Motors foraborda: revisions dels propietaris, visió general dels fabricants, característiques de diversos models, avantatges i desavantatges

Motors foraborda: revisions dels propietaris, visió general dels fabricants, característiques de diversos models, avantatges i desavantatges

L’acampada serà inoblidable si aneu a pescar amb la vostra pròpia barca amb motor. La selecció d’aquests vehicles és enorme. Per tal que compleixin tots els requisits operatius, heu de parar atenció a l’elecció correcta del motor foraborda. Difereixen en característiques operatives, qualitat i preu. Per escollir el motor adequat, heu de considerar ressenyes sobre motors foraborda. Les característiques d’aquestes unitats es parlaran més endavant.

Varietats de motors

Tenint en compte les ressenyes sobre motors foraborda, cal destacar l’existència d’un gran nombre de tipus de motors. Difereixen en diverses característiques. A la venda hi ha motors que funcionen amb gasolina o electricitat. La primera opció permet viatjar sobre l’aigua a bona velocitat durant molt de temps. Els motors elèctrics són respectuosos amb el medi ambient, però en termes de paràmetres són lleugerament inferiors a les unitats de gasolina.

Motor foraborda de 5 l amb ressenyes

Els motors de combustible líquid poden ser de dos o quatre temps. Tenen diverses diferències. Els motors de dos temps tenen una mida bastant compacta. No exigeixen la qualitat del combustible, és senzill transportar-los a l’embassament. El pes dels motors de dos temps és reduït.

Els motors de quatre temps tenen una potència més alta i una vida més llarga. Produeixen menys soroll durant el funcionament, malgrat que el pes de la unitat és més gran que el de les varietats push-pull. Els motors de quatre temps tenen un 25% menys de consum de combustible. L’energia de combustió interna es distribueix de manera més uniforme. El lubricant i el combustible s’aboca al carter per separat.

Tenint en compte les ressenyes sobre motors foraborda, cal destacar les característiques dels motors elèctrics. El cost d’aquests dispositius és alt. Per tant, no tothom els pot aconseguir.

A més, hi ha motors amb motor en forma de fulla de rotor, unitats de raig d’aigua (creades sobre la base de ICE). La segona opció està dissenyada per circular per rius poc profunds. Aquest tipus de motor és el més segur per als amants de l’esquí nàutic o de la natació al costat de l’embarcació.

Potència

En venda un gran nombre d’opcions de motor per a embarcacions. Un dels principals criteris a l’hora de triar és el poder. Al mateix temps, es té en compte la mida de l’embarcació i el seu pes, segons les ressenyes, el motor foraborda és de 3,5-4 litres. amb Apte per a un vehicle per a una persona. El motor permetrà nedar a curta distància en llacs, rius petits i tranquils.

Si necessiteu un motor foraborda en un vaixell petit, que mourà un màxim de 2 pescadors, molts dels nostres compatriotes prefereixen motors de 5 litres. amb Aquest és l’indicador màxim del motor, que no requereix el pagament d’impostos, obtenint el permís de conduir de la categoria corresponent.

Motor foraborda 9,8 comentaris

Segons les ressenyes, els motors foraborda de 9,8 litres. amb són molt populars. Vehicles amb motor foraborda de fins a 10 litres. amb no necessiteu registre en gims. Per tant, motors amb una capacitat de 9,8-9,9 litres. amb adquireix moltes vegades més de 10 litres d’unitats. amb

Per a una planxa o simplement una embarcació dimensional, sobre la qual es mouran 3-4 o fins i tot més persones, és necessari comprar un motor a partir de 15 litres. amb Aquestes unitats proporcionen una bona velocitat al vehicle.

Val la pena escollir la potència del motor adequada. Si es pot muntar un motor potent en un vaixell petit i lleuger, es pot desplaçar quan es mou. Una potència insuficient sobrecarregarà el sistema. Aquests motors ràpidament fallen.

Opinions del fabricant

Tenint en compte les ressenyes de motors foraborda, cal assenyalar que els productes de les marques europees i americanes són més populars. Les empreses asiàtiques també es mantenen amb ells. Els productes domèstics són molt exigents al nostre país, a causa del cost relativament baix. El preu pot variar significativament segons la potència del motor i el seu rendiment. Avui, segons les ressenyes sobre motors foraborda, els líders del mercat són:

Ressenyes fora del motor forabordes
 1. Yamaha El fabricant mundialment conegut de motors foraborda i altres equips. Subministra motors de carburador i injecció de quatre i dos temps en el mercat. La potència varia entre 3 i 300 litres. amb La tecnologia innovadora que distingeix els motors d’aquest fabricant és un sistema d’injecció lineal de combustible a alta pressió. Segons les ressenyes, aquest fabricant produeix motors foraborda fiables i duradors.
 2. Evinrude. Un fabricant amb una llarga trajectòria. Avui, en la fabricació d’unitats per a embarcacions de motor, utilitza tecnologies innovadores. Com a resultat, es produeixen motors duradors i fiables. La potència varia entre 10 i 350 litres. amb L’únic inconvenient és l’elevat cost.
 3. Honda La preocupació produeix motors de quatre temps per a embarcacions de motor. La gamma de capacitats productives és important. Els motors poden ser de 2 a 250 litres. amb
 4. Mercury Marine. L’empresa produeix diversos dissenys de motors. Entre els compradors, els motors d’aquest fabricant són coneguts per una gran qualitat, fiabilitat i durabilitat. La potència de les unitats de quatre i dos temps és de 7,5 a 300 litres. amb

A partir de les opinions dels clients, es van recopilar les valoracions dels millors motors. Es van classificar segons la capacitat.

Els millors models de baix consum

Entre els motors de baixa potència, els compradors van nomenar diversos dels models més populars. S’adquireixen més sovint que altres varietats. Tenint en compte les opinions dels propietaris sobre motors foraborda amb una capacitat de fins a 5 litres. amb Cal destacar els següents models:

 1. Mercury ME F 2,5 – 46,5 mil rubles.
 2. NS Marine NM 3,5 – 38,9 mil rubles.
 3. HDX T 2,6 – 17,2 mil rubles.
 4. “Patriot BM-120” – 13,1 mil rubles.

Segons les ressenyes, el motor Mercury ME F 2.5 és el més car de la categoria presentada. Però, alhora, és l’únic motor de quatre temps de baixa potència. Això augmenta significativament la vida del motor. Gràcies al seu disseny especial, la unitat és molt tranquil·la. Els pescadors ho podrien apreciar. El soroll del motor no espanta els habitants aquàtics. El motor proporciona una bona tracció en tots els modes. Els compradors anomenen el desavantatge un cost elevat.

Hankai motors foraborda ressenyes

Un altre motor de qualitat és NS Marine NM 3.5. Es fa al Japó. El cost d’aquest motor és força elevat. Això es deu a l’alta qualitat de construcció, a la presència d’un revestiment especial anticorrosió. Això permet utilitzar el motor tant en aigua dolça com en aigua salada. El soroll del motor és com un mosquit brunzidor. L’inconvenient d’aquest model és la presència d’un cargol de plàstic. És millor no utilitzar la unitat per muntar en aigües poc profundes.

Un altre model popular és HDX T 2.6. Comença fàcilment en totes les condicions meteorològiques i també té una bona tracció (amb dimensions bastant modestes). Al mateix temps, el cost d’aquest model és força acceptable. Podeu utilitzar el motor per muntar en aigües poc profundes. El model té un dipòsit de gas bastant ampli. En aquest cas, el gas està regulat a partir de la deixalleria. L’inconvenient és que els usuaris diuen la presència d’un mànec de gas de plàstic.

El cost més acceptable d’aquest grup és el Patriot BM-120. Entre els avantatges, el comprador va anomenar les petites dimensions del model. El desavantatge és el sistema de refrigeració insuficient.

Ressenyes sobre models push-pull amb una capacitat de 5 litres. amb

Tenint en compte ressenyes sobre motors foraborda de 5 l. Amb., Cal assenyalar diversos dels models més populars d’aquesta categoria. En el rànquing dels millors:

 1. Toyama TM5NS – 32,7 mil rubles.
 2. Nissan Marine NS: 46,5 mil rubles.
 3. HDX T 5 BMS – 44 mil rubles.
 4. Brots de Titan TP5 – 41,8 mil rubles.

En la qualificació, recopilats per ressenyes de motors foraborda de 5 l. pp., Toyama TM5NS ocupa el primer lloc. Aquest model push-pull té una alta qualitat de construcció. A més, el seu recurs és llarg. Això explica que el model presentat es compri més sovint que d’altres de la categoria presentada. L’inconvenient és la baixa reserva d’energia. Una font de combustible és suficient per a poca distància. A més, el cost d’un model fabricat a la Xina és bastant elevat.

Nissan Marine NS destaca pels clients com un model de qualitat fiable. Per separat, es destaca un disseny especial de refrigeració. Fins i tot pot funcionar amb aigua de mar. Això amplia molt l’abast del motor. El dipòsit de combustible és ampli. El desavantatge d’aquest model és el seu elevat cost. La xarxa de distribuïdors està poc desenvolupada.

Xinès Motor HDX El T 5 BMS té una llarga vida quan s’utilitza correctament. Tanmateix, el seu dipòsit de combustible no és prou ampli. Això no permet navegar a llargues distàncies.

Titan Outboards TP5 té una alta qualitat de construcció. Tot i això, la xarxa de serveis al nostre país encara està poc desenvolupada.

Ressenyes sobre models de quatre temps amb una capacitat de 5 litres. amb

Tenint en compte les revisions dels motors de vaixells de quatre temps amb una capacitat de 5 litres. pp., hauria de destacar els tres millors models. Els clients els trien més sovint que altres motors. La qualificació d’aquests motors inclou:

 1. Mercury ME F 5 – 66,5 mil rubles.
 2. Toyama TM5FS – 44,5 mil rubles.
 3. HDX F5 – 47 mil rubles.

Els models llistats tenen un alt rendiment i un baix consum de combustible. Es tracta de motors fiables, el cost dels quals és totalment coherent amb la qualitat.

Americà mercuri motor ME F 5 facilita la navegació en aigües poc profundes. En aquest cas, el sistema de refrigeració no pateix, i el rendiment del motor continua sent alt. L’escapament es descarrega per sobre de la superfície de l’aigua, cosa que fa que el funcionament de l’equip sigui una mica més sorollós que en altres models. L’inconvenient és un tanc de combustible massa petit. Per a la resta de paràmetres del model presentat, no hi ha pràcticament iguals en el grup.

Toyama TM5FS té una bona qualitat de construcció. El motor consumeix una mica de gasolina. Té una bona tracció, que us permetrà moure un vaixell de pes mitjà. L’inconvenient és la petita capacitat del dipòsit de combustible. Tanmateix, si cal, podeu instal·lar una altra capacitat externa.

El model xinès HDX F5 té una qualitat de construcció bastant decent. Al mateix temps, el motor és fàcil de mantenir. El consum de combustible d’aquest motor, com altres motors de quatre temps, és econòmic. La dinàmica de la unitat és decent. El motor permet el moviment d’un vaixell suficientment carregat. El desavantatge del model és la manca de capacitat del dipòsit de combustible. Això no permet recórrer llargues distàncies.

Models de pressupost de fins a 5 litres. amb

Molts pescadors no es poden permetre comprar un motor car. Per tant, els models de pressupost són molt populars. Alguns dels models més populars destaquen en aquesta categoria. Aquests inclouen:

 • Nara 4,7 litres amb – 5 mil rubles.
 • Kama 2,6 litres amb – 11 mil rubles.
 • “Khankai” 3,5 litres amb – 10 mil rubles.
  Motors foraborda 5 comentaris

Els models presentats són una mica inferiors en termes de rendiment que els models costosos. Tot i això, van poder demostrar la seva fiabilitat i durabilitat.

El motor Kama està fabricat a Rússia. Es tracta d’un model de raig d’aigua que té un pes relativament baix. La unitat s’inicia manualment. Apte per a embarcacions petites i lleugeres que es mouen en aigües poc profundes. El consum de combustible del model presentat és important. Tot i això, el baix cost fa que el model presentat sigui popular. L’inconvenient és la petita potència del model.

Tenint en compte les revisions sobre els motors foraborda de Khankai, cal destacar que es tracta d’un model de producció xinès. És d’alta qualitat. El motor requereix l’ús de benzina A-92. S’hi hauria d’afegir un oli especial en la proporció adequada. Es tracta d’un motor bastant d’alta qualitat. És capaç de velocitats de fins a 20 km / h amb una capacitat de només 3,5 litres. amb

Segons les ressenyes, el motor foraborda de Khankai consumeix combustible força racional. El motor s’engega manualment, però bastant fàcilment. Els avantatges del motor també consideren les dimensions compactes i el baix cost. L’inconvenient és la seva baixa potència.

El motor de producció domèstica “Nara” també està en demanda entre els pescadors. Té petites dimensions, cosa que facilita el transport de la unitat a un dipòsit. El desavantatge és la baixa potència.

Els millors motors de fins a 10 litres. amb

Motors d’alta qualitat de fins a 10 litres. amb S’anomenen els models següents:

 • Tohatsu M 9.8B – 87,9 mil rubles.
 • Mercury ME F 9,9 – 135 mil rubles.
 • Sea Pro OTH 9,9 – 65,2 mil rubles.
  Motors foraborda pro pro

Un model econòmic és Tohatsu M 9.8B. Es tracta d’un motor de dos temps de gran qualitat de construcció. Els compradors observen l’alta qualitat del model presentat. El desavantatge és l’elevat cost, falta de prevalença a la xarxa de distribució.

El model Mercury ME F 9.9 és un producte de qualitat. És econòmic i molt pràctic en un estany. La manca de models s’anomena prevalença insuficient en el lliure mercat.

Segons les ressenyes, el motor foraborda SEA Pro OTH 9.9 pertany a la categoria de motors de preu mitjà. Està fabricat a la Xina, però és un model bastant de gran qualitat. Supera significativament el rendiment de productes de pressupost francament xinesos. Els comentaris sobre el motor foraborda SEA Pro OTH 9.9 indiquen un disseny d’alta qualitat. S’ha provat durant dues dècades de funcionament. La potència del motor és alta. El desavantatge és la necessitat d’ajustaments i ajustaments addicionals.

El millor motor de fins a 20 litres. amb

Segons les opinions dels clients i experts, el millor motor potent és de fins a 20 litres. amb model anomenat Honda BF20D3. El seu cost és de 205 mil rubles.

Revisions de motors foraborda

El seu disseny es pensa a tots els detalls. El motor té un llarg recurs i alta fiabilitat. El desavantatge és l’elevat cost.

El millor motor d’alta potència

El millor motor per a embarcacions metàl·liques és el motor Honda BF30DK2. Té una capacitat de 30 litres. amb El client té un avantatge en el disseny del sistema de carburador sense pretensions.

El motor s’engega fàcilment amb un arrencador manual. El motor no té por de les sobrecàrregues. La seva vida útil és llarga. El desavantatge és l’elevat cost del motor, que és de 348 mil rubles.

Després de revisar els comentaris dels motors de vaixell, les diferències i les característiques de l’elecció dels motors, podeu triar la millor opció per al vostre vaixell.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *