Vaixells “coet”: ressenyes, especificacions, descripció

Vaixells “coet”: ressenyes, especificacions, descripció

Anant a l’estany, molts porten amb ells un vaixell inflable. Amplia enormement la gamma de possibilitats del pescador. Una de les empreses de fabricació més populars del nostre país és el coet. Es tracta d’una empresa nacional, molt coneguda tant entre principiants com entre pescadors experimentats. L’article tindrà en compte les característiques de les embarcacions d’aigua, les ressenyes sobre vaixells de coets.

Descripció del vaixell

Abans de comprar, haureu de considerar definitivament les ressenyes dels propietaris sobre els coets. Això ens permet extreure conclusions sobre la qualitat i les característiques del funcionament dels mitjans flotants presentats.

Ressenyes de coets de vaixells de pvc

El fabricant nacional Rocket treballa al mercat des de fa molts anys. Fa models completament inflables de vaixells que tenen un fons de baixa pressió (NDN). Aquesta característica ofereix als vehicles presentats molts avantatges en comparació amb les varietats de sòl.

La presència d’un fons completament inflable proporciona al vaixell un pes lleuger, confort. Ràpidament es reuneix en un estany. La tecnologia NDND proporciona al vaixell qualitats tan importants com una major seguretat i navigabilitat. El vaixell d’aquest tipus es pot utilitzar fins i tot amb motors de baixa potència. Es registren elevades taxes en combinació amb motors de 5-10 litres. amb

Degut a aquesta característica, els vaixells amb Rocket NND, segons els experts, són la varietat més fàcil de la seva classe. Quan es munten, són compactes. Això garanteix el confort operatiu. Al mateix temps, el disseny especial del mitjà de natació proporciona un excel·lent rendiment de conducció amb el pes mínim del kit.

Un altre avantatge dels productes domèstics és una gran selecció d’equips addicionals. El fabricant presta molta atenció als serveis relacionats. Cada vaixell del procés de producció passa per un procediment de control de qualitat. Una àmplia selecció de productes relacionats permet ampliar la funcionalitat i fer que el funcionament de l’embarcació sigui el més còmode possible.

Característiques del fons

Segons les ressenyes, els vaixells de PVC “Rocket” amb NDND tenen un disseny ben pensat. Tenen un fons inflable de baixa pressió. Compta amb un disseny únic. És aquest element el que dota de diverses qualitats especials al dispositiu de natació. El fons es caracteritza per una alta fiabilitat. Les seves particions estan cosides amb un fil especial, fet a Alemanya. El mateix material s’utilitza en la fabricació de línies de paracaigudes. El fil presentat s’utilitza per crear costures altament fiables en la fabricació de vestits espacials.

Opinions sobre propietaris de coets de barques

Aquesta característica ofereix una alta qualitat i fiabilitat, la força de l’artesania. L’embarcació adquireix no només altes prestacions, sinó també durabilitat fins i tot en les condicions més adverses i altes tensions mecàniques. Al mateix temps, les persones que es troben aquí se senten molt més còmodes que amb les nòmines habituals. Fins i tot en muntar una onada poc profunda, la carrera serà suau, amb una mínima vibració.

El disseny especial de la part inferior permet situar-se o seure a la barca. Si es vol, es pot dormir a la part inferior, cosa que augmenta considerablement la funcionalitat del vaixell. Podeu instal·lar un tendal i organitzar allotjament al seu interior.

Tenint en compte les ressenyes de les embarcacions Rocket de PVC, es pot destacar el seu muntatge ràpid i el seu pes lleuger, que també va ser possible gràcies al disseny especial del fons. Això proporciona una alta navigabilitat.

Els vaixells amb un fons inflable són més segurs, ja que quan és atropellat per una ona, aquest disseny proporciona al vaixell les qualitats dinàmiques necessàries. Tenen la capacitat de brollar. Al mateix temps, les varietats de terres van superar l’onada. Les embarcacions amb un fons inflable es mouen més lluny sense cap problema. Com que hi ha un volum addicional d’aire en l’estructura, la seva flotabilitat augmenta.

Varietats

coet de vaixell 320 comentaris

Diverses sèries de fons en qüestió estan a la venda. Tothom pot triar l’opció segons les seves necessitats. Les sèries principals són:

  • “L’egoista.” El vaixell “Rocket”, segons les opinions dels clients, que fa referència a la sèrie presentada, es va desenvolupar sobre la base de models anteriors del fabricant. S’utilitza a baixa càrrega. Molt sovint es compra per al transport d’una sola persona i equipament. Al mateix temps, es combinen unes dimensions compactes i un pes reduït amb grans cilindres i una àmplia carlinga. La sèrie presentada és de PVC gruixut.
  • Sèrie L. Es tracta d’embarcacions amb el menor pes possible. Aquestes són les manualitats de natació de muntatge més compactes fabricades per un fabricant nacional. La sèrie presentada s’utilitza en temps tranquil. Els vaixells funcionen bé en muntar en aigües baixes. El seu projecte és mínim. Es distingeixen per un bon rendiment de conducció quan s’utilitzen motors de baixa potència.
  • Sèrie C Es tracta d’embarcacions de vela que s’utilitzen per a aigües obertes. Això va ser possible gràcies al moderat perfil del fons de la zona de la quilla. A més, el pes del vaixell continua sent mínim. Quan es munta, no ocupa gaire espai, cosa que facilita el transport a un estany. L’avantatge del model és la col·locació còmoda a l’habitacle.

Segons les ressenyes, els vaixells de PVC “Rocket” tenen un altre avantatge. Estan disponibles en diferents dissenys. Hi ha una versió de “Granit”, en la qual el material es caracteritza per un color uniforme, i “Valmex Camouflage”. Això us permetrà triar un vaixell d’acord amb les vostres preferències.

Ressenyes sobre la sèrie “Egoist”

Tenint en compte les ressenyes dels propietaris sobre els coets, es pot destacar que la sèrie Egoist té una gran demanda entre els aficionats a la pesca. Aquí hi ha embarcacions de 300 i 320 cm de llargada. El seu cost és de 27.900 a 29900 rubles. El primer d’aquests vaixells té una capacitat de càrrega de 460 kg, i el segon – 480 kg.

comentaris de coets de vaixells

Els compradors tenen en compte que l’equip de la sèrie presentada és força complet. Això us permet utilitzar embarcacions en un dipòsit sense comprar equips addicionals. Una bomba s’inclou en l’àmbit de lliurament, que és capaç de crear pressió dins dels compartiments de l’embarcació fins a 0,25 Ba. Si no hi ha cap manòmetre de pressió, s’utilitza com a dispositiu de control. És molt convenient. Quan bombeu una embarcació amb aire es fa difícil, vol dir que s’ha arribat a la pressió de treball que hi ha.

Si voleu, podeu comprar una bomba més eficient. Però el dispositiu que ve amb el kit és suficient.

Els usuaris tenen en compte que quan s’utilitzen embarcacions d’aquesta sèrie, podeu anar a l’estany sols o junts. Disseny maniobrable, es pot utilitzar en aigües poc profundes. Al mateix temps, el rendiment de conducció, segons les ressenyes de vaixells coets, supera fins i tot les característiques dels models cars.

El kit ve amb una bossa de tela en la qual és convenient transportar el producte a un estany. També es proporcionen dos rems, baranes laterals, un ull de popa, cola i pegats, una clau i una vàlvula.

Al fred, el material es torna dur, de manera que es fa difícil rodar-lo. Els rems han d’estar correctament configurats perquè siguin fàcils de controlar.

Opinions sobre el model “Egoist RL-320”

Un dels models més venuts és l’Egoist RL-320. Vaixell compacte, lleuger però funcional. Té molts avantatges respecte a altres models. Així, segons les ressenyes, el vaixell “Rocket Egoist-320” té un fons pla i un alt rendiment de conducció. Al muntatge, el model és molt compacte, cosa que facilita el transport al dipòsit.

dels vaixells i de les novetats sobre coets

Les barques Rocket-320 de PVC, segons les ressenyes, poden allotjar fàcilment fins a dues persones. Al mateix temps, el model ultra lleuger compta amb grans globus inflables, cosa que el fa estable. El fons inflable és d’una qualitat especial. Té un firmware de doble partició. És convenient posar-hi. Aquest disseny permet moure’t per l’estany fins i tot amb poca expectació, sense sentir-te tremolor.

Es tracta d’un vaixell molt lleuger i compacte. Està fabricat en PVC, amb un gruix de 850 g / m². Aquest disseny només pesa 20 kg. No és difícil per a un adult transferir-lo d’un cotxe a un riu. Quan s’escalfa el sol, l’embarcació no perd la seva força i fiabilitat. La part inferior està molt ben fixada als cilindres al voltant del perímetre, cosa que també és un avantatge del disseny. Els usuaris observen, a més, que la part inferior no s’inclina cap a la marxa. Això proporciona una gran velocitat i estabilitat fins i tot quan s’utilitza un motor de baixa potència. El millor és instal·lar un motor de 5-6 litres en aquest vaixell. amb

Muntada segons les ressenyes, el vaixell “Rocket-320” té un pes aproximat de 9 kg. L’alçada del popa permet configurar el motor amb un “peu” curt. La seva potència màxima pot ser de 10 litres. amb

Opinions sobre la sèrie L

Tenint en compte les ressenyes sobre els coets, que pertanyen a la sèrie L, es pot notar que els compradors, en la majoria dels casos, estan satisfets amb la compra. Es tracta d’embarcacions fiables, maniorables i duradores, que també es poden utilitzar per moure’s en aigües poc profundes. Tenen un fons pla.

barca coet 320 opinions egoistes

Aquesta sèrie inclou 3 mides. Es tracta d’embarcacions de 330 cm, 350 cm i 380 cm d’eslora, que es poden adquirir a preus de 36.900 a 48.900 rubles. La capacitat de càrrega d’aquests vehicles és de 500 a 550 kg.

Aquesta sèrie es realitza en dues configuracions. Hi ha models regulars i reforçats de PVC resistent, la densitat dels quals és de 900 i 1200 g / m², respectivament. A les ressenyes dels vaixells Rocket de PVC amb NDND 330, 350 i 380 RL, els usuaris tenen en compte que els dos tipus d’embarcacions són altament fiables. El full de la part inferior i els cilindres (inclosos els pòmuls) de modificacions reforçades s’elaboren mitjançant una tecnologia innovadora. Això augmenta significativament la durabilitat i la fiabilitat dels mitjans de natació.

Al mateix temps, convé remarcar que els usuaris no van notar una gran diferència en el plegament entre models reforçats i convencionals. A més, el pes de les embarcacions quan utilitzen PVC més dens ha canviat lleugerament. La diferència és de només 2 kg, gairebé imperceptible per a un adult. Fins i tot el model més general de la sèrie no pesa més de 31,5 kg. Això permet moure fàcilment el vaixell a la vora de la vora. No cal un assistent per a això.

Opinions sobre el model de la sèrie L RL-350-U

Segons les ressenyes, el vaixell “Rocket 350-U” té un fons reforçat. És pla, que permet superar fàcilment les aigües poc profundes. Com que la línia de fons dels tancs i la part inferior de l’embarcació es reforcen amb un teixit especial, aquestes zones pràcticament no estan sotmeses a abrasió. També es distingeixen per una gran resistència a la tracció.

El vaixell té un bon rendiment de conducció, és còmode per a tres adults. La capacitat de càrrega del model és de 520 kg. Al mateix temps, l’embarcació es plega bé i s’encaixa fàcilment fins i tot en un tronc petit.

Transom permet instal·lar el motor amb un “peu” curt. És còmode avançar en aquest vaixell amb un motor de 5 a 10 litres. amb La seva potència màxima és de 15 litres. amb Els clients van apreciar l’equipament complet, la gran qualitat de construcció del model presentat.

Opinions sobre el model de la sèrie L RL-380

Segons les revisions de vaixells, el Rocket RL-380 és un model espaiós, que a la vegada segueix sent lleuger, compacte i maniobrables. Està fabricat totalment en PVC d’alta qualitat (fabricat a Alemanya), la densitat del qual és de 900 g / m². Això és suficient perquè la barca duri molt de temps. No caldrà gaire temps per reparar-lo.

Un fons pla permet navegar en aigües poc profundes, ja que el vaixell té una taxa de desplaçament baixa. Aquest model pesa 29 kg. Al mateix temps, la seva capacitat de càrrega és de 550 kg. La potència màxima del motor que es pot instal·lar a la popa d’aquest vaixell és de 20 litres. amb Però, al mateix temps, és més còmode controlar la natació si el motor té una capacitat de 15 litres amb En aquest cas, el vaixell és capaç de velocitats fins a 40 km / h. Al mateix temps, manté altes taxes de controlabilitat.

L’embarcació pot portar fins a 4 persones amb equipament. Això us permetrà passar una estona còmoda amb la vostra família en un estany.

Ressenyes de la sèrie C

Aquesta sèrie té un fons de quilla. Els vaixells d’aquesta sèrie fàcilment, van suaument al llarg de l’onada. Entren perfectament al torn i demostren una bona estabilitat direccional. Aquesta sèrie presenta dues mides d’embarcacions de 350 a 380 cm de longitud, destinades a transport de 3-4 persones.

Boat Pvc Rocket End sobre Ressenyes

En aquesta sèrie també es presenten embarcacions del tipus estàndard i amb un fons reforçat. El seu cost varia de 42.900 a 51.900 rubles. Això és significativament inferior al dels homòlegs estrangers. Per tant, els productes domèstics sempre estan en demanda entre els pescadors.

Aquestes són les embarcacions més elevadores que poden transportar pes des de 550 a 580 kg. En determinades condicions, els mitjans flotants presentats poden assolir velocitats de fins a 40 km / h. Es tracta d’un vaixell resistent i controlable que té una gran navigabilitat. En un embassament obert, mostren el seu millor costat.

Opinions sobre el model de la sèrie S RS-380

Segons les opinions dels clients, es tracta d’un vaixell lleuger i maniobrable que pot transportar càrrega important. Si necessiteu una eina de natació per relaxar-vos a un estany amb tota la família, amb fills o néts, equipatges significatius, el model presentat serà una de les millors opcions.

Amb un bon funcionament, l’embarcació no requerirà reparació durant molt de temps. No es neteja, és resistent a danys mecànics. Els compradors observen la gran qualitat del PVC del qual està fabricada la barca. El model de conducció presentat demostra el màxim rendiment de conducció amb un motor amb una potència de 10-15 litres. amb

El vaixell plegat es col·loca al maleter del cotxe. Però a la temporada de fred, poden sorgir alguns problemes, ja que el PVC es congela, es fa més dur.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *