Millors programes de guany muscular

Millors programes de guany muscular

Si pregunteu a diferents entrenadors sobre què s’inclou a la llista dels cinc principals programes per obtenir massa muscular, probablement les opinions difereixen molt. Allò que alguns consideren el més eficaç i fiable, altres ho consideren una pèrdua de temps. Per entendre quin programa serà el més adequat per a una persona en particular, heu de provar-ne diversos. No hem d’oblidar-nos d’un règim alimentari i de consum adequat. A més, és raonable incloure additius especials a la dieta que augmentin l’efectivitat de les mesures per augmentar el volum muscular.

programa de reclutament massiu de dones

Informació general

Segons molts, qüestions relacionades amb programes de formació per a la contractació massa muscular magra molt rellevant per a esportistes moderns, especialment aquells implicats en culturisme. Igualment, aquest tema preocupa tant els esportistes novells com els esportistes experimentats. Per tal que les classes dissenyades per augmentar el volum muscular donin bons resultats, és important escalfar-se bé abans de l’entrenament. L’escalfament ha d’incloure activitats que escalfen tots els músculs, que aviat tindran una forta càrrega.

La tasca de l’atleta és escalfar-se qualitativament. Cal escalfar les zones articulars, lligaments. Una cinta rodant s’adapta bé. Els artesans experimentats aconsellen córrer a un ritme mitjà. Una càrrega de deu minuts d’aquest format ja dóna una càrrega suficient perquè el conjunt del cos estigui preparat per continuar en una versió més pesada. El següent pas és estirar-se. Cal desenvolupar zones del cos més complexes per a una persona en concret. Per a alguns, aquests són els colzes, les espatlles. És important pastar aquestes zones amb cura, sense precipitar-se, per no fer mal.

Sobre les normes d’escalfament

Quan planifiqueu un altre grup de càrregues pesades, heu d’estirar una o dues vegades. És recomanable recórrer a pesos lleugers, no més de la meitat del principal. L’escalfament et dóna l’oportunitat de sentir el proper exercici. L’escalfament abans dels exercicis bàsics del programa per obtenir massa muscular no hauria de trigar massa. Per a estudis intensius, màxim una hora, però no més. Segons entrenadors experimentats, en qualsevol lliçó el paràmetre principal no és la durada, sinó la intensitat.

El darrer pas hauria de ser un enganx. Està dissenyat per estirar i flexibilitzar les zones dels teixits musculars, les articulacions. Es creu que una de les millors opcions és la natació.

Quant a la lliçó

Per tal que el programa d’entrenament clàssic per guanyar massa muscular doni el màxim resultat, a l’entrenament, cal estar extremadament centrat en el que està passant. No podeu gastar recursos en classes fora. Recentment, la comunicació telefònica, els jocs a telèfons intel·ligents durant l’entrenament i les converses entre estudiants són força habituals. Això distreu molt i redueix l’efectivitat del programa. Fins i tot els millors exercicis donen resultats mínims si una persona es comporta de manera tan irresponsable. Si l’objectiu principal és un conjunt de massa muscular, cal concentrar-s’hi, excloent tot allò sobre el qual es pugui polvoritzar l’atenció.

Només pot tenir èxit aquell que s’iniciï i finalitzi l’entrenament amb el treball i s’hi dediqui tot l’interval. La darrera repetició sol donar-se especialment dura, de vegades les dues últimes. En aquest moment, els músculs ja estan molt adolorits, però, com asseguren els entrenadors, aquestes dues repeticions donen el resultat més gran per a tot l’entrenament. Gràcies a ells, la massa muscular augmenta. És recomanable anar a l’entrenament tres cops per setmana. Entre les classes hi hauria d’haver pauses de dia. Normalment l’entrenador identifica grups musculars i aconsella en què s’ha de centrar durant l’entrenament. Una lliçó hauria de tenir com a objectiu el desenvolupament d’un grup muscular.

Des del principi

El programa de guany muscular ràpid s’inicia amb el desenvolupament de la premsa, tríceps, músculs pectorals. La idea principal és bombar el teixit muscular del tòrax, tríceps. La primera etapa: cinc enfocaments per bombardejar la premsa. L’atleta pot triar qualsevol exercici que li sigui convenient, permetent treballar la premsa. Tots els exercicis coneguts pel desenvolupament de teixit muscular a l’estèrnum afecten sempre el tríceps, de manera que el treball és complex. El millor és treballar la premsa del banc del tríceps en posició o en un banc amb un angle.

Premsa de banc recomanada a la posició supina de la banqueta. En primer lloc, es fan un parell de pràctiques preliminars, seguides dels quatre treballadors. Cadascuna ha d’incloure fins a 12 repeticions. Aquest exercici és una gran oportunitat per desenvolupar músculs de l’estèrnum de manera molt eficaç. Al mateix temps, augmenten la massa i el volum dels teixits.

Un altre exercici que sempre s’inclou en els programes d’augment de massa muscular per a dones i homes és treballar amb les manuelles. La pràctica es realitza en posició tombada, estant en un banc pla horitzontalment. Primer cal fer un enfocament d’escalfament, seguit de quatre d’altres principals. Cadascun assumeix fins a 12 repeticions. L’exercici permet augmentar la massa de teixit muscular, fer-los més destacats. Un atleta que realitza regularment aquests exercicis és probable que estigui en una forma excel·lent com a autèntic atleta.

Pràctica continuada

A més, el programa d’entrenament per guanyar múscul ràpid implica treballar en tríceps. Per fer-ho, és necessari fer un banc de barbell en posició curativa. La pose és una adherència estreta. Primer has de fer aquest exercici en un format d’escalfament. Segueixen quatre cicles principals. Cadascuna inclou 12 repeticions. Durant aquest exercici, heu de recordar que està dirigit a treballar el teixit muscular del pit des de dins, afecta positivament l’estat i la forma del tríceps.

Continuar l’entrenament realitzant una premsa de banc sobre un banc lleugerament inclinat. Es recomana fer quatre sèries consecutives. Cadascuna inclou fins a 12 repeticions. Primer cal escalfar amb cura les articulacions de l’espatlla. Això minimitzarà el risc de lesions. L’exercici és molt eficaç per a les fibres musculars de l’estèrnum des de dalt.

A gairebé qualsevol programa preparat per obtenir massa muscular, podeu veure recomanacions per a realitzar pressions. Continuen la formació. Feu flexions a les barres desiguals. Es recomana fer quatre cicles consecutius. Cadascuna d’elles inclou tantes repeticions que moltes d’elles poden suportar l’atleta. Aquest bloc d’entrenament està orientat a desenvolupar tant el tríceps com tot el cinturó d’espatlles.

programes musculars preparats

Subtotal

Els exercicis descrits anteriorment permeten desenvolupar teixit muscular que recolza el pit. L’efecte principal es deu a la gran càrrega. La premsa de banc principal s’activa, provoca creixement i l’entrenament continuat ajuda a treballar la forma dels músculs. Si l’atleta va realitzar correctament totes les pràctiques descrites, va treballar el tríceps i va estimular el creixement d’aquests teixits musculars. Un cop finalitzat el programa descrit, cal fer un enganx. La millor opció és nedar durant un quart d’hora.

Treballa amb l’esquena

En un programa d’entrenament eficaç per guanyar massa muscular, sempre hi ha blocs destinats al desenvolupament del teixit muscular espinal, bíceps. Segons els resultats de bones pràctiques esportives, els músculs es faran més amplis, més potents, els bíceps augmentaran de mida. Abans de començar, cal escalfar-se, fer exercicis de premsa cinc vegades seguides. Després d’això, aneu al bloc principal de classes. El primer és tirar cap amunt. Posició òptima: adherència àmplia. Es recomana cinc enfocaments consecutius. En cadascun d’ells cal repetir la pujada el màxim de vegades possible. Si els desplegaments fallen categòricament, heu d’utilitzar un simulador o un simulador de blocs. Al mateix temps, els experts creuen que tirar cap amunt és la millor manera bàsica i efectiva amb la qual no es poden comparar els simuladors.

programa de guany muscular

Continuar un programa d’entrenament eficaç per guanyar massa muscular augmentant la barra. L’exercici es realitza estant aturat. Pujada: al múscul del bíceps. Es recomana quatre cicles consecutius, cadascun dels quals inclou fins a 12 repeticions. Primer cal fer un escalfament de dos enfocaments. Encara no s’ha inventat una manera més efectiva d’augmentar el bíceps.

Enrere: desenvolupament continuat

Podeu continuar el programa d’entrenament per a un conjunt de deadlift de massa muscular. Primer cal fer un parell d’exercicis per escalfar-se, i després procedir a la unitat principal. Es recomana tres enfocaments seqüencials. Cadascuna és de fins a 12 repeticions. La tracció es considera un exercici bàsic, molt eficaç per als músculs de la columna vertebral i del cos en general. El procés de treball s’acompanya de la generació d’una gran quantitat de substàncies hormonals anabòliques, sota la influència de les quals s’activa el creixement muscular. Perquè el termini mort sigui útil, cal escalfar de forma responsable abans d’iniciar la pràctica. Es presta una atenció especial a la regió lumbar. Si aquest aspecte és irresponsable, hi ha una alta probabilitat de lesions.

A continuació, aixequeu les manuelles. Es recomana quatre aproximacions assegudes. Cada cicle inclou fins a 12 repeticions. Aquest exercici ajuda a crear bíceps bons, esculpits i bonics. L’alçada augmenta.

programes musculars més importants

El següent pas del programa d’entrenament per guanyar massa muscular és alternar la tracció de les manuelles. Cal elevar el pes fins al nivell de la cintura, mentre es doblega, recolzant-se en un banc. Primer has de fer l’exercici una vegada com a escalfament, amb una càrrega reduïda, després anar a l’actuació principal. Quatre cicles recomanats. Cada un ha d’incloure fins a 12 enfocaments. Com a resultat de la realització regular d’un exercici d’aquest tipus, es dibuixaran clarament els músculs vertebrals. Segurament aviat es podrà notar que han adquirit una forma molt bonica.

Escalfament posterior: total

Els exercicis esmentats són un programa per guanyar massa muscular, dirigit a treballar l’alleujament dorsal. Els terminis mortals, els estirats permeten començar el creixement muscular. La continuació de l’entrenament permet treballar tots els músculs espinals sense excepció. Com a resultat, s’activen mecanismes de creixement, el volum de teixit muscular es fa més gran. Els exercicis efectius descrits anteriorment estimulen el creixement del bíceps. Perquè l’entrenament en conjunt sigui d’alta qualitat i utilitat, s’ha d’acabar amb un enganxador, un tram. La natació és bona.

Membres

Si dediqueu un dia d’entrenament a l’esquena, un a la cintura de l’espatlla, s’hauria de destinar el tercer per al desenvolupament de les extremitats. L’èmfasi principal és en els exercicis a la gatzoneta. Per ser eficaç, l’atleta té una barra a les espatlles. Cal bombar amb cura els músculs de les cames. És igualment important treballar les espatlles.

programa de formació efectiva per a la contractació

El programa per obtenir massa muscular continua exercici en posició asseguda. L’atleta aixeca les peses per sobre del nivell del cap. Cal fer quatre cicles. Cadascuna inclou fins a 12 repeticions. Primer has d’estirar-te: fes el mateix exercici dues vegades amb peses més petites de pes. Abans de començar les classes, és recomanable estirar adequadament les articulacions de les espatlles. Es creu que aquesta és la part més vulnerable del cos de l’atleta.

El següent bloc del programa per a la musculatura implica ocupacions. La barra hauria d’estar a les espatlles. Pre-repetiu tres cops de calent. El següent pas són quatre cicles de treball. Cadascun inclou 12 exercicis. L’esquatlla es considera l’exercici més difícil i difícil de tot el que practiquen els esportistes. Alguns entrenadors diuen amb confiança que simplement no existeix res més difícil. La tasca de l’atleta és concentrar-se a fons per tal de complir la tasca amb la màxima qualitat. Abans d’iniciar el treball, s’han d’estirar els genolls i els turmells, s’ha de prestar una atenció especial a la regió lumbar. Els quatre enfocaments s’han de fer de tal manera que dediqueu literalment tota la vostra força, donant el millor de vosaltres. Tal com asseguren els entrenadors, alhora, la persona sent immediatament el seu bombeig. Alguns diuen que fins i tot un esquat és suficient per esgotar completament un esportista.

Ascensor de barrac

A més, el programa per obtenir massa muscular consisteix en aixecar la barra en posició asseguda darrere del cap. Cal fer quatre cicles. Cadascuna inclou fins a 12 repeticions. Primer has de fer-ne tres com a part de l’escalfament. Cal recordar que aquesta pràctica està plena del perill de lesionar les articulacions de l’espatlla. La barra s’eleva darrere del cap, concentrant-se en la tasca per tal d’eliminar les sacsejades. És recomanable que l’entrenador estigui a prop. Si no hi és, heu de demanar ajuda a un altre esportista perquè posi la barra a la cremallera quan l’atleta acabi d’elevar-se.

clàssic programa d'entrenament en massa

Quant als resultats

Els exercicis dirigits a treballar el teixit muscular de les extremitats són molt importants. Les pràctiques descrites anteriorment permeten treballar amb cura els músculs de les cames. Això dóna lloc al creixement dels teixits. No menys important és treballar amb els músculs de l’espatlla. Perquè l’entrenament sigui efectiu, cal acabar-lo amb un enganx, un tram. No serà superflu passar un quart d’hora nedant.

programa d’entrenament de marcatge ràpid

Funcions d’entrenament

Alguns esportistes que volen seguir una carrera en culturisme intenten excloure els entrenaments de força de la seva rutina diària. Altres creuen que aquestes pràctiques estan mal combinades amb la musculació. De fet, aquest plantejament és erroni. Com més pes augmenti una persona durant les classes, més serà el seu múscul, si es segueixen les regles, la tècnica, la durada de les classes i la seqüència de càrregues. L’augment de massa muscular l’obliga a entrenar segons diferents programes, alternant el nivell de càrrega. Les pràctiques de força han de variar en intensitat. El pes màxim per a l’atleta és aquell amb el qual pot treballar sense por. L’estrès muscular positiu és la principal condició que permet créixer els teixits. El millor incentiu per al creixement és l’estrès d’alta qualitat. Al mateix temps, el volum de cada nova formació hauria de determinar-se amb èxit la persona recuperada del passat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *