Pesca de tauró: característiques de la pesca de depredadors subaquàtics

Pesca de tauró: característiques de la pesca de depredadors subaquàtics

Les persones que mai han tractat amb un tauró poden pensar que aquest depredador és molt estúpid. Sovint també s’anomena “estómac flotant”. Tot i que aquest peix no difereix en la intel·ligència i és bastant covard, es considera molt perillós per a la vida humana.

A jutjar per les nombroses ressenyes, una de les activitats força fascinants és la pesca de taurons. Segons els pescadors experimentats, sovint es troben individus lents. El procés de pesca no dóna gaire plaer. Tanmateix, es pot trobar amb un exemplar que es convertirà en un rival molt fort i potent. La informació sobre les característiques de la pesca d’un tauró gran es presenta en aquest article.

Conèixer amb el depredador subaquàtic

Segons els experts, els taurons blancs pràcticament no apareixen a llocs amb una gran quantitat de persones. Això es deu al fet que el peix és covard i es retirarà immediatament si alguna cosa la espanta. Els submarinistes i els banyistes són víctimes d’atacs de tauró predominantment d’altres espècies. Degut al fet que el depredador de sis metres pesa fins a vuit tones, per reunir-se amb ella i comprovar el tímid que és, no hi ha persones que vulguin fer-ho. A més, hi ha moltes històries espantoses i sovint veritables sobre el tauró blanc. El fet que també s’anomeni el tauró caníbal és un gran mèrit dels cineastes de Hollywood. Majoritàriament no apareix sola. Com que sovint s’acompanya d’una dotzena d’aquests peixos, no hi ha creença ferma que tothom es retiri. Degut al fet que el depredador té unes mandíbules enormes i potents i unes dents afilades a la mà de la navalla disposades en diverses files, un peix serà suficient per a una persona. En el millor dels casos, podeu desfer-vos de la pèrdua de les extremitats. Tot i això, hi ha aficionats a la pesca del tauró blanc.

pesca real de taurons blancs

Què es necessitarà per a la pesca?

La afirmació que la pesca d’un tauró és una afició dels milionaris es pot considerar prou justa. Aquells que vulguin obtenir un depredador subaquàtic hauran de llogar una embarcació llarga o un vaixell i un petit avió privat amb un pilot experimentat. Per a la pesca de taurons, necessitareu una pistola d’arpó, un far especial i un petit transmissor.

Descobriment d’objectes

Abans de començar a pescar, hauríeu de trobar un tauró. Per fer-ho, l’avió haurà de volar pel barri. Un cop detectat el depredador, s’ha de marcar. Això s’aconsegueix mitjançant un dispositiu transmissor disparat des d’una pistola d’arpó. Aleshores, el peix flota amb una balisa a la part posterior i el pescador ja pot controlar els seus moviments.

Procés de pesca

Ara que coneixeu la ubicació del tauró, podeu anar a agafar-lo en un vaixell llogat o una barca llarga. Els experts recomanen dispersar un vehicle flotant a la velocitat màxima. Sense alentir-se, es llança sobre la popa un ganxo d’acer amb esquer enganxada. Tota l’estructura ha d’estar sobre un cable d’acer. Per atreure un depredador, la sang de porc fresca s’aboca a bord, que el tauró aprèn fins i tot durant diverses desenes de quilòmetres. Si el depredador es troba en algun lloc proper, segur que nedarà. Més endavant, el peix, empassant l’esquer, queda atrapat en un ganxo. Durant diverses hores, farà tot per deslliurar-se.

Estireu el tauró fora de l’aigua.

A jutjar per les ressenyes, l’esgotament d’un depredador es considera el més interessant. Aquest procés es pot aturar disparant una arma de foc o arma de foc. No obstant això, com els pescadors experimentats estan convençuts, en aquest cas es perd tota la nitidesa. Per tant, molts prefereixen no privar-se d’adrenalina i no utilitzen dispositius tècnics. Després d’haver esgotat prou el tauró, es treu de l’aigua. A jutjar per nombroses ressenyes, la pesca real del tauró blanc recorda molt a una caça real. La principal diferència és que el tauró és un depredador d’aigua i que fa temps que és perillós fins i tot a la terra. És molt important no ficar-se a les dents. Per a això s’utilitzen ampolles amb un tranquilitzant. A més, el peix està immobilitzat amb cables i cinturons especials.

pesca de tauró blanc

En conclusió

Segons els experts, no tots els pescadors poden pescar aquest depredador. La pesca del tauró està contraindicada tant per a persones amb una salut deficient, com per a aquelles persones que la seva ment està minada.

pescar un gran tauró

Aquest depredador submarí és un rival molt fort, al qual pot enfrontar-se una persona que està ben preparada tant a nivell físic com mental. L’enorme mandíbula d’un tauró presa es convertirà en un trofeu impressionant en qualsevol col·lecció de caça.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *