Expansors de dits: varietats, característiques de formació

Expansors de dits: varietats, característiques de formació

El dilatador manual per als dits és una excel·lent eina per organitzar entrenaments a casa. Alguns dispositius contribueixen a l’escalfament d’alta qualitat de les articulacions i l’escalfament muscular. Altres proporcionen un major estrès als dits i avantbraços. Descobrim quins expansors de dits estan disponibles al mercat. Entendrem quins són els avantatges d’aquests dispositius.

Quant als avantatges de fer pràctiques amb un expansor

expansor del carp

Els expandidors de dits poden assolir els objectius següents:

  • Enfortiment de l’adherència per la qualitat de l’estudi d’articulacions, tendons, músculs de les mans, canells i avantbraços.
  • Prevenció del desenvolupament de l’artritis, artrosi, síndrome del túnel, estancament de la circulació sanguínia.
  • Recuperació ràpida del rendiment muscular durant la rehabilitació després d’una lesió.
  • Millorar la motricitat fina dels dits.
  • Alleuja l’estrès i la neurosi posant l’atenció en l’entrenament i estimulant les nombroses terminacions nervioses situades als teixits del palmell.

Com entrenar amb un expansor?

expansor de dits

Per aconseguir un augment progressiu dels indicadors de força de les mans i l’avantbraç, és important tractar correctament la dilatació dels dits. La formació ha de ser regular. És recomanable fer exercici diàriament durant almenys 15 minuts. Per tant, haureu de recórrer a classes a casa o a la feina tan bon punt aparegui el temps lliure.

Utilitzeu el dilatador de dits en diverses aproximacions. Primer, agafeu el dispositiu que exerceixi una càrrega mínima a les mans. Després de fer una mica d’escalfament, utilitzeu el dilatador més elàstic. Feu una sèrie de contraccions de l’aparell fins a l’esgotament. Entrenar unes 5 vegades a la setmana. Uns mesos després de l’inici de les classes en un mode similar, podeu comptar amb la creació d’aquesta “presa de ferro”.

Varietats d’expansors

expansor de dits

Hi ha diversos dispositius per entrenar dits, mans i braços:

  1. Expandidor de goma: té la forma d’un anell o bola elàstica. Els productes del tipus actual difereixen segons el nivell de rigidesa. La majoria dels models s’utilitzen amb finalitats d’escalfament. L’evident desavantatge de l’opció és la manca de capacitat d’ajustar les càrregues. Entre els principals avantatges, cal destacar la resistència als danys i el baix cost.
  2. Expansor de torsió: presentat en format “pinces”. Models similars consisteixen en dues nanses, entre les quals hi ha un ressort responsable de la creació de càrregues. Els accessoris d’aquesta sèrie són compactes i fàcils d’utilitzar. Els expansors de torsió són especialment exigents entre els atletes que necessiten una càrrega de gran qualitat de músculs fins a l’avantbraç.
  3. Un expansor amb un traç paral·lel de les tires: per a cada dit hi ha instal·lada una parada per sota de la qual es troba la molla. Alguns models ofereixen la possibilitat de canviar el nivell de rigidesa en diferents nivells.

Si escolliu una variant específica de l’ampliador, considereu les vostres pròpies capacitats físiques, determineu correctament els objectius d’ús futur del dispositiu.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *