Com fer un entrenador el·líptic per baixar de pes: programa d’entrenament i ressenyes

Com fer un entrenador el·líptic per baixar de pes: programa d’entrenament i ressenyes

Ellipsoid és un simulador universal, l’ús del qual permet no només proporcionar càrrega cardíaca, sinó també treballar els músculs de l’esquena, les cames (quàdriceps, bíceps de maluc, vedells), múscul del gluteus maximus, músculs deltoides i fins i tot bíceps. Una càrrega tan complexa permetrà portar el cos a un aspecte decent abans de la temporada de platja en el menor temps possible. Com fer exercici amb un entrenador el·líptic per aprimar-se? Per fer-ho, haurà de seguir unes regles simples.

Escalfeu-vos abans d’entrenar-vos per un el·lipsoide

Un escalfament conjunt ha de precedir un entrenament. Com fer exercici amb un entrenador el·líptic a casa per perdre pes? Els principis són els mateixos. No importa si una persona s’està entrenant a casa o al gimnàs. La pèrdua de pes es produeix només quan una persona gasta més energia al dia que guanya amb els aliments. Una hora de treball intens en un entrenador el·líptic permet cremar uns 600 kcal. Aquesta és una xifra molt elevada en comparació amb altres càrregues.

L’escalfament articular triga aproximadament uns set minuts. El seu objectiu és estirar les principals articulacions del cos per evitar les seves ferides. Es tracta de les articulacions del genoll, del maluc i del colze. No us oblideu del coll: durant un minut per realitzar inclinacions i rotacions del cap. Després de completar l’escalfament articular, es pot saltar una corda saltant-se durant algun temps per escalfar-se i establir el ritme desitjat de la freqüència cardíaca. Després podeu anar directament al simulador.

Màquina d'aprimament el·líptica

Nutrició abans de l’entrenament: què es pot menjar i què no

Com fer exercici amb un entrenador el·líptic per aprimar-se? Les revisions sobre aquells que han perdut pes indiquen que la principal regla d’èxit és la nutrició. Podeu treballar tot el que vulgueu, fins a suar, al simulador. Però si després d’això, mengeu pizza o pastís, patates fregides amb cervesa o altres plats d’alt contingut en calories, no podeu esperar el resultat. A més, una persona en lloc de perdre pes pot millorar. I això és comprensible des del punt de vista de la dietètica: després d’un intens entrenament, la gana en el sentit literal de la paraula és “brutal”: molta gent sucumbeix i menja prou.

Abans de començar un entrenament, no heu de menjar cap menjar durant aproximadament dues hores. De forma òptima, si és possible posar-se al matí amb l’estómac buit. Després de l’entrenament, no hi ha res durant dues o tres hores. Només es pot beure aigua neta. Durant aquest període de temps, el cos treu energia per a la vida directament del greix corporal. I si mengeu bé immediatament després d’un entrenament, les reserves de greix continuaran al seu lloc.

Seguim el pols: com no plantar un cor?

Ideal per obtenir un monitor de freqüència cardíaca. Permet triar un ritme en què el pols estarà a la zona de crema de greixos.

Com perdre pes per calcular la zona òptima del nombre de pulsacions cardíaques per minut, a quina “crema de greixos”? Fer-ho és molt senzill: per exemple, l’edat de baixar de pes és de 30 anys. Al número 220 cal restar-ne 30. Es tracta de 190 pulsacions per minut. Aleshores es calcula la freqüència cardíaca. El 60% de 190 és 114, i el 70% de 190 133. Aquesta quantitat és el valor de pols òptim que s’hauria de mantenir durant l’entrenament en un entrenador el·líptic.

Com participar per baixar de pes, a un ritme ràpid o lent? Per descomptat, els principiants primer s’hauran d’acostumar a la càrrega. Per tant, fins i tot moviments de petita amplitud provocaran fatiga, palpitacions i sudoració. Al cap d’un mes, els músculs guanyaran força, augmentarà la resistència i es podrà augmentar significativament la intensitat dels moviments realitzats.

Característiques de la càrrega quan s’utilitza un entrenador el·líptic

Durant l’entrenament, gairebé tots els músculs del cos treballen a l’el·lipsoide: la premsa, les cames, les natges i fins els braços. Una càrrega tan complexa és adequada tant per a principiants en forma física com per a esportistes amb experiència. Si comparem l’el·lipsoide amb altres equips cardiovasculars, llavors ho supera tot quant a l’eficàcia de les classes.

Cal recordar i aplicar la tècnica correcta per realitzar moviments en un entrenador el·líptic. Com participar per baixar de pes? L’amplitud dels moviments ha de ser el més completa possible, no ser mandrós i donar-se indulgències. És millor realitzar menys moviments per minut, però seran correctes i permetran als músculs proporcionar una càrrega màxima. S’han d’evitar sacsejades més nítides: procureu realitzar tots els moviments de la manera més suau possible, en cas contrari, podeu treure l’articulació o fer mal al tendó. L’esquena ha de romandre el més recta possible durant tot l’entrenament, no es pot ratllar i esprèn el cap a les espatlles.

característiques de l’entrenament en un el·lipsoide

Cal vigilar la respiració: intentar respirar el més profund possible, exhalar tot l’aire dels pulmons. No es pot respirar, això provoca un mal funcionament del ritme cardíac.

Podeu utilitzar el simulador en diversos modes:

  • caminar clàssic;
  • marxa enrere;
  • baixant caminant;
  • caminant sedentari.
Com perdre pes en una el·lipse

Caminada clàssica en un entrenador el·líptic

Ideal per a principiants al gimnàs com a càrrega cardio. Com fer exercici amb un entrenador el·líptic per aprimar-se? En el primer mes, podeu combinar la marxa clàssica amb exercicis de força. Això ajudarà a desenvolupar ràpidament la resistència i a passar a modes de simuladors més complexes.

La tècnica del caminar clàssic consisteix en el moviment de les cames, com en bicicleta. El cos està situat directament, l’esquena recta i el cap elevat. La càrrega principal la reben els músculs de les cames – quàdriceps, vedella frontal i posterior, així com els bíceps de la cuixa.

Les revisions d’atletes confirmen que per a esportistes amb experiència, aquesta càrrega és massa petita. Prefereixen baixar o fer marxa enrere.

Quins músculs bomba l’entrenador el·líptic?

Caminar inversament sobre un el·lipsoide: els avantatges i els perjudicis de la càrrega

Per a una persona que està buscant una resposta a la pregunta de com fer exercici en un entrenador el·líptic per baixar de pes, hi ha una resposta universal: intenteu regularment, cinc vegades per setmana, cada hora al matí per fer marxa inversa. Aquesta és la millor manera de desfer-se ràpidament de l’excés de greix corporal i enfortir la cotilla muscular de tot el cos.

Per a l’entrenament, cal que prenguis una posició mig escairada, els genolls seran lleugerament més alts que amb la marxa clàssica. La càrrega es distribueix no només als músculs de les cames, sinó que també hi participaran els músculs de l’esquena i els braços. Aquesta és una opció ideal per a homes i dones.

Com entrenar en un entrenador el·líptic per bombar les natges? Heu d’escollir el mode de marxa enrere: és ell qui millor carrega el múscul del gluteus maximus. Podeu alternar-lo amb una marxa inclinada: un entrenament ajudarà a accelerar la crema de greixos i fer que els glutis siguin més arrodonits.

Les ressenyes sobre noies indiquen que aquest mode és el més preferit en la majoria dels casos. El motiu és una elevada càrrega sobre el múscul del gluteus maximus.

Quin mode triar en un el·lipsoide

Caminant inclinat i assegut en un entrenador el·líptic

Aquests modes són menys populars, ja que impliquen un nivell de flexibilitat força alt del cos de l’atleta per a una correcta execució. Tot i això, podeu perdre pes fent un entrenador el·líptic en forma de caminar inclinat bastant ràpidament. Aquesta és la càrrega més elevada que permet el simulador per al cos de l’atleta. Es realitza en la posició del cos, inclinada cap endavant 45 graus. Caminar inclinat està orientat a entrenar el cos inferior, i el cos superior està enfocat als braços de l’el·lipse, de manera que també obté una càrrega.

La posició de seient es considera la que consumeix més energia en els modes existents. L’esquena ha de ser plana, recta, els braços estesos cap a endavant, els malucs en una posició en cuclada paral·lela al terra. Aquesta posició funciona bé per als músculs de l’abdomen i l’esquena, i els músculs de les cames i els braços no queden en ús.

Durada òptima de l’entrenament

És possible perdre pes fent un entrenador el·líptic durant mitja hora o menys? Només si queda la mitja hora restant per fer exercicis de força amb una barra i mancuernes, realitzant-los al ritme més intens. Si l’objectiu és desfer-se ràpidament del greix, hauríeu de fer com a mínim cinquanta minuts. A més, com s’ha esmentat anteriorment, el pols s’ha de trobar constantment a la zona de crema de greixos, que es calcula individualment per a cada persona.

Si no hi ha energia per a un entrenament tan llarg, haureu de treballar la vostra resistència, augmentant-la progressivament.

Quina hora del dia és millor fer-ho: al matí o al vespre?

Com fer exercici amb un entrenador el·líptic per baixar de pes, al matí o al vespre? El temps de càrrega òptim per a la crema de greixos és de tres a quatre hores després de despertar-se. El millor és no treure res del menjar. És acceptable utilitzar un esport energètic amb carnitina en la composició, que ajudarà a activar les cèl·lules de greix com a font d’energia per al cos.

No penseu que després d’un entrenament al matí una persona estarà cansada tot el dia. Per contra, per a persones sanes, aquest inici de dia proporcionarà vigor i alt rendiment.

Quant heu de fer en el·lipse a temps

Quantes vegades a la setmana per entrenar per obtenir un resultat?

Com fer exercici a un entrenador el·líptic a casa – cada dos dies o cada dia? Si teniu l’oportunitat d’entrenar diàriament, hauríeu de fer això. Després de cada lliçó, heu d’estirar per reduir la força al matí següent. No oblideu la importància de l’escalfament conjunt abans de l’entrenament.

Si una persona té un membre del gimnàs, haurà de fer-ho tantes vegades com s’assigni a les condicions. De manera òptima, si la subscripció és il·limitada, això proporcionarà l’oportunitat de formació diària en simuladors professionals. El principal és motivar-se suficientment per no perdre els dies de les classes.

Quant heu de fer en un entrenador el·líptic per baixar de pes? Tot depèn del pes inicial, edat i estat de salut. De mitjana, amb càrregues regulars i ajustaments nutricionals al mes, es triga de tres a sis quilograms de pes.

Càrregues de potència vs classes en un el·lipsoide

Els principiants al gimnàs sovint s’enfronten a una opció: quina és millor: entrenament cardio o pesat? Per descomptat, és òptim crear un programa d’entrenament competent que combini ambdós tipus de càrregues. Però si l’objectiu només és la pèrdua de pes, és molt possible acontentar-se amb el cardio. N’hi ha prou perquè les nenes adquireixin un alleujament muscular lleuger i es desfacin de la capa de greix.

A més, podeu comprar un el·lipsoide i practicar-lo a casa vostra. No haureu de gastar diners en l’adquisició regular d’un membre del gimnàs. Aquesta opció és adequada per a aquells que tímids del seu excés de pes i per aquest motiu no ho poden fer davant d’altres visitants.

Com fer front a un entrenador el·líptic a casa? Els principis bàsics per crear un entrenament no difereixen dels estàndard. Juntament amb l’equip, és millor comprar immediatament un monitor de freqüència cardíaca, l’ús del qual us permetrà fer un seguiment del nombre de pulsacions per minut requerit.

Problemes de salut després de fer exercicis en un el·lipsoide

Els atletes novells sovint es queixen de marejos i nàusees després d’un intens entrenament. Això és força natural: el cos s’adapta a la càrrega. Si la mala salut arriba a límits crítics, haureu d’examinar la presència de distònia vegetatiu-vascular, osteocondrosi, hipertensió. Aquestes són les dolències més comunes que impedeixen un entrenament intens. Haureu de reduir el zel i augmentar la resistència a un ritme més lent, en cas contrari podríeu començar el síncope.

L’ideal seria que, si hi ha una oportunitat abans de començar l’entrenament, consulteu l’assessorament d’un metge d’esports que examinarà la columna vertebral i avaluaria l’estat general de la salut humana.

Contraindicacions a l’entrenament en un el·lipsoide

Contraindicacions per entrenar en un entrenador el·líptic

En alguns casos, entrenar en un el·lipsoide pot fer més mal que bé. En particular, les classes sobre aquest simulador estan prohibides davant de les malalties següents:

  • artritis, artrosi;
  • osteocondrosi, escoliosi, hèrnia;
  • malalties cròniques del sistema cardiovascular;
  • malalties cròniques de ronyó i fetge;
  • malalties articulars;
  • tendència a salts de pressió arterial.

Fins i tot les persones completament sanes haurien d’augmentar la càrrega gradualment. Cardio és sempre una prova del sistema cardiovascular. Els metges encara no han inventat una manera millor de desfer-se del greix corporal. Però si hi ha salut en qüestió, de vegades és millor posar-vos amb un lleuger excés de pes que no pas “plantar-vos” el vostre cor.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *