baix pes del simulador (32 kg). Entre els inconvenients: la manca d’ajust del llenç a la vessant.
 4. Hastings Evok. La pista elèctrica plegable per a la seva carrera pot suportar el pes de 120 quilograms. Els avantatges inclouen la presència de 25 programes, una pantalla còmoda, monitor de freqüència cardíaca, compacitat i pes baix (50 kg). Inconvenients: rebaixar el temporitzador al cap de 100 minuts.
 5. Clar Rainbow RT. Aquest model amb motor elèctric s’inclou en el rànquing de les millors cintes mòbils. Resisteix un pes de fins a 150 kg, té una velocitat d’uns 20 km / h, està equipat amb un sistema d’absorció de xocs i un sensor de freqüència cardíaca. Els avantatges inclouen un cinturó de carrera ampli, estabilitat, molts programes. Contra – grans dimensions i pes.
 6. Hasttings TR660. El pràctic model elèctric està equipat amb un mecanisme de plegament convenient i clar. La massa sostinguda de l’atleta és de 160 kg, la velocitat és de fins a 18 km / h. El disseny inclou un sistema d’absorció de xocs, sensor de freqüència cardíaca, programació en diversos rangs. Avantatges: fiabilitat, cinturó de carrera ampli, estabilitat. Inconvenient: soroll a la feina, pes pesat (116 kg).
 7. Clear Fit EnjoyTM 7.35. La pista elèctrica està enfocada a esportistes professionals. Està equipat amb un sistema d’amortització, un monitor de freqüència cardíaca, un ampli llenç de treball, pot suportar pes fins a 160 kg. El llindar de velocitat és de 20 km / h. Els avantatges inclouen un disseny plegable simple, estabilitat, baix soroll, una gran selecció de programes.
 8. Hasttings TR300. Un model plegable amb motor elèctric que suporta fins a 130 kg. Hi ha un sensor de freqüència cardíaca, una pantalla informativa, sistemes de programació i depreciació. Avantatges: compacitat, fiabilitat, baix nivell de soroll. Contres: gran pes de la fita (97 kg).
 9. ATM 7M ATM 720 TFT +. Simulador elèctric plegable amb amortidors i Sensors de freqüència cardíaca. Pes màxim: fins a 180 kg, velocitat – fins a 20 km / h. Pluses: una consola entenedora i còmoda, llenç ampli, estabilitat, molts programes. Inconvenients: sensors mal sintonitzats als passamà, pes decent (81 kg).
 10. FAMÍLIA TM 450A. La pista de marxa elèctrica amb un mecanisme de plegament pot suportar pes fins a 140 kg. El model està equipat amb un monitor de freqüència cardíaca i amortidors, velocitats de fins a 16 km / h. Avantatges: disseny modern, ajustament automàtic d’inclinació web, molts programes. Inconvenients: una mica de soroll durant l’operació.
  Полупрофессиональная беговая дорожка

Analògics

A continuació, es mostren breus característiques d’alguns dels anàlegs de les cintes mecàniques anteriors per a la llar:

 1. Spirit Esprit-Fitness XT-385. Entrenador elèctric amb una capacitat de 3,25 cavalls de potència. El motor accelera a 18 km / h, la massa màxima de l’usuari és de 170 kg. Mides totals – 1440/1980/890 mm. Indicadors similars d’un drap corrent – 1470/510 mm. La unitat està equipada amb un ajustador d’angle d’inclinació, un mecanisme de plegament, un sistema d’esmorteïment, un porta-ampolla i rodets per a un fàcil transport. Opcions tècniques: 10 programes d’entrenament, una pantalla que mostra informació sobre velocitat, distància, consum de calories, prova de recuperació, mesurament de la freqüència cardíaca.
 2. Entrenador d’inclinació Nordic Track X9i. Simulador de tres cavalls amb motor elèctric. El disseny inclou un mecanisme de plegament, un ajustador d’angle d’inclinació i un amortidor. La velocitat màxima és de 20 km / h, la càrrega és de fins a 160 kg. A més dels equipaments estàndard, hi ha 44 programes de formació i una lliçó visual. Mides de la màquina (tela) – 1720/1750/990 (1550/500) mm, pes – 174 kg.
 3. VisionT60 Pro. Simulador de carrera professional amb una potència del motor de 3,2 “cavalls” i una velocitat de fins a 20 km / h. Es visualitzen molts paràmetres en una pantalla de cristall líquid de cinc punts.
 4. Matriu TF50XIR. Entrenador elèctric amb analitzador de greixos, monitor de freqüència cardíaca i ventilador. A més, el disseny permet ajustar l’angle d’inclinació i moltes opcions addicionals. Velocitat – 20 km / h, massa de l’atleta – fins a 160 kg, potència del motor – 3,25 CV
 5. Sole Fitness F85. Una cinta rodant amb motor elèctric, desenvolupa 18 km / h, suporta 150 kg. Mides del llenç – 1530/560 mm, ajust de l’angle d’inclinació fins al 15%.
  Компактная беговая дорожка для дома

Criteris de selecció

Com es pot observar a la crítica, hi ha força fabricants dignes de pistes discorrentes. Al mateix temps, ofereixen diverses regles, incloent models d’ús domèstic. No és tan fàcil triar una modificació adequada de l’assortiment disponible, però cal tenir en compte diversos punts. При покупке тренажера определитесь с предназначением (для домашней или профессиональной эксплуатации). Кроме того, учитывайте частоту использования изделия. Обратите внимание на функционал и возможности приспособления. От этих показателей зависит конечная стоимость беговой дорожки. Четко определенные требования позволят выбрать оптимальный вариант, который вас не разочарует.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *