Entrenament d’hoquei sobre gel i terra

Entrenament d’hoquei sobre gel i terra

L’entrenament de l’hoquei porta l’esportista tot l’any, malgrat que l’hivern i, com a resultat, el gel, només queden 3 mesos de tot l’any natural. Però per entrenar el cos i les qualitats morals, els jugadors d’hoquei practiquen tot l’any, jugant a futbol, ​​voleibol i fent gimnàstica de força fora de la pista. En altres paraules, el període preparatori abans de sortir al gel no és menys important per a un esportista que l’entrenament en una pista de gel.

Període preparatori

entrenament d’hoquei sobre el terreny

El període preparatori inclou classes d’atletisme, lluita, gimnàstica i esports de jocs. L’entrenament es realitza 3-4 vegades per setmana. També es presta atenció a l’entrenament tàctic i a la creació d’equips.

En el mateix període, es passen les normes per córrer, tirar-se, nedar. En algunes seccions d’hoquei, es tracten normes per a la insígnia TRP.

L’entrenament d’hoquei del període preparatori no s’ha de menystenir, ja que en aquest moment l’equip no només desenvolupa les seves capacitats físiques, sinó també coneixements teòrics.

Període principal

entrenament d'hoquei infantil

El període principal és l’entrenament d’hoquei sobre gel. Inclou diverses etapes. En primer lloc, els esportistes milloren la seva tècnica de joc i desenvolupen un pensament tàctic.

Dominar el pal, els patins i el cos es perfecciona. En segon lloc, durant aquest període, els atletes es preparen per a jocs i competicions. Després de les competicions, cada episodi del joc està ordenat: es tracta d’una mena de treball sobre els insectes.

El període de competició sol acabar algun temps abans que finalitzi la temporada de fred, de manera que els esportistes poden perfeccionar l’equip de joc en competicions d’entrenament durant diverses setmanes.

Entrenament individual

preparació per a la formació

L’entrenament d’hoquei no només és un joc d’equip. També es fan classes individuals. Normalment, aquestes classes es fan amb atletes aficionats principiants o amb nens que vénen a la secció. L’edat del nen, apta per iniciar els entrenaments, és de 3-4 anys, és en aquest període quan s’ocupen individualment amb un petit jugador d’hoquei. En primer lloc, se li ensenya a mantenir l’equilibri i a executar les figures més simples en les llanternes i passos de gel. Ja a la 2a o 3a lliçó heu de comprar els vostres patins i elements de protecció: coixinetes, peces de colze i casc.

L’entrenament de hoquei per a nens difereix poc de les classes d’amateurs adults. En primer lloc, una persona s’acostuma a equilibrar i els elements inicials de lliscar.

Amb el pas del temps, l’entrenament d’hoquei per a amants i nens implica individualment el desenvolupament d’elements més complexos: lliscament lent, voltes brusques, parada sobtada, moviment d’esquena, patinatge sobre gel. Cal un enfocament individual per a cada esportista perquè cadascun d’ells aprèn a una velocitat diferent. I durant l’entrenament d’equip, l’entrenador simplement no té temps per dedicar a cada jugador el temps necessari per dominar aquests elements. Al cap i a la fi, per regla general, 22 persones participen en un grup: un equip de ple dret. I resulta que un dels atletes es queda obligatòriament enrere en la capacitat de muntar o posseir un club, i això afecta el joc de tot l’equip. Per tant, la formació individual és senzillament necessària.

Formació en grup

entrenament d’hoquei sobre gel

La formació en grup es realitza tant entre nens de 5 a 7 anys, com entre atletes aficionats adults. L’entrenament d’hoquei infantil i aficionats es construeixen de la mateixa manera. Al llarg de l’entrenament, els jugadors d’hoquei realitzen accions en l’equip: transferir, driblar, derrotar a un rival. En paral·lel, s’està millorant el treball del club. En el procés d’entrenament, l’atleta desenvolupa el pensament del joc. De la mateixa manera que en el període preparatori quan es practica futbol, ​​bàsquet i altres esports d’equip. Una part del temps d’entrenament de l’equip es dedica a l’honor de la tècnica del planejament (llanternes, passos, lunges, etc.).

Formació en un grup de professionals

entrenament d'hoquei per aficionats

La formació de hoquei per a un equip de professionals és un procés complex i versàtil. Té en compte el conjunt d’exercicis, la durada de les classes i el recinte. No hi ha un, sinó dos o tres entrenadors involucrats en el treball amb l’equip. Els professionals són joves entre 14 i 16 anys i jugadors joves de 18 a 25 anys. Jugar a hoquei és la seva professió, i aquests equips consideren la formació com un treball permanent.

Durant aquests entrenaments, la tàctica del joc es treballa segons diversos esquemes: 1×1, 2×1, 2×2, 3×2, 3×3, 5×4, 5×3. La interacció entre jugadors es desenvolupa tant en defensa com en defensa. Els moments de joc es desenvolupen en classes teòriques.

Les competicions esportives d’aquests equips es classifiquen i condueixen a victòries en diversos campionats d’escala local i internacional.

Entrenament en grup

entrenament d’hoquei infantil

L’entrenament de jugadors d’hoquei amateur es fa segons els esquemes 1×1, 2×1, 2×2, 3×2 i inclou l’estudi de la tàctica i l’estratègia del joc. No obstant això, no poden ser més sovint 3-4 vegades a la setmana, i les competicions d’hoquei aficionats no són titulars d’aquest esport.

Tenint en compte això, els aficionats fan pocs entrenaments d’hoquei sobre terra a l’estiu, tot i que van a jugar a futbol o bàsquet. Al cap i a la fi, no hem d’oblidar-nos de la millora contínua de la tàctica i el pensament del joc.

L’hoquei infantil

Fotos d’entrenament d’hoquei

L’entrenament dels nens petits continua tenint en compte la seva física i la seva psique. És per això que els grups d’atletes joves es divideixen per categories d’edat. Per tant, es calculen exercicis i càrregues:

  1. Per a nens de 4-5 anys, l’entrenament es realitza en forma de joc. A causa de la seva psique, físic feble i esquelet fràgil, no implica exercicis complexos. Durant aquest període, els nens aprenen a patinar amb confiança i a mantenir l’equilibri.
  2. Als 6-7 anys, el nen comença a créixer intensament i a guanyar pes. En aquest moment, el desenvolupament de la força s’afegeix als entrenaments, enfortint l’esquena i les cames del jugador. Però la psique del petit jugador d’hoquei segueix infantil, li costa molt concentrar-se en una tasca durant molt de temps. Per això, cal canviar constantment entre diferents tasques.
  3. Als 7-8 anys, el nen es mou ja de forma molt coordinada, de manera que pot realitzar exercicis complexos a la pista. Però el seu esquelet és encara molt fràgil, per tant, les tècniques de potència en aquesta etapa no s’estudien. En aquesta edat, un petit atleta pot aprendre les tàctiques del joc i el treball en equip. Un grup de jugadors d’hoquei d’aquesta edat poden participar en jocs amistosos. Però heu de recordar que el cos del nen es cansa molt ràpidament, de manera que els entrenaments i els jocs no han de durar més de 3 hores al dia.
  4. Els adolescents de 9 a 13 anys tenen una càrrega més greu. En el procés d’entrenament, no només es treballen elements de joc tant en equip com individualment, sinó que un terç de les lliçons es reserva per a l’entrenament de força. Un jove jugador d’hoquei hauria de fer un escalfament i estiraments, no oblidis d’enfortir els músculs aixecant pes. Per descomptat, l’entrenador ha de tenir en compte les característiques individuals dels atletes, ja que en aquests moments, els nens creixen a diferents velocitats, i la massa muscular es fa encara més dura.
  5. De 14 a 18 anys, per regla general, els equips ja són jugats i independents. La càrrega d’aquests nois no és gaire diferent de la formació dels jugadors professionals adults. Un equip d’aquest nivell està ocupat per 2-3 entrenadors alhora, trobant temps tant per a les lliçons individuals com per al treball en equip.

Conclusió

L’hoquei és un gran i divertit joc. Classes de professionals és tota una ciència que requereix un enfocament modern. Els atletes han de tenir la força, la velocitat, la capacitat de mantenir-se en gel.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *