La vista del col·limador és … Descripció, dispositiu, característiques principals, visió general dels fabricants, ressenyes

La vista del col·limador és … Descripció, dispositiu, característiques principals, visió general dels fabricants, ressenyes

La visió del col·limador és un dels dispositius destinats a millorar les característiques de les armes petites i les armes de caça. El dispositiu especificat es va popularitzar ràpidament, és produït per diversos fabricants i difereix entre els anàlegs en configuració i el tipus de muntatge. Considereu les característiques d’aquest accessori i feu una revisió dels millors i populars models de diferents fabricants.

El millor abast de col·limador

Descripció

La vista del col·limador és un sistema òptic que permet disparar contra objectes, independentment de l’angle d’atac, no requereix l’enfocament, a causa de la combinació d’un marcador d’orientació i un objectiu lluminosos. Amb aquest equipament, es pot disparar en mode d’alta velocitat, alhora que es controla simultàniament l’entorn canviant. S’han dissenyat categories separades de col·limadors per a armes civils i militars.

L’element més senzill s’assembla a partir d’un parell de lents paral·leles a l’òptica de la placa fixada amb el marcatge de la vista. Un disseny similar permet a l’usuari veure la marca a certa distància. Mitjançant una visió estàndard de col·limador per a una pistola de pols, es pot observar l’objectiu simultàniament amb dos ulls. La precisió de la lesió objectiu depèn principalment de la capacitat individual del tirador de mantenir l’eix paral·lel de visibilitat d’ambdós ulls.

Principi de funcionament

Col·limadors dissenyats i fabricats del tipus “obert”, en els quals no es munten lents, sinó una lent especial. A la part focal s’instal·la una placa de malla i un retroil·luminació LED. Un mirall translúcid està muntat per sobre de la lent en un angle de 45 graus. L’usuari veu el reflex de la marca i de l’objectiu en el fons de l’element placa.

La vista tancada del col·limador és un analògic que permet distingir entre la capacitat del diòptic d’acostar-se a l’objectiu fins a 1,5 vegades. Els broquets i accessoris addicionals permeten obtenir un dispositiu híbrid i augmentar la proximitat de l’objecte fins a dues vegades.

A diferència d’altres tipus de llocs d’interès

Els col·limadors serveixen per exercir les mateixes funcions que altres sistemes d’objectiu. Tanmateix, el principi de funcionament d’aquests dispositius es basa en la comparació de diversos paràmetres específics. Entre ells es troben:

 1. Formació de marcador en fluxos paral·lels dirigits cap al combat. L’òptica clàssica, per exemple, està equipada amb una malla metàl·lica incrustada en una lent.
 2. No cal passar el temps combinant les visions frontals i posteriors. Al mateix temps, el grau d’il·luminació no té un paper important en la realització de fotografies dirigides.
 3. És possible compensar l’usuari respecte a l’eix de la punteria, cosa que permet que la marca quedi en l’objecte seleccionat.

En una posició separada es troba una mena de visor del col·limador per a les armes: una opció hologràfica. Es diferencia de l’anàleg estàndard per l’ús d’un feix làser en lloc dels fluxos de llum. Al mateix temps, la marca sembla més voluminosa i la taxa de resposta augmenta lleugerament.

Entre les mancances dels equips considerats, destaca la necessitat de l’ús de fonts d’energia que requereixin una substitució regular, així com uns paràmetres baixos de l’aproximació del diòptric de l’objectiu.

Camps d’aplicació

Els col·limadors es troben molt estès en diverses indústries on l’ús de les armes petites és adequat. Per exemple, els caçadors munten dispositius en unitats de ras i llis, atletes (a pistoles, fusells, ballestes i arcs de bloqueig, a l’exèrcit) a la majoria de les armes petites.

A causa de la gran selecció de dispositius que es consideren diverses característiques, es poden seleccionar punts de vista del col·limador per a armes de boixet de calibre 12 o modificacions més potents tenint en compte les característiques de la pistola i el mètode de fixació de kits del cos. Al mateix temps, l’equilibri de la pistola es manté sense canvis i la configuració de la marca s’ajusta de manera individual. Per utilitzar-los en esports, els dispositius han de ser ergonòmics, lleugers, desmuntables ràpids, tenint en compte les característiques d’un determinat tipus d’arma.

Foto col·limador vista

Col·limadors de l’exèrcit

Els models militars exigeixen requisits més elevats, a saber:

 • augment de la resistència estructural, ja que els combatents sovint superen zones difícils en diferents moments de l’any, cosa que es manifesta per una major exposició a la humitat, les gelades, la brutícia, els xocs mecànics i els tremolors;
 • la versatilitat de les bateries, per la incapacitat de portar un subministrament il·limitat de bateries en condicions de combat;
 • reixa d’objectiu especial equipada amb una escala per ajustar la velocitat del vent i marques específiques;
 • protecció contra la humitat;
 • els paràmetres balístics han de permetre tenir en compte les característiques del funcionament de municions en viu de diferent calibre;
 • la configuració de la vista no ha de canviar quan esclata explosions;
 • la fixació ha de garantir la retirada i la instal·lació ràpida del dispositiu;
 • furtiu en disparar a les fosques.

Cura i emmagatzematge

Una vista col·limadora és un dispositiu que requereix una actitud acurada. L’atenció regular i adequada permet allargar la vida laboral, sense pèrdues de característiques tècniques. Normes bàsiques per a la manipulació de l’accessori en qüestió:

 • la neteja de les lents només s’ha de fer amb tovalloles especials;
 • quan es desplaça i es transporta, la lent i l’ocular han de tancar-se amb tapes de protecció;
 • les persianes que protegeixen els elements de regulació i les bateries es cargolen sense parar a la força;
 • durant un emmagatzematge prolongat, els nutrients s’eliminen i es contenen a l’envàs previst a aquests efectes;
 • l’emmagatzematge i el transport de la vista s’han de realitzar en una caixa especial, per excloure l’entrada d’aigua i substàncies agressives.
  Vista de col·limador per a armes de fulla fluida

Criteris de selecció

A l’hora d’escollir un punt de vista de col·limador per un forat llis o una altra arma, s’han de tenir en compte diversos factors. Entre ells es troben:

 1. Característiques operatives. Cada modificació té diversos paràmetres d’usuari, com ara temperatura, calibre de pistola, nivell d’il·luminació i similars.
 2. Mètode de muntatge. Diferents mètodes d’instal·lació marquen la seva diferència quan s’utilitzen. La millor vista del col·limador es considera un model que combina la peça de treball i el suport de fixació. Si es pot substituir la bateria sense treure l’estructura, això elimina la necessitat de disparar més.
 3. Fixacions i nivells. Molts dels dispositius en qüestió estan muntats amb un claudàtor, que garanteix una instal·lació i una retirada ràpides del dispositiu.
 4. Una mena de marca de la vista. A la venda hi ha versions amb un marcador predefinit d’una determinada configuració, així com modificacions amb la possibilitat de canviar la forma, a petició del comprador.

Instal·lació i configuració

Les instal·lacions de col·limador per a armes de 12 calibres i analògics s’instal·len mitjançant el carril Picatinny o el suport de cola de coloms. En alguns tipus d’armes són de sèrie. El col·limador es munta directament sobre un lloc regular de subjecció, la barra es fixa amb cargols especials. En instal·lar-los, s’ha d’ajustar la força per no pertorbar el fil.

La posta a zero de qualsevol tipus d’arma es realitza en un camp de tir o en un terreny d’entrenament, on s’evita que les persones o animals entrin a la línia de foc. L’extrem situat està equipat amb una barrera de terra o parament (parapet). L’arma es fixa en un dispositiu especial i, en l’absència, es fa èmfasi en els trets estables, havent recorregut a l’ajuda d’una altra persona.

L’objectiu se situa a una distància de deu metres per a les modificacions de pneumàtiques i bala. Si es pot disparar trets de trets (en models de fulla plana), es pot augmentar el rang. Per afinar i disparar, és millor agafar un objectiu de l’exèrcit amb cercles concèntrics. Després de tres voles, el lloc de lesió mitjà es calcula aproximadament al centre de l’objectiu connectant els punts d’impacte de les càrregues en diagonal. La distància i el sentit de la desviació des del punt de mira permeten determinar l’indicador i la correcció de la fita. Tenint en compte la informació de les instruccions sobre la mida i el pas dels cargols d’ajust, el dispositiu s’ajusta. Es realitza una sèrie de control de voles, amb un resultat negatiu, el procediment es repeteix.

Reflex d’interior

Fabricants d’un cop d’ull

Començarem la descripció amb una vista de col·limador per als IL i altres rifles de caça fets a casa. El dispositiu es diu “Cobra”, a continuació, es mostren els seus principals paràmetres:

 • aplicació: armes de caça;
 • gestió – tipus digital;
 • la configuració per a la brillantor i el tipus de marca es guarden després de la instal·lació i l’eliminació;
 • el dispositiu està dissenyat per utilitzar-lo durant el dia, el matí i la llum de la lluna;
 • Hi ha escales de correccions per a la distància i la direcció lateral;
 • funcionament de la temperatura: de -40 a +65 graus;
 • menjar: d’elements estàndard.

En les seves ressenyes, els consumidors indiquen un preu assequible i una bona qualitat.

Vista del col·limador “Pilad”

La peculiaritat de la sèrie PFO-1 d’aquest fabricant és que es pot muntar sobre qualsevol arma amb una barra de visió ventilada (en “fractures” verticals i models semiautomàtics). A causa de la línia d’orientació rebaixada, no hi ha un deteriorament notable de la pestanya.

La font de radiació de la versió considerada és una fibra òptica que enfoca la llum circumdant, reenviant-la amb la part final cap endavant. En general, el dispositiu és una combinació d’una vista i una mosca guia lleugera, funciona sense bateries. Els usuaris que responen a les seves respostes observen que al crepuscle és problemàtic l’ús, a més de rodar requereix temps i atenció.

Els propietaris de les funcions del col·limador de visió Pilad inclouen els punts següents:

 • tipus de subjecció – corretja;
 • pes lleuger;
 • no necessita bateries;
 • et permet apuntar amb el formulari “desactivat”;
 • dificultats per observar;
 • per rodar cal un nivell d’il·luminació suficient.

Models Aimpoint i Burris

L’empresa sueca Aimpoint produeix col·limadors amb les característiques següents:

 • la modificació és adequada per a tots els calibres militars, rifles de caça, carabines;
 • suporta la pressió de l’aigua de fins a 45 metres;
 • el cas es caracteritza per un indicador de resistència augmentat;
 • temperatura de treball: de -30 a +60 ° C;
 • funciona a qualsevol nivell d’il·luminació.

Els usuaris observen la gran qualitat del dispositiu, però el seu cost és bastant elevat.

La visió del col·limador per a armes de perfecció llisa (12 mm) sota la marca “Burris” està disponible al Japó. Els propietaris indiquen que el dispositiu es pot muntar sobre armes militars i esportives, incloses les ballestes. Entre altres avantatges:

 • carcassa impermeable;
 • independent de la llum ambiental;
 • equipat amb vidre endurit;
 • es proporciona una correcció automàtica de retroiluminació;
 • règim de temperatura operativa: de -30 a +60 º.

Opcions Eotech i Hakko

Els col·limadors Eotech de fabricació americana tenen els paràmetres següents:

 • adequat per a qualsevol canó de calibre;
 • equipat amb un làser hologràfic;
 • llum de fons – vermell;
 • la bateria és estàndard i no requereix el desmuntatge per fer cap canvi.

Entre els altres avantatges, els propietaris tenen en compte un estoig impermeable, un mode de funcionament de la temperatura en un ampli rang (de -40 a +65 ° C). A més, aquests models són compatibles amb dispositius de visió nocturna.

El fabricant japonès “Hakko” produeix objectes de col·limador de 12 mm i altres calibres. Els usuaris indiquen modificacions especials per als fusells d’aire i pistoles. El dispositiu pertany a les versions tancades del tipus panoràmic, no adequades per als sistemes Flipup-II.

Hakko Reflex Sight

Leapers i Sightmark

La vista de Liapers és produïda per una empresa nord-americana i presenta les següents característiques de rendiment:

 • centrat en tot tipus de fusells d’acció de bombes;
 • té una carcassa protegida de la humitat;
 • operat en qualsevol llum, l’etiqueta passa de verd a vermell;
 • vidre i plàstic de major força;
 • el llum de fons es pot ajustar en cinc posicions;
 • condicions de temperatura – de -10 a +45 ° C.

Els compradors responen de manera positiva al dispositiu especificat, sobretot cal tenir en compte la cara tècnica del dispositiu i la seva còmoda fixació.

El model Saytmark es fabrica als EUA i té els paràmetres següents:

 • mesuradors adequats: totes les escopetes, carabines, ballestes;
 • lents: fetes de vidre especialment resistent;
 • nivells de mesura de brillantor: set modes;

Els usuaris indiquen que el mode de funcionament de la temperatura és limitat (de -10 a +45 ° C). Però a la línia de models hi ha versions més petites amb un muntatge fiable.

Monuments Docter i Bushnell

Els col·limadors de docter es fabriquen a Alemanya. A continuació es mostren les seves principals característiques:

 • centrat en tots els calibres de pistoles, fusells, ballestes, unitats militars;
 • difereixen en mides compactes i pes reduït;
 • el estoig està fabricat amb material impermeable;
 • independent de la llum ambiental.

Els propietaris inclouen una major durabilitat de l’allotjament i les lents, la possibilitat d’apagar automàticament quan es tanca la lent amb un casquet. Entre els menys és el preu elevat.

Les modificacions dels usuaris de Bushnell responen majoritàriament de forma positiva, en gran mesura a causa de les seves excel·lents característiques. A continuació es mostren:

 • adequat per a tots els calibres d’armes de foc;
 • equipat amb una funda impermeable;
 • operada amb qualsevol llum;
 • tenir un got de força augmentada;
 • Es preveu un ajust suau de la il·luminació del fons.
  Bushnell Reflex Sight

Resum

Quina visió del col·limador triar depèn de les preferències personals de l’usuari i de les característiques de l’arma. Aquests dispositius es presenten en un ampli assortiment al mercat, de manera que no serà difícil adquirir la modificació necessària tenint en compte preu, funcionalitat i qualitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *