Aeròbic amb Carmen Electra. Vídeo Ressenyes

Aeròbic amb Carmen Electra. Vídeo Ressenyes

L’aeròbic amb Carmen Electra són els únics exercicis que combinen la forma física amb els clàssics moviments del plàstic de tires. Entrenant amb regularitat en aquest programa perdràs quilos de més, aconseguiràs un cos tonificat, reforçaràs els músculs i et relaxaràs.

Carmen Electra. Aeròbic Complex d’exercicis

El programa d’entrenament inclou quatre entrenaments amb els quals us familiaritzeu amb els fonaments bàsics de la coreografia i l’habilitat de la striptease. Tots els exercicis són força senzills de realitzar i són adequats per a diferents grups d’edat i nivells de forma física.

Programa d’aeròbic amb Carmen Electra

Fent aeròbic amb Carmen Electra desenvoluparàs la teva sexualitat, seràs més plàstic i guanyaràs un bell cos flexible.

Pros

Els que ja han intentat realitzar aquests exercicis, noteu aquests punts positius:

  1. Per la seva accessibilitat i facilitat d’implementació, és perfecte per a principiants i gent gran.
  2. El teu cos serà més flexible i flexible, la teva postura millorarà i augmentarà la teva autoestima.
  3. Aprendràs els fonaments bàsics de la coreografia i els plàstics de tira.
  4. No necessiteu cap equipament especial.
  5. L’explicació és molt clara, no provocarà dificultats durant l’execució.
  6. Podeu començar les classes encara que no hagueu practicat mai esports, no necessitareu cap entrenament addicional.

Contres

Aquest tipus d’ocupació també té opositors. Marquen aquests moments:

  • L’aeròbic amb Carmen Electra per a la pèrdua de pes només s’utilitza com a etapa inicial abans d’entrenaments més difícils i difícils, perquè aquests exercicis només es poden considerar com una introducció a la forma física, el seu nivell inicial.
  • No hi ha molta gent interessada en les particularitats dels moviments de plàstic a tires, especialment per a persones grans que pot no ser còmode realitzar aquests exercicis.
Carmen Electra. Striptease fitness
  • Els exercicis estan dissenyats per a un moviment lent i suau, de manera que quan es realitzin no hi haurà cap efecte instantani de crema de greixos, com en l’entrenament cardio.

Part 1. Franja aeròbica

En aquesta part, coneixereu els fonaments bàsics de la dansa de les tires, passareu per un entrenament d’escalfament i també aprendreu tres grans danses. El programa està dissenyat per a una hora de classes, però no porta càrregues intenses, de manera que és fàcil de realitzar. Fent aeròbic amb Carmen Electra, a la primera part reforçaràs els músculs i faràs que el cos sigui més flexible i plàstic.

Tots els exercicis es van recopilar amb la participació d’entrenadors i coreògrafs de fitness i es van combinar les tècniques més famoses d’aquestes dues àrees: fitness i dansa. Els exercicis estan orientats a treballar les natges, les cames, els malucs i la premsa.

No necessiteu equip addicional, perfecte per practicar a casa.

Durada: 55 minuts.

Part 2. Fitxa de forma física

Els exercicis d’aquesta part estan orientats a corregir les àrees problemàtiques de la dona: la premsa i els malucs. Aquesta part del programa està dissenyada per a un entrenament més intensiu del cos i es va compilar amb la participació de l’entrenadora personal Carmen Electra – Michael Karsen. Després de l’entrenament en si mateix, hi ha mini-entrenaments que permeten treballar cada zona problemàtica per separat.

Equipament addicional: una estora de ioga. Apte per practicar a casa.

Durada: 56 minuts.

Part 3. Jocs de ratlles

En aquesta part d’aeròbic amb Carmen Electra, podeu posar en pràctica tot el que heu après en les dues primeres parts del programa. Aprendràs el ball “Bibliotecari sexual”, que t’ajudarà a relaxar-te, així com a fer malestar a les teves relacions íntimes. A més d’aprendre la tècnica bàsica de la dansa, rebreu consells per triar un vestit per a jocs íntims.

Equip addicional: una cadira. Apte per practicar a casa.

Durada: 40 minuts.

Part 4. Ball de volta

Després d’haver après aquest ball a la quarta part, no només s’estiraran els músculs, sinó que també augmentaràs l’autoestima i l’estat d’ànim. Aquest ball llegendari val la pena dominar, sobretot perquè l’explicació de la coreografia d’aquesta part de les classes és, com sempre, a sobre.

Carmen Electra. Aeròbic

Equip addicional: una cadira. Apte per practicar a casa.

Durada: 40 minuts.

Part 5. Hip Hop

Una bona incorporació a les quatre parts anteriors. El ball és força intens, simplement s’omple de sexualitat i energia.

Tirar aeròbic amb Carmen Electra

Equip addicional: una cadira. Apte per practicar a casa.

Durada: 40 minuts.

Carmen Electra. Aeròbic Ressenyes

Els usuaris responen favorablement als exercicis complexos. Les nenes confirmen que els aeròbics amb Carmen Electra ajuden a relaxar-se, a sentir confiança en ells mateixos. Al mateix temps, els exercicis senzills són excel·lents per a principiants i ajuden a perdre pes de manera discreta.

Amb un pes inicial gran, és important fer exercici de manera que no sobrecarregueu els genolls i la pell de plàstic sigui perfecta per a això. Les nenes amb un pes inicial suficientment gran noten que fer aeròbic amb Carmen Electra és molt divertit i gens difícil. Però hi ha un punt negatiu. Perdre pes ràpidament no funcionarà. Però aquests exercicis augmenten perfectament l’autoestima i preparen el cos per a tensions més greus que es poden proporcionar anant al gimnàs o a la forma física.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *