Collimator on IZH-27: característiques, comentaris, fotos

Collimator on IZH-27: característiques, comentaris, fotos

El col·limador es col·loca en la clàssica modificació del fusell de caça de llisos IZH-27 per millorar la precisió i la facilitat d’ús. El model estàndard de l’arma és una instància amb un parell de troncs situats verticalment. El producte és popular per la seva facilitat de manteniment, fiabilitat, facilitat d’ús i un preu assequible.

Instal·lació d’un col·limador a l’IZH-27

Informació general

La instal·lació de col·limadors a l’IL-27 es deu a la popularitat d’aquests llocs d’interès i a una àmplia gamma de fabricants nacionals i estrangers. Per entendre què és aquest dispositiu, cal estudiar les funcions del seu dispositiu i el seu funcionament.

La vista del col·limador es va desenvolupar originalment per a combatents, cosa que no impedia que s’adaptés per a armes petites. Amb el pas del temps, els aparells es van arrelar en l’àmbit civil, inclosos els fusells de caça i de banqueta.

Tots els col·limadors funcionen aproximadament igual. En ells es projecta un feix làser, que marca una punteria, després de la qual es mostra la zona de lesió esperada a l’ocular. La correcció d’alta precisió permet disparar més ràpidament i amb més precisió que quan s’utilitzen dispositius de visió estàndard, en els quals s’aplica la graella a la lent, cosa que contribueix a cert desplaçament quan l’ull es mou al costat de la fletxa.

Col·limador per a canó de perfecció llisa IZH-27

Varietats

El col·limador de l’IZH-27, com els analògics, pot pertànyer a una de les dues categories en què es divideixen els punts de vista en qüestió:

 1. Modificacions obertes. Aquestes opcions estan equipades amb una única lent col·locada en un marc de metall o plàstic. Aquest model no protegeix l’espai dels voltants de l’usuari, la qual cosa pot accelerar significativament l’objectiu, alhora que supervisa els esdeveniments que es produeixen a banda i banda. No obstant això, la lent no està pràcticament protegida de la humitat, la pols i les tensions mecàniques.
 2. Col·limador tancat a la IL-27. Aquesta vista està equipada amb una carcassa tubular, a l’interior de la qual es troben un parell de lents. De fet, es tracta d’una opció òptica simplificada. Les lents estan protegides d’influències alienes, però, tanquen l’ull del tirador, cosa que complica la transferència del punt de mira a un altre objectiu.

Per a canons domèstics, es recomana utilitzar una vista oberta de tipus obert. Permet fer ús de les armes còmodament tant a la recerca de les aus de caça com a l’altura de trets.

Criteris de selecció

Al mercat modern, es presenten desenes de varietats de visites col·limadores de producció nacional i estrangera. Recolliu a Rifle d’Izkov la millor opció pel vostre compte no és tan senzilla. Anteriorment, heu d’estudiar les característiques i característiques de les modificacions proposades.

Quan es triï un col·limador per al fusell de caça IZH-27, es presta atenció a diversos punts importants, a saber:

 1. Tipus de vista. És millor triar una versió oberta i és preferible un analògic tancat per a armes rifades.
 2. Dimensions i pes general. La diferència entre les diferents versions és de diverses desenes de grams. No obstant això, com més lleuger i petit sigui el dispositiu, més convenient és la instal·lació i el funcionament.
 3. Resistència al recobriment. Els canons de tipus massís proporcionen rendiments tangibles. Per tant, amb una estabilitat insuficient a aquest paràmetre, es perdrà la precisió de la instal·lació del col·limador a la IL-27, cosa que afectarà negativament el resultat final de la caça o el tret.
 4. Marca objectiu Les opcions modernes es mostren en diverses variacions dels elements (puntes transversals, punts, cànem). Atès que el tret de l’arma en qüestió es realitza principalment per trets o cops de foc, és millor triar un cercle amb un diàmetre d’almenys un mínim de 3,5-4,0 MOA.
  Com instal·lar un col·limador a IZH-27?

Models actius i passius

En una vista activa del col·limador, una bateria actua com a font d’energia. El rendiment de la bateria és gairebé independent de les condicions externes, però, si l’element falla durant la caça, el dispositiu esdevindrà una addició innecessària, pesant armes. Quan trieu aquest model, és recomanable comprar modificacions actives amb piles comunes AA o CR-123A. A més, serà útil portar un kit de recanvi.

Els anàlegs passius no requereixen l’ús de bateries, sinó que s’alimenten amb una bateria solar. Els minus d’aquesta sèrie inclouen desactivar la vista si no hi ha un nivell d’il·luminació suficient. Hi ha una altra versió: l’alimentació es subministra des de la bateria i el dispositiu s’encén mitjançant el funcionament de la fotocèl·lula després d’haver tret la tapa de protecció. Juntament amb els avantatges aparents, aquest model presenta desavantatges associats a ambdues modificacions esmentades anteriorment. Els experts recomanen comprar un dispositiu que estigui activat manualment.

Banda adaptadora per a col·limador IZH-27

La base d’aterratge de la pistola en qüestió està muntada sobre una barra ventilada i actua com a adaptador per fixar la vista seleccionada. A la venda hi ha diverses variacions de les bases de desembarcament. Aquests inclouen els models següents:

 • kits oberts que no interfereixen amb el funcionament d’un analògic ventilat per apuntar sense col·limador;
 • versions tancades que fan impossible l’ús de la barra fins i tot amb l’àmbit suprimit;
 • les opcions de plàstic són més assequibles, però pitjors de qualitat;
 • la millor opció és la barra sota el col·limador de l’IZH-27 fabricada en aliatge d’alumini, una mica més car, però que combina un pes petit i un indicador d’alta resistència.
  Vista reflexa a l’IZH-27

Val la pena assenyalar que com més llarga sigui la base, millor, ja que és possible triar la ubicació exacta per muntar la vista. L’adherència d’armes seria millor si es col·loca el punt de creu amb la barra el més baix possible. Això permet assegurar la posició natural de les mans i el tors del tirador en disparar, cosa que redueix la fatiga i augmenta l’apunt.

Com instal·lar un col·limador a IZH-27?

La instal·lació d’una base d’aterratge correctament seleccionada en una barra ventilada amb la posterior instal·lació de la pròpia vista no requereix gaire temps, capacitat i esforç. Tot i això, abans de comprar el dispositiu, assegureu-vos que l’arma, la vista i la base són adequats els uns als altres en tots els aspectes.

Si tens un dubte inicial, és millor agafar una pistola i provar tots els elements al seu lloc. Val la pena assenyalar que la majoria de modificacions dels punts de vista en qüestió es fixen en un engranatge com Viver o Picatinny. No es preveu un disseny similar per a l’escopeta domèstica, de manera que el col·limador es munta a la IL-27 utilitzant una base d’aterratge addicional, les característiques esmentades anteriorment.

Col·limador fotogràfic a IZH-27

Modificacions

Entre els models més populars i adequats per a col·lusions d’escopetes domèstiques, destaquem diversos models:

 1. Hakko Bed-35 Panorama. Es tracta d’un excel·lent dispositiu, produït al Japó, que garanteix la qualitat i durabilitat adequades del dispositiu. Aquesta modificació no només és adequada per a tipus d’armes de tipus llis, sinó que també disposa de pinces sota el ferrocarril del teixidor i del ferrocarril de Picatinny. La lent original té 27 capes d’il·luminació, proporcionant una imatge clara a qualsevol llum. Les marques per a la vista es proporcionen en diverses versions (punt, cercle, creueria i variació combinada). L’ajust de la brillantor permet ajustar la vista de manera que la marca de punteria sigui clarament visible en qualsevol llum ambiental.
 2. Pilad P1x30 (VOMZ). Vista de col·limador obert de la producció russa. S’adapta perfectament per utilitzar amb fusells de caça, té un preu assequible i està dirigit a usuaris experimentats i novells. El dispositiu té tres opcions per a una marca d’objectiu (MOA, soca creuada i punt estàndard). El disseny proporciona un ajustament automàtic i manual del paràmetre de brillantor.
 3. Pilad P1x42. Es tracta d’una de les modificacions més populars i millors del col·limador per IL-27 i els seus anàlegs. La vista està disponible en diverses variacions (amb un suport de teixidor, un muntatge de coloms i un sistema de muntatge per a una barra ventilada).

Per a l’arma en qüestió, és molt possible triar col·limadors de visió de fabricació nacional i estrangera, cosa que millorarà la precisió i la qualitat del foc.

ús d’un col·limador a l’IZH-27

Què en diuen els propietaris?

Les revisions sobre els col·limadors a la IL-27 són bastant diverses. Alguns usuaris han notat una millora significativa de la qualitat del tret mantenint totes les característiques actuals de la pistola. Al mateix temps, indiquen la facilitat d’ús de la vista, la facilitat de la seva instal·lació i manteniment. Altres consumidors no reconeixen aquest equipament, al·legant que només “enfosqueix” l’ull i contribueix al deteriorament del tret de forma normal. Al mateix temps, els propietaris es queixen de l’elevat cost del dispositiu i la necessitat de recarregar les bateries (per a modificacions actives).

Tira de col·limador IZH-27

Conclusió

El col·limador per a la pistola domèstica de perfecció llisa IZH-27 és un analògic adequat de la vista òptica, que permet millorar el rendiment de tir esportiu o de caça. No és un element obligatori dels equips, però, té una gran demanda. Afortunadament, al mercat nacional podeu triar la modificació adequada sense cap problema.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *