Mida de la cintura dels homes: normal, taula, ordre de mesura, correlació amb el pes corporal

Mida de la cintura dels homes: normal, taula, ordre de mesura, correlació amb el pes corporal

La mida de la cintura en els homes no és només un indicador important de com es desenvolupa la figura i quin és l’estat de salut. Aquesta és també una de les mesures necessàries per triar la mida adequada de la roba. Per tant, molts utilitzen activament taules de talla amb talla de cintura en homes.

Iniciar el procés de baixar de pes, fer dieta, anar a demanar roba, a més de fer exercicis a casa o al gimnàs, és important mesurar amb precisió i correctament els contorns del cos. Per què? Quan decidiu baixar de pes o construir múscul, heu de conèixer el vostre punt de partida. Per a aquest propòsit, utilitzat per mesurar la cintura en homes, taules amb norma d’edat, pes.

Mesura-ho

Com es mesura

Aquesta mesura no és complicada, però cal recordar uns quants principis bàsics. En primer lloc, la posició correcta del cos és important.

La cintura està lleugerament per sota del nivell de les costelles i just per sobre del melic. Amb mesuraments independents, és millor fer-ho davant del mirall. S’obté una mesura correctament realitzada quan la circumferència del centímetre de la part més estreta del cos. S’aplica un centímetre en horitzontal. A més, durant la mesura haureu d’estar en posició de peu, primer heu d’exhalar. A més, heu de garantir que el centímetre no agafi el cos massa estret o massa fluix. El millor és prendre mesures amb una precisió de 0,5 cm. Per descomptat, mai es fan mesures a la roba perquè el resultat sigui exacte, és el cos nu que es necessita. No heu de prendre mesures immediatament després d’un àpat saludable. Els resultats en aquest cas seran erronis.

Després de diversos mesos de lluita per excés de quilograms, després de litres de suor vessats al gimnàs, de vegades hi ha la sensació que poc ha canviat de silueta. Comprovar la mida de la cintura en els homes segons la taula aproximadament cada 2 setmanes permet comprendre si realment els entrenaments aporten resultats. Un centímetre no rau.

Les mesures són una eina molt més precisa per fer el seguiment del progrés que la ponderació. La massa corporal humana està patint constantment petits o grans canvis. Això està influenciat pel fet que vivim l’estrès, de vegades mengem més del que necessitem, bevem molt o, al contrari, patim deshidratació, per exemple, durant les malalties. El pes canvia constantment.

Les regles

Examineu la mida de la cintura dels homes per la mida de la roba que van a recollir al matí amb l’estómac buit, abans que una persona mengi o begui alguna cosa. No mesura la roba.

Mesureu de nou

Cal mantenir-se en peu, les cames separades a l’amplada dels malucs, relaxar el cos, inclosos els músculs gluteals, respirar tranquil·lament. Haureu de redreçar l’esquena. És important no treure el ventre en massa.

Quan es fan mesures és millor començar des de la part superior del cos i baixar gradualment.

Per comparar la talla de la cintura en els homes amb la norma de la taula, es fan mesures al punt més estret del cos. Cal assegurar-se que la persona no retreu l’estómac. La circumferència de la cintura es mesura al voltant del melic o lleugerament inferior.

Valor

La majoria de la gent pensa que el pes corporal és un indicador que determina l’eficàcia de l’entrenament o el grau d’obesitat. Tot i això, en realitat, la massa diu poc sobre els resultats de la formació. Les mesures del contorn corporal són importants, els atletes recomanen prendre-les cada 1-2 setmanes al matí amb l’estómac buit. Segons els seus canvis, ajusten el programa d’entrenament, així com el nombre de calories de la dieta. O agafar roba adequada, cosir-ne de nous. Les mesures del contorn corporal s’han de realitzar en posició de peu, amb la tensió muscular dels músculs per evitar possibles errors a causa d’una relaxació excessiva del cos.

al sastre

Relació de massa

Per fer més fàcil esbrinar quina direcció cal moure, hi ha una taula normal per a la mida de la cintura dels homes. Té en compte la relació d’aquest indicador directament amb el pes corporal.

Per comparar la mida de la cintura d’un home amb la norma de la taula, només cal un centímetre. Però, per determinar el grau d’obesitat, també necessitem escales. El càlcul és el següent: el pes corporal en quilograms es divideix en alçada, expressat en metres. Tot i això, hi ha un segon mètode en què s’utilitzen indicadors de volum de cintura en homes, la taula de normes.

Un home amb una figura

Comprova la relació de la circumferència de la cintura amb la circumferència dels malucs. Necessitat de mesurar circumferència de cintura (3-5 cm per sobre del melic), així com la circumferència dels malucs al lloc més ampli. A continuació, dividiu la circumferència de la cintura en la circumferència dels malucs. Per exemple, una persona amb una circumferència de cintura de 86 cm i una circumferència de maluc de 96 cm té un índex de 0,8.

Així, es calcula un indicador anomenat WHR (cintura / cintura). Expressa la relació de la circumferència de la cintura amb la circumferència dels malucs i determina el tipus de figura i el grau d’obesitat. Si és igual a / superior a 0,8 en les dones o igual a / superior a 1,0 en els homes, estem davant d’obesitat del tipus “poma”, també anomenada obesitat abdominal. Aquest és el tipus d’obesitat més perillós, que condueix al desenvolupament de malalties cardiovasculars i moltes altres malalties greus. Si el valor de l’indicador és inferior a 0,8 en les dones i 1,0 en els homes, estem parlant d’un de menys greu (obesitat tipus pera). Però això no significa en absolut que no augmenti els riscos per a la salut.

Quina és la circumferència de la cintura

La circumferència pròpia de la cintura també és un indicador important de la salut. La circumferència de la cintura per a les dones normalment és de 80 cm, per als homes 94 cm es considera un indicador normal.Valors superiors als 88 cm en les dones i 102 cm en els homes indiquen la possibilitat de desenvolupar trastorns respiratoris, l’aparició d’hipertensió arterial, colesterol alt, risc de diabetis i insuficiència cardíaca. També és important estudiar l’acumulació de greix subcutani.

Home gras

Examen subcutani de greixos

Cal relaxar l’estómac i després tancar la pell entre dos dits a poca distància del melic. Si té un gruix superior a 2,5 cm, això vol dir que l’acumulació de teixit adipós subcutani és excessiva. Cal desfer-se’n en un futur proper.

Aquestes mesures senzilles deixaran clar si hi ha un motiu de preocupació i quina urgència han de ser les accions per mantenir la salut i el benestar.

Salut masculina

Quantes vegades necessites mesurar la cintura?

Es recomana investigar aquesta pregunta com a mínim dues vegades per setmana. Quan el greix s’acumula a l’estómac, a l’entorn i al voltant dels òrgans interns, les cèl·lules grasses segreguen productes químics que causen inflamacions i produeixen proteïnes associades a la sensació de gana. A més d’això, augmenta la resistència a la insulina i augmenta la probabilitat de patir trastorns metabòlics, ja que els processos inflamatoris afecten les cèl·lules musculars i hepàtiques. Les seves funcions poden ser inhibides. Mentrestant, el sistema natural de regulació de la gana no funciona correctament, cosa que comporta glutonia i un augment de la quantitat de greix a l’estómac.

El mesurament de la circumferència de la cintura amb una cinta mètrica de cinturó és un bon indicador de la quantitat de greix a l’abdomen.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *