Corretges de pesca de titani. Atacs per capturar peixos depredadors

Corretges de pesca de titani. Atacs per capturar peixos depredadors

La pesca de peixos depredadors és una de les formes de pesca més divertides i emocionants. És dinàmic, fa que el pescador es mogui constantment i busqui els millors llocs, el mantingui en suspens i li produeix un enorme estalvi d’adrenalina i moltes emocions positives quan el depredador finalment va agafar el ganxo.

Engranatge depredador

L’èxit d’aquesta pesca depèn en gran mesura de l’engranatge adequat. Per exemple, una corretja correctament seleccionada per a un depredador ja és el 50% de la pesca amb èxit. Qualsevol que sembli trifle tingui un paper important en la reducció. Així doncs, els ploms de titani són una gran demanda entre pescadors experimentats. Per a la fabricació d’engranatges utilitzeu un fil especial de titani d’alta resistència. Aquesta corretja no té por de les dents de cap monstre del riu, a més, una corretja de titani estalviarà l’esquer en cas de ganxo.

Avantatges i desavantatges de l’engranatge

Avantatges d’una corretja de pesca de titani:

 • pes lleuger;
 • facilitat d’ús;
 • elasticitat i flexibilitat del titani, permetent reduir la possibilitat de deformació;
 • protecció contra la corrosió (el titani no s’oxida a l’aigua, de manera que no té por del rovell);
 • augment de la força, que pot suportar la pressió de les mandíbules de gairebé qualsevol depredador fluvial.
  Corretja de Titella

Desavantatges d’una corretja de titani:

 • Deteriorament del joc de l’esquer i, en conseqüència, disminució de la freqüència de les picades.
 • Quan es pesca l’esca viva, la corretja és clarament visible en aigua clara i l’esquer en si es mou antinaturalment.
 • Alt preu.

A primera vista, sembla que els desavantatges de les corregudes de titani superen amb escreix els seus avantatges, però per a qualsevol pescador experimentat és clar que és millor pescar una lluita que no tenir una mica de mossegades infructuoses i perdre equip.

Característiques de l’elecció quan es pesca la gandería

L’elecció de l’engranatge per a zander depèn en gran mesura del terreny i de l’embassament, només podeu donar les recomanacions més generals:

 • durabilitat;
 • línia de pesca trencada que pot suportar una càrrega de fins a 10 kg;
 • bobina inertialesa;
 • ganxo fort amb l’avantbraç prou llarg;
 • bona fixació de l’enfonsador al lloc de colada.

El giratori triple més utilitzat en la pesca de zander. La línia principal de pesca es fixa en una orella i l’esquerre en una corretja en l’altra i la corretja amb un lavabo en la tercera. En aquest cas, el giratori s’ha de fixar de manera que la corretja amb l’enfonsador estigui dirigida cap avall i amb l’esquer – cap al lateral.

Pica de perxa

Quan es tria un material per a una corretja amb esquer, es considera que l’ús de titani en aparells de zander no és adequat, però els pescadors experimentats saben que és gairebé impossible d’endevinar qui caurà en el seu ganxo. Si hi ha una ferma creença que no hi ha cap pitxa a l’estany, podeu triar una corretja entre altres materials més barats. En altres casos, és millor no arriscar-se i assegurar-se en cas de picar un gran depredador fluvial.

L’elecció de l’engranatge per a lluç

El lluquer és potser la captura més desitjable i valuosa de tots els pescadors. I la qüestió aquí no només es troba en la seva mida i força de resistència, sinó també en el fet que es tracta d’un depredador solitari que li encanta caçar en llocs tan inaccessibles on només un pescador experimentat el pot atrapar. En aquesta pesca, conviuen l’experiència i l’habilitat d’una persona, l’engranatge seleccionat correctament, el coneixement del terreny i les condicions meteorològiques. I si no podem canviar el terreny i el clima, la nostra tasca és triar l’engranatge adequat.

Pike pesca

Les dents, o millor dit, la seva capacitat de mossegar fàcilment gairebé qualsevol atac. I aquí és de gran importància l’elecció del material per a la corretja. S’ha de notar de seguida que la corretja no ha de ser massa curta, ja que el pichó ataca l’esquerda del costat i molt sovint falla, mossegant la línia de pesca. En aquest cas, una corretja no podrà protegir la línia de pesca dels danys. La versió llarga es solaparà constantment amb la línia de pesca principal i interferirà amb la pesca. La longitud òptima de corretja és de 15 a 20 cm.

Material de corretja Pike

 • Fluorocarbon – gairebé invisible a la columna d’aigua, però encara no és prou fort per a la lluita.
 • Kevlar – més durador i dúctil, té molts avantatges, però molt més voluminós que altres corretges i està molt torçat durant el cablejat.
 • El titani és el que té més èxit, ja que és molt durador i lleuger, no té memòria.
 • Tungstè: força durador, però pesat i té una memòria excessiva per deformar-se.
 • L’acer o el metall: imperceptible en l’aigua, es fabrica fàcilment a casa, però es deforma fortament i presenta una resistència baixa a les juntes.
  Ploms de pesca
 • Vímet: no prou fort i fàcilment perceptible pels peixos.
 • De la corda, massa dura, amb una gran memòria, no és adequat per a la pesca amb un esquer lliscant.

De la varietat d’opcions, podem dir clarament que només una corretja de titani per a una lluita no només és massa dura, sinó que també és la més còmoda per pescar el pescador.

Fer una corretja

El principal desavantatge dels cables de titani és el seu elevat cost, de manera que molts pescadors prefereixen fer-los tu mateix. A més, és bo pescar peixos forts i saber que ho heu agafat per un plom fet per les vostres mans.

Corretja

Per fer una corretja de titani, calen els següents materials i eines:

 • material de plom de titani;
 • tubs de sertir;
 • fermall;
 • giratori;
 • alicates o alicates
  Feu una corretja

En la fabricació de titani puré de corretja és millor comprar túbuls de paret gruixuda: retenen millor el material de plom i augmenten la fiabilitat del producte. El material de titani llisca del tub curt. També heu de seleccionar el diàmetre correcte. És millor si és el més petit possible.

Procés de presa de corretges

La seqüència de les accions és la següent:

 1. Talleu el material de plom a la longitud necessària.
 2. Passeu pel tub de crimp i fermall.
 3. Enllaça i llisca el final del material de plom de titani de nou cap al tub de sertell.
 4. Utilitzeu un parell d’alicates per fer-ho bé.
 5. Procediu amb l’altre extrem del material i, si cal, enganxeu un giratori en lloc d’un fixador.
 6. Feu una corretja preparada i seguiu el depredador fluvial més gran de la vostra vida.

Conclusió

Una gran varietat d’engranatges i tot tipus d’equips poden confondre fins i tot per a un pescador amb experiència. Per triar l’aparell perfecte específic per a vosaltres mateixos, heu de provar i diverses varetes, línies de pesca i corretges de pesca de titani i, per descomptat, esquer i esquer.

Amb el pas del temps, obtindràs un equip de treball realment, tindràs “favorits” entre els peixos, que caçaràs amb la màxima il·lusió i dels quals en gaudiràs més. En la pesca, com en qualsevol altre negoci, tots els coneixements i habilitats només tenen experiència. Avui ja heu aconseguit una certa quantitat de coneixements: no és tan gran: aplicar tot això a la pràctica.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *