Cercador de sonicitat sense fil Lucky FFW718: ressenyes, descripcions, especificacions

Cercador de sonicitat sense fil Lucky FFW718: ressenyes, descripcions, especificacions

La pesca és un dels tipus d’esbarjo preferits al nostre país. La majoria dels amants de la pesca solen centrar-se en el resultat, és a dir, en la captura. Per tant, els pescadors utilitzen voluntàriament diversos dispositius en el procés de pesca, permetent-los confiar en bones preses. Un dels dispositius altament eficaços és, segons les ressenyes, el sonor inalàmbric Lucky FFW718.

Què és un eco

Aquest dispositiu és un emissor d’alta freqüència, amb el qual podeu determinar la profunditat del dipòsit, el relleu de la superfície inferior i la ubicació del peix. Els diferents models poden contenir opcions addicionals. Així, per exemple, el model Lucky FFW718, que revisarem les ressenyes d’aquest article, permet determinar de manera addicional la temperatura de l’aigua. Aquest aparell l’utilitzen tant pescadors professionals com aficionats a la pesca. Ajuda a detectar fàcilment acumulacions de peixos en un riu, llac o mar.

cercador de peixos

Com funciona el dispositiu

El principi de funcionament del dispositiu es basa en l’ús d’ones sonores. El dispositiu està equipat amb un sensor que converteix els polsos elèctrics de la font de radiació en ones sonores. Aquest sensor, també anomenat transductor, envia una ona sonora que es reflecteix des de la superfície inferior i des de diversos objectes submarins. El feix reflectit torna al dispositiu i el rep un micròfon. En el moment que transcorre entre la transmissió d’una ona sonora i la seva reflexió des d’un objecte, es determina la distància al fons i als objectes de l’aigua. Segons les dades obtingudes, el dispositiu forma una imatge de la topografia inferior i determina la ubicació, la mida i el tipus d’objectes subaquàtics.

Sons Lucky

Els dispositius d’aquesta marca es fabriquen a la Xina mitjançant tecnologies avançades. Tots els models de so sonor eco tenen un número de sèrie de fàbrica i tenen control de qualitat en diverses etapes. Segons les ressenyes, la sort de pesca sense fil Lucky FFW718 es pot considerar un dels dispositius més fiables i d’alta qualitat d’aquest tipus. La seva característica distintiva és la presència d’una bateria recarregable integrada, des de la qual funciona el sensor. Si creieu les ressenyes dels pescadors, el ressò Lucky FFW718 es distingeix per la seva precisió i rapidesa per mostrar tota la informació necessària sobre la profunditat del pantà, la naturalesa del fons, la temperatura de l’aigua, els llocs d’acumulació de peixos i la seva mida. Entre els avantatges del dispositiu, els usuaris anomenen un excel·lent disseny, compacitat i un cost força raonable.

aparença

Des de 2016, Lucky ha llançat la sèrie Lucky FFW718 de sonors de eco inalàmbrics, dissenyats específicament per al mercat europeu, en un cos actualitzat de color negre o gris i amb un disseny i un disseny d’imatges actualitzats. Es creu que el nou model està millor protegit contra falsificacions. A més de l’anglès, l’alemany, l’hongarès i el rus també s’instal·len al menú d’instruments del nou model, cosa que fa que el model Lucky FFW718, segons les ressenyes, sigui especialment atractiu per als amants de la pesca domèstica.

Descripció del model

L’aparell es ven completament amb un muntatge especial en una canya de pesca per a la pesca d’alimentació i es pot utilitzar tant per pescar des de la costa com des d’un vaixell. El peix Lucky Fishfinder FFW718, segons les ressenyes, és un modern dispositiu digital d’alta tecnologia que pot substituir amb èxit una cara bastant marcadora. Té un especial valor aquest dispositiu quan s’utilitza en un cos d’aigua desconegut. Per aconseguir una bona picada, el pescador ha d’analitzar i tenir en compte diversos factors, entre els quals hi ha un paper important la topografia inferior, la profunditat de l’embassament, la temperatura de l’aigua i d’altres. Es pot trigar unes quantes hores a examinar un dipòsit desconegut mitjançant una cara bastant marcadora i diverses adaptacions al mateix. Si bé l’ús del sonor Lucky FFW718, segons les ressenyes, redueix diverses vegades el temps d’aquest examen. Després d’haver-lo fixat a la vareta mitjançant un muntatge especial, podeu trobar tota la informació necessària per a la pesca sobre la zona de pesca seleccionada a una distància de fins a seixanta metres de la costa. Hi ha dos forats al sensor a través dels quals s’enganxa de forma segura a la línia de pesca. Un cop a l’aigua, immediatament comença a escanejar el seu gruix i envia dades al receptor. Al cap d’uns segons, a la pantalla es mostrarà la profunditat, la temperatura de l’aigua i la presència de peixos.

ús del sonador eco

També es pot connectar el sensor al vaixell, que el remolcarà, mentre que tota la informació apareixerà de la mateixa manera al dispositiu de mà.

Especificacions tècniques

El dispositiu té un disseny impermeable. Està equipat amb una pantalla de pantalla panoràmica amb retroiluminació sobre la qual hi ha els següents indicadors:

 • profunditat
 • nivell de bateria;
 • sensibilitat
 • línia de superfície d’aigua;
 • indicador d’increment;
 • línia de relleu inferior;
 • la profunditat del peix;
 • temperatura de l’aigua
 • indicador de la intensitat del senyal que prové del sensor.
  com és la pantalla

L’angle de feix del sensor és de noranta graus. L’abast del dispositiu és d’uns cent vuitanta metres. Profunditat entre seixanta centímetres i trenta-cinc metres. El pes del dispositiu és de cent seixanta grams.

Beneficis del dispositiu

Els principals avantatges del sonor Lucky FFW718, segons les ressenyes, és la possibilitat de regular indicadors com:

 • velocitat del gràfic;
 • sensibilitat del dispositiu;
 • nivell de senyal en detectar peixos;
 • intensitat del senyal del sensor sense fils.

La memòria integrada permet recordar la configuració seleccionada.

pesca marítima

Un dels avantatges significatius del dispositiu és la llarga durada de la bateria del sensor inalàmbric (fins a 550 hores) i la possibilitat de substituir la bateria ràpidament. La unitat principal té una bateria de liti incorporada.

La presència d’un retroil·luminació permet utilitzar el dispositiu a qualsevol hora del dia.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *