Com habilitar la cinta rodant: característiques, mètodes i recomanacions

Com habilitar la cinta rodant: característiques, mètodes i recomanacions

Treadmill és un popular equipament de fitness que està disponible a gairebé tots els clubs de fitness. Molta gent el compra per fer deures. Abans d’entrenar-vos, heu de familiaritzar-vos amb els matisos d’ús d’equips, així com aprendre a engegar la cinta rodant. Això es descriu a l’article.

Engegat i desactivat

Com utilitzar una cinta rodant tipus mecànic? En aquest cas, no cal conèixer cap norma, només cal començar a caminar. L’ús de sensors i dispositius en aquests dispositius és similar al elèctric. Com encendre la cinta elèctrica? El procediment és el següent:

 1. Cal estar parat sobre els corredors laterals i agafar les nanses.
 2. Feu clic a Inici ràpid (normalment un botó de color gran).
 3. Després d’això, comenceu a córrer.
 4. La velocitat està controlada per dos grans interruptors.
 5. El moviment s’atura amb el botó d’inici ràpid.
com encendre la cinta rodant

Aquestes són totes les instruccions sobre com encendre la cinta rodant, i sobre com apagar-la. Si voleu utilitzar el dispositiu al mínim, no calen coneixements addicionals, diferents dels indicats. I si necessiteu formació regular, us heu de familiaritzar amb la informació que es presenta a continuació.

En moltes pistes, heu d’utilitzar dues vegades el botó d’inici. Després, al cap de 2-3 segons, comença el moviment a una velocitat mínima. No intenteu pujar per una pista que es mogui ràpid. Primer heu de pujar als corredors laterals i anar a la pista, només reduint la velocitat amb antelació. Per a una formació competent, heu de familiaritzar-vos amb la forma de fer programes, establir el talús i fer servir altres funcions.

Botons principals

Com li engegarà la cinta rodant al gimnàs. I si les classes tenen lloc a casa, heu de llegir les instruccions. És més convenient utilitzar la pista en llengua russa. Amb això, serà més fàcil entendre com configurar totes les funcions, perquè els missatges apareixen a la pantalla i els botons estan signats.

com encendre la cinta rodant

Si el dispositiu té totes les inscripcions en anglès, el procés d’ús és complicat per a moltes persones. Per tant, aquesta opció es descriurà amb més detall. Normalment al tauler hi ha botons d’inici i d’inici i finalització. N’hi ha d’altres:

 1. Perfils d’entrenament, mode, programa, se suposa que seleccionen i configuren els programes d’entrenament.
 2. Velocitat: velocitat: els botons amb fletxes amunt / avall es troben a prop.
 3. Inclinació: aquesta funció permet inclinar el llenç cap amunt o cap avall: la mesura es fa en graus.
 4. Seleccioneu el botó per instal·lar el programa.
 5. +/- són els interruptors.
 6. Enter: funció de confirmació del programa o opció especificada.
 7. Pausa: atureu-vos o feu una pausa.

El botó Atura restableix completament tots els programes i opcions. Aquestes instruccions us permeten entendre com encendre correctament la cinta rodant. Normalment aquests botons són tots els dispositius de parla anglesa.

Pantalla

Els fabricants intenten protegir al màxim el possible els usuaris, per tant, equipen la pista amb una clau especial. Ell en cas de caiguda d’un atleta bloqueja el mecanisme, atura la cinta. Molts no utilitzen aquesta funció, de vegades fins i tot perden la clau. En aquest cas, el mecanisme no s’inicia. I aleshores els esportistes es preocupen per la pregunta: “Què passa si encenc una fita sense que hi hagi una clau? “De fet, només cal contactar amb el fabricant. Bàsicament proporcionen una còpia nova per pagar.

També us heu de familiaritzar amb les dades que s’indiquen al display:

 1. La velocitat actual és la velocitat.
 2. La distància recorreguda és DIST.
 3. Calories cremades – CAL.
 4. Objectius – distància, calories – Total objectiu.
 5. Freqüència cardíaca actual: normalment indicada amb una icona del cor.
 6. Minuts i segons abans de la classe: temps total.
 7. PROG: tipus o número de programa.
 8. L’etapa actual del programa està indicada en forma de columnes consecutives de diverses altures.

Selecció de programes individuals

Quan es planteja com encendre la cinta rodant al gimnàs, us heu de familiaritzar amb l’elecció d’un programa individual. Sovint això requereix l’entrada de dades personals:

 1. Sexe: gènere, M (masculí), F (femella).
 2. Edat – edat.
 3. Pes – pes.
 4. Velocitat de desplaçament: velocitat de funcionament en el procés de repòs dinàmic.
 5. Intervals de Sprint: velocitat de funcionament durant un sprint si es desenvolupa un programa d’entrenament per intervals.
com encendre la cinta rodant al gimnàs

Les dades especificades seran suficients per orientar-se a la interfície. Com encendre la cinta rodant de Torneo? Les instruccions especificades a l’article us permetran fer-ho correctament.

Personalització per a tu mateix

Primer has d’aprendre a activar / desactivar i canviar la velocitat i la inclinació. Per a això, necessiteu 1 lliçó. En els entrenaments següents, heu d’aprendre a utilitzar les funcions i a crear els vostres propis programes.

com encendre la cinta rodant al gimnàs

Alguns correfons tenen informació d’ús visual que es troba al tauler. Les instruccions han d’incloure la necessitat i les regles per al servei del simulador.

Funcions i elements

Alguns panells de cinta rodant inclouen botons d’accés ràpid per a la inclinació i la velocitat.

com habilitar una cinta rodant sense clau

No canvieu els paràmetres per increments de més de 4; és aconsellable augmentar i disminuir la velocitat / inclinació no a l’instant, sinó amb el pas del temps. Sovint, els programes principals es solucionen amb botons separats i es presenta una descripció sobre ells o sobre. Algunes pistes tenen funcions per ajustar el programa en funció dels paràmetres personals. Per fer-ho, hi ha una opció separada on podeu introduir dades personals i rebre un programa de formació adequat. Les funcions i els elements poden variar segons el tipus d’instrument.

Programes i modes

Quins programes es poden utilitzar i crear de manera independent? Cal familiaritzar-se amb si l’instrument té una funció per estalviar programes. Sovint, aquestes funcions es connecten a través de connectors USB i poden gravar en suports. La funció de desa us ajuda a configurar immediatament els programes d’entrenament necessaris i a no establir-ne la base.

cinta de seguretat de rodalies com habilitar

Si aprens a crear el teu propi programa d’entrenament, estalviaràs molt de temps en el futur i gaudiràs de les lliçons. Els principals programes inclouen:

 1. Córrer als turons. Aquest és el programa principal. Al diagrama es presenta en forma de muntanya amb un pic al centre. La funció especificada implica un augment gradual de la càrrega i inclinació cap al mig d’una lliçó i disminució fins als paràmetres mínims al final d’un entrenament.
 2. Zona de ritme cardíac. Per a aquest programa es determina la seva freqüència cardíaca màxima, a partir de la qual es calcula el percentatge. Per exemple, l’ocupació al 60-70% de la freqüència cardíaca màxima permet cremar greix de manera efectiva. En aquest programa, s’estableix l’interval de la freqüència cardíaca i, quan se surt aquest interval, el dispositiu ajusta la càrrega. Aquest programa és adequat per a diversos propòsits: desenvolupament de resistència i crema de greixos. A cada zona objectiu del pols es proporcionen resultats diferents.
 3. El desenvolupament de la resistència. El programa augmenta la velocitat i aproximadament una quarta part del temps és màxim. Funció adequada per a entrenats.
 4. Programa d’intervals. Hi ha varietats, però l’essència és l’alternança d’intervals, dels quals n’hi ha dues: tranquil·les i intenses. A la segona, es proporciona gran velocitat i inclinació; amb una càrrega tranquil·la, disminueix. Una gran opció per reduir el pes corporal, cremar greixos i fer exercici. El diagrama mostra les barres altes i baixes.
 5. Prova de fitness. Molts correfocs tenen un programa que mesura la configuració actual. Cal córrer una distància amb un sensor de freqüència cardíaca. A partir dels resultats, el dispositiu calcula els resultats a partir d’algorismes i treu una conclusió sobre la forma actual.

Aquests són només programes bàsics. Poden variar en funció del model d’equip. Una varietat de programes permet triar la millor opció per a la formació.

Conclusió

Així, encendre la cinta rodant és fàcil. Si voleu tractar aquest simulador, és important conèixer les normes. I assegureu-vos de seguir-los.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *