Com convertir-se en boxeador: programa d’entrenament, habilitats bàsiques, obtenció d’una llicència

Com convertir-se en boxeador: programa d’entrenament, habilitats bàsiques, obtenció d’una llicència

Com convertir-se en un boxeador que guanyarà al ring? Aquesta pregunta és d’interès per a molts esportistes. En qualsevol cas, per tenir èxit cal treballar molt. Fixeu-vos només un objectiu i abandoneu moltes coses que ens envolten a la vida quotidiana durant el camí.

la boxa clàssica

Una de les principals qualitats dels boxejadors destacats és la resistència. L’entrenament de força és necessari per treballar tots els grups musculars. Córrer ajuda a reforçar les cames i facilita el moviment. Hi ha un gran nombre de vídeos sobre com convertir-se en boxeador en 10 lliçons. A partir d’aquesta informació es pot obtenir una formació bàsica. Per convertir-se en un bon boxejador, cal personal tècnic competent i anys d’entrenament.

Escola bàsica

Els fonaments bàsics necessaris per iniciar una formació seriosa:

 • L’estand.
 • Moviment a la llançadora.
 • Tècnica de traços.
 • Moviment.
 • Protecció.
 • Tècnica d’impacte i protecció en moviment.
 • Contraatacs.
 • Protecció i protecció falses.
 • Practiqueu la distància.

El material necessari es pot obtenir al llibre de text de A. I. Bulychev “BOXING: manual per a seccions d’equips d’educació física (per a classes amb principiants)”, editorial “Educació física i esport”, 1965.

tecnologia bàsica

OFP

En la boxa es presta molta atenció a l’entrenament físic general, al desenvolupament de qualitats de destresa, força, resistència. Cal millorar constantment la tècnica i la tàctica de la boxa. Aprenent a predir el rival: quins mètodes fan servir per atacar, com defensa i contraataca. Quins fenòmens (accions falses) utilitza el rival abans de l’inici de l’atac. Llavors, com ser boxejador? Primer de tot, aprendrà a no fer vaga, però a no faltar-los. És molt important treballar la capacitat de maniobra al ring, després dels atacs, cada vegada per recórrer una gran distància.

També és important parar molta atenció a l’entrenament dirigit a la capacitat d’explotar, és a dir, de sobte i difícil d’atacar. Cal desenvolupar diverses combinacions de contraatac diferents, cosa que ajudarà a ser imprevisible en les accions.

Programa de formació

Per respondre a la pregunta de com fer de boxejador, cal ressaltar l’important. En primer lloc, s’està desenvolupant un programa de formació. Juntament amb l’entrenador, es crea un règim diari, una dieta esportiva. El programa d’entrenament inclou sparring, treball sobre petxines, forma física general. El futbol, ​​la natació, la carrera, el bàsquet també són necessaris pel que fa al desenvolupament i la funcionalitat generals del boxeador. Aquests programes ajuden a evitar l’entrenament precoç de la boxa i a estudiar amb més detall la tècnica i la tàctica. També aconsegueix un millor desenvolupament físic.

treballar amb un formador

La boxa aficionada i professional: com arribar a ser boxejador professional?

La boxa amateur difereix de la boxa professional en primer lloc, ja que pot no ser la principal ocupació del boxeador. En la boxa professional, un atleta dedica tot el temps a l’entrenament, a més de tot, aquesta és la seva única manera de guanyar diners.

Un professional no pot competir en boxejadors amateurs i un aficionat no pot competir en boxejadors professionals. Per a la carrera del primer d’ells, no és suficient la base d’aficionats, sinó que és l’escola, la base que van posar els entrenadors a l’inici del viatge, que acompanyarà el boxejador durant tota la seva carrera. Recupera-la serà molt més difícil, ja que la informació està profundament incrustada. Els moviments es produeixen a nivell de reflexos. La memòria muscular estarà per davant de pensar. Per tant, s’ha de prestar molta atenció a quin entrenador ha de triar per obtenir una escola bàsica.

Quan es passa d’amateur a professional, el primer que cal canviar en l’entrenament és la distribució de forces. Les baralles professionals tenen una durada de 10-12 rondes, i les baralles d’aficionats tenen una durada de 3 a 5. La boxa professional és més un espectacle que un esport. El promotor té un paper principal en l’organització de l’espectacle. Atreu la televisió, els anunciants, ho fa tot per cobrir la lluita.

El gestor i el promotor respondran fàcilment a la pregunta de com podeu convertir-vos en un boxeador de primer nivell mundial.

Una figura important de la carrera d’un boxeador professional és el seu directiu. És el responsable de preparar-se per a les baralles, mantenir uniformes i contractes. Els contractes estipulen el nombre exacte de baralles i indiquen l’import. Un bon mànager dirigeix ​​el seu boxeador per etapes. La boxa professional és un negoci. Guanyen bons diners en la lluita de la retransmissió. Per exemple, la difusió de la lluita de Mike Tyson contra Lennox Lewis va comportar 112 milions de dòlars al canal NVO TV. A més, la major part dels diners prové de vendes d’entrades, publicitat i apostes.

El gerent fa girar el boxejador segons l’esquema estàndard: el boxejador aguanta 10 peleres de manera colorida. A continuació, necessita una lluita seriosa, però no amb els favorits. La millor opció són les estrelles envellides. Aquí és on un gestor competent comença a mostrar-se. Tot serveix per a relacions públiques.

El més habitual és la transició als individus. Comencen les baralles de fans, això es pot considerar el començament de l’espectacle. Un aspecte viu i memorable d’un boxejador, un sobrenom sonor o una manera d’entrar al ring és obra d’un directiu. Baralles més amb boxejadors i taxes greus. Aquí, els promotors ho decideixen tot. Per exemple, Don King ha organitzat més de 500 partits de campionat. És el promotor amb més èxit.

la boxa està oberta a tothom

Llicència i com obtenir-la

Per iniciar una carrera en boxa professional, necessiteu obtenir una llicència. S’emet a persones que han complert els 18 anys. Durant la seva execució, heu de lliurar un paquet de documents. Aquí teniu la seva llista:

 • conclusió de la DMA sobre l’admissió a la batalla;
 • descobriments de ressonància magnètica cerebral;
 • conclusió d’un neuròleg;
 • resultat negatiu per al VIH;
 • test negatiu d’anticossos contra l’hepatitis A, B i C;
 • certificat d’assegurança.

La llicència es pot adquirir a l’organització en la qual preveu fer caixa. Per poder fer caixa a Rússia, heu de comprar una llicència de la FPBR (Federació Professional de Boxa de Rússia). El seu cost és d’aproximadament 100 dòlars.

boxa amateur

La boxa és, sense exageració, una obra seriosa i un dels tipus d’arts marcials més espectaculars i populars. Les càrregues a les quals s’enfronten els esportistes en el procés d’entrenament són colossals, i aquest treball pot reclamar una recompensa digna. Aquest és el camí per a gent ambiciosa i amb idees fortes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *