ATV flotant: és possible?

ATV flotant: és possible?

Hi ha situacions en què els atvs, amants de les rutes llargues i interessants, es troben amb els obstacles d’aigua en el seu camí. I sembla que val la pena creuar un riu estret, però no, heu de buscar un creuament o un pont, perdent el temps. Tot i així, de fet, podeu fer un atv flotant i creuar l’aigua directament sobre el vostre amic de quatre rodes. Com fer-ho, considereu l’article.

ATVs-hidròcicles

Jet ski a l’aigua

La idea de vehicles amfibis que puguin circular tant per terra com per aigua és molt nova. Una tècnica similar s’utilitza àmpliament a les forces armades, però ara es troba disponible per a l’adquisició civil. Per tant, es pot adquirir un ATV-hidrociclo flotant per a ús personal; aquestes màquines estan adaptades per al moviment tant per terra com per aigua. Desenvolupen altes velocitats, en general, serveixen com a bona elecció per a rutes llargues. Estan equipats amb sistemes mecànics o automàtics per convertir un estat a un altre, equipats amb diversos tipus de protecció.

Tanmateix, a causa de la complexitat dels equips, el preu d’aquests híbrids sol ser lluny dels petits, cosa que, però, és comprensible: quan compra un jet ski, el consumidor rep dos vehicles en un. Per descomptat, la multifuncionalitat és bona, però moltes persones només necessiten creuar l’aigua amb una bicicleta quad, i això no ho fa tan sovint. En aquest cas, podeu fer un ATV flotant amb les vostres pròpies mans. Això, per descomptat, no es pot fer directament, el procés requerirà una preparació prèvia o compra d’equips especials.

ATV surant sobre l’aigua

ATV amb globus sobre rodes

La manera més senzilla de fer flotar l’ATV és unir flotadors especials de clorur de polivinil (PVC) a les seves rodes, inflades amb aire. Aquests flotadors estan units a les rodes de manera que no toquin la superfície de la terra quan viatgen per terra, sinó que compleixen el seu paper només en l’aigua.

Per a una estabilitat addicional de l’ATV flotant, es recomana enganxar globus inflables als passos del transport. Això convertirà l’ATV en una espècie de bassa amb motor. Per tal que la tracció amb l’aigua sigui millor i l’ATV es mogui més ràpidament, s’han d’acoblar petites fulles als cilindres muntats a les rodes. Flotadors i cilindres similars es poden ordenar a Internet o fer-los de manera independent. S’adhereixen a les rodes de les rodes amb l’ajut de cordes i carburants en estat desinflat, bombades després de la fixació. De forma desinflada, ocupen molt poc espai, no pesen més que uns quilos.

Aplicació pràctica

Bicicleta quad

Tanmateix, cal recordar que l’ATV en la seva forma original no és adequat en cap cas per a les travesses d’aigua, això és contrari a les precaucions de seguretat. Per tant, totes les proves d’un ATV flotant s’han de realitzar amb la màxima cura, només a poca profunditat i sota la supervisió d’altres persones. Tot i això, hi ha moltes revisions a Internet sobre l’èxit del funcionament d’un vehicle, de manera que si tot es fa correctament, l’ATV podrà moure’s sobre l’aigua.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *