Manny Pacquiao: entrenament, dieta

Manny Pacquiao: entrenament, dieta

En boxa, Manny Pacquiao té l’estatus d’un dels representants més brillants d’aquest esport popular. El famós lluitador va aconseguir assolir la part superior de la qualificació en vuit categories de pes, batent una sèrie de rècords. Per obtenir resultats tan impressionants, l’atleta es dedica regularment a un programa especial. Què està formant Manny Pacquiao? Quina dieta seguia un esportista d’èxit? Tot això ho explicarem a la nostra publicació.

Esquema de Jornades de Formació Boxer

programa d'entrenament manny Pacquiao

La formació diària de Manny Pacquiao es va realitzar segons aquest pla:

 • Correu i escalfeu-ho durant 15-20 minuts.
 • Boxa per ombres de 8 rondes.
 • Encendre’t amb un altre boxejador o treballar a les potes.
 • Colpejar una bossa pesada: 6-10 rondes.
 • Treball d’alta velocitat en pera en forma de gota: 15-20 minuts.
 • Un conjunt d’exercicis de força: 45 minuts.

Manny Pacquiao va seguir el patró d’entrenament especificat durant sis dies. Dissabte, l’atleta de vegades es va desviar del pla, dedicant temps al travessia amb obstacles. El diumenge estava dedicat al descans i a la recuperació.

Entrenament de força

boxa manny Pacquiao

Durant l’entrenament de força, Manny Pacquiao va realitzar flexions des del sòl amb un ajustament estret de les palmes, canviant els angles de les extremitats, diversos tipus de claps. Va anar després de llargs exercicis abdominals debilitants. L’atleta va complementar les classes amb passos i salts sobre la pedra de vorera, esquat a una cama. El boxejador va prestar molta atenció a l’enfortiment de les mans. Per tal de bombar la zona marcada, Pacquiao es va moure de la part posterior de la mà als punys amb una posició enfocada.

Hemorràgia abdominal

entrenament manny Pacquiao

Manny Pacquiao va prestar especial atenció a la formació de la premsa. Al punt àlgid de la seva forma física, l’atleta feia diversos milers de moviments del cos cada dia, destinats a l’estudi qualitatiu dels músculs de la zona marcada. El boxejador va recórrer a això per preparar el cos per a la percepció dels atacs enemics i una disminució de la sensibilitat dels teixits locals.

El programa de formació de la premsa de Manny Pacquiao és el següent:

 1. Torsió corporal: l’atleta aporta una important incorporació a l’exercici estàndard. Estant en posició supina, l’atleta estén els braços al seu davant. L’elevació del cos superior es realitza amb una amplitud curta, que permet obtenir una sensació de cremada a la zona objectiu.
 2. Torçament amb aixecament de cames: l’exercici permet treballar amb cura la zona abdominal inferior i superior. Ja que les extremitats inferiors s’han de mantenir constantment en pes.
 3. Voltes alternes: l’atleta es troba a terra, estirant els braços cap endavant. Palmes tancades al castell. Les potes són lleugerament doblegades als genolls. Primer, l’atleta sosté les extremitats superiors a l’esquerra, i després a la part dreta de si mateix. En cada posició es realitzen unes 30-50 repeticions. L’exercici permet treballar els músculs oblics de la regió abdominal amb una gran qualitat.
 4. Pèndol – estirat a terra, l’atleta manté els braços creuats al pit. Després, el boxeador descriu el moviment del tors al voltant del seu propi eix. Durant l’entrenament, la regió lumbar roman pressionada contra el sòl.
 5. Torç amb inversió: en posició supina, la cama es tira sobre la cama. L’atleta realitza estiraments de colze d’una mà fins al genoll de la cama contrària. Després hi ha un canvi d’extremitats i l’exercici es repeteix.
 6. Torsió del seu costat: l’atleta s’estén per un costat i aixeca el cos cap amunt. Aleshores Manny es trasllada a l’altra banda. L’exercici fa possible bombar correctament els músculs oblics de la premsa abdominal.
 7. Plecs: en estar en posició asseguda, l’atleta reuneix les cames i el cos doblats. El plegament del cos contribueix a la creació de càrregues augmentades a tota la zona de la premsa.

Característiques de potència

manny Pacquiao

L’entrenament Manny Pacquiao no seria tan eficaç sense seguir una dieta específica. L’atleta sol despertar-se prop de les 6 del matí i es va llançar a l’estómac buit. A continuació, el boxejador va menjar farina de civada cuita en llet sense greixos, on s’hi van afegir baies fresques i mel.

Després de l’entrenament principal al gimnàs, l’atleta va menjar arròs bullit en quantitat d’una tassa, complementant el plat amb carn seca. L’àpat va acabar amb diversos gots de llet desnatada en forma càlida. El pit bullit de pollastre de vegades servia com a alternativa a la carn seca.

Va ser seguit d’un intens entrenament de força, després de Manny va absorbir un batut proteic. L’àpat final de la nit va incloure tot el mateix arròs, així com un ou d’ànec bullit, complementat amb greixos i gingebre.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *