Transformació corporal abans i després: fotos impactants!

Transformació corporal abans i després: fotos impactants!

Sempre és interessant mirar la transformació del cos d’homes i dones abans de l’entrenament i després d’un cert període de temps d’esports actius. Què han aconseguit ara les persones que tenen una excel·lent figura atlètica? Quin va ser el camí cap al cos perfecte, que va ser l’al·licient d’una enorme empenta? Sobre això a l’article.

Darina Tsiganova o la història més senzilla de perdre pes

La petita Darina sempre va “embuscar” els seus problemes. Mala nota? Pa amb mantega i sucre. Ha tingut una baralla amb un amic? Una barra de xocolata. Així, als 25 anys, Darina va començar a pesar uns 130 quilograms. Quan es va assabentar que estava embarassada, va decidir fermament començar a perdre pes després de parir.

La història d’aquesta noia és molt senzilla. Tot va començar amb una nutrició adequada, excloent sucre, farina i greixos. Després, cinc àpats al dia en porcions petites es van substituir per 1 – 2 àpats abundants. Un mes després, la noia va començar a córrer i a fer fitness. A la foto abans i després de la transformació del cos de Darina Tsiganova en només 8 mesos de treball dur!

Darina Tsiganova

Tatyana Rybakova o perdre pes amb una paràlisi cerebral errònia

Quan va néixer Tanya, els metges van diagnosticar a la nena un diagnòstic equivocat. Els pares no refusaven res a la nena i l’alimentaven de productes aparentment útils: llet, carn en excés, panets i xocolata. A l’escola, la noia va patir diverses burles, però després de l’aparició de respiració i de la incapacitat de moure’s, es va adonar: era hora de perdre pes.

Tot va començar amb una dieta, ja que una nutrició adequada ja ha demostrat la seva ineficiència, però no volia anar a entrenaments. Tanya va provar un munt de dietes, que es van mantenir durant una setmana i dues … Però al final, amb llàgrimes, va sortir un caramel nou.

De sobte, la noia es va fer la pregunta: “És possible perdre pes sense fer mal a la salut?”. Va resultar real i poc complicat. Aquí és on va començar la transformació del cos de la dona (abans i després a la foto). Durant 4 anys, dels quals només dues nenes van practicar esport, va ser capaç de perdre 60 kg i establir la seva vida.

Tatyana Rybakova

Maria Vistinskaya o incentiu en forma de traïció

Maria va decidir que era hora de perdre tot el pes acumulat després de la traïció del seu marit. La transformació del cos abans i després és visible a la foto, però la història de la pèrdua de pes és la següent: la noia, amb un pes de 170 kg, va decidir canviar-se a tota costa.

Tot va començar amb una vaga de fam. Maria no va menjar durant dies, però es va adonar que aquest era el mètode equivocat. Llavors va començar a aprendre els fonaments bàsics d’una nutrició adequada i aviat va començar a perdre pes.

Maria Vistinskaya

Després que la marca 100 aparegués a la bàscula, la noia va suspendre la pèrdua de pes. Va decidir “acabar” l’excés de pes només sis mesos després amb l’ajut de l’entrenament.

Bryanan McEnteggart o menys 150 kg en 3 anys

A la foto es veu la transformació del cos abans i després d’una noia corrent que pesava 200 kg. Brian va decidir assumir-se bastant tard: va ignorar els problemes de socialització i falta d’amics. Quan el bany va caure sota la nena, va decidir tornar a perdre pes.

Tot va començar per unir-se a un cercle de persones amb sobrepès que van ensenyar a Brianan a controlar la seva dieta, a comptar calories i van ajudar a trobar la càrrega física òptima per a ella.

Bryanan McCanteggart

Tots aquests casos són reals i requereixen un gran esforç. Les persones tenien un trauma psicològic, però encara van trobar el temps i la motivació per baixar de pes. La transformació del cos abans i després en aquestes dones és sorprenent per la quantitat de treball realitzat.

I quins casos serien un exemple per a vostè? Potser també heu aconseguit obtenir resultats excel·lents, que podeu compartir amb altres.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *