Com augmentar la formació de mà?

Com augmentar la formació de mà?

No tots els homes per naturalesa tenen una figura poderosa. Hi ha persones a les quals la natura ha estat generosa amb un poderós físic. I hi ha qui té molta feina a fer per semblar valent. Es tracta especialment de com augmentar el canell per a alguns representants del sexe més fort. Immediatament heu de dir que els miracles no es produeixen i, si no teniu mans molt impressionants de la natura, no podreu aconseguir mans enormes, fins i tot treballant molt dur amb vosaltres mateixos. Però es poden aconseguir alguns resultats.

Com augmentar el volum de les mans?

Als canells s’afegeixen notablement massivitats de les mans i es poden treballar bé. Probablement, molts van veure les mans de persones que treballen molt físicament. Sempre tenen els canells amples i les mans massives. Si no teniu previst adoptar algun tipus d’esgotament, com ara un treballador de la caldera de carbó, on es subministra el carbó de forma manual, probablement us interessarà una altra pregunta que tingui com plantejar augmentar les mans a casa.

Fer exercici amb càrregues

Per descomptat, cal practicar esports. Una excel·lent opció per a això seria els exercicis amb un expansor de carpes manual. La formació diària donarà un resultat notori en aproximadament un mes. I si va aparèixer, haureu de continuar treballant en vosaltres mateixos, o més ben dit, en les vostres mans.

Expander carpal

Un altre exercici que us ajudarà amb la pregunta de com augmentar la mà són els exercicis amb manuelles. L’exercici consisteix en aixecar i baixar les manuelles sobre els braços estirats rectes exclusivament pels canells. Aquest és un exercici molt eficaç. Fer aquest exercici val la pena agafar-se habitualment i viceversa.

És recomanable que la vostra activitat física sigui freqüent (diverses vegades a la setmana) i llarga (almenys una hora d’entrenament actiu). Si seguiu aquest pla de treball, els resultats seran visibles molt aviat.

Entrenament de xoc

competicions de boxa

Molts de nosaltres vam veure lluitadors de diverses arts marcials i les seves mans, o millor dit, les seves mans. Són poderosos perquè els esportistes sovint s’entrenen amb sacs de puny o utilitzen els seus oponents en batalles com a tals. És a dir, si busqueu la resposta a la pregunta de com augmentar el canell, heu de treballar un cop de puny, activament activat al gimnàs amb sacs de puny. Els bons cops de projectil potents faran que els seus pinzells siguin més potents i sensiblement més massius. Per al primer entrenament necessitaràs un entrenador que pugui posar el tret correcte a les dues mans.

Entrenament de xoc

Un altre exercici

Si aquests exercicis no són suficients per a vosaltres, podeu complementar-los tirant sobre el travesser, treballant amb pesos, així com classes amb cordes. L’últim exercici resol molt eficaçment el problema de la forma d’ampliar la mà. Una altra eina eficaç són els anells esportius. En general, qualsevol entrenament físic en què estiguin implicades les mans augmentarà de forma suau i progressivament.

Entrenament de corda

Professió

Les opcions sobre professions físicament difícils de deixar de banda, però, no s’han de deixar completament desateses. Al cap i a la fi, és doblement útil: això és treballar amb els vostres pinzells i guanyar diners. El treball físic és un treball dur, però noble. Val la pena dir que aquestes vacants no sempre són mal pagades, de vegades guanyen diners molt decents en aquestes posicions, a diferència de la ociositat i assegut a l’oficina.

Per resumir tot allò anterior

He de dir que la pregunta sobre com augmentar la mida de la mà no hauria de ser massa desconcertada. Si podeu comprar un guant a la botiga a la vostra mà, aleshores tot està en ordre i només heu anat en cicles sobre aquest tema.

La mida del pinzell no resol res. El món coneix campions de boxa amb petits cops de puny, i el mateix món coneix a persones marginals situades a terra al capdavant del parc estil de vida imoral però amb grans pinzells. La seva mida no és un factor determinant per a una persona, però el seu personatge, el seu pensament sòlid i un estil de vida esportiu són de gran importància.

Tot és relatiu, si els vostres raspalls et confonen en comunicar-se amb el sexe contrari, hauríeu d’entendre que les dames els agraden nois atlètics forts, i no els titulars de raspalls potents. Però treballar en tu mateix sempre és una experiència benvinguda. El treball físic que envieu per treballar per augmentar els vostres raspalls us farà molt ràpidament una persona completament forta i atractiva físicament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *