Doblar els braços amb les peses mentre s’asseu al bíceps: com fer un funcionament correcte i quins músculs funcionen

Doblar els braços amb les peses mentre s’asseu al bíceps: com fer un funcionament correcte i quins músculs funcionen

Al gimnàs hi ha molts simuladors i pesos lliures per bombar la musculatura de tot el cos. Es poden trobar diversos moviments sobre un grup muscular. En aquest article, considerarem un exercici com inclinar els braços amb les peses mentre s’asseu al bíceps.

Bíceps

Aquesta part s’anomena d’una altra manera el bíceps de l’espatlla. Aquest nom es devia a l’estructura del bíceps: consta de dos caps que formen un sol múscul – bíceps.

Molts, sobretot persones sense experiència en esports, jutgen la força i la bellesa del cos d’una persona per la mida del seu bíceps. Molts volums d’aquest múscul per a molts indiquen una força increïble. De fet, es tracta d’un grup muscular normal, que, com els altres, s’inclou en el treball amb determinats moviments. Penseu en un d’aquests exercicis: doblegar els braços amb les peses mentre esteu asseguts.

El braç arrissat amb les peses assegudes

Músculs de treball

En aquest exercici, el múscul bíceps de l’espatlla actua predominantment. Les esquinçades anteriors també funcionen. Els avantbraços també s’inclouen en l’obra, ja que les manuelles es mantenen a les mans precisament per l’esforç de l’avantbraç. En la seva majoria, doblegar els braços amb les peses mentre s’asseu en un banc és un exercici aïllat per al vostre bíceps. Això vol dir que amb aquest moviment només es pot bombar aquest múscul.

Es creu erròniament que el bíceps pot augmentar-se de llarg, o d’amplada, o d’alçada, etc. De fet, qualsevol exercici per al bíceps inclou el seu treball complet. Per tant, aquest múscul augmenta de volum de forma exhaustiva amb l’enfocament adequat.

Tècnica d’execució

  1. La posició inicial està asseguda en un banc amb peses adequades. Adherència inferior: l’interior del palmell està mirant endavant.
    Adherència inferior

    Colzes completament estesos, braços penjats cap avall.

  2. El moviment comença amb la flexió del braç a l’articulació del colze. No heu d’agafar el colze cap a l’esquena ni cap al lateral, ha d’estar en la mateixa posició. L’aixecament es produeix fins que la manuella es troba al costat del bíceps. Després hi ha una baixada suau fins a la posició inicial.

Podeu realitzar la flexió dels braços amb les peses mentre s’asseu alternativament o simultàniament. El més important és que es faci el mateix nombre de repeticions a les dues mans.

Consells

Els experts recomanen el següent:

  1. El pes de les closques s’ha de seleccionar de manera que tingui la força de fer de 8 a 12 repeticions. Si és possible fer-ne més, augmentar el pes i viceversa.
  2. Abans d’entrenar el bíceps, cal estirar tot el cos.
  3. Doblar els braços amb les peses mentre s’asseu és un moviment força perillós per a les articulacions. Per tant, heu de seguir la tècnica correcta durant tot el temps.
  4. No us pengeu amb un sol exercici. En una sessió d’entrenament s’haurien de realitzar de 2 a 3 moviments per grup muscular.

Conclusió

Aquest exercici és un moviment bàsic per al bíceps. Es pot incloure a l’entrenament a casa amb mancuernes per a homes i dones. Els exercicis regulars ajudaran a augmentar la força del bíceps, així com el seu volum.

Braços del bíceps

Cal descarregar bíceps, ja que es tracta d’un grup muscular molt notable. El seu aspecte estètic se sumarà a la figura esportiva encara més acusada. A més, aquest múscul sovint actua en la vida ordinària. Així, la seva força serà útil en els assumptes quotidians.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *