Quin motor forabordà és millor: tipus, classificació, fabricants, especificacions tècniques, característiques de funcionament i cura, revisions del propietari

Quin motor forabordà és millor: tipus, classificació, fabricants, especificacions tècniques, característiques de funcionament i cura, revisions del propietari

Anant a l’estany, molts pescadors agafen amb ells un vaixell inflable. Per ella, cal triar el motor adequat. Avui, moltes opcions estan a la venda. Tanmateix, l’elecció s’ha de fer d’acord amb els paràmetres de l’embarcació. Abans de comprar un motor per al vostre vaixell, heu de demanar l’opinió dels experts, sobretot per esbrinar quin motor foraborda és millor. A continuació, es presentaran les funcions operatives, les varietats, les especificacions i les revisions dels propietaris.

Tipus de motor

Quin motor foraborda és millor? Aquesta pregunta es fa als propietaris d’embarcacions inflables que han adquirit recentment una embarcació. Una gran selecció de motors està a la venda. Tanmateix, cal triar-los correctament.

Какой лодочный мотор лучше&

Val la pena assenyalar que tots els motors es divideixen en gasolina i elèctric. La primera opció d’avui es compra més sovint. Això es deu a l’alta potència de la unitat. Tot i això, els motors elèctrics presenten molts avantatges indiscutibles. Es tracta de motors relativament petits i lleugers. Són respectuosos amb el medi ambient, treballen en silenci (cosa important per als pescadors) i són fàcils d’operar i mantenir. Al mateix temps, el cost de l’energia elèctrica serà menor que quan s’utilitza gasolina.

L’inconvenient d’un motor elèctric és la seva poca potència. Màxim aquest indicador arriba als 10 litres. amb En aquest cas, la reserva d’energia depèn de la capacitat de la bateria. Per tant, aquests motors solen comprar-se per a embarcacions petites. Per a aquests motors s’utilitzen bateries especials de tracció. No tenen por de l’alta profunda. Aquestes bateries poden proporcionar corrent elèctric durant molt de temps.

Les bateries d’arrencada convencionals poden proporcionar al sistema electricitat només per un temps curt. Tot i que aquestes bateries són més econòmiques, no són adequades per a motors foraborda.

Quins són els millors motors foraborda? Molts pescadors coincideixen que es tracta de motors de gas. Això és cert si el vaixell és bastant gran. No obstant això, per a equipaments de natació petita adquireixen sovint aquestes unitats. Els motors poden ser de dos o quatre temps. La primera d’aquestes opcions és més habitual a la venda.

Els motors de dos temps tenen un disseny senzill. Estan guanyant impuls ràpidament. El pes i les dimensions dels motors d’aquesta categoria són inferiors als de les unitats de quatre temps. Els motors de dos temps són més fàcils de mantenir. A més, el seu cost és molt menor. El desavantatge d’aquests motors és l’elevat consum de gasolina, sovint acumulant el petroli. Quan treballen, creen molt soroll i vibracions, que poden afectar negativament el procés de pesca. Les emissions són tòxiques.

Els motors de quatre temps tenen un disseny més complex i avançat. El seu cost és molt més gran. Es tracta de motors amb una llarga vida útil, que consumeixen menys combustible. El curs del vaixell quan s’utilitza aquesta unitat és suau. Els quatre temps generen menys soroll i vibracions. En aquest indicador són superiors només als motors elèctrics. Els gasos d’aquests motors són més nets, no cal fer un control constant del nivell d’oli. Tot i això, els motors de quatre temps tenen grans dimensions i pes. Per tant, s’utilitzen per a instal·lacions de natació grans.

Funcions del servei

Les opinions dels propietaris del mitjà de natació es van dividir sobre la qüestió de quins motors de vaixells són millors. Els models de dos temps es diferencien dels models de quatre temps, no només pel seu disseny i les seves característiques operatives. En servei, aquests dos tipus d’unitats són completament diferents. Heu de conèixer els matisos d’aquest procés abans de comprar.

Особенности обслуживания

Els motors de dos temps exigeixen una demanda especial de combustible. Es tracta d’una barreja de gasolina i petroli. I haureu de prestar molta atenció a l’elecció dels materials adequats. A les instruccions, el fabricant ha d’indicar quina benzina i quin petroli és adequat per al motor. També cal determinar en quines proporcions s’han de barrejar.

Sovint s’utilitza per als motors de dos temps gasolina 92a o 95a. L’elecció depèn del model. Els propietaris d’aquestes unitats solen interessar-se en quin és el petroli ideal per als motors foraborda de dos temps. Cal triar compostos fets específicament per a aquest tipus de motors. Els lubricants automobilístics no són adequats en aquest cas. L’elecció de la proporció adequada és un procés complex. És a causa de la presència de petroli a la barreja de combustible que l’escapament del motor és tòxic. La lubricació es crema durant el funcionament del motor juntament amb la gasolina. Això comporta un desgast relativament ràpid de les peces de la màquina.

Tanmateix, per què molts propietaris d’embarcacions trien un motor de 2 temps en lloc d’un motor de quatre temps? Quin és millor triar una unitat? Depèn de les característiques del motor. El fet és que el disseny de dos temps és molt més senzill. Per tant, en cas d’avaria en un dipòsit, serà molt més fàcil de reparar. Per fer-ho, cal disposar d’unes quantes peces de recanvi (necessàriament espelmes de recanvi) i una eina senzilla. Un motor de quatre temps serà molt més difícil de arreglar. En un embassament, això és gairebé impossible.

També convé tenir en compte diverses funcions més. La barreja de combustible per a un motor de dos temps es prepara 1-2 dies abans de ser enviada al dipòsit. S’aboca al forat previst per a això. El motor on es troba la barreja de combustible es pot transportar a l’estany en gairebé qualsevol posició. S’han de transportar motors de quatre temps en la posició correcta. Sovint es fixen rígidament a la popa del vaixell.

El nou motor ha de funcionar correctament. Això s’ha de fer amb tecnologia especial especificada pel fabricant a les instruccions.

Potència

Els motors poden variar en termes de potència. Quin motor foraborda és millor? En cada cas, l’elecció depèn de les característiques del mitjà de natació. L’alimentació és una de les principals característiques tècniques d’aquest tipus.

Si el vaixell és petit i lleuger, dissenyat per a una persona, heu de triar una unitat de 2 a 4 litres. amb La longitud màxima del mitjà de natació en aquest cas pot ser de fins a 2 m. Amb aquest motor podeu fer recorreguts curts pel riu o llac, sense corrent fort.

Лодочный мотор

Una de les opcions més versàtils és un motor de 5 litres. amb Quin motor foraborda és el més adequat per a una instal·lació de natació de 4 m de longitud? En aquest cas, es recomana optar per aquest tipus d’agregat particular. Motor de 5 litres amb es pot instal·lar en un vaixell que porta dues persones. Aquest tipus de motors al nostre país tenen una gran demanda. Aquesta és la potència màxima admissible a la qual no està obligat a obtenir drets per controlar l’embarcació. A més, no cal pagar impostos ni registrar el vehicle.

Hi ha un matís més que cal tenir en compte en el procés de trobar la resposta a la pregunta de quin motor foraborda és millor comprar. 9,9 litres amb – Aquest és el llindar màxim de potència en què un vehicle flotant amb un motor forabord no requereix registre al GIMS. Per tant, els propietaris d’embarcacions amb una llargada d’uns 5 m d’eslora prefereixen aquest tipus particular de motor. Si compra una unitat amb una capacitat de 10 litres. amb., haurà de posar l’automòbil a registre, pagar impostos. Tot i això, amb un motor de 5 litres o més. amb haurà d’obtenir el dret de controlar un vehicle de natació.

Per a una embarcació general de ferro o inflable de fins a 7,5 m de longitud, haureu de comprar un motor de fins a 15 litres. amb Aquesta unitat es pot utilitzar en un vehicle de natació que transporta 3-4 persones. Un motor amb tanta potència proporciona una bona velocitat fins i tot en presència d’un fort corrent.

Existeixen motors més potents. Tot i això, s’utilitzen per a embarcacions grans, velers. Si la potència del motor no està seleccionada correctament, el vaixell no es podrà moure correctament. Un motor potent en un vaixell lleuger pot fer que els vaixells es bolquin. Això no és segur. Si la potència és insuficient, el motor no podrà proporcionar el moviment correcte. En aquest cas, el sistema es sobrecarregarà i fallarà ràpidament.

Altres especificacions

Quin motor foraborda és el millor per al vostre vaixell? Cal tenir en compte algunes característiques tècniques més. Depenent de la potència del motor, un o dos cilindres poden estar presents a l’estructura. Quant més, més potent sigui la unitat. A més, el seu cost i volum seran més. En motors amb un gran nombre de cilindres, la carrera és més suau i més tranquil·la. Així doncs, un motor amb una capacitat de 15 litres. amb pot tenir un o dos cilindres. És millor triar la segona opció.

Лодочный мотор 5

Els motors d’un sol cilindre produeixen principalment 2-6 litres. amb Funcionen força sorollosos. La velocitat màxima no és superior a 10 km / h. L’avantatge és el baix pes i les dimensions compactes de la unitat. Si voleu nedar en un estany tranquil, és ideal.

Es produeix amb més freqüència un motor de dos cilindres amb una capacitat de 8 litres. amb Aquestes unitats són més tranquil·les. Poden proporcionar velocitats de vaixell de fins a 30 km / h. Tot i això, aquests motors pesen més. Es pot utilitzar per a viatges de llarga distància.

Quin motor foraborda és millor? Val la pena prestar atenció a l’hora d’escollir la longitud de la “cama” (fusta morta). Aquesta és la part del motor que connecta la part superior al cargol. La llargada de la cama ha de coincidir amb la mida del popa. Si aquest indicador és insuficient, la velocitat disminuirà notablement.

Si el vaixell és inflable, podeu adquirir un motor amb fusta morta curta (381 mm) – mida S. Si necessiteu un motor per a un vaixell, compreu un motor amb una cama llarga L (508 mm).

El cargol es pot fer de diferents materials. La majoria de vegades són a la venda les següents opcions:

 • Alumini El material de cargol més comú. Es distingeixen per una velocitat de rotació inferior en comparació amb altres opcions. Les fulles d’aquests motors són gruixudes. L’alumini suau pot suportar pitjors xocs. El material és susceptible de corrosió.
 • Acer Es considera el tipus de cargols més durador. En aquest cas s’utilitza acer inoxidable. Es poden fer fulles primes a partir d’ella. Al mateix temps, són més resistents als cops i proporcionen gran velocitat. El cost dels cargols d’acer és superior als models d’alumini.
 • Composites (plàstics). Està fabricat amb materials de niló i carboni. És un material resistent i no corroïdor. El cost és igual al dels cargols d’alumini.

Opinions del fabricant

Entre els compradors, les disputes sobre el que és millor el motor foraborda no se sotmeten. Yamaha o Honda són les marques més famoses. Tot i això, no tots els compradors es poden permetre el luxe de comprar un model similar. Per determinar quin motor cal instal·lar al vostre vaixell, val la pena considerar les ressenyes dels fabricants més famosos.

Лодочный мотор двух тактный

Es reconeix els motors de producció nord-americana i europea de la màxima qualitat. Les marques asiàtiques reben, com a mínim, crítiques positives. Cal destacar que al nostre país els productes de la producció xinesa i domèstica tenen molta demanda. El cost d’aquest tipus de models serà menor i la qualitat és bastant acceptable. Heu de saber quin és el motor foraborda xinès. No tots els models compleixen alts requisits moderns. Els fabricants nacionals fabriquen motors de gran qualitat. L’elecció d’aquests models és àmplia.

A més, val la pena considerar comentaris sobre els líders de vendes:

 • Honda T’interessa quin motor de forabord de quatre temps sigui millor? Fixeu-vos en els productes d’aquesta marca. Es produeixen motors que presenten diferents característiques tècniques. Podeu triar un motor amb una capacitat de 2 a 250 litres. amb
 • Yamaha L’empresa produeix motors i vehicles. A la venda hi ha models de tipus injector i carburador. Hi ha una gran selecció de models adequats per a diversos vaixells. Els motors poden ser de 3 a 300 litres. amb Durant la fabricació de motors s’apliquen tecnologies innovadores. Els motors d’injecció tenen un sistema d’injecció recta. Això permet estalviar combustible.
 • Mercury Marine. Famós fabricant americà. L’empresa produeix motors fiables que presenten moltes característiques positives. Els motors poden ser de 7,5 a 300 litres. amb
 • Tohatsu. Aquesta marca és propietat de Nissan. Es tracta principalment de dos temps. Es tracta de models d’alta qualitat coneguts per la seva durabilitat. Tot i això, els compradors tenen en compte que cal prestar molta atenció al procés d’entrada adequada.
 • Suzuki. L’empresa produeix motors exclusivament de quatre temps.
 • HDX El millor fabricant xinès. Es tracta de motors d’alta qualitat que tenen un cost relativament baix.

Opinions sobre motors de baixa potència

Лодочный мотор 4

I, tanmateix, quin tipus de feedback podeu sentir? Quin motor foraborda és el millor ?. Hi ha diversos grups de motors. En cadascun d’ells destaquen diversos models populars. Així, entre els motors de baixa potència, els millors tenen el nom de:

 • Mercuri F 2.5.
 • NS Marine 3.5.
 • HDX T 2.6.
 • Patriot BM 120.

Quina empresa té millors motors foraborda? Els compradors estan d’acord que Mercury produeix motors de qualitat. Un dels millors models de baix consum és ME F 2.5. El cost és de 46,5 mil rubles. Aquest és un model car, per la qual cosa no es compra tan sovint com a motors de preu mitjà. Aquest és un dels pocs de quatre temps, que són del tipus de baixa potència.

L’empresa marina fabrica el model NM 3.5, que es demanda en el nostre mercat. El seu cost és de 38,9 mil rubles. Segons els comentaris, el motor té una gran qualitat de construcció. Es pot utilitzar fins i tot en aigua salada. El soroll a la feina és mínim.

Tenint en compte quin motor foraborda xinès és millor entre les unitats de baixa potència, s’hauria d’anomenar el HDX T 2.6. El motor té una bona tracció, es pot utilitzar en aigües baixes. Al mateix temps, el seu cost és força acceptable, és de 17,2 rubles. Aquest és un producte de qualitat que rep moltes crítiques positives dels clients.

El fabricant nacional ofereix en aquesta categoria el model Patriot BM 120. El seu cost és de 13,7 mil rubles. L’inconvenient d’aquest motor és el sistema de refrigeració subdesenvolupat.

Motors de 5 litres de dos temps amb

Лодочный мотор для лодки

Que El motor del vaixell de 5 litres és millor. amb.? Entre els models push-pull, segons els comentaris, es reben els comentaris més positius:

 • Toyama TM5NS.
 • Nissan Marine NS.
 • HDX T 5 BMS.
 • Titan Outboards TP5.

El Toyama TM5NS és de gran qualitat. El cost és de 32,7 mil rubles. La qualitat de la construcció és alta. Reserva d’energia inadequada marcada pels usuaris com a característica negativa.

El Nissan Marine NS és conegut per la seva fiabilitat. El cost és de 46,5 mil rubles. Es tracta d’un motor universal que es pot utilitzar fins i tot per a l’aigua del mar. Té una capacitat àmplia per a la barreja de combustible.

El fabricant xinès HDX presenta el model T5 BMS de tipus push-pull. El seu preu és de 44 mil rubles. Té una llarga vida útil. El dipòsit de combustible no és prou gran.

El model Titan Outboards TP5 costa uns 41,8 mil rubles. Es tracta d’un motor bastant d’alta qualitat que mereix l’atenció dels compradors.

Motors de quatre litres a 5 litres. amb

Molts compradors prefereixen quatre temps més tranquils i potents. A la categoria de motors amb una capacitat de 5 litres. amb Els compradors anomenen els següents models:

 • Mercury ME F 5.
 • Toyama TM5FS.
 • HDX F5.

Es tracta d’unitats d’alt rendiment que presenten menys emissions tòxiques. Consumeixen un 20% menys de combustible que els motors de dos temps. El cost d’aquests motors és elevat, però és totalment coherent amb la qualitat d’aquests productes.

El fabricant nord-americà Mercury d’aquesta categoria de productes presenta al mercat el model ME F 5. El seu preu és de 66,5 mil rubles. El motor està dissenyat per a diferents condicions de funcionament. Permet muntar fàcilment un vaixell en aigües poc profundes. Al mateix temps, el sistema de refrigeració fa front a les funcions assignades. Els compradors el diuen l’inconvenient a fer feina bastant sorollosa. Això es deu a la sortida superior del sistema d’escapament.

Toyama demostra un alt nivell de construcció. El cost és de 44,6 mil rubles. El consum de combustible és econòmic. La potència del motor és suficient per moure fàcilment un vaixell de pes i mida mitjana. Els compradors assenyalen que el desavantatge és la poca capacitat del dipòsit de combustible.

El motor F5 HDX de quatre temps xinès es pot adquirir a un preu de 47 mil rubles. Té un consum econòmic de combustible i una gran qualitat per construir. L’inconvenient és que tampoc no és suficient el tanc espaiós per al combustible.

Motors de fins a 10 litres. amb

Лодочный мотор 9.9

Quin és millor motor foraborda de 9,9 litres. amb.? Aquesta categoria conté una gran selecció de models. Els compradors han anomenat els millors motors:

 • Tohatsu M 9.8B.
 • Mercury ME F 9.9.
 • Sea Pro OTH 9.9.

El motor Tohatsu M 9.8B de dos temps, però força econòmic, va agradar a molts compradors. Его цена составляет 87,9 тыс. руб. Качество сборки высокое. Однако высокая цена не позволяет каждому желающему приобрести эту модель.

Какой лучше лодочный мотор на 9,9 л. с. подобрать среди иностранных моделей? Покупатели называют одной из лучших моделей двигатель ME F 9.9 производства компании Mercury. Он практичный, расходует мало топлива. Его можно приобрести по цене 130 тыс. руб.

Гораздо дешевле будет стоить мотор Sea Pro OTH 9.9. Его можно приобрести по цене 65,2 тыс. руб. Это относительно недорогой двигатель. Рассматривая варианты, какой лучше лодочный мотор на 9,9 л. с., многие покупатели останавливают свой выбор именно на этой модели. Это китайский продукт, который отличается высоким качеством. Это далеко не бюджетная модель. Она обладает высоким качеством. Китайский производитель изготавливает моторы уже более 20 лет. Единственным недостатком является необходимость проводить дополнительные регулировки.

Лучшие бюджетные модели

Далеко не каждый покупатель имеет возможность приобрести дорогой мотор. Поэтому спросом пользуются бюджетные модели. В этой группе выделяется несколько самых востребованных двигателей. Их производят в нашей стране или Китае. Лучшими в этой категории названы:

 • «Нара» (4,7 л. с.).
 • «Кама» (2,6 л. с.).
 • «Ханкай» (3,5 л. с.).

Двигатель «Нара» производится в России. Его можно приобрести за 24,7 тыс. руб. Это небольшой и легкий агрегат. Его можно легко перевозить в багажнике машины.

Мотор «Кама» также является продуктом отечественного производства. Он также характеризуется малым весом. Цена составляет около 12 тыс. руб. Пуск потребуется осуществлять вручную. Двигатель предназначен для легких лодок, может эксплуатироваться на мелкой воде. Недостатком является значительный расход топлива. Также мощность агрегата довольно небольшая.

Китайский производитель изготавливает недорогой мотор «Ханкай». Стоимость этой модели составляет 12,7 тыс. руб. Это качественная и нетребовательная модель. Она способна развивать довольно большую скорость. Расход топлива экономичной. Мотор нужно заводить вручную. Недостатком является недостаточно большая мощность.

Рассмотрев особенности лодочных моторов, их основные разновидности, качества, а также отзывы, можно выбрать оптимальный вариант для своей лодки.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *