El tiet no és una condemna

El tiet no és una condemna

Ser prim és voler ser un noi prim i notori. Aquest problema provoca diversos inconvenients: la roba no s’asseu adequadament, els complexos no donen descans, l’aspecte no es correspon amb els desitjos. Tanmateix, és difícil que un noi prim guanyi pes corporal, a més de salvar-lo.

Noi prim: ectomorf

L’ecomorf és un dels tres tipus de cos d’una persona. Es caracteritza per una estructura fina, extremitats llargues i estretes, una petita quantitat de greix i una elevada taxa metabòlica. El metabolisme és un metabolisme que impedeix que un noi prim guanyi excés de pes i massa muscular. Es deu al fet que qualsevol aliment que es pren és digerit i desglossat immediatament pel cos, evitant que deixi nutrients en reserva.

Probablement tothom té un amic que menja 2 vegades al dia, però alhora no només manté la seva forma, sinó que també es recupera. Això es deu al fet que el seu metabolisme permet saturar-se uniformement durant el dia a causa de dos àpats. Mentre que un noi prim pot menjar tant i més, encara que no guanyi ni un sol gram.

com augmentar de pes un noi prim

Principis nutricionals

En definitiva, el principal valor dels aliments és la presència de vitamines, proteïnes, greixos i hidrats de carboni. El seu complex crea l’entorn principal per mantenir la salut del cos. Cada nutrient té el seu paper important en assegurar la vitalitat del cos:

  • La proteïna és el principal bloc muscular. La seva deficiència redueix el conjunt de la massa muscular a res.
  • Els hidrats de carboni tenen un paper directe a l’hora d’aportar al cos calories i força. La seva absència fa que el cos rebi energia del greix emmagatzemat.
  • El greix és un element que s’acumula al cos per a un major ús en condicions de dejuni.

Malauradament, no hi ha cap píndola màgica per guanyar pes corporal per a un noi prim, però comprendre el problema en si mateix portarà a la seva solució. Les calories són la unitat més valuosa per a una persona fina i, per tant, cal parar atenció no només a la recepció, sinó també al consum.

Com guanyar pes corporal per a un noi prim

Com ja s’ha dit, un metabolisme ràpid no deixa energia en reserva, sinó que la consumeix en poc temps. És per això que val la pena menjar 6-7 vegades al dia per subministrar constantment calories al cos. En aquest cas, el cos serà capaç d’estalviar energia per a un ús posterior. L’èmfasi principal hauria de ser en els aliments en carbohidrats i proteïnes. Tots els aliments vegetals i lleugerament processats són rics en hidrats de carboni complexos: arròs sense polir, cereals, verdures, patates de jaqueta, pa de segó, fruites i verdures. A més, aquesta categoria inclou plats dolços i de farina. Però es tracta d’hidrats de carboni simples, que en persones obeses causen obesitat i, a causa del seu metabolisme, no afecten en absolut el pes dels ectomorfs. Les proteïnes es poden obtenir a partir de carn, productes lactis.

com guanyar massa muscular noi

Com guanyar massa muscular per a un noi prim

El principi bàsic del guany de massa per a persones amb un físic prim és la més pesant i la menor repetició. És més rendible per al cos aixecar 80 quilograms 5 vegades que 40 quilograms 10 vegades. Això es deu al fet que el cos rep la mateixa càrrega, però utilitza menys recursos. Aquest entrenament de força té lloc de forma avantatjosa en exercicis bàsics: preses de temps, pressa de bancs i altres treballs amb la barra. L’avantatge principal dels exercicis bàsics és la seva cobertura. És lògic, perquè l’exercici bàsic en un sol enfocament afectarà més músculs que si cada oscil·lació per separat.

noi prim

Conclusió

El fet de ser prim per a un noi no és cap problema. Es tracta de persones propenses a la primesa que, després d’haver guanyat massa muscular, semblen molt més estètiques que els esportistes amb un físic diferent. L’augment de pes és molt més fàcil si es presta una atenció especial a la producció i al consum d’energia. Heu d’experimentar amb el vostre cos i comprendre que si el treball no dóna resultats, val la pena canviar-lo i l’efecte no trigarà gaire.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *