Com es crien els mags: mètodes i recomanacions

Com es crien els mags: mètodes i recomanacions

Anant a un embassament, molts pescadors no obliden portar maggots amb ells. Amb aquesta esquer, es proporciona una bona mossegada fins i tot un dia sense peix. I no és d’estranyar, ja que els mags per als habitants de la ictiofauna són una mena de delicadesa. A causa del fet que hi ha una gran demanda d’aquests productes, això al seu torn afecta el seu cost. Per aquesta raó, els aficionats a la pesca tenen dubtes: no és millor abandonar els joncs ja preparats i fer una cria independent de magot?

La pesca amb tal esquer no és un plaer barat que no tothom es pot permetre. Per evitar que la pesca arribi a ser massa costosa, els experts recomanen utilitzar insectes alimentaris cultivats a casa. La informació sobre com criar magots a casa es presenta en aquest article.

com criar magots a casa

Conèixer l’esquer

El maggot és una larva la carn vola la longitud dels quals pot arribar a 1,2 cm. En condicions naturals, s’alimenta principalment de carn podrida, així com de productes que han estat fermentats, en condicions artificials, amb una pasta dolça feta de sucre i midó. Si les condicions són favorables, al cap de dues setmanes s’obté una mosca de la larva. Passa que una larva en estat anabiòtic viu durant tres anys i pot suportar fàcilment temperatures menys de -30 graus.

El maggot, per la seva gran mobilitat i olor específica, es considera un esquer universal que pot interessar tant peixos pacífics com alguns petits depredadors. Els amants de la pesca donen preferència a aquest tipus particular d’esquer. Els maggots són criats de forma industrial i artesanal.

Quines larves s’utilitzen?

Segons els pescadors experimentats, no tots els mags s’ajustaran a l’esquer. Principalment els peixos mosseguen bé les larves que posen carn blava, verd i mosques de casa.

com criar magots en venda

Aquests últims, a jutjar per les ressenyes, són menys populars. Això es deu al fet que els mags que eclosionen de les larves del mosquetó són petits. A causa de la petita mida del pescador, poden aparèixer dificultats a l’hora de posar l’esquer al ganxo. Llegiu més informació sobre com es pot criar a vosaltres mateixos.

Primera via

Així doncs, criam magot a casa. Degut al fet que a les larves els agrada menjar carn, això es pot fer al fetge del bestiar. Els que no saben com es cria la cria amb l’ajuda del fetge, els experts recomanen que s’adhereixin a la següent seqüència d’accions.

Esquer de ganxo.

El primer que necessiteu per obtenir un trosset de fetge de vaca. Pot ser de qualsevol frescor. Podeu portar la carn al bon estat mantenint-la una estona al carrer. A continuació, es col·loca en un recipient, que està pre-farcit de serradura. Després que el recipient estigui ben tapat amb una tapa. Aviat es formen ous de raig, a partir dels quals eclosionaran les larves. Quan això succeeixi, haureu d’esperar fins que el maglot hagi augmentat fins a 0,8 cm.

A jutjar per les revisions, tot el procés no durarà més d’una setmana. Passat aquest període, l’esquer es considera llest i es pot portar a un dipòsit. Si algú està interessat en la cria de criatures, els experts recomanen utilitzar aquest mètode. És prou senzill i no requereix coneixements i habilitats especials.

Com es criaven els mags en els peixos?

Tècnicament, el procés de creixement d’aquesta manera és molt similar a l’anterior. La diferència rau en el fet que la larva no s’alimenta del fetge de vaca, sinó del peix. Les mosques que hi posen els ous han de tenir accés al producte. Després que el peix s’emboliqui en un diari i es deixi 5 dies. Durant aquest temps, els maggots ja creixeran prou. Per facilitar la recollida, pescadors experimentats aconsellen que el producte s’emboliqui en diverses capes. Podeu criar esquer sense utilitzar serradura.

A propòsit de créixer en un ou. Primera opció

Si no teniu un tros de carn o peix a mà, podeu fer servir un ou de pollastre. Aquest mètode és força comú, sobretot entre els amateurs.

pesca de bestiar

El fet és que en aquesta realització no es proporcionen grans volums de larves. No seran suficients els maggots resultants per a una pesca professional, però un aficionat serà suficient per a la resta de la temporada. Cultiveu larves de la següent manera.

Es fa un forat a l’ou cru i es deixa al carrer en algun lloc fosc. A jutjar per les ressenyes, es deteriorarà molt ràpidament i les mosques començaran a pondre els seus ous. Al cap d’una setmana, apareixeran maggots que no podran sortir de la closca.

Segona opció

Tot i que un petit nombre d’objectes s’obté d’un ou, molts pescadors prefereixen aquest mètode de cria particular. El cas és que un ou podrit no pica tant com un tros de carn o peix. En relació amb aquest fet, el criador no causarà problemes als altres si decideix cultivar esquer a casa. Usant un ou, s’ha desenvolupat un altre mètode.

Abans de començar, heu de preparar un ou, un got amb tapa i dos trossos de paper higiènic. És important que el recipient estigui ben tancat amb una tapa. El procés de cria és el següent. Cal trencar un ou cru i abocar en un got. S’hi ha de posar una peça de paper de 50 cm de llarg. Amb un pal, barregeu bé el contingut. Després heu de disposar el segon tros en un got per obtenir un tubercle petit. Això és necessari perquè la mosca tingui l’oportunitat de posar-hi ous. A continuació, es posa a l’ombra un got obert. Al cap de dos o tres dies, queda ben tancat. És important que l’envàs estigui sempre a l’ombra, ja que al sol s’assequarà el contingut del vas i les larves moriran.

com criar magota a l’hivern

A jutjar per les revisions, aquest procés no hauria de durar més d’una setmana. Passat aquest període, serà possible treure la tapa i eliminar els maggots.

Com créixer en ampolla?

Molts aficionats a la pesca crien magots en ampolles de plàstic. A tal efecte, talleu la part superior. A continuació, es torna a col·locar i es torna a introduir cap a baix. Hauríeu d’obtenir un petit forat al qual posin algun producte ranci. Majoritàriament l’envàs està farcit de carn podrida. També podeu utilitzar peixos. A continuació, es posa l’ampolla a l’aire lliure.

Segons els pescadors experimentats, la mosca posarà ous en poques hores. Un cop trobat l’ou, es pot posar a l’ombra el recipient de plàstic. El principi d’aquest disseny és que les larves eclosionades al cap de quatre dies comencen a arrossegar-se i s’arrosseguen de forma activa fins a arribar al fons de l’ampolla, de la qual ja no poden sortir. Quan això succeeix, simplement s’aboca en un altre recipient i s’alimenta de serradura durant diversos dies més. Quan els maggots han assolit la mida desitjada, es renten i s’espolsaran amb serradura fresca. Després d’això, l’esquer es pot portar a l’estany.

Quant a la cria d’ossos

Una altra manera de recórrer als aficionats a la pesca. Per a la cria es necessita un os gran i buit. És millor si hi ha una esquerda en un costat. L’essència d’aquest mètode és que a la part interior deixada a l’aire fresc de l’os, les mosques posaran ous. A continuació, l’os es col·loca en un recipient a part. S’alimenta de les larves fins que creixen.

On més s’utilitzen maggots?

Segons els experts, el cultiu d’aquestes larves es considera un negoci bastant rendible. El fet és que els maggots exigeixen no només la pesca, sinó també la medicina. Des de les larves fins a la farina, es preparen preparacions per al tractament del càncer i la fabricació de cosmètics. En molts centres mèdics europeus i nord-americans amb l’ajut de maggots, el teixit mort i la supuració s’eliminen de les ferides. N’hi ha prou amb posar una larva viva a la zona malmesa de la pell i al cap d’unes hores quedarà neta. A més, les larves s’utilitzen per confeccionar el vestit superior per al peix domèstic.

com criar-se a tu mateix

A jutjar per les ressenyes, moltes botigues compren la venda de magots criats a casa. En aquest sentit, a molts que volen guanyar diners addicionals els interessa la forma de criar maggots en venda. En aquest negoci, no es pot tenir por de la competència. El motiu d’això és una olor molt desagradable, que no tothom pot suportar. Podeu créixer tot l’any.

Com criar magot a l’hivern?

Per conrear una larva de pinsos, no és gens necessari esperar l’estiu. El procés es realitzarà sense interrupcions si hi ha una sala especialment equipada amb il·luminació interior no gaire brillant. És important que la temperatura en aquesta variï entre 23-25 ​​graus i el nivell d’humitat sigui del 50 al 70%. També cal tenir en compte la ventilació. És millor cultivar magots en un lloc allunyat de la residència. Per exemple, en una zona suburbana del país.

crien magots a casa

Aquells que decideixin participar en aquest negoci han de comprar diversos envasos de plàstic i una mosquitera. És necessari protegir la carn podrida d’altres insectes. No hi hauria d’haver esborranys a la sala.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *