Com aprendre a fer un matràs. Instruccions i consells

Com aprendre a fer un matràs. Instruccions i consells

Un matràs és un element de la gimnàstica. Podem dir que es tracta d’una tornada simplificada. Per descomptat, sense una certa formació i coneixement, una persona no podrà fer aquest moviment. Aquest article parla sobre com aprendre a fer un matràs a casa, sobre exercicis de preparació per a aquest element.

El matràs posterior és un truc bàsic en la gimnàstica. Això vol dir que el seu estudi és necessari per al desenvolupament d’altres moviments més complexos. En primer lloc, un matràs posarà les bases de la tecnologia i, en segon lloc, ajudarà a superar la por, que és el motiu principal de la incapacitat de complir alguns elements.

dona gimnasta

Tècnica d’execució

Abans d’aprendre a fer un torn de matràs, heu de considerar la correcta execució del truc. Això, per descomptat, ajudarà a accelerar el procés d’aprenentatge, ja que l’alumne coneixerà totes les normes i les seguirà.

 1. Primer cal prendre la posició següent: aixecar-se i doblegar els genolls a un angle de 60 graus, les espatlles cap enrere.
 2. Des d’aquesta posició, es fa un retrocés amb les mans i, a continuació, es produeix un fort aixecament d’elles cap amunt, que crea inèrcia per a un major moviment.
 3. Hi ha repulsió de les cames des del terra i alhora es baixa la part posterior de l’esquena perquè puguis posar les mans al terra.
 4. Durant el vol, a causa del desviament de l’esquena, podeu recolzar les mans al terra i, alhora, tornar les cames enrere.
 5. L’últim pas és un replà amb èxit als peus.

Després d’aprendre la tècnica d’implantació, podeu continuar considerant com aprendre a fer un matràs a casa.

matràs a la terra

Tanmateix, per a la màxima eficàcia, cal analitzar alguns aspectes de la implementació d’aquest element.

Nuances i consells

El més probable és que, si una persona vol aprendre a fer un matràs, és un principiant i no té habilitats en els moviments gimnàstics. Per tant, seria més apropiat estudiar el truc amb un company. En primer lloc, us pot dir com aprendre a elaborar un matràs i, segon, assegurarà al principiant en els intents infructuosos. A més, amb un company és molt més divertit aprendre alguna cosa.

També heu de tenir en compte algunes recomanacions per realitzar un matràs.

 1. A les fases inicials, no cal que intenteu fer aquest truc a causa de la deformació a la part baixa de l’esquena. La seva versió més senzilla és un salt llarg.
 2. Abans de classe cal escalfar bé. S’ha de prestar especial atenció als pinzells, ja que se’ls posa una càrrega elevada.
 3. Primer podeu assegurar-vos posant una estora al darrere. Així, fins i tot amb intents infructuosos, la caiguda no serà dolorosa.

Preparació

Tot i que l’element pont no forma part del matràs, és recomanable poder-ho fer abans d’aprendre a començar a aprendre a fer un matràs. Això prepararà perfectament els músculs de la part baixa de l’esquena i els donarà l’elasticitat necessària.

exercici de pont

A més, no serà superflu dur a terme un estirament dels pinzells. Això es fa de la manera següent: assegut al terra, cal recolzar les mans al terra i posar les mans cap endavant; Ara s’haurà de inclinar gradualment cap endavant, creant tensió a l’avantbraç. En poques lliçons, podeu preparar els pinzells per al matràs.

Per descomptat, cal tenir una forma física mínima. Hi ha un moment en el truc en què tot el pes del cos descansa sobre les mans. És per a que les mans aguantin aquesta càrrega, es recomana poder tirar-se cap amunt i empènyer des del terra diverses vegades. Aquests són els exercicis més adequats i assequibles per a tothom.

Exercicis de plom

Ara podeu passar a la resolució del problema de com aprendre a fer un matràs.

truc a terra

Penseu en alguns moviments que us ajudaran a dominar aquest element.

 1. Atès que la posició inicial del matràs es manté en peu, es pot treure a la vora de la paret. Cal aixecar-se i doblegar els genolls. A continuació, retrocediu contra la paret i arranqueu-ne el cos inferior. Així, s’obté la següent situació: l’angle entre la cama inferior i la cuixa és de 90 graus, i només s’aprimen les espatlles contra la paret. A partir d’aquest estat es realitzarà un truc sense paret.
 2. Com ja s’ha comentat, el pont ajudarà a reforçar la part baixa de l’esquena. Cal mantenir la posició durant el màxim temps, així com fer diverses aproximacions.
 3. Aquest exercici ajudarà a perfeccionar l’última part quan hagis de tornar a posar els peus a terra. Necessitat de mantenir-se a les mans contra la paret. A continuació, cal allunyar-se de la paret el més lluny possible, mantenint els peus al damunt. Des d’aquesta posició, heu d’empènyer amb els peus i aterrar amb seguretat. Aquest exercici s’hauria de practicar fins aleshores fins que sentiu confiança absoluta en la seva implementació.

Ara només queda practicar aquest truc exclusivament provant. El soci d’assegurança s’ha de situar al darrere amb el braç estès al nivell de la cintura per evitar que el metge caigui. També és aconsellable posar les estores al lloc de desembarcament.

Conclusió

El més probable és que pugueu aprendre a matricular-se en pocs dies, i potser fins i tot en un dia, ja que l’execució amb èxit consisteix només en la tècnica correcta, que es pot dominar bastant fàcilment. Només cal recordar que com més sovint es practica aquest element, més ràpid succeirà en una gimnasta per a principiants.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *