Pesca comercial: per a què serveix, quan es realitza, per a què serveix

Pesca comercial: per a què serveix, quan es realitza, per a què serveix

La pesca és una zona important, que és la captura de marisc de diversos embassaments. La pesca es considera una de les formes més antigues d’obtenir menjar. Tot i que avui la gent pot viure sense peixos, la importància d’aquesta indústria no disminueix.

Què és això

Hi ha molts tipus de pesca. Per exemple, la pesca pot ser professional i aficionada, a l’estiu i a l’hivern, amb l’ajuda d’una canya de pesca i amb l’ajut de filar.

Peix comercial

En la pesca massiva, els peixos són capturats exclusivament per a la indústria alimentària. Les persones que es dediquen a la pesca i la pesca no aconsegueixen descansar peixos / caça, sinó per proporcionar carn i peix al seu país.

Quan es fa i per a què serveix?

La pesca comercial és un procés força complicat. En aquest cas, el peix és capturat estacionalment. La temporada comença després de desovar, és a dir. a principis de primavera i finalitza ja més a prop de l’hivern. És en aquest període de temps que la majoria dels mariscs es cullen a tot el món. Un gran nombre de vaixells van als mars i oceans per proveir de peixos als seus estats. En la majoria dels casos, les organitzacions següents es dediquen a la pesca pesquera:

 • fàbriques de peix
 • piscifactories
 • fàbriques de peix.

A Rússia i països veïns, les espècies de peixos següents solen actuar com a individus de pesca:

 • salmó
 • peixos blancs
 • lluç
 • Zander,
 • bagre
 • carpa
 • carpa cruciana
 • Chekhon

El paper més important en la pesca comercial el tenen els individus de la família del bacallà i l’arengada. De poca importància, sobretot a Rússia, són els peixos de les famílies de ciprínids, salmons i esturions.

Pesca

La pesca comercial té els següents objectius:

 1. Subministrament d’aliments.
 2. Extracció de greixos tècnics i mèdics.
 3. La creació de drogues.
 4. Producció d’adobs i pinsos per a animals, etc.

A més, els peixos capturats durant la pesca sovint actuen com a matèries primeres a la indústria lleugera.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *