Perfecta natges en 8 minuts al dia: exercicis efectius

Perfecta natges en 8 minuts al dia: exercicis efectius

Les nits perfectes en 8 minuts no és un mite si realitzes tots els exercicis correctament. La formació bàsica per millorar les proporcions no és difícil, sobretot si feu diversos enfocaments diàriament. Gradualment, això es convertirà en habitual, i una persona ni tan sols es fixarà en les càrregues pesades.

Tipus d’exercicis

L’afany romanès

Tots els tipus d’exercicis de natges es divideixen en dos grups. Per a hipertròfia i per millorar les proporcions.

Els exercicis per a la hipertròfia s’utilitzen molt més sovint, ajuden a fer les natges perfectes en 8 minuts al dia. La seva essència es basa en el fet que el múscul del gluteus maximus està activat. És important augmentar la càrrega cada dia, en cas contrari no tindrà cap sentit a les classes.

Per canviar les proporcions de les natges, hi ha exercicis aïllants que activen el treball dels músculs petits i mitjans.

La primera categoria inclou els squats de barra. No només afecten la millora de les proporcions de les natges, sinó també sobre la musculatura de les cames. Cal realitzar aproximadament un centenar de squats en diversos enfocaments al dia. Al principi, és millor no utilitzar càrregues i reduir la quantitat a 50 vegades.

La tracció romanesa és també un exercici eficaç que permet resoldre les natges i la part posterior de les cuixes. Ajuda molt bé a construir múscul, respectivament a augmentar la mida del cinquè punt. Cal agafar la càrrega a les mans i inclinar-se cap endavant. L’esquena s’ha de tirar cap enrere. És important mantenir l’esquena recta. El nombre de repeticions és el mateix que en la versió amb squats.

Exercicis aïllants per a les natges

Abducció del peu

Els menjars s’utilitzen activament per a l’entrenament. Tot i que afecten els músculs grans, encara són exercicis aïllants per crear proporcions. Heu de posar una cama al davant i a la gatzoneta i l’angle de la flexió hauria de ser de 90 graus.

Els glutis ideals en 8 minuts al dia s’obtenen mitjançant un exercici amb la raptació de les cames cap al costat. El millor és utilitzar una banda especial de cautxú que crearà una càrrega. Cal reposar en un petit semi-squat, i després agafar una de les cames.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *