Rodes: avantatges i perjudicis per a homes i dones

Rodes: avantatges i perjudicis per a homes i dones

Cada vegada més persones del món són partidàries d’un estil de vida saludable. Es deixen de fumar i l’alcohol, l’alimentació nociva perjudicial i la inactivitat física. Ara s’ha posat de moda tenir un cos en forma atlètica i assistir als gimnasos. És cert que la gent que treballa no els queda molt temps per anar a clubs o piscines de fitness, però hi ha una sortida. Per a aquells que no es poden permetre entrenar sota la supervisió d’instructors experimentats, els simuladors esportius acudiran al rescat. En particular, les cintes mecàniques, que són una excel·lent eina tant com a marcapassos, i són ideals per fer front a quilos de més. Penseu en els avantatges d’una cinta rodant per a la vostra llar.

Ficha de seguretat de la llar

avantatges per a la salut de la fita rodant

El funcionament sanitari és la manera més senzilla i efectiva d’ordenar no només una xifra, sinó també millorar els sistemes i òrgans interns. Aquest tipus d’entrenament s’adapta igualment tant a homes com a dones. És cert que les seves tasques són lleugerament diferents. Però, per descomptat, hi ha avantatges de les cintes mecàniques per assolir els objectius d’ambdues.

El trànsit amb tota la seva senzillesa i baix cost té un efecte positiu en gairebé tots els òrgans i sistemes d’una persona, i també permet mantenir el cos en condicions de treball. Per descomptat, és més útil córrer a l’aire fresc, en condicions favorables d’un pi o bosc de coníferes o al llarg de la costa del mar, de manera que la ventilació dels pulmons és més intensa i les cèl·lules i els vasos sanguinis estan saturats d’oxigen. En aquestes condicions, els processos metabòlics són particularment intensos i els resultats obtinguts són molt més elevats.

Com veieu els avantatges de les cintes rodantes evident. Si hi ha disponible una cinta rodant per a casa, ja és molt, el simulador ajudarà a portar el cos a unes excel·lents condicions. Per a què serveixen les cintes mecàniques? En primer lloc, pel fet de ser aptes per a qualsevol edat. Una selecció adequada de càrregues permet a persones grans i fins a dones embarassades treballar en aquest simulador. Just abans d’iniciar la formació a la cinta rodant a casa, heu de consultar un metge. Potser aquest tipus d’entrenament està contraindicat per a vostè? Després, heu d’agafar un altre simulador que no faci mal al cos.

Quins tipus d’expedidors existeixen i quines són les característiques del seu ús? Si el metge no trobava contraindicacions per fer exercici en una cinta rodant, és hora de triar el model adequat per a tu mateix, de manera que l’entrenament sigui el més agradable i còmode possible. Avui a la venda podeu trobar diversos tipus de cintes rodantes.

Elèctric

La cinta de ruta que es desplaça en elles es mou d’acord amb la velocitat i l’angle del programa. La pista està conduïda per corrent elèctric. El programa controla no només la velocitat, sinó també la distància que ha de recórrer el corredor durant l’entrenament. A més, es poden proporcionar diversos complements tècnics en diferents models, que faran que la formació sigui segura i agradable. Aquest, per exemple, és un control de pols o un sensor de seguretat, que en cas de mal funcionament inhabilita immediatament el moviment de la calçada. Però aquests models són voluminosos i costosos, per la qual cosa no tothom s’ho pot permetre.

Mecànic

avantatges de la pèrdua de pes de la cinta rodant

Mecànic: l’opció més assequible de totes les possibles i la més fàcil d’utilitzar. Són molt compactes i tenen preus assequibles, per la qual cosa són molt populars. Però el principi del seu treball és tal que tota la càrrega principal recau sobre les cames, ja que el cinturó de la carretera es posa en moviment pels peus i la força de fregament del material serveix de fre. Per córrer, cal empènyer-se amb força de la cinta, que tens els músculs del vedell i femoral. El major benefici de les cintes mecàniques és per als homes que necessiten potes fortes i bombades. Les dones necessiten cames massa musculades. A més, cal triar la velocitat, el ritme i el temps per a l’entrenament de manera independent, de manera que és difícil fixar-se la càrrega òptima.

Magnètic

Magnètic: una mena de model mecànic, però lleugerament millorat. Aquí, els imants s’instal·len com a fre. No permeten sacsejades afilades durant l’aturada de la cinta i proporcionen un moviment més suau. Però la cinta en si és impulsada de nou per cames. És cert que, en aquest cas, l’ús de les cintes rodantes també és per a les dones, ja que la càrrega a les cames es redueix notablement i es distribueix als malucs i a la pelvis, cosa que és molt valuosa a l’hora de perdre pes i mantenir els paràmetres corporals en bon estat.

Quan escolliu la vostra opció, presteu atenció a la mida de l’estructura, ja que no tots els apartaments poden disposar d’espai suficient per instal·lar un simulador elèctric voluminós. Quan compreu una cinta rodant, heu de saber exactament quines són les indicacions i les contraindicacions de fer exercici en les botes de seguretat. Per fer-ho, cal visitar un metge i passar les proves necessàries per determinar el grau de càrrega òptima sobre un determinat organisme.

Treadmill: lectures

Hi ha algun avantatge d’una cinta rodant

Córrer és molt útil per a aquells que tenen una bona forma atlètica: aquesta és una excel·lent eina per a la prevenció de moltes malalties, així com per entrenar la respiració i els músculs del sistema múscul-esquelètic. Una cinta rodant proporciona una excel·lent oportunitat per enfortir els músculs i els ossos de les cames, la part inferior de la columna vertebral i el cinturó sacro-lumbar.

Aquests entrenaments fan que el tors sigui fort i fort de les cames i, a més, et permeten gastar calories addicionals si necessites baixar de pes i tensar la musculatura. Les cintes mecàniques són d’utilitat per entrenar l’aparell respiratori, els sistemes cardiovasculars i digestius, però els que presenten aquestes malalties han de tractar amb la seva cinta rodant amb molta cura i després de consultar un metge.

Rodilla: contraindicacions

En els períodes d’exacerbació de malalties, s’utilitza estrictament l’ús de simuladors o es minimitza la càrrega, en cas contrari és fàcil causar danys irreparables al cos.

Els exercicis simuladors estan contraindicats:

 • durant una agreujament de malalties d’òrgans i sistemes interns;
 • amb malalties de les cames, articulacions;
 • amb artritis i artrosi;
 • amb asma bronquial o malalties pulmonars;
 • amb estenosi mitral i malalties del cor;
 • amb una gran etapa d’hipertensió i amb angina de pit;
 • amb distonia vegetatiu-vascular;
 • amb agreujament d’infeccions víriques i refredats.

En general, per a qualsevol malaltia, és millor consultar primer un metge que no pas intentar corregir els efectes perjudicials sobre el cos. Tanmateix, amb un entrenament adequat i una activitat física ben dissenyada, els beneficis per a la salut de la cinta rodant seran sens dubte. Fins i tot un entrenament acurat i delicat pot curar el cos i donar vida a nous colors.

Per a què serveixen les màquines de fitness?

Per a aquells que tinguin dubte sobre si hi ha algun benefici d’una cinta rodant, s’ha de destacar quins resultats per al cos donen trotxes regulars tant en condicions naturals com en cintes de rodatge. Després d’haver començat a fer cintes mecàniques a casa, molts pacients observen una notable millora de l’estat general del cos i l’aparició de les reserves d’energia. Aleshores, per a què serveix una cinta rodant? Les càrregues físiques i cardio regulars us permeten:

 • millorar l’estat del cor i dels vasos sanguinis;
 • augmentar la força i la resistència;
 • enfortir la musculatura de les cames, l’esquena, els abdominals;
 • apretar els malucs i les natges;
 • accelerar els processos metabòlics;
 • millorar la funció intestinal i eliminar les toxines del cos;
 • reforçar el sistema nerviós i millorar l’estat d’ànim;
 • fer la figura esvelta i esportiva.

Per baixar de pes

avantatges per a la salut de la fita rodant

Respecte a l’últim punt, voldria constatar per separat els avantatges d’una pèrdua de pes a l’altura dels avantatges d’una cinta rodant. Les ressenyes escriuen que si els homes comencen activitats de cinta rodant Per tal de ser cada cop més fort, construir múscul i obtenir una rodonesa agradable a la zona de la localització muscular, llavors per a la majoria de les dones, la compra d’un simulador té un propòsit diferent.

Per descomptat, totes les dones també volen ser fortes i resistents, per enfortir els músculs, especialment la paret abdominal. Però l’objectiu principal de treballar en els simuladors és que hi hagi un benefici directe per a la figura. Una figura esvelta i lleugera per a una dona de vegades és més important que fins i tot la salut. Per tant, utilitzen la cinta rodant per cremar greixos corporals. I això és molt correcte, perquè una hora d’entrenament intens en una cinta rodant pot cremar fins a 600 calories.

Cal destacar els avantatges d’una cinta rodant per perdre pes. Al cap i a la fi, el problema de l’excés de pes ara és més rellevant que mai. Massa aliments nutritius i petits esforços físics que utilitza una persona moderna en la vida quotidiana, condueixen a l’acumulació constant de greix procedent de l’energia no consumida. Per tant, la forma de perdre pes en una cinta rodant serà interessant per a un gran nombre de persones. Això és molt facilitat pel mode de funcionament correcte.

Com entrenar en una cinta rodant per aprimar-se?

cinta rodant bona per a la figura

Per tal que el mecanisme de cremar greixos comenci i la cinta rodant sigui notablement útil per a la pèrdua de pes, cal entrenar almenys 20 minuts al dia amb una càrrega setmanal d’almenys cinc dies. Al mateix temps, és important menjar bé i mantenir l’equilibri hídric en l’organisme. Per regla general, els dipòsits de greix s’acumulen a la part inferior del cos, precisament en aquells llocs que estimulen la cardioteràpia –a l’estómac, a les natges i a les cuixes. I aquest és l’avantatge de les cintes mecàniques per a la pèrdua de pes. Amb una intensitat de càrrega i un esquema d’entrenament calculats amb resultats notables.

Perquè l’efecte de l’entrenament sigui òptim, heu de saber quant i durant el temps que podeu perdre calories. Quan camineu ràpid per la cinta del simulador, podeu perdre 300-400 calories, amb una marxa intensiva durant almenys una hora: 500-700 calories. Per obtenir millors resultats, és bo utilitzar un mètode d’entrenament variable, alternant entre una cursa intensa i una marxa ràpida. Es recomana començar la lliçó amb una marxa lenta durant un a tres minuts. A continuació, segueix una carrera ràpida d’1-2 minuts i la transició a la caminada ràpida durant 0,5-1 minut. Els intervals han de ser constantment iguals durant l’entrenament, per exemple, un minut de carrera, mig minut de caminar o dos minuts de marxa, un minut de caminar. Acabar la lliçó també cal caminar, reduint gradualment el ritme de calma.

I, per últim, per què es va escriure aquest article: quins són els avantatges i els perjudicis de les cintes mecàniques? Més informació sobre això més endavant a l’article.

Rodes: prestacions per a la salut

Durant l’article s’ha parlat molt sobre quant aporta un simulador tan únic, com ara una cinta rodant, per a la salut d’una persona i quina importància té pels seus paràmetres estètics. A continuació, es mostren alguns arguments més a favor d’aquestes màquines efectives d’exercici a casa.

beneficis i perjudicis de la cinta rodant

Per a què serveix una cinta rodant? A les ressenyes escriuen que el primer argument que indica la utilitat d’aquest disseny esportiu és la seva disponibilitat. Tothom sap que jugar a esports dóna el resultat esperat només amb entrenaments regulars. Però, fent trotxes al carrer, no sempre és fàcil vestir-se i anar a córrer, sobretot si plou, fort vent, neu o gel. I el cap de setmana, no és tan fàcil preparar-se per fer proves esportives. En aquest cas, una màquina d’exercici a casa és la millor sortida, ja que per a les classes no cal anar enlloc i ni tan sols cal portar uniforme esportiu. Podeu entrenar al vostre gust activant música agradable o veient un programa interessant a la TV, de manera que el temps assignat per a l’entrenament transcorrerà de manera ràpida i imperceptible.

M’agradaria centrar-me en el fet que el simulador tingui una superfície de funcionament suau, a diferència del natural, on és fàcil agafar sabates a qualsevol rebent o posar el peu en un obstacle no detectat. La cinta rodant protegeix el corredor de la frenada dura i lesions relacionades. No és possible deixar de funcionar bruscament, cosa que protegeix el cor i els vasos sanguinis de canvis sobtats. En el procés de trotar, podeu posar una tovallola a prop per eixugar la suor i posar-hi aigua per tal de reomplir periòdicament l’equilibri hídric del cos.

La fita casolana és una eina de formació universal que permet organitzar entrenaments i realitzar-los regularment. Però, juntament amb totes les característiques útils, una cinta rodant pot fer mal. Per saber quina és la relació benefici i perjudici, cal destacar els aspectes negatius de les fustes de correia. No n’hi ha tants com a beneficis, però encara hi són, i seria analfabeta tancar-los els ulls.

Quan practiqueu una cinta rodant, heu de tenir molta cura i no distreure-vos de la cinta rodant, en cas contrari podreu ensopegar i caure-hi. Per evitar-ho, només heu de mirar on poseu la cama de suport. A més, quan s’utilitza la cinta rodant, es crea una gran càrrega a les articulacions de la columna vertebral, femoral i genoll. L’entrenament no controlat pot provocar problemes en el funcionament del sistema múscul-esquelètic, sobretot si hi ha indicis, o el corredor ja té problemes amb aquests òrgans. Per minimitzar els problemes, podeu practicar sabates de running especials en què el peu estigui còmode i, a causa d’un bon amortiment, disminuirà la pressió sobre els òrgans febles.

Es van examinar els avantatges i els perjudicis de les cintes rodantes. Però només la persona pot decidir per si mateixa què hi ha més d’aquest simulador i si val la pena iniciar la lluita per la salut amb una introducció d’aquest tipus. Però si la cinta rodant no és adequada per a vostè, això no vol dir que no puguis fer esport. És molt possible triar una altra màquina de fitness per a casa, més adequada per al vostre cas.

la crítica de favor de la cinta rodant

Conclusió

Aquest article mostra quantes propietats útils té una cinta rodant per a casa. És útil en tants casos. El simulador pot restaurar i mantenir la vostra salut al nivell adequat. Només l’entrenament s’ha de produir correctament, prèvia consulta amb el seu metge.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *