El dopatge farmacèutic en culturisme: revisió de medicaments, aplicació, descripció de cursos

El dopatge farmacèutic en culturisme: revisió de medicaments, aplicació, descripció de cursos

Sportswiki, revistes, llibres, que parla de dopatge farmacèutic, donen una idea general de com un culturista pot millorar el seu rendiment mitjançant medicaments. Es va utilitzar per a una gran varietat de productes farmacèutics, des d’extractes de ginseng i leuzea fins a medicaments que afecten el metabolisme i la funció cardíaca. Considerem diferents opcions, analitzarem si són perillosos i quins resultats de l’aplicació s’han d’esperar. Cal recordar: l’ús de dopatge en farmàcia està carregat de certs perills, per tant, abans de començar el curs, haureu de consultar un entrenador o un metge qualificat.

La rellevància del tema

Val la pena reconèixer que no tots els esportistes aproven el dopatge de farmàcia en culturisme. La majoria prefereix els mètodes i enfocaments naturals. Aquestes persones eviten els medicaments esteroides. Alguns fan una lleugera indulgència, recorrent a mitjans segurs garantits, útils per a la recuperació després de fer exercici. Aquests inclouen aminoàcids comuns en complexos esportius, suplements proteics i additius. Tots aquests fons es poden comprar fàcilment a qualsevol botiga d’aliments especialitzada. Una alternativa, de vegades més eficaç, però sovint més perillosa, són els productes farmacèutics. Molts medicaments habituals en els esports es poden comprar lliurement; són baixos i dispensats sense recepta mèdica.

Perquè el curs del dopatge en farmàcia no perjudiqui la salut humana, només cal utilitzar mitjans fiables, contrastats i segurs. Molts compostos utilitzats en esports són inofensius, però només amb una admissió correcta i raonable. Abans d’iniciar el programa, heu d’estudiar la documentació adjunta, conèixer els possibles dosatges i recomanacions generals. Un enfocament encara més responsable és visitar un metge. Cadascun dels fàrmacs té contraindicacions, pot provocar conseqüències negatives de la presa.

Asparkam

Amb raó es pot anomenar aquest remei entre els professionals del dopatge en culturisme. La composició medicinal conté compostos de magnesi i potassi en formes fàcilment absorbides pel cos. Cadascun dels minerals s’inclou en la preparació en forma d’aspartat. Els dos microelements són necessaris per a un metabolisme estable a nivell cel·lular, especialment important per a les fibres musculars. A causa d’una concentració adequada, es manté la pressió osmòtica normal. En medicina, aquest fenomen ha estat anomenat bomba de potassi-sodi. El percentatge principal de potassi recau en l’espai intracel·lular, mentre que els ions de sodi es troben a prop d’unitats estructurals. La bomba funciona adequadament si la cèl·lula té suficients reserves d’energia de les quals és responsable el magnesi. Al ser un cofactor metabòlic, l’element participa en importants reaccions enzimàtiques.

Mitjançant l’aspartat, el medicament Asparkam que s’utilitza en el dopatge de farmàcia millora la qualitat del moviment dels ions de magnesi i potassi a les estructures cel·lulars. El cos en general respon positivament a la teràpia, la resistència a l’activitat física i la capacitat de treball creixen. La massa muscular s’afegeix més ràpidament. El magnesi és indispensable per al metabolisme de les proteïnes, proporciona reserves d’energia per a reaccions químiques, cosa que significa que la seva ingesta garanteix una major eficiència en la construcció de múscul mitjançant pràctiques de força.

аптечный допинг мышечной массы

Asparkam: característiques

Aquest mitjà de dopatge de farmàcia en culturisme afecta la massa, ja que permet afegir el volum de fibres musculars, deslliurant-se de l’excés de pes. El fàrmac s’utilitza si s’associen quilos addicionals amb l’acumulació de líquid o un augment de la proporció de teixit adipós al cos. Per alliberar-se de la fibra, es suggereix una dieta d’assecat, que implica menjar aliments proteics i exercicis saturats regulars. Per excloure l’enverinament, cal beure molt. L’excés de líquid s’associa amb el risc d’excreció de magnesi, potassi del cos. “Asparkam” s’utilitza per evitar efectes secundaris no desitjats, ja que el medicament estabilitza l’equilibri dels oligoelements. Si s’observa inflor, s’acumula líquid a l’organisme, el curs es complementa amb diürètics. L’enfocament combinat amb les drogues proporciona un resultat ràpid i estable amb un risc mínim per a la salut de l’atleta.

Quan tingueu previst prendre el dopatge a la farmàcia, heu de familiaritzar-vos amb les instruccions d’Asparkama. Una medicació, segons han demostrat estudis, elimina els rampes. La seva recepció permet aconseguir un nivell de resistència augmentat. Això es nota especialment si l’entrenament es realitza en una habitació càlida. A la venda, el medicament es presenta en forma de tauleta.

Per aconseguir l’efecte òptim, cal prendre un parell de comprimits tres vegades al dia. És recomanable prendre la primera porció al matí, la segona – a la tarda. Les proves han demostrat que a la nit, la capacitat del cos per absorbir magnesi i compostos de potassi és pitjor. La durada del programa es selecciona individualment.

Riboxina

Aquest medicament també ha trobat el seu ús com a droga farmacèutica. La substància pertany a la categoria de productes que activen el metabolisme, afectant positivament l’estat del cor, el sistema vascular. El fàrmac fa que el ritme cardíac sigui més fort, el volum d’expulsió es fa més gran, hi ha un flux de sang més pronunciat a l’òrgan motor. La composició pertany a la classe efectiva per a les arítmies, és anabòlica. El flux de sang a les fibres musculars és cada cop millor. El metabolisme energètic s’estabilitza. Sota la influència de la riboxina, s’activen processos metabòlics en el múscul cardíac, l’activitat dels compostos enzimàtics es normalitza i la regeneració dels teixits continua més ràpidament. Si l’atleta s’enfronta a càrregues molt pesades, el medicament com a monodopatge no produirà un efecte positiu pronunciat, sinó que es combina amb un orotat de potassi. Fins a cert punt, l’ingredient actiu Riboxin substitueix l’ATP.

El curs d’admissió recomanat és d’entre un mes i un quart d’any. El fàrmac s’utilitza quatre vegades al dia, amb 0,2 g cada vegada.

аптечный допинг для выносливости

“Orotat de Potassi”

Entre els medicaments de la classe de drogues farmacèutiques per augmentar pes, aquest producte relativament segur no serà l’últim en demanda. Estimula la bioquímica endògena del cos humà. Es classifica com un medicament metabòlic. A la venda representada per tauletes, es troba a gairebé qualsevol farmàcia. Per adquirir-lo, no cal que tingueu receptes amb vosaltres. De mitjana al dia, es recomana a un atleta prendre d’un mig i dos a dos grams. De fet, “Orotat de potassi” és una sal mineral present en els teixits dels cossos vius.

Disponible per a l’atleta modern, el fàrmac reforça el treball del cor i del sistema vascular, difereix per l’efecte dels esteroides anabòlics i accelera la regeneració després de classes intenses. Sota la influència de compostos en la composició del fàrmac, la diüresi augmenta, la gana es millora. Perquè el progrés de la teràpia sigui tangible, cal incloure “orotat de potassi” al programa de medicaments combinats. Es creu que la medicació és útil per al cos humà, està ben tolerada i no provoca conseqüències indesitjables amb un ús adequat. El producte farmacèutic s’utilitza oralment una hora abans de l’àpat en la quantitat d’una càpsula.

La freqüència d’ingrés és de fins a quatre vegades al dia. La durada del programa és de 3-3,5 setmanes.

Mildronat

Quan es recopila un curs de dopatge de farmàcia per a la seva missa per a la missa, és probable que l’entrenador inclogui Mildronat. L’eina és un dels fàrmacs que protegeixen el sistema cardíac de la sobrecàrrega. La seva recepció ajuda a augmentar l’eficiència del cos, a eliminar la manifestació de sobrecost del cos, mental. Els ingredients actius estabilitzen els processos metabòlics, augmenten la immunitat local a nivell d’estructures cel·lulars. El dosatge el tria el metge, centrant-se en les característiques del cos que ho necessita. Per a cada quilogram, es prescriuen 15-20 mg. No podeu utilitzar el medicament al vostre criteri, ja que hi ha risc d’efectes secundaris.

De mitjana, es demana als esportistes que utilitzin des d’un gram de medicina fins al doble del volum. La dosi diària es divideix en quatre porcions iguals. La durada de l’ús és de dues setmanes. Passat un temps, podeu repetir el curs. Una pausa hauria de ser almenys dues, a vegades tres setmanes.

аптечный допинг для бега

Agapurin

A l’hora d’escollir un medicament farmacèutic adequat per a un conjunt de massa muscular, val la pena revisar amb més atenció aquest popular medicament. El medicament a les farmàcies està representat per comprimits, està disponible. Dissenyat per a ús independent, no es pot combinar amb altres medicaments. El seu ús ajuda a millorar el to vascular i fer la sang més fluida, augmentant la velocitat del seu moviment pels canals dels vasos sanguinis. Això és especialment cert en els esports, ja que permet aconseguir la màxima eficiència del bombeig de teixits musculars. Normalment es prescriu a esportistes experimentats. El medicament està pensat per a una administració acurada d’acord amb les instruccions, en cas contrari, el risc de reaccions indesitjades del cos és elevat.

Els dies d’entrenament, Agapurin s’ha d’utilitzar tres vegades en un parell de càpsules; els dies de descans, les porcions es redueixen a la meitat, mantenint la mateixa freqüència. La durada del programa és de 21 dies. A continuació, cal fer una pausa de quatre setmanes i una segona cita. Cada càpsula s’ha de rentar amb almenys un got de líquid.

Arrel maral

Els extractes d’aquesta planta, que ha trobat l’aplicació com a drogueria farmacèutica, són un substitut per a components medicinals sintètics que no són del gust de tothom. Si una persona prefereix utilitzar només remeis naturals d’herbes i, alhora, vol augmentar l’efectivitat dels seus esports, val la pena fer una ullada més a fons als diversos compostos naturals elaborats amb excrement. La planta viu a les regions orientals de Sibèria, a l’oest d’aquesta part del país, a les muntanyes de l’Altai. Es troba a terres de l’Àsia central. L’efecte principal de l’efecte sobre el cos humà s’observa a causa dels fitoexidones, compostos semblants als esteroides, mentre que és més segur quan s’utilitza adequadament. Els components actius identificats a la caixa de treball tenen la qualitat d’esteroides anabòlics. Sota la seva influència, la saturació dels processos de generació de proteïnes augmenta no només en les fibres musculars, sinó també en els teixits cardíacs, renals i hepàtics.

El reemplaçament efectiu d’esteroides presentats en punts de venda farmacèutics és el dopatge de farmàcia amb extractes d’arrel maral. El fàrmac ajuda a augmentar la resistència corporal i la resistència a l’esforç físic i el rendiment intel·lectual està creixent. L’ús a llarg termini de l’extracte reforça els vasos sanguinis, millora la qualitat del flux sanguini. Al mateix temps, la freqüència cardíaca disminueix lleugerament. A més dels extractes, hi ha complements nutritius que contenen ingredients beneficiosos. El producte més fiable és Levzea P. En una càpsula hi ha 0,85 g del component actiu d’ecdistè. El preu dels envasos és de 700-2000 rubles.

аптечный допинг препараты

Aralia

Una varietat d’aquesta planta, anomenada Manchu, també va ocupar el seu lloc entre els medicaments que pertanyen a la categoria de dopatge de farmàcia. Funciona com a reemplaçament d’esteroides per la seva capacitat de provocar hipoglucèmia, és a dir, un estat de disminució de la concentració de glucosa al sistema circulatori. Els extractes d’aquesta planta són més efectius que els adaptògens RA independents. La hipoglucèmia inicia la producció d’hormona del creixement, de manera que l’aralia es considera un anabòlic. Prendre medicaments a base de matèries primeres d’aquesta herba millora la gana i condueix a l’augment de pes. El fàrmac està classificat com a estimulant de l’anabolisme. Les tintures preparades amb matèries primeres vegetals són a gairebé qualsevol farmàcia.

La dosi òptima és de 20-30 gotes al matí amb un estómac buit. La recepció es repeteix una hora abans de l’entrenament.

Complexos de vitamines

Atès que el control de dopatge en culturisme no permet l’ús de diversos medicaments abans de la competició i, per a alguns, la prohibició s’imposa a l’entrenament quotidià, primer heu d’estudiar detingudament les regles i la llista de composicions permeses. Tanmateix, ningú prohibeix prendre vitamines; aquests productes es consideren segurs i efectius. Hi ha molts medicaments complexos. El més senzill i bàsic és Complivit. El producte farmacèutic està pensat per utilitzar-lo tres vegades al dia per càpsula immediatament després d’un àpat.

Vitamines: autoadministració

A més de productes complexos, podeu incloure en la vostra vida diària els compostos vitamínics que més necessita el cos. Per avaluar la necessitat d’una determinada substància, es recomana fer un examen de sang i consultar un metge, i tenir en compte el paper bioquímic del compost. Per exemple, la tiamina és necessària per al funcionament de tots els sistemes principals que asseguren la viabilitat del cos. És important per al cor, els vasos sanguinis, el tracte digestiu i les cèl·lules nervioses. El compost estimula el creixement i el desenvolupament dels teixits, estabilitza el subministrament d’energia. Amb la deficiència d’aquesta substància, una persona es mostra irritable, perd la gana, es cansa ràpidament, sovint es posa malalta.

La cianocobalamina no és menys significativa. Com ja sabeu, les proteïnes es dopen a la farmàcia per augmentar pes, augmentant la capacitat del cos per afrontar l’estrès, en gran mesura per les proteïnes i aquesta vitamina activa la seva generació en el cos. Sota la influència del cianocobalamina, les proteïnes s’acumulen als teixits. El compost pertany al nombre d’anabòlics.

La piridoxina és important per als processos metabòlics, estabilitza les cèl·lules nervioses i la vitamina C és un antioxidant, indispensable per a les reaccions metabòliques.

Com utilitzar?

Estudiar l’assortiment destinat a la intensitat de la força, la massa muscular i la resistència del dopatge farmacèutic, val la pena fer una ullada més a fons a les vitamines del grup B. Es representen amb solucions per a la injecció. L’ampolla conté 1 ml de substància. El curs està format per un metge. Està prohibit l’ús de diferents compostos en un dia. El metge seleccionarà la seqüència adequada i s’atura entre les aplicacions. Cal observar la ciclicitat. Majoritàriament s’injecten vitamines en una vena. Les manipulacions poden anar acompanyades de dolor intens.

аптечный допинг

Diabeton MV

Aquesta eina es pot comprar a la majoria de farmàcies modernes. La recepta no és obligatòria. El medicament pertany a la categoria d’esteroides anabòlics, és un dels representants més forts d’aquest grup, entre els disponibles per a laïc. Fins a cert punt, és un substitut dels esteroides comuns en el dopatge de farmàcia. Un culturista requereix un metabolisme fort i saturat d’un atleta. L’ús de “Diabeton MV” pot augmentar la gravetat d’aquest procés estimulant les qualitats secretòries del pàncrees. Inicialment, el fàrmac es va desenvolupar per als diabètics, és amb aquesta malaltia que prescriu els metges: normalment – com a element d’un curs de fàrmacs multicomponent. En els esports s’utilitza per augmentar l’activitat dels processos metabòlics. Especialment rellevant durant el canvi d’estació. L’efectivitat de l’aplicació és propera a la injecció d’insulina, l’efecte general sobre el cos és comparable a la methandrostenolona. L’ús adequat ajuda a augmentar el pes en períodes curts de temps.

Diabeton MV està a la venda en forma de tauleta. Cada càpsula conté 30 mg d’ingredients actius. L’elecció d’un programa de dopatge de farmàcia per a resistència, augment de pes, l’entrenador pot recomanar primer utilitzar 30 mg diaris durant un mes i mig, a vegades dos, després duplicar el volum. Està prohibit l’ús de la droga si l’atleta pren altres medicaments.

Aspectes tècnics

El “Diabeton MV” es pren diàriament de manera estable, a la mateixa hora, amb un dinar al matí. L’efecte anabòlic es deu a l’estimulació de la generació d’insulina per part del cos. Per augmentar l’efectivitat del programa, cal menjar sis vegades al dia o més sovint, reduint la concentració de lípids, augmentant la saturació de proteïnes de la nutrició. El període d’ús de la composició medicinal no es combina amb una dieta baixa en calories. Amb aquesta combinació, augmenta el risc d’efectes negatius. El risc d’hipoglucèmia és creixent.

Tamoxifè

El fàrmac pertany a la categoria d’antiestrògens. Es considera un medicament farmacèutic per a una major resistència corporal, metabolisme. Els culturistes prenen “tamoxifè” per augmentar la testosterona al cos: aquesta hormona inhibeix els estrògens. El fàrmac està destinat a un ús complex. S’utilitza per programes llargs: des de sis setmanes fins a una durada il·limitada. Особенно широко распространено использование состава в период сушки, так как активные ингредиенты ускоряют обменные процессы, а это приводит к сжиганию жира.

Организму некоторых людей присуща склонность к накоплению жидкости при стероидной анаболической программе. Чтобы снизить негативное побочное действие, нужно регулярно использовать «Тамоксифен». Не менее значимый для спортсменов эффект – повышение мускульной плотности из-за влияния активных соединений. Впрочем, неправильное или избыточное употребление может спровоцировать побочные реакции, поэтому «Тамоксифеном» пользуются, предварительно посоветовавшись с врачом и тренером, изучив сопроводительную инструкцию.

«Сальтос»

Среди прочих средств из класса аптечного допинга в бодибилдинге «Сальтос» используется едва ли не чаще большинства. Медикамент аналогичен «Кленбутеролу». Принадлежит классу жиросжигателей, отличается повышенной эффективностью влияния на человеческий организм. Продается в большинстве аптек, для его приобретения не нужно предъявлять рецепт врача. Употребление капсулы повышает температуру тела на один градус. Следовательно, липидные накопления мобилизуются из депо, превращаются в энергетические запасы.

Использование иногда приводит к проявлению побочных эффектов. Могут дрожать руки, некоторые становятся нервными и раздраженными. Обычно «Сальтос» используют трижды в сутки порциями по 3-5 капсул. Точное количество рассчитывают, ориентируясь на вес бодибилдера: на каждые 25 кг массы необходимо брать одну капсулу. Длительность программы – шесть недель. Рекомендовано регулярно повторять курсы, выдерживая между ними полуторамесячные паузы.

«Глицерофосфат кальция»

Если попросить тренера посоветовать аптечный допинг для бега, развития мышц, вполне вероятно, что профессионал предложит именно это средство. Оно довольно простое, доступное, есть в большинстве аптек и продается без рецепта. Изначально медикамент разрабатывался как эффективный препарат для предупреждения и лечения рахита, дистрофии, переутомления. В спорте получил распространение за счет своей способности активизировать усвоение белковых фракций, попадающих с питанием. Одновременно повышается качество метаболических процессов. Наблюдается активизация аппетита.

В период использования таблеток «Глицерофосфат кальция» необходимо пересмотреть рацион, исключить жиры, сделать акцент на обогащенных протеинами продуктах. Оптимальный эффект дает курсовое применение. Аналогов препарата нет. Дозировку на сутки вычисляют, ориентируясь на вес: 8 кг – 0,1 г, то есть на 80 кг показано употребление одного грамма лекарства. Суточную дозу делят на пять порций. Желательно принимать медикамент утром за пару часов до первой тренировки. Длительность программы – от полутора месяцев до двух.

«Триметазидин»

Уточняя, какой актуален в бодибилдинге аптечный допинг, стоит приглядеться к этому препарату. По своему влиянию на человеческий организм он довольно близок к «Милдронату», но более доступен широким слоям населения за счет невысокой цены. Активные ингредиенты стабилизируют приток кислорода с кровью к клеточным структурам, одновременно сохраняется их потенциал. Препарат предупреждает формирование свободных радикалов. На фоне его применения организм становится более выносливым. Корректное употребление повышает способность спортсмена справляться с нагрузками, а значит, становятся возможными более интенсивные тренировки.

В некоторой степени аналогом «Триметазидина» выступают средства, содержащие креатин, но эффект их влияния на организм не идентичен. «Триметазидин» можно комбинировать с другими лекарственными составами и специальным спортивным питанием.

«Винпоцетин»

Пожалуй, о таком аптечном допинге в бодибилдинге слышал каждый спортсмен, даже начинающий. Медикамент разработан для увеличения кровотока в мозге, корректирует недостатки этого процесса, улучшает ток крови в организме. Основной ингредиент, обеспечивающий выраженный эффект, – аповинкаминат. Медикамент позитивно влияет на метаболизм, причем эффект локальный, фиксируется в мозговых тканях. Расширяются местные кровеносные сосуды, приток кислорода и полезных компонентов к клеткам активируется, становится интенсивнее глюкозная утилизация, одновременно растет стойкость к гипоксии. Препарат инициирует процессы метаболизма серотонина, норадреналина, предупреждает тромбоцитную агрегацию, делает кровь жиже. Как показали исследования, «Винпоцетин» позитивно влияет и на мозговые, и на мышечные ткани. Последние получают больше кислорода, полезных ингредиентов.

Лекарственное средство предназначено для употребления внутрь. Разовая доза – 5-30 мг. Оптимальное время – за полчаса до начала занятий. Отмечается отсутствие побочных эффектов.

«Метформин»

Рассматривая аптечный допинг в бодибилдинге, стоит обратить внимание на это средство. Активный ингредиент угнетает глюконеогенез, протекающий в норме в печеночных клетках, предупреждает усвоение глюкозы в кишечном тракте. Под влиянием средства становится качественнее утилизация сахара в мышечных клетках. Трансформация глюкозы в гликоген убыстряется. Ухудшается аппетит спортсмена – это позволяет стабилизировать вес. Не выявлен гипогликемический эффект. Перед началом курса рекомендовано обратиться к доктору. «Метформин» может спровоцировать негативные последствия приема, поэтому следует проявлять аккуратность. У препарата немало противопоказаний, которые необходимо учитывать, в противном случае можно навредить себе.

курс аптечного допинга, масса

«Экстракт родиолы розовой»

Растение известно, как золотой корень. Оно растет в дальневосточных местностях, на Востоке Сибири, в Алтайском крае. Активные ингредиенты – родозин, родиолизид. Лекарственное средство, изготавливаемое из натурального сырья, влияет на мышечные ткани, стабилизирует обменные энергетические процессы. Употребление препарата повышает выносливость спортсмена и упрощает набор мышечной массы. Сократительные протеины, как показали исследования, приобретают большую активность, митохондрии становятся несколько крупнее. Экстракты и настойки, приготовленные из корневищ растения, употребляют дважды или трижды в сутки. Оптимальная доза – до 25 капель. Желательно принимать средство перед трапезой.

аптечный допинг набора массы

Что еще есть?

В список аптечных допингов для сушки также входят:

  • «Пентоксифиллин».
  • «Экдистерон».
  • «Настойка элеутерококка».

Многие тренеры советуют использовать «Бемитил». Хороша репутация препарата «Нейрорубин». Иногда полезен «Цитромак».


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *