Material de corretja a la carpa: varietats i aplicacions

Material de corretja a la carpa: varietats i aplicacions

A jutjar per les nombroses ressenyes, la pesca de les carpes s’ha convertit en molt popular entre els aficionats a la pesca. Les carpes es pesquen amb canyes de pesca flotants i inferiors. S’utilitza una corretja com a element principal. Degut al fet que durant la pesca d’aquest peix, tota l’estructura està sota una gran càrrega, el material de plom de la carpa ha de ser fort. A les prestatgeries de botigues especialitzades, aquest aparell es presenta en una àmplia gamma. No en va, un principiant es pot confondre. Aquest comprador està molt interessat a respondre a la pregunta de la carpa per triar un material de plom. Aquest article us ajudarà a descobrir-ho.

Llençaments a punt.

Quin ha de ser el material de plom?

En funció de les condicions en què es fa la pesca i amb quina engranatge, el pescador selecciona una versió específica de la corretja. Està bé si el peix ha agafat una picada, s’enganxa en un ganxo. Un escenari així és possible si la carpa no està alerta. Per a això, es realitzen corretges de manera que el material amb el broquet sigui una sola unitat. Aquest atac a la columna d’aigua sembla més natural. Es considera que el millor material de corretja per a la carpa té les propietats següents:

  • Durabilitat.
  • Elasticitat. El material de corretja de la carpa no ha de perdre les seves qualitats originals ni tan sols després de càrregues repetides.
  • Resistent a la tensió mecànica. Dit d’una altra manera, no s’ha de triturar ni desbaratar l’atac.
material de pesca de carpes

Quant als tipus

El material de pesca de la carpa pot ser:

  • Desplega Tackle s’utilitza en cossos d’aigua amb un fons fangós. En aquest cas, cal elevar el broquet, en cas contrari la carpa no ho nota. S’utilitza amb línies de pesca i trenes flotants.
  • Neutral Aquest material de plom en una carpa funciona en posició de semi-natació. Tackle està dissenyat per a estanys amb fons sobrealçat.
  • Afogament. Després de la fosa, la corretja s’immersa ràpidament en aigua.
  • Invisible. El fluorocarbon s’utilitza com a material en la fabricació. A jutjar per les ressenyes, el material de plom de la carpa a la columna d’aigua és gairebé invisible. Després del llançament, l’atac adopta una posició semicumple. Utilitzeu corretges invisibles als dipòsits amb fons sobrecoberts i aigua neta.

Quant a la rigidesa

Segons els experts, els amants de la pesca del karpfishing pesquen mitjançant snap-ins, la càrrega trencadora dels quals és de 15 kg. La rigidesa és la característica principal d’aquest material. Segons el seu grau, els materials de plom són:

  • Suau. Poden ser amb o sense trena.
  • Difícil. Aquest material de carp és trenat.

Sobre materials tous

Segons els pescadors, amb materials suaus i molt flexibles sense trenar-se, el broquet s’alimenta amb més naturalitat. A més, el cabal comença a influenciar-lo i l’atac es mou més lliurement a la columna d’aigua que el producte trencat. L’avantatge d’una corretja suau és que durant la picada de la carpa no hi ha resistència. Tot i això, aquest tipus de corretges sovint se solapen. Hi ha casos freqüents quan l’abordatge es confon amb la línia de pesca o altres elements de muntatge. Els minus també poden incloure inestabilitat a la tensió mecànica. La corretja es pot tallar sobre una closca afilada. A jutjar per les ressenyes, aquest material es pot considerar ideal per a llacs i rius en els quals no hi hagi claus i closques. Segons els experts, és millor utilitzar corretges suaus sense una trena amb equipament metodològic i un paquet de PVC. En un estany amb un fons dur, és millor fer una gota de material enfonsat i sense recobriment protector, que “seguirà” els contorns de la pròpia engranatge.

Material sense recobriment protector.

En estanys amb un fons fangós o herbós, el millor és pescar amb un material de corretja amb flotabilitat neutra. Si cal, es pot convertir en enfonsament. Per fer-ho, només cal fregar-lo amb plom tou. El líder en vendes va ser el material produït per Kryston. Per tal que durant la colada aquest material no se superposi, es recomana als pescadors experimentats aplicar-li un gel especial. És molt soluble en aigua i en l’aire li proporciona al material la rigidesa necessària. Així, el problema de l’aclaparador es va resoldre mitjançant un gel. Per evitar que el material es fregui, es va proporcionar un recobriment protector especial.

Amb recobriment protector

A jutjar per les ressenyes dels pescadors, els trens suaus de la trena en un paràmetre que l’elasticitat no és inferior al tipus anterior. L’avantatge de les corretges trenades suaus és que són més resistents a l’abrasió. A més, no s’encavalquen amb elencs llargs. Amb aquests productes es pot pescar de forma segura als embassaments amb un fons esquitxat amb pedres afilades, petxines i altres objectes. Aquells que vulguin comprar només un producte d’aquest tipus han de comprar un rodet etiquetat Soft Coated. El material de plom per a carpes d’aquest tipus es considera universal i amb més demanda. Entre els diversos materials d’aquest tipus, els productes Korda es van convertir en els més comprats. Podeu operar engranatges amb un material de plom sobre qualsevol aigua, amb diversos accessoris de fons i fins i tot alimentadors. Durant la operació al lloc on s’hi enganxarà l’esquer, pescadors experimentats aconsellen retirar primer la capa protectora. El material està exposat a 15 mm de l’ull de ganxo. Com a resultat d’aquestes accions, aquesta secció resultarà ser més mòbil. Podeu treure la capa amb un ganivet. Alguns ho fan amb dents o ungles. És millor adquirir una eina propietària especial per a aquest propòsit.

Quant a productes durs

S’utilitzen en un estany amb un fons dur de roca o closca. El popular aparell de carpes Stiff Rig està fabricat amb aquest material. Com a material principal s’utilitzen boscos monòfils i fluorocarburs. Al mercat pesquer, aquest material va aparèixer als anys vuitanta. Kryston es va dedicar a la seva producció. Els pescadors experimentats utilitzaven corretges fortes realitzades a partir de monofilaments ordinaris de niló. Amb l’arribada de les “trenes” gairebé tots els pescadors van canviar cap a ells. Avui en dia, el fluorocarbon s’utilitza àmpliament en la producció de corretja.

revisions de material de pesca de carpes

Aquest material ofega perfectament, completament transparent. A més, té una rigidesa suficient per evitar que es recol·lectin peixos. Per a aquells consumidors que practiquen el muntatge de la plataforma i el combi-rig, els fabricants han llançat un tipus de material de plom fluorocarbon separat. Entre els consumidors, s’anomena “fluorocarbon suau”. El material està sotmès a tractament de vapor, de manera que no serà difícil doblegar-se sota la forma desitjada. Korda s’ha convertit en el líder en venda de ploms rígids.

el millor material de carpa

Quant a Combinats

Al modern mercat de productes pesquers, es presenta un material especial per a la pesca de carpes, que és una combinació d’un vímet clàssic i un monolesc. També hi ha un material rígid a l’estructura, molt probablement fluorocarbon. Estructuralment, el material de plom consta de dues capes: un interior suau (monofilament) i un exterior suau (trena). Aquestes darreres poden contenir, a més, fibres especials, per la qual cosa s’aconsegueix un amagatall òptim de la corretja en algues. Les ressenyes dels clients sobre aquest material són molt positives. Karpyatniki va elogiar la capacitat de pescar sense fer servir engranatges addicionals addicionals, cosa impossible de fer amb els “tradicionals” materials de plom.

Quant a la longitud de l’engranatge

Avui en dia s’han creat molts corretges diferents per a la pesca de la carpa. Amb un equipament ben escollit, es garanteix la pesca efectiva. Els principals factors a tenir en compte a l’hora d’escollir són l’estructura del fons, la transparència de l’embassament i el recorregut. Els experts recomanen pescar amb corretges, la longitud varia dels 50 als 100 mm.

material de carpa per a carpes

Si el producte és més llarg, el peix és molt probable. A més, es redueix la probabilitat d’auto-serif. Amb llargs escorreguts, a jutjar per nombroses ressenyes, les picades de ralentis es produeixen molt més sovint. Amb accessoris metodològics i flotadors, s’utilitzen principalment cables de 10 centímetres, amb una plataforma chod – cables de 5 centímetres. Amb la longitud de l’engranatge podeu experimentar. Si el peix no mossega durant molt de temps, vol dir que s’ha de reduir la longitud de la corretja i viceversa.

Instal·lació

Amb un equipament fiable, la recol·lecció de peixos es redueix al mínim. Si la pesca es realitza amb l’ajut de cambric, primer cal passar-la i només després un ganxo per pescar. A una distància de 20 mm del avantbraç, s’hauria d’obtenir un bucle. A continuació, es planta cambric a l’avant, que s’escalfa amb llumins o amb un encenedor per a una contracció d’alta qualitat. A continuació, muntem una carabina a la barra.

carpa carpa recoberta suau

En conclusió

Segons els experts, els cables de miracle universal, adequats per a tots els casos, encara no s’han inventat. Però com que hi ha molts materials de corretja i ganxos, els pescadors tenen l’oportunitat d’experimentar.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *