Coixí de paret de boxa per tal de tallar talles superiors

Coixí de paret de boxa per tal de tallar talles superiors

Quin artista marcial no somia amb un cop fort? Cada lluitador passa diverses hores al gimnàs, practicant un punteig fort o punt superior. La closca ajuda amb aquesta difícil tasca: un coixí de paret de boxa.

coixí de paret de boxa

Tipus de cops

Les principals inclouen rectes, laterals i l’impacte des de baix. Cadascuna d’aquestes opcions es realitza tant des del bastidor quan es mou el cas, com amb un pas endavant, endarrere o lateral.

Varietats de closques

Hi ha diversos tipus de bosses:

  • Clàssic: adequat per practicar tots els cops i combinacions.
  • Coixí de paret: ganxos, talles superiors i punteres.
  • Maniquí – s’instal·la al terra, s’assembla a la figura d’una persona, un oponent.
  • Bossa pesada: per practicar èxits en sèrie.
  • Carcassa de tall superior – bossa horitzontal o paret de boxa de coixí en forma de L.

La tècnica de colpejar les mans es basa en la transferència d’energia de tot el cos a un puny. Acabeu l’execució a la perfecció formant-vos davant del mirall. La velocitat i la serialització es treballen en bosses clàssiques i pesades. El coixí de boxa s’utilitza per augmentar la força d’impacte. El fet que la pera estigui estacionària permet batre amb força, quedar-se en un lloc, sense moure’s darrere d’una bossa mòbil.

coixí de coixí

De quins materials estan formades les closques

Per a la producció de bosses utilitzant cuir, pell d’arrel, llona, ​​vinil. Com a farcit, s’utilitza molla de goma i sorra. En closques hidràuliques, l’aigua s’utilitza com a farcit, en peres pneumàtiques: aire.

El coixí de boxa muntat a la paret consisteix en un marc metàl·lic, que s’uneix a la paret, s’utilitza com a farcit un pèl de cavall o una molla de goma. Ajustar la closca amb cuir o lona. Les bosses de qualitat i cares serveixen durant molt de temps. Per a la seva fabricació s’utilitza més sovint cuir genuí.

Hi ha diversos models de coixins de paret de boxa: plans, de dos nivells i en forma de L. La primera opció és més adequada per practicar cops directes, el segon model és per practicar un puny i un ganxo, la tercera opció –el coixí en forma de L– s’utilitza per a tots els cops.

El coixí BAX en paret de boxa en forma de L és una gran demanda. Amb la seva ajuda, és convenient practicar majúscules i es pot superar un impacte lateral sense allunyar-se del projectil.

Aquest model està fabricat amb un substitut de cuir resistent al desgast. El farcit elimina la deformació durant un ús prolongat.

Per a un gimnàs de boxa, una bossa de paret és un atribut integral. Fa un cop de puny. A casa, quan l’espai és limitat i que una bossa clàssica que es cola de cops ocupa una zona dins d’un radi de dos metres, un coixí de boxa seria una opció ideal. En un projectil que sigui convenient practicar trets i sèries individuals, el coixí ocuparà poc espai.

En muntar un coixí contra una paret, no cal precipitar-se. Per començar, dibuixa el seu contorn i intenta colpejar des de tots els costats. En absència d’interferències amb el moviment i entenent clarament que la pera s’instal·la a l’altura desitjada, foradar forats a la paret i fixar la closca. Es poden trobar elements de fixació a qualsevol ferreteria, i han rebut assessorament del venedor.

Un altre punt important: cal assegurar-se de la fiabilitat del material a partir del qual estan fabricades les parets, és millor fixar-lo al portador i separar el pis del veí, per regla general, són els més durables.

boxa de paret

Informació necessària

A l’hora d’escollir una closca, es presta atenció a la qualitat de la costura i a la deformació del farcit. Uns quants cops a la bossa. Si teniu xicotetes en una superfície de puny, considereu altres opcions. Després d’aplicar diverses sèries de cops, poden aparèixer restes de la càrrega al terra: no heu d’agafar aquest projectil.

qualitat de la costura

En practicar cops al coixí, heu de recordar que els músculs s’han d’escalfar i les articulacions protegides dels danys. Abans de practicar els cops, es realitza escalfament i estiraments, com a mínim, 10-15 minuts. Els raspalls es reboblen amb embenats especials de boxa i es posen guants de closca. Els cops d’accentuació s’apliquen amb força, de manera que sovint lesionen la mà i això, al seu torn, anul·la el procés d’entrenament.

Per augmentar la velocitat, utilitzeu manuelles lleugeres amb un pes de 200-500 grams, batre una volta o mitja volta amb un agent de pes i la mateixa quantitat sense ell.

El coixí en forma de L et permet treballar els genolls al cap, el colze al cap des de la part inferior i els talls superiors. A les sales d’arts marcials tailandeses i de Muay, un projectil ajudarà a desenvolupar i assegurar equipaments. Amb una gran quantitat de treball del gimnàs, aquest coixí permetrà que dos boxejadors realitzin tasques alhora d’un i de l’altre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *